2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
keser84 Canım çok geçmiş olsun.. Şimdi iyisiniz değil mi? Kendini iyi hissedince bizi haberdar et lütfen canım

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun

canım çok geçmiş olsun, ve de gözün aydın. Sorun sıkıntı neydi bilmiyorum ama bebişler de sen de iyisiniz anladığım kadarıyla, gerisi toparlanır, düzelir. Dualarımız seninle ve ikizlerle, çok geçmiş olsun tekrar..

Aynen canim yaa koca koca kadın olduk hala bunlari düşünmek zorunda kalıyoruz. Allah izin verirse kızımla bi yere gittiğimiz zaman baskasinin esyasini izinsiz kullanmamak ilk ögretecegim seylerden biri olacak. Benim annem bize ne bi sefer vurmuş ne de bagırmıştır ama bi yere misafirlige gitsek boy boy 3 kardeş (benden küçük 2 erkek kardesim var) dizinin dibinden ayrılmaz sessiz sessiz otururduk. Bisey ikram etseler annem hadi alın diyene kadar uzanmazdık. Gerci ben işimi garantiye alırdım annem alın deyip de kendisi yemiyorsa ben asla yemezdim temiz degildir diye düşünürdüm ben yemeyince de bunun bi bildigi var deyip kardeslerim yemezlerdi
Ahhh benim kızım da böyle olur inşallah. Annem evden cikmadan önce tembih de etmezdi bu terbiyeyi nasıl kazandık hiçbir fikrim yok

Gitti gidiyorda denk gelmedim hiç hep ücretsiz kargoydu aldıklarım ondan heralde.m.hizmetlerini arayıp sordum canım aldıklarım farklı satıcılardanmış hepsine ayrı kargo ödeyecekmişim almadım bende.

Dedim ya İyiki de almamissin, kargo ürünü geçerdi yoksa

Ah bir bilsek bu terbiyeyi nasıl kazandığımızı. Her türlü ahlak ve nezaket kuralını bir uyarıda bulunulmadan kazandık kardeşlerim de ben de. Bunun bir formülü varsa biz de yavrularımıza uygulardık ne güzel. Ama sanırım rol model konusu bu. İnşallah yavrularımız hayırlı evlatlar olurlar.

NicksizYumurta canim gerekirse rahatimiz icin romayi bile yakalimaman be yeter artik 33 yasima geldimm azcik gun yuzu bende gorcem bir cinnet herseyi cozer

Benim kv daha ilk evi yerleştirirken kendi kıyafetini getirmişti bu ne dedim kalirsam giyinirim dedi direkt ben şok tabi ne dicemi bilemedim tamam kalsın dedim önceden yol yapıyorlar gerçekten

Kiizzz senin kv baya baya şirretmis. Kiskancccccc kaynana. Duruyormu hala o kiyafetler. Duruyorsa pire tozu koy giyince kasinsin dursun ayyy cilginnn .
şaka yaptim heee deneme bile

Ah bir bilsek bu terbiyeyi nasıl kazandığımızı. Her türlü ahlak ve nezaket kuralını bir uyarıda bulunulmadan kazandık kardeşlerim de ben de. Bunun bir formülü varsa biz de yavrularımıza uygulardık ne güzel. Ama sanırım rol model konusu bu. İnşallah yavrularımız hayırlı evlatlar olurlar.

keser84 cim gecmis olsun hayatim. sukur ki sen de bebeklerin de iyisin. pasalarin hosgelmis bu dunyaya. insallah daha da iyi olacaksiniz. hemencicik toparlanip iyileseceksiniz.
tahmin ediyorum ki bebeklerin kuvezde oldugu icin onlara hasretsin ve ikisini de kucagina almak icin beklemek cok zor geliyor. ama sakin endiseye dusme. sabrin sonu selamettir. pasalarin orda buyuyecekler, ele avuca gelir kocaman oglanlar olacaklar ve sen doya doya hasret gidereceksin onlarla. allah beterinden korusun, sizlere saglikli, guzel, mutlu, birlikte gunler nasip etsin insallah

Aynen kardeşim ve ben, bizde hiç oturduğunuz yerden kalkmazdik, hatta hatırlar kendime hala gulerim, burnum kulağım felan kasinsa kasima ya utanir kendimi sıkardim, simdikiler felaket ya, utanma sıkılma yok, benimde eşim oğlu olacağı içine doğmuş demekki evlendigimizden beri erkek çocuk oyuncakları alır, traktör kamyon pepeli oyuncaklar felan inanirmisin kıyafet lerimin arkasinda sakliyorum yıllardır onları, bizim akrabalar da da var iki yaramaz bi kaç kere ellerine vermiş bulunduk kırıp elimize verdiler, eşim nasıl üzüldü nasıl hala aklına geldikçe sinir oluyor, saklıyorum napıyım

eryesil tatlimm o ne öyle kıyafet getirmeler filan çılgın kaynanaoğlumun evi benimde evim demeye getiriyor sanki artık evler ayrıldı kabul etmek zorunda

Ayy canım su an gözümde canlandı o küçüklüğun gerçekten ama bizde oyleydik hiç sessiz sakin dururduk hiç kimseyi rahatsız etmezdik inşallah bizim çocuklarımıza da bu alışkanlığı kazandirabiliriz mesela benim hala aklimdadir ne güzel oyuncaklarımi annem hep veriridi başka çocuk istiyo bosver onun olsun diye biz hiç yapamazdik

eryesil tatlimm o ne öyle kıyafet getirmeler filan çılgın kaynanaoğlumun evi benimde evim demeye getiriyor sanki artık evler ayrıldı kabul etmek zorunda
Ayy o ne ki benim kv yaptıkları burdan aya yol olur yanı canım o zaman daha fenaydi kv kp ikisi de şimdi biraz düzeldiler benden yuz bulamayınca bende ilk başta afalladim dedim bu ne kızım namaz kiliyoruz ustum falan kirlenir kilamam diye getirdim dedi

Uuuu baby baby seninki işi bi level yukarı atmış yaa
Kız diyorum işte benimki fena ya elinden gelse gelir gitmez de bize
Valla canım dışarıdan Baksan dersin ki bu kadınla mi anlasamiyosun soğuk savas var aramızda baya bildiğin ama iyi fikir pire tozu aticaktim cope sonra dedim neyse
Ama herşey karşılıklı ben asla onlara annee baba demiyorum hiç bi kuvvet de dedirtemez milletin yanında hala deyince baya bozuluyor kp de isminin yanına abi diyorum

Amin canim cok haklısın inşallah bizler çocuklarımıza güzel örnek oluruz da onlar da şikayet ettiğimiz yeni nesil gibi olmaz

Ayyy Allahim yaa çılgın annehaydi o zaman hep beraber bi cinnet geçirelim aslında kötü davranan, umursamayan ama aynı zamanda da arsız olan gelinler daha cok saygi görüyor da bana yakışmaz işte öyle olmak

Ayy kıyamam yaa burunlarını kaşısınlar canım o kadar da olmasin
Eşini anlayabiliyorum canım yaa en güzeli saklamak , odayi düzenleyince de kilitle kimse ellemesin benim de çocukluğumdan kalma sarılarak uyudugum bi peluş ördeğim vardı kuzenim almıs bi güzel parcalayıp elyaflarını çıkarmıs annem garibim de agzini yuzunu azicik duzeltip ben gormeyeyim diye saklamış. Bunu yapan da eşşek kadar kız en az 10 yaslarındaydı

Bizim jenerasyon bi baskaydı canım yaa icinde yaramaz olanı, dayak arsızı olanı da çoktu ama bizim gibi olanlar da coktu. Inşallah dedigin gibi olur canim.Allah bize hayırlı evlatlar nasip etsin bizler de düzgün insan yetistirelim Ben arkadaslarimla oyuncaklarimi paylasirdim ama hepsi benim icin ne kadar kiymetli oldugunu bildikleri icin ne kirarlardi ne zarar verirlerdi. Simdikiler öyle değil

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Canım çok geçmiş olsun rabbim sanada evlatlarininda yar ve yardimcisi olsun ins hersey cok guzel olacak....

Merabalar kızlar. Aklım hep burada ama pek gelemiyorum. Herkes iyidir inşallah. Şimdi keser84 ün haberini aldım
Çok duygulandım çok şaşırdım çokk endişelendim ama yinede mutlu oldum. Hoşgelmiş ikiz bebişlerimiz. Sefalar getirmiş. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz keserciğimmmm
Kızlar bide sormak istediğim bişi var. Benim bebiş karnımda çok kasılıyor. Yani sanki bugün daha çok. Sertleşiyor karnım. Acaba bu haftalarda normalmidir
Bu arada yarın bebeğimizin beşiğini almaya gidiyoruz olleyyy
Şimdi biraz geçmişe bakıp geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…