- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.061
Aynen tatlım yaa aman madem sıkıntı çekecegiz dogumdan sonraya bırakalım simdiden düşünüp stres olmayalım dimiSorma canım ya yetti yani uzaktayız ama ona rağmen böyle Allah dininde olanlara yardım etsin valla. Çok zor gerçekten Allah hepimize sabır versin inşallah. Bide gelip gezme planları yapıyorlar iyice deliriyorum ben . Ay neyse kendimi dışarı atıcam az gezip kafa dağıtayım en iyisi
dr izin vermezse zaten cıkmam yola sımdılık rısklı bır durumum yok cok sukur bakalım dr ne dıcekGitmemeni tavsiye ederim. Bnm yengem yıllar önce doğuma çok az kala 5 saatlik yola gitmiş ve doğumdan sonra bebeğini kaybetmiş tabii Allah korusun yazdıysa bozsun ama tedbiri elden bırakmamak lazım bence riske atma yüzdük yüzdük kuyruğna geldik
Ay valla neymiş o kadar uzun kalma planları.sen eşinle hallet yüz göz olma sen istemeyen kötü gelin olursun yoksa.şimdi güzel şeyler düşünme zamanın tam uğraştığın şeylere bak.bide bu lohusa filanda demezler her hareketinde bi kusur bulurlar.hiç taviz verme boşver.Ah canım gelip 2 gün kalsa neyse temmuza kadar kalma planı yapıyorlar ama mümkün değil. Kışı yanınızda geçiririz diyorlar ben de bakıcı tutucam ben dedim. Çekemem valla ben daraltıyorlar insanı işte. Bilsem ki sorunsuz gelip gidicekler yardım edicekler ağzımı açmıycam ama sinir edicekler beni o yüzden konusucam açıkca galiba ister laf etsin ister küssün hiç dert değil artık. Annem gelicek temizlik yapmaya taa Kütahyadan iyi iyi yapsın hazır olur diye akıl veriyor bide . Allah bizim evlatlarımızın yüzüne baksın inşallah onlar böyle çekmesin. Anneme bişey anlatmıyorum çünkü biliyorum susmaz o da hakkımı savunur iyice sorun büyür. Kendim halledicem bu meseleyi zaman yaklaşsın biraz daha.
Ben de aynı dertteyim benim ailemle eşimin ailesi görüşmüyor doğumda ne olacak diye tedirginimBenimki doğuma gelirken kendi kv sini de getiriyor 85 yaşında ve huysuz gelen giden misafire bile laf eden biri ve hepsi sigara kullanıyor şimdiden stres yapıyorum evim zaten küçük. Eşim önce annesi gelsin o kalsın biraz sonra siz gelin dedi. Dün aradı doğum tam ne zaman öğren 1 gün önce gelelim biz diyo. Ve annemle araları bozuk ya kafam o kadar bozuk ki öyle bir ortamda lohusa lohusa napıcam ben bilmiyorum cidden moralim çok bozuldu. Bişey yapmasın zaten istemiyorum ama en azından ilk 1 hafta rahat etsem iyiydi
Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Canım benim doktorum 33 hafta için 6 saatten fazlasına izin yok ve 2 saatte bi durup dinlenmen gerekiyor demişti.dr izin vermezse zaten cıkmam yola sımdılık rısklı bır durumum yok cok sukur bakalım dr ne dıcek
canım kv ne soylesen getırmese annesini sonucta sende yenı dogum yapmış olacaksın annemgıl de gelecek ev kalabalık desen anlayısla karsılamaz mı ya da hiç sen konuşma eşin halletsin. o dönemde insanın kafasının rahat olması lazım bende yanımda kımseyı istemiyorum valla.Ah canım gelip 2 gün kalsa neyse temmuza kadar kalma planı yapıyorlar ama mümkün değil. Kışı yanınızda geçiririz diyorlar ben de bakıcı tutucam ben dedim. Çekemem valla ben daraltıyorlar insanı işte. Bilsem ki sorunsuz gelip gidicekler yardım edicekler ağzımı açmıycam ama sinir edicekler beni o yüzden konusucam açıkca galiba ister laf etsin ister küssün hiç dert değil artık. Annem gelicek temizlik yapmaya taa Kütahyadan iyi iyi yapsın hazır olur diye akıl veriyor bide . Allah bizim evlatlarımızın yüzüne baksın inşallah onlar böyle çekmesin. Anneme bişey anlatmıyorum çünkü biliyorum susmaz o da hakkımı savunur iyice sorun büyür. Kendim halledicem bu meseleyi zaman yaklaşsın biraz daha.
Güle güle kullan canımben de sabah sabah soluğu Bimde aldım Bimci teyzeler gibi nevresimlerin deseni cok sirindi ama bir sürü takim oldu diye almadım tuttum kendimi. Pike ve 2li çıtçıtlı body aldım onlar hoşuma gitti 10ar tl fiyatı cok uygundu bari onlari alayım dedim (12-18ay
Kizlar sağlık ocağına gittim ilaclarımı yazdırmaya benim hemşire benden telaşlı çıktı yaanormalde kontrol 29marttaydı hadi gelmişken takibini yapayım dedi ben de bari gelmişken bi kan tahlili yaptırayım dedim stajyer kız kan alırken benim hemşire de pat diye doğum konusuna girdi:
"Sakın doğumdan korkma olur mu, suyun gelirse kanaman falan olursa telaslanma ılık duş al öyle git hastaneye rahatlarsın o kadar vaktin olur telaşlanma olur mu,
Doğumda da dişlerini sıkma derin derin nefes al tamam mı"
Dedim ben doğumdan korkmuyorum kiiii
Kadın benim yerime telaşlanıverdi
Dogumdan 1 hafta sonra topuk kanı alacagiz ben yine hatırlatırım sana dedi valla ona daha cok heyecan yaptım içim acıdı
Valla en son nokta açıkca söyliycem ev zaten küçük önce annem gelsin sonra siz gelin diye eşim söyledi ama tınlamadılar hepsi doluşup gelirse ben nasıl yatıcam kalkıcam cocugumla ilgilenicem. Ev yerleştirirken de aynı şeyi yaptılar ve sadece ortalıkta dolaştılar. Yok illa gelicem derse ben de babannemi getireyim o zaman olmuşken tam olsun cümbür cemaat sıkış tepiş kalalım evde diycem. Dünden beri çok takıyorum kafaya eşimi de kırmak istemiyorum. Rüyalarıma bile giriyor olay resmen. Bide eşimin babannesi ben yarıp kalkıyorum gelmesin kimse evine demişti daha önce geldi 1 ay kaldı. Evime de karışıyor ayrıca sürekli de laf sokar. Sinir eder insanı bunu açıkca söyledim onu getirmeyin bari diye olsun bişey olmaz diyorlar. Eşim de yaşlı o kulak asma demekle kalıyor. Offf çok doluyum galiba ben ya
gunaydın arkadaslar nasılsınız bıısey sorucam szlere sızce haftaya kardesımın dugunu var ben ızımırdeyım onlar afyonda 6 saatlık yol sorun olurmu haftaya 33 haftalık olucaz sızlerde boyle uzun yol gıden varmı aranızda
Merak etme canım bende de oluyorkızlar bir şey soracagım benım gebeliğimin başından beri akıntım vardı ama az özce afedersiniz wc ye gıttım çamasırım bayagı ıslaktı korktum acaba su gelmesi boyle bişeymi sızıntı halınde gelirmi ki dün kontrolum vardı herşey yolundaydı
korkuyorum yaa
Adi sibel doğan .. P PembePaltolu cim indirim yaptırmıştım kadına ama ben almaktan VazgeçtimCanım ben almadım arkadaş hediye olarak yaptırdı instagramdan birine. Ebatinı da o kendisininki gibi yaptirdi sanirim. Profili CEYDAYANPAL ordan öğrenebilirsin fiyatını.
Bi dePamukprncess mü demisti hatirlayamadım şimdi letgo da birisi 50tlye yapiyormus bana cok ucuz gelmişti onun fiyatı normalde daha fazla diye biliyorum
Ayy aminnn tatlimm gerçekten insan öyle bir durumda sadece rahatlık bakım ister yanı stres olcaz boşunaballiceviz Pamukprncess kizlar sizlerin yazdiklarinizi okuyunca diyorum iyiki dogum icin ailemin yanina gidecegim kv en fazla gelip 2 gün kalir sonra doner zaten tam gununde dogarsa 1 hafta sonrasi ramazan basliyor kalamaz burada esi ve cocuklari var Allah yardimciniz olsun.
Oo sabahgünaydın kızlar BİM'e guzel şeyler gelmiş cam biberon (wee baby), nevresim takımı, pike,alt açma minderi,alez vs ilgilenen olursa diye yazıyorum.cam biberonlar guzeldı ben aldım ıkılı satılıyor 125-250 ml'lik 11.75 tl fiyatı. aslında awentın bıberonunu da almıştım ama evde yedekte olsun dedım
inş sende sorunsuz gıder gelırsın tabı mecbur dururuz dınlene dınlene gıderız dr sorucam ne dıcek bakalımCanim bende 32. Haftama yakin memlekete gidecegim 4 saat felan ama babam gelip alacak her saat basi dururuz gibi zaten wc molasi gerekli oluyor inşallah sende sorunsuz gider gelirsin
Canim ayni sey 2 haftadir bendede var,bildigin su .... tam olarak ne oldugunu bilmiyom ama bende su sizmasindan korkuyom.... 30 haftalliken gittigimde bana suyu biraz az demisdi ve ondan sonra bu akinti basladi... pazartesi kontrolum var net olarak soylicek sizinti varmi yokmu diye... tabi bazen idrar kacirmasida oluyo fark etmeden.bide sizinti varmi yokmu diye pedler varmis renk degisen,onlardanda anliyabiliyomussun ,sizma varmi yokmu diyekızlar bir şey soracagım benım gebeliğimin başından beri akıntım vardı ama az özce afedersiniz wc ye gıttım çamasırım bayagı ıslaktı korktum acaba su gelmesi boyle bişeymi sızıntı halınde gelirmi ki dün kontrolum vardı herşey yolundaydı
korkuyorum yaa
Ay arayıp sakın bisey hazırlama biz sadece çay icecegiz deseler yeterli olurdu seni düşündüklerini göstermek icindedigin gibi canım ev hali bu sonuçta ay hem evde çalışıyorsun hem ders çalışıyorsun bi de cat kapı gelecekler her gün misafir gelecekmiş gibi düzenli olmaz ki insan. Ya o gün kendini iyi hissetmiyorsan?? Offf içim daraldı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?