- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.081
Sağol canım letgo da mı? Nasıl kullanıldığını öğrenemedim şu letgo nun daAdi sibel doğan .. P PembePaltolu cim indirim yaptırmıştım kadına ama ben almaktan Vazgeçtimgüzel modelleri bakabilirsin sıfır yapiyo istediğin renkte
Teşekkürler tatlım eşim uğradı bi ara eve gosterdim cok güzelmiş iyiki almissin diyorSaglikli gunlerde kullan bitanem bende ogleden sonra bakayim bakam neler kalacak
Ayy korkmayan insani korkutacak soyledikleri ileayy canim hic sorma dogumdan degilde sonrasindaki o topuktan kan aldirmaktan bende cekiniyorum 16 sene önce kardesimden alinirken yanindaydim pek aglamisti yavrum simdi onu hatirladikca ne yapacam bilmiyom
Bi doğum iznine ayrılayım ben yapacağım inşallah. 40*70miş boyutları.slm arkadaşlar baya uzun zamandır giremedim yine umarım herkes iyidir,çok şükür bizde yuvarlanıpgidiyoruz,artık oğluma dar geliyor sanırım göbeğim öle bir iktiriyor geriniyorki karnım şişiyor şişiyor dışardan bile belli oluyor,sizde de oluyormu böle göbeğimde tepecikler oluşturuyor şişirip duruyor bide birşey sorucaktım bu hastanedeki bebek beşiğine tül yapıcakmısınız ölçüleri ne ve ne kadar lastik tül lazım bilgisi olan varmı
Aslında dediğin gibi takmamak lazım hormonlar nanay bi de onları dusunuyoruz zaten yetiyo bebekler bize şimdiden bileKizlar bence bu kalici misafirlere tek.cozum evde yatma alani bulndirmamak yada 1 taneyle sinirli tutmak. Ohalde napiyoruz tum cekyatlari atese veriyoruz. Kokten çozum.....
Bizim ailelerde kus değiller ama anca karsi karsiya gelmek zorundalarsa selam selam. Sohbet vs bisi yok
Kaynana sorunli asiri alingan
Annem aman sorun olmasin diye susanlardan
Ben lohusa zati.dolmus tasmisim her an bebeisimide alip eee yeter be sizlemi
ugrasicam deyip evi terketme modunda bir hatun. Allah sonumuzu hayretsin. Ama bakim umrumdami aaaaaa degil hepsinin cani cehenneme .
Canim ben iyice yatagin ayak ucuna dayamistim park yatagi. Birde ters tarafina yatiyordum yatagin.bazen yan yatiyordum. 3 ayliktan sonra yanimda yatirdim. 8 aylikkende odasina gecirdim.ondan sonra daha rahat ettim. Sende bebisinin durumuna gore bi cozum bulursun canim.zaten yerinde yokmus bosuna ekstra besik alma derim benKızlar biz kizimizin besigini almıştık bugün uykusetini de aldık hemen deneme amaçlı bi hazırladım nasıl olmuş sizce.
Biz kirada olduğumuz ve evimiz 2+1 olduğu icin sepet besik almadik 6 ay sonra bunlardan almak zorunda kalınca yer sorunu olacaktı. Ama kV dem besik size çok uzak falan dedi bi huzursuz oldum acaba bi de küçük besik mi alsam yatağımızın yanına. Ama o zman da oda da adım atacak yer kalmayacak. Kafamda deli sorular anlayacağınız.
Ah canimm allah korusun senide bebiklerinidr.Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Amin canım amin anlıyorum ben seni çoğumuz aynıyız. Ben de kac gündür güya ütü yapacağım bi türlü kendimde o gücü bulamadım. Bi zahmet habersiz misafir de gelmesinişte sözde düşünceliler :) Tabi ki her dakika düzenli olamıyorum bu evde yaşanıyor çamaşır yıkanıyor yemek yeniyor bazen bulaşık akşama toplanıyor ne yalan söyleyeyim valla her dakka toparlayamam. Önceden salonumuz vardı derli toplu duruyodu şimdi bebek odası gelince oturma odası gitti salonda takılıyoruz haliyle düzensiz
Allah kurtarsın bizi bunlardan vallahi ne zormmuş
Benim salondaki koltuklar acilmiyor oturma odasinda L koltuk var o aciliyor bi de kv önceden gelip kalacagini düşünmüş olmalı ki calisma odasina ( simdi kızımın odası olacak) ikiz baza almışşşşşKizlar bence bu kalici misafirlere tek.cozum evde yatma alani bulndirmamak yada 1 taneyle sinirli tutmak. Ohalde napiyoruz tum cekyatlari atese veriyoruz. Kokten çozum.....
Bizim ailelerde kus değiller ama anca karsi karsiya gelmek zorundalarsa selam selam. Sohbet vs bisi yok
Kaynana sorunli asiri alingan
Annem aman sorun olmasin diye susanlardan
Ben lohusa zati.dolmus tasmisim her an bebeisimide alip eee yeter be sizlemi
ugrasicam deyip evi terketme modunda bir hatun. Allah sonumuzu hayretsin. Ama bakim umrumdami aaaaaa degil hepsinin cani cehenneme .
Hayatta en nefret ettigim seylerden biridir esyalarima izinsiz dokunulmasıBeni düşündüren de eltimin çocukları hep çocuklar yüzünden dertliyim onlara oyuncak alicaz istediklerinden zaten size bunları kardeş getirdi diye yoksa şimdiden kiskaniyorlar maalesef ama ben bebeğinin odasını süslemek istiyorum oyuncaklarla biliyorum ki durmucaklar onları da isticekler ve ben ne yapicam bilmiyorum kv de bırak alsın der hic iki dk oturmazlar evi talan edecekler biliyorum özenle hazirladigim herşeyi de bazen sırf bu yuzden bisey hazırlamak istemiyorum
sağol cnm cvp için peki ne kadar tül ve lastik gider senceBi doğum iznine ayrılayım ben yapacağım inşallah. 40*70miş boyutları.
Benim de aynı canım sakladigim o kadar oyuncak var ki hepsini yavrum kullansin istiyorum en iyisi kitlemek gerçekten güzel düşünmüsun bende çıkartırım heralde çıngar çok ayıp ya şimdiden bunu düsunuyorum bi deAmin canım amin anlıyorum ben seni çoğumuz aynıyız. Ben de kac gündür güya ütü yapacağım bi türlü kendimde o gücü bulamadım. Bi zahmet habersiz misafir de gelmesin
Benim salondaki koltuklar acilmiyor oturma odasinda L koltuk var o aciliyor bi de kv önceden gelip kalacagini düşünmüş olmalı ki calisma odasina ( simdi kızımın odası olacak) ikiz baza almışşşşşyani her durumda misafirim geldiğinde cift kisilik yatagım var onu da yakalım mı
Hayatta en nefret ettigim seylerden biridir esyalarima izinsiz dokunulması8 yaşımdayken halamın hediye ettiği bebeklerimde bile bi tane leke yoktur öyle güzel oynadım ve sakladım ilerde kızım olursa ona benden hatıra kalır diye biri elleyecek olsa çıngar çıkarırdım simdi annemin evinde yarım cekyat dolusu tertemiz oyuncagim var. Sanırım onları buraya getirince cocuklu biri gelecegi zaman odayi kilitlerim sen de öyle yap kv ler anlamaz kıymetini
Benim kv daha ilk evi yerleştirirken kendi kıyafetini getirmişti bu ne dedim kalirsam giyinirim dedi direkt ben şok tabi ne dicemi bilemedim tamam kalsın dedim önceden yol yapıyorlar gerçektenAmin canım amin anlıyorum ben seni çoğumuz aynıyız. Ben de kac gündür güya ütü yapacağım bi türlü kendimde o gücü bulamadım. Bi zahmet habersiz misafir de gelmesin
Benim salondaki koltuklar acilmiyor oturma odasinda L koltuk var o aciliyor bi de kv önceden gelip kalacagini düşünmüş olmalı ki calisma odasina ( simdi kızımın odası olacak) ikiz baza almışşşşşyani her durumda misafirim geldiğinde cift kisilik yatagım var onu da yakalım mı
Hayatta en nefret ettigim seylerden biridir esyalarima izinsiz dokunulması8 yaşımdayken halamın hediye ettiği bebeklerimde bile bi tane leke yoktur öyle güzel oynadım ve sakladım ilerde kızım olursa ona benden hatıra kalır diye biri elleyecek olsa çıngar çıkarırdım simdi annemin evinde yarım cekyat dolusu tertemiz oyuncagim var. Sanırım onları buraya getirince cocuklu biri gelecegi zaman odayi kilitlerim sen de öyle yap kv ler anlamaz kıymetini
Bende zayıfım ama bu kadar değil yaaa çok ilginç bu kız çok iyi bi sporcu bence kasları filan baksanıza
Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
KıZlar n11 den 4 parça ürün alıcam şimdi ama kafam karıştı3 ürünün altında aras kapıda ödeme yazıyor bir ürünün sürat ve kargo ücreti yazıyor.toplamda kargo dahil 70 tutuyor.şimdi ben araslar için ayrı kargo ücretimi ödicem anlamdım bilen varsa yardımcı olabilirmii
Gitti gidiyorda denk gelmedim hiç hep ücretsiz kargoydu aldıklarım ondan heralde.m.hizmetlerini arayıp sordum canım aldıklarım farklı satıcılardanmış hepsine ayrı kargo ödeyecekmişim almadım bende.Hiç bilmiyorum ama benimde bu durum kafamı karıştırır hep, bende gittigidiyordan bu yüzden fazla bişey almak istemiyorum, her urunun saticilari farklı kiminde ücretsiz kargo kiminle 5.90 kargo kiminle 6.50 felan yazıyor, demekki ayrı ayrı kargo ödeniyor, n11 de öyle ürünlerin satıcıları farklı herkes kendine göre gonderir
İnsallah canimm.iki gün giremedim ne çok konu geçmiş.
neff1316 canım her şey yolunda gidecek inşallah, ali kaanın ve güçlü annesinin yanında bak bütün teyzeleri de Defne için tam destek modunda. 1 kilonun altında doğmuş biri olarak diyorum, kiloya falan takma sakın, hem kalbi de iyiymiş. Gerisini de Defne halledecek doğuma kadar ya da hemen toparlayıp büyüyecek inşallah, kocaman tatlı bi kız olacak :)
Canım ben bohçayı bozdum yıkadım bile :)) kv gördü yeter başka kimseye gösterme gereği duymadım ben açıkçası.. Bizde de adet yok aslında annem yapmak istedi o yüzden yaptı heves etti çok.. Eşinin tarafında yoksa sende kv ni çağır o görsün yeter Lavincim, ortalıkta boşuna dağınıklık oluyor sonraCanım bir şey soracağım şu bebek bohçası sizde de var sanırım. Benim annem de çok hevesli bohça yapacakmış torununa. Şimdi bu bohçayı bozmayıp bebek görmeye gelenlere mi göstereceksiniz? Nasıl olacak?
Benim eşimin tarafında bu adet yok, o yüzden onlara bohça gösterme yapılması zaten gerekmiyor. Kafam karıştı şu bohça işine.
İnsan değer görsün istiyor değil mi.. Kayınpederinin yorganını kendi çocuğuna kullansaymış torun napsın onun küflü yorganını Allahım ya.. İnsanı zorla günaha sokuyorlarBenimki de sadece 3 yane zıbın almış birinin üstüne babannem beni çok seviyor yazıyor (!) bide kayınpederimin bebekliğinden kalma yorgan varmış onu getireyimmi diyor (!) takmamak lazım ama elde değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?