- 4 Eylül 2015
- 641
- 2.221
- 113
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.001
Benimki doğuma gelirken kendi kv sini de getiriyor 85 yaşında ve huysuz gelen giden misafire bile laf eden biri ve hepsi sigara kullanıyor şimdiden stres yapıyorum evim zaten küçük. Eşim önce annesi gelsin o kalsın biraz sonra siz gelin dedi. Dün aradı doğum tam ne zaman öğren 1 gün önce gelelim biz diyo. Ve annemle araları bozuk ya kafam o kadar bozuk ki öyle bir ortamda lohusa lohusa napıcam ben bilmiyorum cidden moralim çok bozuldu. Bişey yapmasın zaten istemiyorum ama en azından ilk 1 hafta rahat etsem iyiydiSanki ihtiyacımız varbenimde annem baya ordu birşeyler ve aldı, beşiği filan alacak battaniyeler hep yapti, yelekler falan neler neler .. Ama kaynana bi patik ormus sağolsun bide çok güzel bir battaniye modeli var annen orsun demez mi bende o yeterince yaptı zaten dedim ayy gene sınır oldum.. Bi de eşim doğum öncesi taşınacağımiz için annem geliyo yardıma kendi annesi yasli baya iş yapmaz diyo annem de gelsin dedim bu halimle misafir ağırlayamam doğum öncesi 1 ay hemde seninki yasli iş yapmiyo annem gelecek onların yükü de anneme binecek oldu canım Sizinkiler dogumdan sonra gelsin dedim, inşallah mümkünse az da kalırlar ama bilemicem ne kadar kalırlar hiç sevmem kendisini gelince mız mız lariyla bilmiş tavırlarıyla burnumdan getirecek eminim ama alttan almak yok
Canım valla sorma bugün biraz mutfagı falan toparlayıp dışarı çıkmayı planlıyorum ama bi yandan da korkuyorum o kadar baskı yapıyor ki prenses ayakta kalınca ama bi hava alsam iyi gelir. Film kitap tv bişey kesmiyor artıkballiceviz Kara_bocugum88
Kızlar benim de dogumniznine az kaldı
Ay psikoloji böylesi oluyordu
Unutmusummm
Kızlar dün ananemiz bohçamıZı getirdiMor aşığı kızının herşeyini mor yaptı canım annem
Cnm Rabbim yar ve yardımcın olsunKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Ayy hayır bu ne düşüncesizlik 85 yasında huysuz birini ağırlamak içinde can atiyorsun sankiBenimki doğuma gelirken kendi kv sini de getiriyor 85 yaşında ve huysuz gelen giden misafire bile laf eden biri ve hepsi sigara kullanıyor şimdiden stres yapıyorum evim zaten küçük. Eşim önce annesi gelsin o kalsın biraz sonra siz gelin dedi. Dün aradı doğum tam ne zaman öğren 1 gün önce gelelim biz diyo. Ve annemle araları bozuk ya kafam o kadar bozuk ki öyle bir ortamda lohusa lohusa napıcam ben bilmiyorum cidden moralim çok bozuldu. Bişey yapmasın zaten istemiyorum ama en azından ilk 1 hafta rahat etsem iyiydi
Eki Görüntüle 1797496 Eki Görüntüle 1797496 iyi akşamlar kızlar anneannemiz bize bebek yuvasi yapmış :)
Evet canım az kaldı.heyecanla bekliyoruz artık.sevindim canim cok.sukur hersey yolunda masallah.az kaldi zaten insallah
Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Konuşucam canım annem gelicek pazartesi onun hazırladıklarını görsün bana nasıl yardım ettiğini görsün ondan sonra konuşucam eşimle. Ama sinirlerim bozuldu. İlk aylarda raporluydum ayağa kalkmam yasaktı. Anne gel birazda sen kal yanımızda diye aradı eşim ben gelemem idare edin dedi o zamandan kinliyim ama agzımı açmadım bu sefer ama patlıcam galiba . Offf ne zor bu işler bebeğime yoğunlaşmam gerek nelere kafa yoruyorum şu cuma günü Allah içimizi ferahlatsın inşallah. Ne diyim artık bilmiyorumAyy hayır bu ne düşüncesizlik 85 yasında huysuz birini ağırlamak içinde can atiyorsun sankibence esin hallettsin bu işi ve balkonda sigara icirt bu konuda asla taviz verme bebeğin ilk günlerinde solunum problemi mi yaşasın Allah korusun eşine de böyle şeyler soyle tatlım eminim o da istemez bunu en azından denersin bi, ev çok kalabalık anne desin kaynanayi yolcu edelim öyle gel desin filan.. Sigara konusunda da o uyarsin ailesini tatlım vallahi insan bunları düşünunce bile stres oluyo aman gelmeseler ne olacak sanki yanında annesi var bakar desin sonra gelsin daha iyi değil mi.. Hem kaynanam gidince bize yardımcı olursun der esin annesine
Aynen canım hepsi ayaktaydı saçlarınınAyy yakışıklı yaaa annesi amniyon sivisiyla dalga dalga uçuşuyordur o saçlar
Canım benim inşallah şimdi iyisindir Rabbim yardımcin olsun paşalar da hemen toparlar inşallahKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Canim teşekkürler daha iyileri sizin olsunÇok guzelmis canim güle güle kullan bir anane daha ne kadar dusunceli
Canim aynen yatacak bir sürü şeyi vardı. Ev tipi Anakucagi,otokoltugu vs ben istememistim aslinda annem heves edip yapmis sagolsun :) senin de hoşuna gidiyorsa yaptırabilirsin. Koltukta, kanepe de yaninda bunun içine yatirirsin misafir falan geldiğinde belki oyle isine yararAyyyyy çok güzel bunlar. Ben de yaptırsam mı diye çok düşünüyorum, ana kucağuna, bebek arabasına koyarım ilk zamanlar yatar pozisyondayken diyorum ama sonra işe yaramaz bir şey olup evde yer kaplamasın da istiyorum.
Simdiye kadar gelmemiş madem asıl ihtiyacınız varken, şimdi neye gelecek, bebeğe bakanda bir sürü kişi varKonuşucam canım annem gelicek pazartesi onun hazırladıklarını görsün bana nasıl yardım ettiğini görsün ondan sonra konuşucam eşimle. Ama sinirlerim bozuldu. İlk aylarda raporluydum ayağa kalkmam yasaktı. Anne gel birazda sen kal yanımızda diye aradı eşim ben gelemem idare edin dedi o zamandan kinliyim ama agzımı açmadım bu sefer ama patlıcam galiba . Offf ne zor bu işler bebeğime yoğunlaşmam gerek nelere kafa yoruyorum şu cuma günü Allah içimizi ferahlatsın inşallah. Ne diyim artık bilmiyorum
Amin canım inşallah bunaltmasınlar biziSimdiye kadar gelmemiş madem asıl ihtiyacınız varken, şimdi neye gelecek, bebeğe bakanda bir sürü kişi varbi de onlarla uğraşmak istemiyor insan Allah yardım etsin bize stressiz sınırsız atlatalim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?