2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Amin canımm çok şanslısın gerçekten anne gibisi var mı ? Ama Allah büyük canım lohusa hamile kadına yaptıkları hoş değil ama bi çözüm bulucam kafaya koydum ben

Canım çok güzel olmuş öncelikle gule gule kullan kizin mışıl mışıl uyusun canım hiç rahat edemezsen beşiği yanına cekersin ne olacak bi sure

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederimm. dediğiniz gibi almayayım ben bi daha. uzak deyince benim aklım bebeği sürekli kontrol etmem gerekirse die ona takıldı. ne biliim emip yatınca falan nefes alışverişlerini kontrol etmek açısından. direkt aklıma o geldi. olmadı içim rahat etmezse yanımıza çekerim artık.
Ne olacak canım iki adımdan boşver kv yi gereği yok yeniden beşik almanın bu sana her türlü yeter

Canım onun yerine yan yatış yastığı yada reflü yastığı alırsın bence beşik yerine için biraz daha rahat olur :)

keser84 canım çok geçmiş olsun. umarım sende bebeklerinde bir an önce toparlanırsınız. allah yardımcın olsun. bizi bilgilendir mutlaka.

Amin canımm çok şanslısın gerçekten anne gibisi var mı ? Ama Allah büyük canım lohusa hamile kadına yaptıkları hoş değil ama bi çözüm bulucam kafaya koydum ben

Bencede canim sen dusun birseyler yardim istediginiz zaman gelmeyip doguma gelmek istemesi yaninda kendi kv'sini getirmesi felan çok fena sen lohusa olacaksin sonucta sana yardim etmesi gerek kulfet olmasi degil. Annelerimiz basimizin taci gercekten Allah onlardan binlerce kez razi olsun

Canım onun yerine yan yatış yastığı yada reflü yastığı alırsın bence beşik yerine için biraz daha rahat olur :)
onu da alıcaz canım ama bende öyle bir pinpirikli koca varki her ihtimali düşünüyoruz.
çocuk doğunca bana vermicek diye korkuyorum eşimden :)

günaydın kızlar BİM'e guzel şeyler gelmiş cam biberon (wee baby), nevresim takımı, pike,alt açma minderi,alez vs ilgilenen olursa diye yazıyorum.cam biberonlar guzeldı ben aldım ıkılı satılıyor 125-250 ml'lik 11.75 tl fiyatı. aslında awentın bıberonunu da almıştım ama evde yedekte olsun dedım

Canım içi elyaf dolgulu olduğu icin iyice sıkıştırınca orta boy poşetlere sıgacak hale geliyor. Benimki kargoya öyle verilmişti poseti açtıktan sonra 2 saat bekleyince kendiliginden kabardı. Eger ihtiyacın varsa yer kaplamasını sorun etme

keser84 tatlım çok geçmiş olsun canım umarım kısa sürede toparlarsınİz çok şasırdım herşeyin hayırlısı tatlım

Güle güle kullan canım ben de sabah sabah soluğu Bimde aldım Bimci teyzeler gibinevresimlerin deseni cok sirindi ama bir sürü takim oldu diye almadım tuttum kendimi. Pike ve 2li çıtçıtlı body aldım onlar hoşuma gitti 10ar tl fiyatı cok uygundu bari onlari alayım dedim (12-18ay

Kizlar sağlık ocağına gittim ilaclarımı yazdırmaya benim hemşire benden telaşlı çıktı yaanormalde kontrol 29marttaydı hadi gelmişken takibini yapayım dedi ben de bari gelmişken bi kan tahlili yaptırayım dedim stajyer kız kan alırken benim hemşire de pat diye doğum konusuna girdi:
"Sakın doğumdan korkma olur mu, suyun gelirse kanaman falan olursa telaslanma ılık duş al öyle git hastaneye rahatlarsın o kadar vaktin olur telaşlanma olur mu,
Doğumda da dişlerini sıkma derin derin nefes al tamam mı"
Dedim ben doğumdan korkmuyorum kiiii
Kadın benim yerime telaşlanıverdi
Dogumdan 1 hafta sonra topuk kanı alacagiz ben yine hatırlatırım sana dedi valla ona daha cok heyecan yaptım içim acıdı

Valla en son nokta açıkca söyliycem ev zaten küçük önce annem gelsin sonra siz gelin diye eşim söyledi ama tınlamadılar hepsi doluşup gelirse ben nasıl yatıcam kalkıcam cocugumla ilgilenicem. Ev yerleştirirken de aynı şeyi yaptılar ve sadece ortalıkta dolaştılar. Yok illa gelicem derse ben de babannemi getireyim o zaman olmuşken tam olsun cümbür cemaat sıkış tepiş kalalım evde diycem. Dünden beri çok takıyorum kafaya eşimi de kırmak istemiyorum. Rüyalarıma bile giriyor olay resmen. Bide eşimin babannesi ben yarıp kalkıyorum gelmesin kimse evine demişti daha önce geldi 1 ay kaldı. Evime de karışıyor ayrıca sürekli de laf sokar. Sinir eder insanı bunu açıkca söyledim onu getirmeyin bari diye olsun bişey olmaz diyorlar. Eşim de yaşlı o kulak asma demekle kalıyor. Offf çok doluyum galiba ben ya

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Canım dualarımız senin ve bebeklerin için.inşallah tez zamanda hepinizin iyi haberlerini duyarız.bizi habersiz bırakma.

Günaydın kızlaar.
Dün misafirim vardı mahvolmuşum resmen.
Banyo yıkarken ayağım kaymıştı kalçam ağrıyodu zaten iyice ağrımaya başlamış.
Hala belirsiz bi misafir durumum var. Gelcekler mi gelmicekler mi çok belirsiz ilk defa böyle bişy yaşıyorum :)

Aman canim benim dikkat et kendine yaa. O belirsiz misafir durumu bende de var haftasonu eltimler gelecekti haftaya kalmış galiba ben de gelmeyecekler diye rahat rahat takılıyorum bakalım ne olacak her gecen gün ağırlaşıyoruz su misafirler gelmese pek iyi olacak sanki

Canım sen nerden aldın? Bir de boyut olarak ne tercih ettin? Ücretini de öğrenirsem piyasayla karşılaştırabilirim.

Ah canım benim yaa karşi taraf laftan anlamıyorsa afedersin bi tarafını yırtsan yine de işe yaramaz kadını getir sonra bisey olmaz de zaten ona bisey olmuyor ki olan hamike kadina oluyor ayy cok sinir oldum yaa babaanne ne diye gelip 1 ay kalır ki torun evinde
Ben de doğumdan falan değil de dogumdan sonra seninkine benzer cekecegim sıkıntılardan korkuyorum

Canım sen nerden aldın? Bir de boyut olarak ne tercih ettin? Ücretini de öğrenirsem piyasayla karşılaştırabilirim.
Canım ben almadım arkadaş hediye olarak yaptırdı instagramdan birine. Ebatinı da o kendisininki gibi yaptirdi sanirim. Profili CEYDAYANPAL ordan öğrenebilirsin fiyatını.
Bi de @mgul mü demisti hatirlayamadım şimdi letgo da birisi 50tlye yapiyormus bana cok ucuz gelmişti onun fiyatı normalde daha fazla diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…