2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ıyı yapmışsın tatlım sende gule gule kullan

Valla bence de artık bi son verseler gelmeye iyi olur.
Bizim ki de çok karmaşık ortak bir arkadaşımız var ondan alıyorum haberi beni arayan yok.
Araba için eşimi değil kardeşini arıyolar gitcez de bizi alır mısın diye. ama benim bişeyden haberim yok.
Sözde habersiz gelip benim bişey hazırlamamı engellicekler de bu benim için daha kötü yani.
Ev hali sonuçta bi de evden çalışıyorum artı ders çalışıyorum her şey ortada.
Bi gelemedi bunlar aylardır Strese soktu eve bağladılar beni ha geldiler gelecekler diye. Haftaya kaçıcam valla geldi geldiler şu bir kaç günde

kızlar merhaba, benim karnım sertleştikce yani kasılma oldukca nefesim kesiliyor bugün sabaha kadar nefes nefeseydim bebim gibi olan var mı ???

Sorma canım ya yetti yani uzaktayız ama ona rağmen böyle Allah dininde olanlara yardım etsin valla. Çok zor gerçekten Allah hepimize sabır versin inşallah. Bide gelip gezme planları yapıyorlar iyice deliriyorum ben . Ay neyse kendimi dışarı atıcam az gezip kafa dağıtayım en iyisi

kızlar bir şey soracagım benım gebeliğimin başından beri akıntım vardı ama az özce afedersiniz wc ye gıttım çamasırım bayagı ıslaktı korktum acaba su gelmesi boyle bişeymi sızıntı halınde gelirmi ki dün kontrolum vardı herşey yolundaydı
korkuyorum yaa

kızlar merhaba, benim karnım sertleştikce yani kasılma oldukca nefesim kesiliyor bugün sabaha kadar nefes nefeseydim bebim gibi olan var mı ???
Ben öyle oluyorum ama bu kasılmadan mı yoksa panikten mi emin değilim.
Ben sertleşme ağrı olunca hemen heyecanlanıp paniğe başlıyorum devam eder mi diye. Bi daralma oluyo. Derin nefes alamıyorum.

gunaydın arkadaslar nasılsınız bıısey sorucam szlere sızce haftaya kardesımın dugunu var ben ızımırdeyım onlar afyonda 6 saatlık yol sorun olurmu haftaya 33 haftalık olucaz sızlerde boyle uzun yol gıden varmı aranızda

Ben 29 haftada gitmiştim de canım sık sık durduk. Uzun süre aynı pozisyonda kalmamak gerekiyor.
Kan dolaşımı için ve ödem oluşmaması için. Her saat başı durup biraz yürü, lavaboya git.

Ay canım kıyamam işin çok zor.valla lohusayken milletin normal lafı bile batıyo.mesela ben ilk lohusalığımı hatırlamak bile istemiyorum güya yardıma geliyolar 85 yaşında kadının işi ne.hiç gelmese ondan iyi.

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
cnm cok gecmıs olsun ıns bır an once bebıslerınde sende toparlanır saglıgınıza kavusursunuz

Gitmemeni tavsiye ederim. Bnm yengem yıllar önce doğuma çok az kala 5 saatlik yola gitmiş ve doğumdan sonra bebeğini kaybetmiş tabii Allah korusun yazdıysa bozsun ama tedbiri elden bırakmamak lazım bence riske atma yüzdük yüzdük kuyruğna geldik

Ah canım gelip 2 gün kalsa neyse temmuza kadar kalma planı yapıyorlar ama mümkün değil. Kışı yanınızda geçiririz diyorlar ben de bakıcı tutucam ben dedim. Çekemem valla ben daraltıyorlar insanı işte. Bilsem ki sorunsuz gelip gidicekler yardım edicekler ağzımı açmıycam ama sinir edicekler beni o yüzden konusucam açıkca galiba ister laf etsin ister küssün hiç dert değil artık. Annem gelicek temizlik yapmaya taa Kütahyadan iyi iyi yapsın hazır olur diye akıl veriyor bide . Allah bizim evlatlarımızın yüzüne baksın inşallah onlar böyle çekmesin. Anneme bişey anlatmıyorum çünkü biliyorum susmaz o da hakkımı savunur iyice sorun büyür. Kendim halledicem bu meseleyi zaman yaklaşsın biraz daha.

Ben 29 haftada gitmiştim de canım sık sık durduk. Uzun süre aynı pozisyonda kalmamak gerekiyor.
Kan dolaşımı için ve ödem oluşmaması için. Her saat başı durup biraz yürü, lavaboya git.
dr da arayıp sorucam baklım ne dıcek ızın verırse dedıgın gıbı yaparım cnm saol

Ay arayıp sakın bisey hazırlama biz sadece çay icecegiz deseler yeterli olurdu seni düşündüklerini göstermek icin dedigin gibi canım ev hali bu sonuçta ay hem evde çalışıyorsun hem ders çalışıyorsun bi de cat kapı gelecekler her gün misafir gelecekmiş gibi düzenli olmaz ki insan. Ya o gün kendini iyi hissetmiyorsan?? Offf içim daraldı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…