- 24 Mart 2014
- 469
- 848
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.101
Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Aynen canim yaa koca koca kadın olduk hala bunlari düşünmek zorunda kalıyoruz. Allah izin verirse kızımla bi yere gittiğimiz zaman baskasinin esyasini izinsiz kullanmamak ilk ögretecegim seylerden biri olacak. Benim annem bize ne bi sefer vurmuş ne de bagırmıştır ama bi yere misafirlige gitsek boy boy 3 kardeş (benden küçük 2 erkek kardesim var) dizinin dibinden ayrılmaz sessiz sessiz otururduk. Bisey ikram etseler annem hadi alın diyene kadar uzanmazdık. Gerci ben işimi garantiye alırdım annem alın deyip de kendisi yemiyorsa ben asla yemezdim temiz degildir diye düşünürdümBenim de aynı canım sakladigim o kadar oyuncak var ki hepsini yavrum kullansin istiyorum en iyisi kitlemek gerçekten güzel düşünmüsun bende çıkartırım heralde çıngar çok ayıp ya şimdiden bunu düsunuyorum bi de
Uuuu baby baby seninki işi bi level yukarı atmış yaaBenim kv daha ilk evi yerleştirirken kendi kıyafetini getirmişti bu ne dedim kalirsam giyinirim dedi direkt ben şok tabi ne dicemi bilemedim tamam kalsın dedim önceden yol yapıyorlar gerçekten
Gitti gidiyorda denk gelmedim hiç hep ücretsiz kargoydu aldıklarım ondan heralde.m.hizmetlerini arayıp sordum canım aldıklarım farklı satıcılardanmış hepsine ayrı kargo ödeyecekmişim almadım bende.
Aynen canim yaa koca koca kadın olduk hala bunlari düşünmek zorunda kalıyoruz. Allah izin verirse kızımla bi yere gittiğimiz zaman baskasinin esyasini izinsiz kullanmamak ilk ögretecegim seylerden biri olacak. Benim annem bize ne bi sefer vurmuş ne de bagırmıştır ama bi yere misafirlige gitsek boy boy 3 kardeş (benden küçük 2 erkek kardesim var) dizinin dibinden ayrılmaz sessiz sessiz otururduk. Bisey ikram etseler annem hadi alın diyene kadar uzanmazdık. Gerci ben işimi garantiye alırdım annem alın deyip de kendisi yemiyorsa ben asla yemezdim temiz degildir diye düşünürdümben yemeyince de bunun bi bildigi var deyip kardeslerim yemezlerdi
Ahhh benim kızım da böyle olur inşallah. Annem evden cikmadan önce tembih de etmezdi bu terbiyeyi nasıl kazandık hiçbir fikrim yok
Benim kv daha ilk evi yerleştirirken kendi kıyafetini getirmişti bu ne dedim kalirsam giyinirim dedi direkt ben şok tabi ne dicemi bilemedim tamam kalsın dedim önceden yol yapıyorlar gerçekten
Aynen canim yaa koca koca kadın olduk hala bunlari düşünmek zorunda kalıyoruz. Allah izin verirse kızımla bi yere gittiğimiz zaman baskasinin esyasini izinsiz kullanmamak ilk ögretecegim seylerden biri olacak. Benim annem bize ne bi sefer vurmuş ne de bagırmıştır ama bi yere misafirlige gitsek boy boy 3 kardeş (benden küçük 2 erkek kardesim var) dizinin dibinden ayrılmaz sessiz sessiz otururduk. Bisey ikram etseler annem hadi alın diyene kadar uzanmazdık. Gerci ben işimi garantiye alırdım annem alın deyip de kendisi yemiyorsa ben asla yemezdim temiz degildir diye düşünürdümben yemeyince de bunun bi bildigi var deyip kardeslerim yemezlerdi
Ahhh benim kızım da böyle olur inşallah. Annem evden cikmadan önce tembih de etmezdi bu terbiyeyi nasıl kazandık hiçbir fikrim yok
Ayy canım su an gözümde canlandı o küçüklüğun gerçekten ama bizde oyleydik hiç sessiz sakin dururduk hiç kimseyi rahatsız etmezdik inşallah bizim çocuklarımıza da bu alışkanlığı kazandirabiliriz mesela benim hala aklimdadir ne güzel oyuncaklarımi annem hep veriridi başka çocuk istiyo bosver onun olsun diye biz hiç yapamazdikAynen canim yaa koca koca kadın olduk hala bunlari düşünmek zorunda kalıyoruz. Allah izin verirse kızımla bi yere gittiğimiz zaman baskasinin esyasini izinsiz kullanmamak ilk ögretecegim seylerden biri olacak. Benim annem bize ne bi sefer vurmuş ne de bagırmıştır ama bi yere misafirlige gitsek boy boy 3 kardeş (benden küçük 2 erkek kardesim var) dizinin dibinden ayrılmaz sessiz sessiz otururduk. Bisey ikram etseler annem hadi alın diyene kadar uzanmazdık. Gerci ben işimi garantiye alırdım annem alın deyip de kendisi yemiyorsa ben asla yemezdim temiz degildir diye düşünürdümben yemeyince de bunun bi bildigi var deyip kardeslerim yemezlerdi
Ayy o ne ki benim kv yaptıkları burdan aya yol olur yanı canım o zaman daha fenaydi kv kp ikisi de şimdi biraz düzeldiler benden yuz bulamayınca bende ilk başta afalladim dedim bu ne kızım namaz kiliyoruz ustum falan kirlenir kilamam diye getirdim dedieryesil tatlimm o ne öyle kıyafet getirmeler filan çılgın kaynana oğlumun evi benimde evim demeye getiriyor sanki artık evler ayrıldı kabul etmek zorunda
Kız diyorum işte benimki fena ya elinden gelse gelir gitmez de bizeUuuu baby baby seninki işi bi level yukarı atmış yaa
Valla canım dışarıdan Baksan dersin ki bu kadınla mi anlasamiyosun soğuk savas var aramızda baya bildiğin ama iyi fikir pire tozuNicksizYumurta canim gerekirse rahatimiz icin romayi bile yakalim aman be yeter artik 33 yasima geldimm azcik gun yuzu bende gorcem bir cinnet herseyi cozer
Kiizzz senin kv baya baya şirretmis. Kiskancccccc kaynana. Duruyormu hala o kiyafetler. Duruyorsa pire tozu koy giyince kasinsin dursunayyy cilginnn .
şaka yaptim heee deneme bile
Amin canim cok haklısın inşallah bizler çocuklarımıza güzel örnek oluruz da onlar da şikayet ettiğimiz yeni nesil gibi olmazAh bir bilsek bu terbiyeyi nasıl kazandığımızı. Her türlü ahlak ve nezaket kuralını bir uyarıda bulunulmadan kazandık kardeşlerim de ben de. Bunun bir formülü varsa biz de yavrularımıza uygulardık ne güzel. Ama sanırım rol model konusu bu. İnşallah yavrularımız hayırlı evlatlar olurlar.
Ayyy Allahim yaa çılgın anneNicksizYumurta canim gerekirse rahatimiz icin romayi bile yakalim aman be yeter artik 33 yasima geldimm azcik gun yuzu bende gorcem bir cinnet herseyi cozer
Kiizzz senin kv baya baya şirretmis. Kiskancccccc kaynana. Duruyormu hala o kiyafetler. Duruyorsa pire tozu koy giyince kasinsin dursunayyy cilginnn .
şaka yaptim heee deneme bile
Ayy kıyamam yaa burunlarını kaşısınlar canım o kadar da olmasinAynen kardeşim ve ben, bizde hiç oturduğunuz yerden kalkmazdik, hatta hatırlar kendime hala gulerim, burnum kulağım felan kasinsa kasima ya utanir kendimi sıkardim, simdikiler felaket ya, utanma sıkılma yok, benimde eşim oğlu olacağı içine doğmuş demekki evlendigimizden beri erkek çocuk oyuncakları alır, traktör kamyon pepeli oyuncaklar felan inanirmisin kıyafet lerimin arkasinda sakliyorum yıllardır onları, bizim akrabalar da da var iki yaramaz bi kaç kere ellerine vermiş bulunduk kırıp elimize verdiler, eşim nasıl üzüldü nasıl hala aklına geldikçe sinir oluyor, saklıyorum napıyım
Bizim jenerasyon bi baskaydı canım yaa icinde yaramaz olanı, dayak arsızı olanı da çoktu ama bizim gibi olanlar da coktu. Inşallah dedigin gibi olur canim.Allah bize hayırlı evlatlar nasip etsin bizler de düzgün insan yetistirelimAyy canım su an gözümde canlandı o küçüklüğun gerçekten ama bizde oyleydik hiç sessiz sakin dururduk hiç kimseyi rahatsız etmezdik inşallah bizim çocuklarımıza da bu alışkanlığı kazandirabiliriz mesela benim hala aklimdadir ne güzel oyuncaklarımi annem hep veriridi başka çocuk istiyo bosver onun olsun diye biz hiç yapamazdik
Canım çok geçmiş olsun rabbim sanada evlatlarininda yar ve yardimcisi olsun ins hersey cok guzel olacak....Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?