- 4 Eylül 2015
- 641
- 2.221
- 113
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.021
Amin canımm çok şanslısın gerçekten anne gibisi var mı ? Ama Allah büyük canım lohusa hamile kadına yaptıkları hoş değilballiceviz @mgul kizlar sizlerin yazdiklarinizi okuyunca diyorum iyiki dogum icin ailemin yanina gidecegim kv en fazla gelip 2 gün kalir sonra doner zaten tam gununde dogarsa 1 hafta sonrasi ramazan basliyor kalamaz burada esi ve cocuklari var Allah yardimciniz olsun.
Canım çok güzel olmuş öncelikle gule gule kullan kizin mışıl mışıl uyusun canım hiç rahat edemezsen beşiği yanına cekersin ne olacak bi sure
Güle güle kullan canim çok güzel olmus uyku setiyle birlikte uzakliktan kv'ye neyse gece bebegin icin sen kalkacaksin o degil sonucta eger sen gece kalkip bebegini alip emzirip yerine yatirmaktan zorlanmaz isen hicde uzak degil baska bir odada degil sonucta ayni oda icindesiniz. Bu kv'ler herseye karismasa olmayacak zaten sen kafana takma canim baktin uzak geldi yatagin yanina cekersin yerin varsa eger
Canim gule.gule kullanim oncelikle prensesimiz saglicakla uyusun icinde.
Bence eksra besige gerek yok bende de ayni durum var oda kucuk. Cok lazim olursa ilk aylarda yanina cekersin iyice
Amaniiinn cok dertliyiz bu konuda. Napcan iste hayat takma kafana inan degmiyor. Anlatsam roman olur daaaa ehhh hayat bize baya bir.sey ogretti . Hepsinin cani cehenneme hakkim helal değil deyip geçiyorum.
Abe kaynana naaptiin bize. Kizim saglikla dogsun buyusunde su saatten sonra dunya umrumda değil. Tek gercegim gunesim. Alsinlar ogullarini baslarina calsinlar.
kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederimm. dediğiniz gibi almayayım ben bi daha. uzak deyince benim aklım bebeği sürekli kontrol etmem gerekirse die ona takıldı. ne biliim emip yatınca falan nefes alışverişlerini kontrol etmek açısından. direkt aklıma o geldi. olmadı içim rahat etmezse yanımıza çekerim artık._Birce_ canım gece emzirmeye kalkarken sadece bi kac adım daha,fazla atman gerekecek hepsi bu.baktın olmadı iyice yatağının yanına alırsın yataktan istediğin an uzanıp bakarsın meleğine bi daha ekstradan beşik alman fazlalık olur canım.bu arada çok tatlı beşiği güzel günlerde kullansın
Ne olacak canım iki adımdan boşver kv yi gereği yok yeniden beşik almanın bu sana her türlü yeter
Canım onun yerine yan yatış yastığı yada reflü yastığı alırsın bence beşik yerine için biraz daha rahat olur :)kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederimm. dediğiniz gibi almayayım ben bi daha. uzak deyince benim aklım bebeği sürekli kontrol etmem gerekirse die ona takıldı. ne biliim emip yatınca falan nefes alışverişlerini kontrol etmek açısından. direkt aklıma o geldi. olmadı içim rahat etmezse yanımıza çekerim artık.
Amin canımm çok şanslısın gerçekten anne gibisi var mı ? Ama Allah büyük canım lohusa hamile kadına yaptıkları hoş değilama bi çözüm bulucam kafaya koydum ben
onu da alıcaz canım ama bende öyle bir pinpirikli koca varki her ihtimali düşünüyoruz.Canım onun yerine yan yatış yastığı yada reflü yastığı alırsın bence beşik yerine için biraz daha rahat olur :)
Canım içi elyaf dolgulu olduğu icin iyice sıkıştırınca orta boy poşetlere sıgacak hale geliyor. Benimki kargoya öyle verilmişti poseti açtıktan sonra 2 saat bekleyince kendiliginden kabardı. Eger ihtiyacın varsa yer kaplamasını sorun etmeAyyyyy çok güzel bunlar. Ben de yaptırsam mı diye çok düşünüyorum, ana kucağuna, bebek arabasına koyarım ilk zamanlar yatar pozisyondayken diyorum ama sonra işe yaramaz bir şey olup evde yer kaplamasın da istiyorum.
Güle güle kullan canımgünaydın kızlar BİM'e guzel şeyler gelmiş cam biberon (wee baby), nevresim takımı, pike,alt açma minderi,alez vs ilgilenen olursa diye yazıyorum.cam biberonlar guzeldı ben aldım ıkılı satılıyor 125-250 ml'lik 11.75 tl fiyatı. aslında awentın bıberonunu da almıştım ama evde yedekte olsun dedım
Valla en son nokta açıkca söyliycem ev zaten küçük önce annem gelsin sonra siz gelin diye eşim söyledi ama tınlamadılar hepsi doluşup gelirse ben nasıl yatıcam kalkıcam cocugumla ilgilenicem. Ev yerleştirirken de aynı şeyi yaptılar ve sadece ortalıkta dolaştılar. Yok illa gelicem derse ben de babannemi getireyim o zaman olmuşken tam olsun cümbür cemaat sıkış tepiş kalalım evde diycem. Dünden beri çok takıyorum kafaya eşimi de kırmak istemiyorum. Rüyalarıma bile giriyor olay resmen. Bide eşimin babannesi ben yarıp kalkıyorum gelmesin kimse evine demişti daha önce geldi 1 ay kaldı. Evime de karışıyor ayrıca sürekli de laf sokar. Sinir eder insanı bunu açıkca söyledim onu getirmeyin bari diye olsun bişey olmaz diyorlar. Eşim de yaşlı o kulak asma demekle kalıyor. Offf çok doluyum galiba ben yaBencede canim sen dusun birseyler yardim istediginiz zaman gelmeyip doguma gelmek istemesi yaninda kendi kv'sini getirmesi felan çok fena sen lohusa olacaksin sonucta sana yardim etmesi gerek kulfet olmasi degil. Annelerimiz basimizin taci gercekten Allah onlardan binlerce kez razi olsun
Canım dualarımız senin ve bebeklerin için.inşallah tez zamanda hepinizin iyi haberlerini duyarız.bizi habersiz bırakma.Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Aman canim benim dikkat et kendine yaa. O belirsiz misafir durumu bende de var haftasonu eltimler gelecekti haftaya kalmış galiba ben de gelmeyecekler diye rahat rahat takılıyorum bakalım ne olacakGünaydın kızlaar.
Dün misafirim vardı mahvolmuşum resmen.
Banyo yıkarken ayağım kaymıştı kalçam ağrıyodu zaten iyice ağrımaya başlamış.
Hala belirsiz bi misafir durumum var. Gelcekler mi gelmicekler mi çok belirsiz ilk defa böyle bişy yaşıyorum :)
Canım sen nerden aldın? Bir de boyut olarak ne tercih ettin? Ücretini de öğrenirsem piyasayla karşılaştırabilirim.Canım içi elyaf dolgulu olduğu icin iyice sıkıştırınca orta boy poşetlere sıgacak hale geliyor. Benimki kargoya öyle verilmişti poseti açtıktan sonra 2 saat bekleyince kendiliginden kabardı. Eger ihtiyacın varsa yer kaplamasını sorun etme
Ah canım benim yaa karşi taraf laftan anlamıyorsa afedersin bi tarafını yırtsan yine de işe yaramazValla en son nokta açıkca söyliycem ev zaten küçük önce annem gelsin sonra siz gelin diye eşim söyledi ama tınlamadılar hepsi doluşup gelirse ben nasıl yatıcam kalkıcam cocugumla ilgilenicem. Ev yerleştirirken de aynı şeyi yaptılar ve sadece ortalıkta dolaştılar. Yok illa gelicem derse ben de babannemi getireyim o zaman olmuşken tam olsun cümbür cemaat sıkış tepiş kalalım evde diycem. Dünden beri çok takıyorum kafaya eşimi de kırmak istemiyorum. Rüyalarıma bile giriyor olay resmen. Bide eşimin babannesi ben yarıp kalkıyorum gelmesin kimse evine demişti daha önce geldi 1 ay kaldı. Evime de karışıyor ayrıca sürekli de laf sokar. Sinir eder insanı bunu açıkca söyledim onu getirmeyin bari diye olsun bişey olmaz diyorlar. Eşim de yaşlı o kulak asma demekle kalıyor. Offf çok doluyum galiba ben ya
Canım ben almadım arkadaş hediye olarak yaptırdı instagramdan birine. Ebatinı da o kendisininki gibi yaptirdi sanirim. Profili CEYDAYANPAL ordan öğrenebilirsin fiyatını.Canım sen nerden aldın? Bir de boyut olarak ne tercih ettin? Ücretini de öğrenirsem piyasayla karşılaştırabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?