- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.041
ıyı yapmışsın tatlım sende gule gule kullanGüle güle kullan canımben de sabah sabah soluğu Bimde aldım Bimci teyzeler gibi nevresimlerin deseni cok sirindi ama bir sürü takim oldu diye almadım tuttum kendimi. Pike ve 2li çıtçıtlı body aldım onlar hoşuma gitti 10ar tl fiyatı cok uygundu bari onlari alayım dedim (12-18ay
Valla bence de artık bi son verseler gelmeye iyi olur.Aman canim benim dikkat et kendine yaa. O belirsiz misafir durumu bende de var haftasonu eltimler gelecekti haftaya kalmış galiba ben de gelmeyecekler diye rahat rahat takılıyorum bakalım ne olacakher gecen gün ağırlaşıyoruz su misafirler gelmese pek iyi olacak sanki
Sorma canım ya yetti yani uzaktayız ama ona rağmen böyle Allah dininde olanlara yardım etsin valla. Çok zor gerçekten Allah hepimize sabır versin inşallah. Bide gelip gezme planları yapıyorlar iyice deliriyorum ben . Ay neyse kendimi dışarı atıcam az gezip kafa dağıtayım en iyisiAh canım benim yaa karşi taraf laftan anlamıyorsa afedersin bi tarafını yırtsan yine de işe yaramazkadını getir sonra bisey olmaz de zaten ona bisey olmuyor ki olan hamike kadina oluyor ayy cok sinir oldum yaa babaanne ne diye gelip 1 ay kalır ki torun evinde
Ben de doğumdan falan değil de dogumdan sonra seninkine benzer cekecegim sıkıntılardan korkuyorum
Ben öyle oluyorum ama bu kasılmadan mı yoksa panikten mi emin değilim.kızlar merhaba, benim karnım sertleştikce yani kasılma oldukca nefesim kesiliyor bugün sabaha kadar nefes nefeseydim bebim gibi olan var mı ???
Ben 29 haftada gitmiştim de canım sık sık durduk. Uzun süre aynı pozisyonda kalmamak gerekiyor.gunaydın arkadaslar nasılsınız bıısey sorucam szlere sızce haftaya kardesımın dugunu var ben ızımırdeyım onlar afyonda 6 saatlık yol sorun olurmu haftaya 33 haftalık olucaz sızlerde boyle uzun yol gıden varmı aranızda
Canım noldu ki arkadaşımıza ben kaçırmışım.keser84 canımm çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun dualarımız seninle ve meleklerinle
Ay canım kıyamam işin çok zor.valla lohusayken milletin normal lafı bile batıyo.mesela ben ilk lohusalığımı hatırlamak bile istemiyorumBenimki doğuma gelirken kendi kv sini de getiriyor 85 yaşında ve huysuz gelen giden misafire bile laf eden biri ve hepsi sigara kullanıyor şimdiden stres yapıyorum evim zaten küçük. Eşim önce annesi gelsin o kalsın biraz sonra siz gelin dedi. Dün aradı doğum tam ne zaman öğren 1 gün önce gelelim biz diyo. Ve annemle araları bozuk ya kafam o kadar bozuk ki öyle bir ortamda lohusa lohusa napıcam ben bilmiyorum cidden moralim çok bozuldu. Bişey yapmasın zaten istemiyorum ama en azından ilk 1 hafta rahat etsem iyiydi
cnm cok gecmıs olsun ıns bır an once bebıslerınde sende toparlanır saglıgınıza kavusursunuzKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
gunaydın arkadaslar nasılsınız bıısey sorucam szlere sızce haftaya kardesımın dugunu var ben ızımırdeyım onlar afyonda 6 saatlık yol sorun olurmu haftaya 33 haftalık olucaz sızlerde boyle uzun yol gıden varmı aranızda
Ah canım gelip 2 gün kalsa neyse temmuza kadar kalma planı yapıyorlar ama mümkün değil. Kışı yanınızda geçiririz diyorlar ben de bakıcı tutucam ben dedim. Çekemem valla ben daraltıyorlar insanı işte. Bilsem ki sorunsuz gelip gidicekler yardım edicekler ağzımı açmıycam ama sinir edicekler beni o yüzden konusucam açıkca galiba ister laf etsin ister küssün hiç dert değil artık. Annem gelicek temizlik yapmaya taa Kütahyadan iyi iyi yapsın hazır olur diye akıl veriyor bide . Allah bizim evlatlarımızın yüzüne baksın inşallah onlar böyle çekmesin. Anneme bişey anlatmıyorum çünkü biliyorum susmaz o da hakkımı savunur iyice sorun büyür. Kendim halledicem bu meseleyi zaman yaklaşsın biraz daha.Ay canım kıyamam işin çok zor.valla lohusayken milletin normal lafı bile batıyo.mesela ben ilk lohusalığımı hatırlamak bile istemiyorumgüya yardıma geliyolar 85 yaşında kadının işi ne.hiç gelmese ondan iyi.
.cnm cok gecmıs olsun ıns bır an once bebıslerınde sende toparlanır saglıgınıza kavusursunuz
cnm benım arkadaşım yapıyor fıyatları normaller 80tl prenses yataklerı mevlut ıcın 100tl ama kalıtesı cok guzel ben de yapıordum ama hamıle olunca bıraktım sayfası bu cnm https://www.facebook.com/Nilgün-Çeyiz-Evi-201825393179763/Canım sen nerden aldın? Bir de boyut olarak ne tercih ettin? Ücretini de öğrenirsem piyasayla karşılaştırabilirim.
dr da arayıp sorucam baklım ne dıcek ızın verırse dedıgın gıbı yaparım cnm saolBen 29 haftada gitmiştim de canım sık sık durduk. Uzun süre aynı pozisyonda kalmamak gerekiyor.
Kan dolaşımı için ve ödem oluşmaması için. Her saat başı durup biraz yürü, lavaboya git.
Ay arayıp sakın bisey hazırlama biz sadece çay icecegiz deseler yeterli olurdu seni düşündüklerini göstermek icinValla bence de artık bi son verseler gelmeye iyi olur.
Bizim ki de çok karmaşık ortak bir arkadaşımız var ondan alıyorum haberi beni arayan yok.
Araba için eşimi değil kardeşini arıyolar gitcez de bizi alır mısın diye. ama benim bişeyden haberim yok.
Sözde habersiz gelip benim bişey hazırlamamı engellicekler de bu benim için daha kötü yani.
Ev hali sonuçta bi de evden çalışıyorum artı ders çalışıyorum her şey ortada.
Bi gelemedi bunlar aylardırStrese soktu eve bağladılar beni ha geldiler gelecekler diye. Haftaya kaçıcam valla geldi geldiler şu bir kaç günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?