2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benimki doğuma gelirken kendi kv sini de getiriyor 85 yaşında ve huysuz gelen giden misafire bile laf eden biri ve hepsi sigara kullanıyor şimdiden stres yapıyorum evim zaten küçük. Eşim önce annesi gelsin o kalsın biraz sonra siz gelin dedi. Dün aradı doğum tam ne zaman öğren 1 gün önce gelelim biz diyo. Ve annemle araları bozuk ya kafam o kadar bozuk ki öyle bir ortamda lohusa lohusa napıcam ben bilmiyorum cidden moralim çok bozuldu. Bişey yapmasın zaten istemiyorum ama en azından ilk 1 hafta rahat etsem iyiydi

balliceviz Kara_bocugum88
Kızlar benim de dogumniznine az kaldı
Ay psikoloji böylesi oluyordu
Unutmusummm
Canım valla sorma bugün biraz mutfagı falan toparlayıp dışarı çıkmayı planlıyorum ama bi yandan da korkuyorum o kadar baskı yapıyor ki prenses ayakta kalınca ama bi hava alsam iyi gelir. Film kitap tv bişey kesmiyor artık

Kızlar dün ananemiz bohçamıZı getirdi Mor aşığı kızının herşeyini mor yaptı canım annem

Canım bir şey soracağım şu bebek bohçası sizde de var sanırım. Benim annem de çok hevesli bohça yapacakmış torununa. Şimdi bu bohçayı bozmayıp bebek görmeye gelenlere mi göstereceksiniz? Nasıl olacak?

Benim eşimin tarafında bu adet yok, o yüzden onlara bohça gösterme yapılması zaten gerekmiyor. Kafam karıştı şu bohça işine.

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Cnm Rabbim yar ve yardımcın olsun
Dua edeceğim namazlarimdan sonra
Rabbim sizleri korusun

Ayy hayır bu ne düşüncesizlik 85 yasında huysuz birini ağırlamak içinde can atiyorsun sanki bence esin hallettsin bu işi ve balkonda sigara icirt bu konuda asla taviz verme bebeğin ilk günlerinde solunum problemi mi yaşasın Allah korusun eşine de böyle şeyler soyle tatlım eminim o da istemez bunu en azından denersin bi, ev çok kalabalık anne desin kaynanayi yolcu edelim öyle gel desin filan.. Sigara konusunda da o uyarsin ailesini tatlım vallahi insan bunları düşünunce bile stres oluyo aman gelmeseler ne olacak sanki yanında annesi var bakar desin sonra gelsin daha iyi değil mi.. Hem kaynanam gidince bize yardımcı olursun der esin annesine

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun

Canımmmmmm Allah sana da bebeklerine de bir an önce toparlanma gücü versin.
Minik adamlarınla sağlıkla, neşeyle çıkın o hastaneden inşallah.
İyi haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle.

Konuşucam canım annem gelicek pazartesi onun hazırladıklarını görsün bana nasıl yardım ettiğini görsün ondan sonra konuşucam eşimle. Ama sinirlerim bozuldu. İlk aylarda raporluydum ayağa kalkmam yasaktı. Anne gel birazda sen kal yanımızda diye aradı eşim ben gelemem idare edin dedi o zamandan kinliyim ama agzımı açmadım bu sefer ama patlıcam galiba . Offf ne zor bu işler bebeğime yoğunlaşmam gerek nelere kafa yoruyorum şu cuma günü Allah içimizi ferahlatsın inşallah. Ne diyim artık bilmiyorum

Canım benim inşallah şimdi iyisindir Rabbim yardımcin olsun paşalar da hemen toparlar inşallah

Çok guzelmis canim güle güle kullan bir anane daha ne kadar dusunceli
Canim teşekkürler daha iyileri sizin olsun

Canim aynen yatacak bir sürü şeyi vardı. Ev tipi Anakucagi,otokoltugu vs ben istememistim aslinda annem heves edip yapmis sagolsun :) senin de hoşuna gidiyorsa yaptırabilirsin. Koltukta, kanepe de yaninda bunun içine yatirirsin misafir falan geldiğinde belki oyle isine yarar

Simdiye kadar gelmemiş madem asıl ihtiyacınız varken, şimdi neye gelecek, bebeğe bakanda bir sürü kişi var bi de onlarla uğraşmak istemiyor insan Allah yardım etsin bize stressiz sınırsız atlatalim inşallah

keser84 canım çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun güzel bebişlerini sağlıkla al kucağına benim çevremdeki ikizler hep 34.hafta geldiler ve çok sağlıklılar Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…