- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.961
Kızlar biz kizimizin besigini almıştık bugün uykusetini de aldık hemen deneme amaçlı bi hazırladım nasıl olmuş sizce.
Biz kirada olduğumuz ve evimiz 2+1 olduğu icin sepet besik almadik 6 ay sonra bunlardan almak zorunda kalınca yer sorunu olacaktı. Ama kV dem besik size çok uzak falan dedi bi huzursuz oldum acaba bi de küçük besik mi alsam yatağımızın yanına. Ama o zman da oda da adım atacak yer kalmayacak. Kafamda deli sorular anlayacağınız.
Masallah kuzucuga guzel haberlerle donmussun ne mutlu canim. 5 haftada 1 kiloyuda cok kiskandim soyleyim yaniiii
Ooo cok guzeller annaneye 10 puan. Gule gule kullansin minik
Guzel gunlerde kullanin canim bu aksam annaneller ataktaaa masallah onlara
Babaneler ne yaparlar aceppp huuuu
Kızlar yaa şunu gördüm az önce şoklardayimay bu kadın hamileyse ben neyim bu fındık yutmuş solucansa ben dana yutmuş pitonum o zaman
Edit: Ayyy bazen bu KK beni deli ediyor yaa linki kabul etmiyorkadinlarkulubu yazan yere onedio yazıp bakabilirsiniz
http://kadinlarkulubu.com/haber/gec...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook
Tatlım esmerim paylaşmış fotoyu. Ben haberin linkini ekledim ama site kabul etmedi bi türlüKizz resim gözükmüyor ya da ben göremedim.
Canim cok güzel olmuş güle güle uyusun inşallah prensesimizKızlar biz kizimizin besigini almıştık bugün uykusetini de aldık hemen deneme amaçlı bi hazırladım nasıl olmuş sizce.
Biz kirada olduğumuz ve evimiz 2+1 olduğu icin sepet besik almadik 6 ay sonra bunlardan almak zorunda kalınca yer sorunu olacaktı. Ama kV dem besik size çok uzak falan dedi bi huzursuz oldum acaba bi de küçük besik mi alsam yatağımızın yanına. Ama o zman da oda da adım atacak yer kalmayacak. Kafamda deli sorular anlayacağınız.
Ayy ben de onu düşünüyorum canim yaa doğsa da bi görsek kac kilo olacak
Aman allahım bu ne!iyiki kilo almişim diyorum çok şükürben şok resmencnm bu bebi
Amin canim İnşallah çok sağolÇok güzel gozukuyorlar canim morlarda çok güzel olmus ellerine saglik annenin incimiz saglikli gunlerde kullansin ananesinden gelen hediyeleri
Çok guzelmis canim güle güle kullan bir anane daha ne kadar dusunceli
ya bu kadının göğüsleri de büyümemiş benimkiler aldı başını gitti
Ayy çok sağlıksız görünüyo ya hastalıklı gibiKızlar yaa şunu gördüm az önce şoklardayimay bu kadın hamileyse ben neyim bu fındık yutmuş solucansa ben dana yutmuş pitonum o zaman
Edit: Ayyy bazen bu KK beni deli ediyor yaa linki kabul etmiyorkadinlarkulubu yazan yere onedio yazıp bakabilirsiniz
http://kadinlarkulubu.com/haber/gec...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook
İlk gebeliğimde bende çok takıyordum canım kv yi.arayıp sormuyordu kontrol günleri hep eşimi arıyormuş.bi sürü tartişmiştik o zamanlar aramadı almadı vs.şimdi ne ben arıyorum nede o.hiç bi şeyde sormaz bende söylemem zaten.en iyisi böylesi hiç beklenti içinde olmamak çok iyi olduBabaneler ancak konusmayi biliyor canim. Ben eskisehir'de kalirken esime gelsin alisverise cikalim demisler birkac sefer evime geleli 1.5 ay oldu kv'deden tik yok birsey istedigimde yok kizimin herseyi hazir zaten ama insan sozunun arkasinda dursun en azindan 1 hirka 1 yelek ormus ama daha onlari bile vermedi verirse alirim vermezse kendi bilir bizim iki tarafinda ilk
Kızlar biz kizimizin besigini almıştık bugün uykusetini de aldık hemen deneme amaçlı bi hazırladım nasıl olmuş sizce.
Babaneler ancak konusmayi biliyor canim. Ben eskisehir'de kalirken esime gelsin alisverise cikalim demisler birkac sefer evime geleli 1.5 ay oldu kv'deden tik yok birsey istedigimde yok kizimin herseyi hazir zaten ama insan sozunun arkasinda dursun en azindan 1 hirka 1 yelek ormus ama daha onlari bile vermedi verirse alirim vermezse kendi bilir bizim iki tarafinda ilk torunu olacak. Kendi ailem her seyde yardimci olmaya calisiyorlar. Annem hem orgulerini ordu hemde birsuru kiyafetini aldi sagolsunlar
Hem gözün aydın hemde büyük gecmiş olsun canım ogluşların ve sen inşallah iyisindir. İlk bebişler gelmeye başladı. Habersiz bırakma canım bizleriKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya
Canım allah yardımcın olsun bi an önce toparlarsınız inşallah..umarım şu an iyisinizdir çok geçmiş olsun.dua edicem bol bol..Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Amanın geçmiş olsun arkadaşım kendine çok dikkat etKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Aynen tatlim yaa hamile dediğin etli butlu olur dimiAyy çok sağlıksız görünüyo ya hastalıklı gibivalla kıskanmadım gerçek düşüncem boşver canım ben etli olmaya razıyım valla bunu gördükten sonra
Cok gecmis olsun canim Allahim sifanizi versin. Hayirli olsun insallah sen de bebislerin de kisa zamanda toparlarsinizKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Canım benim gecmiş olsun inşallah üçünüz de kısa zamanda iyilesirsiniz moralini yüksek tut lütfen dualarımız sizinleKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?