2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Teşekkürler tatlım eşim uğradı bi ara eve gosterdim cok güzelmiş iyiki almissin diyorcitcitli body de büyük gibi göründü gözüne 7 yaşında giyer artik diyor çatlak kocisim yaabak bakalım begenecek misin sen de
Allahtan kadının heyecanı etkilemedi beni inşallah doguma da böyle rahat giderim
Yaa muayene odasinin boşalmasını beklerken ekranda minik bebisten topuk kanı aldiklarinin görüntüsü vardi icim bi garip oldu yaa ben de oturur ağlarım artık kizimla birlikte

Bi doğum iznine ayrılayım ben yapacağım inşallah. 40*70miş boyutları.

Kizlar bence bu kalici misafirlere tek.cozum evde yatma alani bulndirmamak yada 1 taneyle sinirli tutmak. Ohalde napiyoruz tum cekyatlari atese veriyoruz . Kokten çozum.....

Bizim ailelerde kus değiller ama anca karsi karsiya gelmek zorundalarsa selam selam. Sohbet vs bisi yok
Kaynana sorunli asiri alingan
Annem aman sorun olmasin diye susanlardan
Ben lohusa zati.dolmus tasmisim her an bebeisimide alip eee yeter be sizlemi
ugrasicam deyip evi terketme modunda bir hatun. Allah sonumuzu hayretsin. Ama bakim umrumdami aaaaaa degil hepsinin cani cehenneme.

Aslında dediğin gibi takmamak lazım hormonlar nanay bi de onları dusunuyoruz zaten yetiyo bebekler bize şimdiden bile

Beni düşündüren de eltimin çocukları hep çocuklar yüzünden dertliyim onlara oyuncak alicaz istediklerinden zaten size bunları kardeş getirdi diye yoksa şimdiden kiskaniyorlar maalesef ama ben bebeğinin odasını süslemek istiyorum oyuncaklarla biliyorum ki durmucaklar onları da isticekler ve ben ne yapicam bilmiyorum kv de bırak alsın der hic iki dk oturmazlar evi talan edecekler biliyorum özenle hazirladigim herşeyi de bazen sırf bu yuzden bisey hazırlamak istemiyorum

Canim ben iyice yatagin ayak ucuna dayamistim park yatagi. Birde ters tarafina yatiyordum yatagin.bazen yan yatiyordum. 3 ayliktan sonra yanimda yatirdim. 8 aylikkende odasina gecirdim.ondan sonra daha rahat ettim. Sende bebisinin durumuna gore bi cozum bulursun canim.zaten yerinde yokmus bosuna ekstra besik alma derim ben

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Ah canimm allah korusun senide bebiklerinidr.
İnsallah cabuk toparlanirsiniz. Guzel haberler geyirirsin bize. İcim titredi mesejini gorunce. Dularim sizinle canimmm

Amin canım amin anlıyorum ben seni çoğumuz aynıyız. Ben de kac gündür güya ütü yapacağım bi türlü kendimde o gücü bulamadım. Bi zahmet habersiz misafir de gelmesin

Benim salondaki koltuklar acilmiyor oturma odasinda L koltuk var o aciliyor bi de kv önceden gelip kalacagini düşünmüş olmalı ki calisma odasina ( simdi kızımın odası olacak) ikiz baza almışşşşşyani her durumda misafirim geldiğinde cift kisilik yatagım var onu da yakalım mı

Hayatta en nefret ettigim seylerden biridir esyalarima izinsiz dokunulması 8 yaşımdayken halamın hediye ettiği bebeklerimde bile bi tane leke yoktur öyle güzel oynadım ve sakladım ilerde kızım olursa ona benden hatıra kalır diye biri elleyecek olsa çıngar çıkarırdımsimdi annemin evinde yarım cekyat dolusu tertemiz oyuncagim var. Sanırım onları buraya getirince cocuklu biri gelecegi zaman odayi kilitlerimsen de öyle yap kv ler anlamaz kıymetini

Benim de aynı canım sakladigim o kadar oyuncak var ki hepsini yavrum kullansin istiyorum en iyisi kitlemek gerçekten güzel düşünmüsun bende çıkartırım heralde çıngar çok ayıp ya şimdiden bunu düsunuyorum bi de

Benim kv daha ilk evi yerleştirirken kendi kıyafetini getirmişti bu ne dedim kalirsam giyinirim dedi direkt ben şok tabi ne dicemi bilemedim tamam kalsın dedim önceden yol yapıyorlar gerçekten

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun

Canim cok geçmiş olsun Allah korumuş çok şükür, inşallah bebeklerin de sagliklı bi şekilde çıkar kuvezden, Rabbim çabuk toparlanmaniza yardimci olsun inşallahh, dualarimiz sizinle. Toparlaninca bize iyi haberlerini ver mutlaka

Hiç bilmiyorum ama benimde bu durum kafamı karıştırır hep, bende gittigidiyordan bu yüzden fazla bişey almak istemiyorum, her urunun saticilari farklı kiminde ücretsiz kargo kiminle 5.90 kargo kiminle 6.50 felan yazıyor, demekki ayrı ayrı kargo ödeniyor, n11 de öyle ürünlerin satıcıları farklı herkes kendine göre gonderir

Gitti gidiyorda denk gelmedim hiç hep ücretsiz kargoydu aldıklarım ondan heralde.m.hizmetlerini arayıp sordum canım aldıklarım farklı satıcılardanmış hepsine ayrı kargo ödeyecekmişim almadım bende.

İnsallah canimm.
Hep sen aklima geliyoprsun zaten.kizimda sen gibi buyuyup anne bile olucak insaallah

Canım ben bohçayı bozdum yıkadım bile :)) kv gördü yeter başka kimseye gösterme gereği duymadım ben açıkçası.. Bizde de adet yok aslında annem yapmak istedi o yüzden yaptı heves etti çok.. Eşinin tarafında yoksa sende kv ni çağır o görsün yeter Lavincim, ortalıkta boşuna dağınıklık oluyor sonra

Benimki de sadece 3 yane zıbın almış birinin üstüne babannem beni çok seviyor yazıyor (!) bide kayınpederimin bebekliğinden kalma yorgan varmış onu getireyimmi diyor (!) takmamak lazım ama elde değil .
İnsan değer görsün istiyor değil mi.. Kayınpederinin yorganını kendi çocuğuna kullansaymış torun napsın onun küflü yorganını Allahım ya.. İnsanı zorla günaha sokuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…