2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Cmm çok geçmiş olsun hem sana hem bebişlerine umarım kısa sürede iyileşirsiniz sağlıcakla kucağına alırsın ciğer geliştirici iğne vurulmuşmuydun birde sende plesenta Previa vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam o durumda erken doğum olduysan allah kurtarmış cnm dualarımız seninle

Canim takmiyorum inan ben evlenirkende birsey istemedim onlardan simdide istemiyorum. Bebegimin annesi ve babasi var çok şükür herseyin en iyisini alirlar. Ayy ben hic aramam zateb kv o arada bir arar nasilsin diye hic alistirmadim alistirmam da çok istiyorsa oglu arasin

Yok canim ben dertli degilim öyle yaparsada yapmazsada kendine hic umurum olmaz bana dokunmasinlarda ne yaparlarsa yapsinlar

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun

Canim bastan Gözün aydin sen ve oglanlarin suanda iyi olmasina sevindim. Hemde çok büyük gecmis olsun. Biran önce toparlanin evinize donun inşallah. Bizi habersiz birakma

Ne olacak canım iki adımdan boşver kv yi gereği yok yeniden beşik almanın bu sana her türlü yeter

Canım n11de kargoyu kapıda ödemiyorsun bildiğim kadariyla.Hepsini birden hesaplaması lazım. Kapıda ödeme dedigi ürünlerin ödeme şeklidir.

Coookk gecmis olsun canim... insallah sende bebislerinde tez zamanda iylesirsiniz... allahim yardimciniz olsun, duamizi eksik etmeyiz insallah

Canım çok büyük geçmiş olsun, hamdolsun ki atlatmışsınız, inşallah bundan sonrası çok kolay geçer. Sana da kuzulara da acil şifalar diliyorum

Bitanem yaaa Allah size sağlık versin, birbirinize bağışlasn hayırlı, güzel ömürlü olsun yavrucuklar ve çok geçmiş olsun inşallah en kısa Zamanda toplarlarsiniz

keser84 geçmiş olsun canım inş sen de ikizler de biran önce kendinizi toparlayıp kavuşursunuz. İyi haberlerinizi bekliyoruz..

Benimki de sadece 3 yane zıbın almış birinin üstüne babannem beni çok seviyor yazıyor (!) bide kayınpederimin bebekliğinden kalma yorgan varmış onu getireyimmi diyor (!) takmamak lazım ama elde değil .

Bugün güne "Alay Marşı"yla başladık biz... kızıma da dinlettim atalarının bu vatan için canlarını nasıl seve seve feda ettiğini , ölüme gittiğini bildiği halde hiç korkmadıklarını bilsin ve vatan sevgisiyle büyüsün diye
Annem beni yetiştirdi, bu ellere yolladı
Al sancağı teslim etti, Allah'a ısmarladı
Boş oturma çalış dedi, hizmet eyle vatana
Sütüm sana helal olmaz, saldırmazsan düşmana
Arş ileri! Marş ileri! Türk askeri dönmez geri!
Yastığımız mezar taşı, yorganımız kar olsun
Biz bu yoldan döner isek, namus bize ar olsun
Ne şereftir ölmek bize, bu güzel vatan için
Yanar yürek yurt aşkıyla, daima için için
Arş ileri! Marş ileri! Türk askeri dönmez geri!

Benimki de sadece 3 yane zıbın almış birinin üstüne babannem beni çok seviyor yazıyor (!) bide kayınpederimin bebekliğinden kalma yorgan varmış onu getireyimmi diyor (!) takmamak lazım ama elde değil .
Sanki ihtiyacımız var benimde annem baya ordu birşeyler ve aldı, beşiği filan alacak battaniyeler hep yapti, yelekler falan neler neler .. Ama kaynana bi patik ormus sağolsun bide çok güzel bir battaniye modeli var annen orsun demez mi bende o yeterince yaptı zaten dedim ayy gene sınır oldum.. Bi de eşim doğum öncesi taşınacağımiz için annem geliyo yardıma kendi annesi yasli baya iş yapmaz diyo annem de gelsin dedim bu halimle misafir ağırlayamam doğum öncesi 1 ay hemde seninki yasli iş yapmiyo annem gelecek onların yükü de anneme binecek oldu canım Sizinkiler dogumdan sonra gelsin dedim, inşallah mümkünse az da kalırlar ama bilemicem ne kadar kalırlar hiç sevmem kendisini gelince mız mız lariyla bilmiş tavırlarıyla burnumdan getirecek eminim ama alttan almak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…