- 22 Ocak 2013
- 357
- 762
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #45.981
Cmm çok geçmiş olsun hem sana hem bebişlerine umarım kısa sürede iyileşirsiniz sağlıcakla kucağına alırsın ciğer geliştirici iğne vurulmuşmuydun birde sende plesenta Previa vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam o durumda erken doğum olduysan allah kurtarmış cnm dualarımız seninleKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
İlk gebeliğimde bende çok takıyordum canım kv yi.arayıp sormuyordu kontrol günleri hep eşimi arıyormuş.bi sürü tartişmiştik o zamanlar aramadı almadı vs.şimdi ne ben arıyorum nede o.hiç bi şeyde sormaz bende söylemem zaten.en iyisi böylesi hiç beklenti içinde olmamak çok iyi oldu
Canim gule.gule kullanim oncelikle prensesimiz saglicakla uyusun icinde.
Bence eksra besige gerek yok bende de ayni durum var oda kucuk. Cok lazim olursa ilk aylarda yanina cekersin iyice
Amaniiinn cok dertliyiz bu konuda. Napcan iste hayat takma kafana inan degmiyor. Anlatsam roman olur daaaa ehhh hayat bize baya bir.sey ogretti . Hepsinin cani cehenneme hakkim helal değil deyip geçiyorum.
Abe kaynana naaptiin bize. Kizim saglikla dogsun buyusunde su saatten sonra dunya umrumda değil. Tek gercegim gunesim. Alsinlar ogullarini baslarina calsinlar.
Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Ne olacak canım iki adımdan boşver kv yi gereği yok yeniden beşik almanın bu sana her türlü yeterKızlar biz kizimizin besigini almıştık bugün uykusetini de aldık hemen deneme amaçlı bi hazırladım nasıl olmuş sizce.
Biz kirada olduğumuz ve evimiz 2+1 olduğu icin sepet besik almadik 6 ay sonra bunlardan almak zorunda kalınca yer sorunu olacaktı. Ama kV dem besik size çok uzak falan dedi bi huzursuz oldum acaba bi de küçük besik mi alsam yatağımızın yanına. Ama o zman da oda da adım atacak yer kalmayacak. Kafamda deli sorular anlayacağınız.
Canım n11de kargoyu kapıda ödemiyorsun bildiğim kadariyla.Hepsini birden hesaplaması lazım. Kapıda ödeme dedigi ürünlerin ödeme şeklidir.KıZlar n11 den 4 parça ürün alıcam şimdi ama kafam karıştı3 ürünün altında aras kapıda ödeme yazıyor bir ürünün sürat ve kargo ücreti yazıyor.toplamda kargo dahil 70 tutuyor.şimdi ben araslar için ayrı kargo ücretimi ödicem anlamdım bilen varsa yardımcı olabilirmii
Ama ürünlerin toplam tutarını karttan geçiyor ondan kafam karıştı.sağol canımCanım n11de kargoyu kapıda ödemiyorsun bildiğim kadariyla.Hepsini birden hesaplaması lazım. Kapıda ödeme dedigi ürünlerin ödeme şeklidir.
Ayyy bune ...... nerdeyse doguracak,amman allahim... hamile dedigin soyle etli butlu penguen gibi yurur...
Coookk gecmis olsun canim... insallah sende bebislerinde tez zamanda iylesirsiniz... allahim yardimciniz olsun, duamizi eksik etmeyiz insallahKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Canım çok büyük geçmiş olsun, hamdolsun ki atlatmışsınız, inşallah bundan sonrası çok kolay geçer. Sana da kuzulara da acil şifalar diliyorumKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Bayıldım bayıldım ohhh çok güzel yapmış anneannesii yaa çok şanslı bi torunKızlar dün ananemiz bohçamıZı getirdiMor aşığı kızının herşeyini mor yaptı canım annem
Bitanem yaaa Allah size sağlık versin, birbirinize bağışlasn hayırlı, güzel ömürlü olsun yavrucuklarKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Benimki de sadece 3 yane zıbın almış birinin üstüne babannem beni çok seviyor yazıyor (!) bide kayınpederimin bebekliğinden kalma yorgan varmış onu getireyimmi diyor (!) takmamak lazım ama elde değil .Amaan salla canım ya ben dün baya baya sinirlendim saçma sapan konuşmalarından annem zor sakinleştirdi ama baktım bugün kendi kendime eziyet ediyorum yapmasın almasın boş konuşmaları da sadece boş konuşma olarak kalacak.. Herkesin gözünde değerleri belli boşuna kendimizi üzüyoruz biz inşallah öyle anne olmicaz
Sanki ihtiyacımız varBenimki de sadece 3 yane zıbın almış birinin üstüne babannem beni çok seviyor yazıyor (!) bide kayınpederimin bebekliğinden kalma yorgan varmış onu getireyimmi diyor (!) takmamak lazım ama elde değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?