2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Güle güle kullan canim çok güzel olmus uyku setiyle birlikte uzakliktan kv'ye neyse gece bebegin icin sen kalkacaksin o degil sonucta eger sen gece kalkip bebegini alip emzirip yerine yatirmaktan zorlanmaz isen hicde uzak degil baska bir odada degil sonucta ayni oda icindesiniz. Bu kv'ler herseye karismasa olmayacak zaten sen kafana takma canim baktin uzak geldi yatagin yanina cekersin yerin varsa eger

Babaneler ancak konusmayi biliyor canim. Ben eskisehir'de kalirken esime gelsin alisverise cikalim demisler birkac sefer evime geleli 1.5 ay oldu kv'deden tik yok birsey istedigimde yok kizimin herseyi hazir zaten ama insan sozunun arkasinda dursun en azindan 1 hirka 1 yelek ormus ama daha onlari bile vermedi verirse alirim vermezse kendi bilir bizim iki tarafinda ilk torunu olacak. Kendi ailem her seyde yardimci olmaya calisiyorlar. Annem hem orgulerini ordu hemde birsuru kiyafetini aldi sagolsunlar

Kizz resim gözükmüyor ya da ben göremedim.
Tatlım esmerim paylaşmış fotoyu. Ben haberin linkini ekledim ama site kabul etmedi bi türlü

Canim cok güzel olmuş güle güle uyusun inşallah prensesimiz Benim yatak odam da aynı seninki gibi hatta biraz daha büyük sanki benimki. Biz de beşiği senin koyduğun yere koyacağız baktık gece kalkmak zor oluyor ya şifonyerle besigin yerini degistirecegiz ya da yatağı duvar kenarına yaklaştırıp yanımıza alacagiz sırf bunun icin beşik almana gerek yok bence uzaklik sadece kalkip emzirirken sorun olur o kadar. Ben onu da dert etmiyorum hamilelik boyunca geceleri en az 4defa tuvalete gittigimiz oluyor bebegimize mi gidemeyecegiz

Eki Görüntüle 1797656 ben şok resmen cnm bu bebiş kaç kilo doğar acaba
Ayy ben de onu düşünüyorum canim yaa doğsa da bi görsek kac kilo olacak

Ayy çok sağlıksız görünüyo ya hastalıklı gibi valla kıskanmadım gerçek düşüncemboşver canım ben etli olmaya razıyım valla bunu gördükten sonra

İlk gebeliğimde bende çok takıyordum canım kv yi.arayıp sormuyordu kontrol günleri hep eşimi arıyormuş.bi sürü tartişmiştik o zamanlar aramadı almadı vs.şimdi ne ben arıyorum nede o.hiç bi şeyde sormaz bende söylemem zaten.en iyisi böylesi hiç beklenti içinde olmamak çok iyi oldu

Canim gule.gule kullanim oncelikle prensesimiz saglicakla uyusun icinde.
Bence eksra besige gerek yok bende de ayni durum var oda kucuk. Cok lazim olursa ilk aylarda yanina cekersin iyice

Amaniiinn cok dertliyiz bu konuda. Napcan iste hayat takma kafana inan degmiyor. Anlatsam roman olur daaaa ehhh hayat bize baya bir.sey ogretti . Hepsinin cani cehenneme hakkim helal değil deyip geçiyorum.
Abe kaynana naaptiin bize. Kizim saglikla dogsun buyusunde su saatten sonra dunya umrumda değil. Tek gercegim gunesim. Alsinlar ogullarini baslarina calsinlar.

@msgulerr canım gece emzirmeye kalkarken sadece bi kac adım daha,fazla atman gerekecek hepsi bu.baktın olmadı iyice yatağının yanına alırsın yataktan istediğin an uzanıp bakarsın meleğine bi daha ekstradan beşik alman fazlalık olur canım.bu arada çok tatlı beşiği güzel günlerde kullansın

KıZlar n11 den 4 parça ürün alıcam şimdi ama kafam karıştı3 ürünün altında aras kapıda ödeme yazıyor bir ürünün sürat ve kargo ücreti yazıyor.toplamda kargo dahil 70 tutuyor.şimdi ben araslar için ayrı kargo ücretimi ödicem anlamdımbilen varsa yardımcı olabilirmii

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya
Hem gözün aydın hemde büyük gecmiş olsun canım ogluşların ve sen inşallah iyisindir. İlk bebişler gelmeye başladı. Habersiz bırakma canım bizleri

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Canım allah yardımcın olsun bi an önce toparlarsınız inşallah..umarım şu an iyisinizdir çok geçmiş olsun.dua edicem bol bol..

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun

Ayyy canim ya sevinsemmi uzulsemmi bilemedim insallaj sende bebislerde atlatirsiniz hemencecik. Rabbim yardimciniz olsun. Bizleri habersiz birakma.

Amanın geçmiş olsun arkadaşım kendine çok dikkat et

Ayy çok sağlıksız görünüyo ya hastalıklı gibi valla kıskanmadım gerçek düşüncemboşver canım ben etli olmaya razıyım valla bunu gördükten sonra
Aynen tatlim yaa hamile dediğin etli butlu olur dimiay bi de kickbox yaptığı video var eşim bile izleyemedi kapat kapat fena oldum ben aman boşver onu diyor

Cok gecmis olsun canim Allahim sifanizi versin. Hayirli olsun insallah sen de bebislerin de kisa zamanda toparlarsiniz

Canım benim gecmiş olsun inşallah üçünüz de kısa zamanda iyilesirsiniz moralini yüksek tut lütfen dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…