2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aynen tatlım yaa aman madem sıkıntı çekecegiz dogumdan sonraya bırakalım simdiden düşünüp stres olmayalım dimiohhh çık dolaş valla düşünme

dr izin vermezse zaten cıkmam yola sımdılık rısklı bır durumum yok cok sukur bakalım dr ne dıcek

Ay valla neymiş o kadar uzun kalma planları.sen eşinle hallet yüz göz olma sen istemeyen kötü gelin olursun yoksa.şimdi güzel şeyler düşünme zamanın tam uğraştığın şeylere bak.bide bu lohusa filanda demezler her hareketinde bi kusur bulurlar.hiç taviz verme boşver.

Ben de aynı dertteyim benim ailemle eşimin ailesi görüşmüyor doğumda ne olacak diye tedirginim

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun

çok geçmiş olsun cnm dualarımız sizinle allahım sizi korusun ...

canım kv ne soylesen getırmese annesini sonucta sende yenı dogum yapmış olacaksın annemgıl de gelecek ev kalabalık desen anlayısla karsılamaz mı ya da hiç sen konuşma eşin halletsin. o dönemde insanın kafasının rahat olması lazım bende yanımda kımseyı istemiyorum valla.

Saglikli gunlerde kullan bitanem bende ogleden sonra bakayim bakam neler kalacak

Ayy korkmayan insani korkutacak soyledikleri ile ayy canim hic sorma dogumdan degilde sonrasindaki o topuktan kan aldirmaktan bende cekiniyorum 16 sene önce kardesimden alinirken yanindaydim pek aglamisti yavrum simdi onu hatirladikca ne yapacam bilmiyom

Canim gercekten en mantiklisi galiba direk soylemen esin soylese bile anlamak istemiyorlar belliki birde cumbur cemaat gelecekler oldu evdeki kasiklarida getirsinler onlarinda seni goresi vardir ayy esimin babanneside oyleydi kv'dem ile ayni evde yasiyorlardi ona laf soylerken arada banada soylerdi ki kadini 2 senedir taniyorum alti ustu. Ayy ben bile sinir oldum kv'dene canim Allah sana kolaylik ve sabir versin.

Canim bende 32. Haftama yakin memlekete gidecegim 4 saat felan ama babam gelip alacak her saat basi dururuz gibi zaten wc molasi gerekli oluyor inşallah sende sorunsuz gider gelirsin

Merak etme canım bende de oluyor

iki gün giremedim ne çok konu geçmiş.
neff1316 canım her şey yolunda gidecek inşallah, ali kaanın ve güçlü annesinin yanında bak bütün teyzeleri de Defne için tam destek modunda. 1 kilonun altında doğmuş biri olarak diyorum, kiloya falan takma sakın, hem kalbi de iyiymiş. Gerisini de Defne halledecek doğuma kadar ya da hemen toparlayıp büyüyecek inşallah, kocaman tatlı bi kız olacak :)

Adi sibel doğan .. P PembePaltolu cim indirim yaptırmıştım kadına ama ben almaktan Vazgeçtim güzel modelleri bakabilirsin sıfır yapiyo istediğin renkte

Ayy aminnn tatlimm gerçekten insan öyle bir durumda sadece rahatlık bakım ister yanı stres olcaz boşuna senin için çok güzel olacak o dönem gerçekten bi de ben yazında ailemle olcam ama kaynanamlar annemlerle komşu bir de eşim de işi dolayısıyla gelmez anlayacağın istemeden de olsa onlarla baya gorusmus olcam ama tabi çoğunlukla annemde kalacagim

balliceviz canım esinle konuş mutlaka seni anlayacaktır benim ailemle eşimin ailesi konuşmuyo eşime annemi istiyorum dedim neden olduğunu da anlattım rahat edemicemi çünkü amniyosentezde de geldi zaten ben yemekleri yapmıştım bi gün kaldı yemekleri isitti onda bile mutfağım karıştı gittikten sonra bi de onla uğraştım seni çok iyi anlıyorum gelsinler ama sonra gelsinler de

Oo sabah Pamukprncess de yazmıştı bende gidiyim o zaman bi bakım bugün

Canim ayni sey 2 haftadir bendede var,bildigin su .... tam olarak ne oldugunu bilmiyom ama bende su sizmasindan korkuyom.... 30 haftalliken gittigimde bana suyu biraz az demisdi ve ondan sonra bu akinti basladi... pazartesi kontrolum var net olarak soylicek sizinti varmi yokmu diye... tabi bazen idrar kacirmasida oluyo fark etmeden.bide sizinti varmi yokmu diye pedler varmis renk degisen,onlardanda anliyabiliyomussun ,sizma varmi yokmu diye

işte sözde düşünceliler :) Tabi ki her dakika düzenli olamıyorum bu evde yaşanıyor çamaşır yıkanıyor yemek yeniyor bazen bulaşık akşama toplanıyor ne yalan söyleyeyim valla her dakka toparlayamam. Önceden salonumuz vardı derli toplu duruyodu şimdi bebek odası gelince oturma odası gitti salonda takılıyoruz haliyle düzensiz
Allah kurtarsın bizi bunlardan vallahi ne zormmuş

slm arkadaşlar baya uzun zamandır giremedim yine umarım herkes iyidir,çok şükür bizde yuvarlanıp gidiyoruz,artık oğluma dar geliyor sanırım göbeğim öle bir iktiriyor geriniyorki karnım şişiyor şişiyor dışardan bile belli oluyor,sizde de oluyormu böle göbeğimde tepecikler oluşturuyor şişirip duruyor bide birşey sorucaktım bu hastanedeki bebek beşiğine tül yapıcakmısınız ölçüleri ne ve ne kadar lastik tül lazım bilgisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…