- 8 Şubat 2013
- 943
- 2.159
- 313
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.121
Ahahah çok tatlısın yaaaKizlar bence bu kalici misafirlere tek.cozum evde yatma alani bulndirmamak yada 1 taneyle sinirli tutmak. Ohalde napiyoruz tum cekyatlari atese veriyoruz. Kokten çozum.....
Bizim ailelerde kus değiller ama anca karsi karsiya gelmek zorundalarsa selam selam. Sohbet vs bisi yok
Kaynana sorunli asiri alingan
Annem aman sorun olmasin diye susanlardan
Ben lohusa zati.dolmus tasmisim her an bebeisimide alip eee yeter be sizlemi
ugrasicam deyip evi terketme modunda bir hatun. Allah sonumuzu hayretsin. Ama bakim umrumdami aaaaaa degil hepsinin cani cehenneme .
Tatlım benim kasilmalar 30. Haftada cok artmisti tabi acemilik var ya doktora sordum ne oluyor diye biraz da korkmustum nstye girdik veee dedi ki poposunu sırtını kafasını dayıyor senin bebis kasılma yokMerabalar kızlar. Aklım hep burada ama pek gelemiyorum. Herkes iyidir inşallah. Şimdi @keser84 ün haberini aldım
Çok duygulandım çok şaşırdım çokk endişelendim ama yinede mutlu oldum. Hoşgelmiş ikiz bebişlerimiz. Sefalar getirmiş. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz keserciğimmmm
Kızlar bide sormak istediğim bişi var. Benim bebiş karnımda çok kasılıyor. Yani sanki bugün daha çok. Sertleşiyor karnım. Acaba bu haftalarda normalmidir
Bu arada yarın bebeğimizin beşiğini almaya gidiyoruz olleyyy
Şimdi biraz geçmişe bakıp geleyim
Amin canim cok haklısın inşallah bizler çocuklarımıza güzel örnek oluruz da onlar da şikayet ettiğimiz yeni nesil gibi olmaz
Ayyy Allahim yaa çılgın annehaydi o zaman hep beraber bi cinnet geçirelim aslında kötü davranan, umursamayan ama aynı zamanda da arsız olan gelinler daha cok saygi görüyor da bana yakışmaz işte öyle olmak
Ayy kıyamam yaa burunlarını kaşısınlar canım o kadar da olmasin
Eşini anlayabiliyorum canım yaa en güzeli saklamak , odayi düzenleyince de kilitle kimse ellemesinbenim de çocukluğumdan kalma sarılarak uyudugum bi peluş ördeğim vardı kuzenim almıs bi güzel parcalayıp elyaflarını çıkarmıs annem garibim de agzini yuzunu azicik duzeltip ben gormeyeyim diye saklamış. Bunu yapan da eşşek kadar kız en az 10 yaslarındaydı
Bizimde akşam gerginliği sebebimiz: vallahi millet kafayı tırlatmış, evde kalmış Gorumcem işleri kim yapar dedi beraber yaparız dedim.. Bugün görüntülü konuşuyor tlden esime de diyo isleri kim yapıyor o da çoğunlukla eşim dedi, yooo hep sen yapiyormussun dedi mgul öyle dedi bana dedibende dedim ben ne Zaman öyle dedim beraber yapıyoruz demedim mi dedim (hem onane kim yapmış ne olmuş ) kıskanç pis yok sen eşim yapıyor dedin, oyke demedin demez mi bende yalan söyleme dedim ohhh iyi de dedim eşime verdim teli geri eşimde inadina görüntüyü bana tutuyo, kızıyorum ne yapıyorum çekmedi görüntüyü bende onla tartıştım, gerildik akşam akşam yaaa ailesi tam bir giciklar ordusu işte
Allah Allah yaa elalemin iş yapma derdi onu niye gerdiiiiiiiBizimde akşam gerginliği sebebimiz: vallahi millet kafayı tırlatmış, evde kalmış Gorumcem işleri kim yapar dedi beraber yaparız dedim.. Bugün görüntülü konuşuyor tlden esime de diyo isleri kim yapıyor o da çoğunlukla eşim dedi, yooo hep sen yapiyormussun dedi mgul öyle dedi bana dedibende dedim ben ne Zaman öyle dedim beraber yapıyoruz demedim mi dedim (hem onane kim yapmış ne olmuş ) kıskanç pis yok sen eşim yapıyor dedin, oyke demedin demez mi bende yalan söyleme dedim ohhh iyi de dedim eşime verdim teli geri eşimde inadina görüntüyü bana tutuyo, kızıyorum ne yapıyorum çekmedi görüntüyü bende onla tartıştım, gerildik akşam akşam yaaa ailesi tam bir giciklar ordusu işte
Ah be canım işte yardım etmesini cekememis belli gorumcen boşver esinle tartışma sen kizma diye öyle davranmıştır ayy bütün işleri esin yapsa onane kırk yıl dusunsem aklıma gelmez ohh ne iyi yardım et kıza dicene anlasa halden öyle demez boşver düşünme bileBizimde akşam gerginliği sebebimiz: vallahi millet kafayı tırlatmış, evde kalmış Gorumcem işleri kim yapar dedi beraber yaparız dedim.. Bugün görüntülü konuşuyor tlden esime de diyo isleri kim yapıyor o da çoğunlukla eşim dedi, yooo hep sen yapiyormussun dedi mgul öyle dedi bana dedibende dedim ben ne Zaman öyle dedim beraber yapıyoruz demedim mi dedim (hem onane kim yapmış ne olmuş ) kıskanç pis yok sen eşim yapıyor dedin, oyke demedin demez mi bende yalan söyleme dedim ohhh iyi de dedim eşime verdim teli geri eşimde inadina görüntüyü bana tutuyo, kızıyorum ne yapıyorum çekmedi görüntüyü bende onla tartıştım, gerildik akşam akşam yaaa ailesi tam bir giciklar ordusu işte
İnşallah benimkide öyle popo sırt kafa falandır teyzesiTatlım benim kasilmalar 30. Haftada cok artmisti tabi acemilik var ya doktora sordum ne oluyor diye biraz da korkmustum nstye girdik veee dedi ki poposunu sırtını kafasını dayıyor senin bebis kasılma yoksimdilerde yine sertleşme oluyor ama o hafta kafama taktiğim icin mi bilmem daha fazlaydi sanki
Ayy beşiği alinca bizimle de paylas canim
Hımm o pedleri hiç duymamıştım araştırıp alayım bende teşekkür ederim canim fazla olursada doktorum arayıp sorayimCanim ayni sey 2 haftadir bendede var,bildigin su .... tam olarak ne oldugunu bilmiyom ama bende su sizmasindan korkuyom.... 30 haftalliken gittigimde bana suyu biraz az demisdi ve ondan sonra bu akinti basladi... pazartesi kontrolum var net olarak soylicek sizinti varmi yokmu diye... tabi bazen idrar kacirmasida oluyo fark etmeden.bide sizinti varmi yokmu diye pedler varmis renk degisen,onlardanda anliyabiliyomussun ,sizma varmi yokmu diye
Merabalar kızlar. Aklım hep burada ama pek gelemiyorum. Herkes iyidir inşallah. Şimdi @keser84 ün haberini aldım
Çok duygulandım çok şaşırdım çokk endişelendim ama yinede mutlu oldum. Hoşgelmiş ikiz bebişlerimiz. Sefalar getirmiş. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz keserciğimmmm
Kızlar bide sormak istediğim bişi var. Benim bebiş karnımda çok kasılıyor. Yani sanki bugün daha çok. Sertleşiyor karnım. Acaba bu haftalarda normalmidir
Bu arada yarın bebeğimizin beşiğini almaya gidiyoruz olleyyy
Şimdi biraz geçmişe bakıp geleyim
Evet yaa bende sınır oldum, hayır diyo sen o yapar dedin hep, dedi yaa.. Esimle aramizi bozmak istiyo resmen, beşiği filan gösterdi kurt mu kayniyo hemen her şeyi alıyor sunuz diyoYuhh yani yüzüne karşı yalan söylüyorlar hemde, bunlarla ne zaman konussan kayıt altına almak gerekiyor demekki
Ay yok daha verirmiyim, geçen çocuk gelmiş bana ayak yapıyor bacak kadar boyuyla, yengeeee hani ben küçükken amcamın oyuncaklariyla oynuyordum ya benim yine canım çekiyor, demezmi, hee kırıp elimize verdiydin yine canın mi çekti dedim, oyuncağı olmayan çocuk olsa valla verecem ama odalara sigmiyor oyuncakları, babası heveslenmis oğluna iki oyuncak almış onuda ellerine mi veriyim, eski kırık dökük oyuncaklami oynasin yavrum
Ayy yüzüme baka baka yalan söylüyor rahatlıkla, bu kimbilir arkamdan neler ceviriyordurAh be canım işte yardım etmesini cekememis belli gorumcen boşver esinle tartışma sen kizma diye öyle davranmıştır ayy bütün işleri esin yapsa onane kırk yıl dusunsem aklıma gelmez ohh ne iyi yardım et kıza dicene anlasa halden öyle demez boşver düşünme bile
Nerden sormak aklına geliyo valla şeytanliga çalışıyor akıl kitAllah Allah yaa elalemin iş yapma derdi onu niye gerdiiiiiii
Ay bildiğin siz kavga edin diye yapmış gibi geldi bana canim sen sakın oyununa gelme esinle aranı düzelt guzelce anlat durumu bence onlar da orta yerinden catlasin
Evet yaa bende sınır oldum, hayır diyo sen o yapar dedin hep, dedi yaa.. Esimle aramizi bozmak istiyo resmen, beşiği filan gösterdi kurt mu kayniyo hemen her şeyi alıyor sunuz diyoeşim de kiziyo ne olduğunu biliyorsun ama ben hep alttan almak zorunda miykm, dedim valla senle konuşmayalim madem böyle dediğimi carpitacaksan
Canım sen esinle arani düzelt çekemiyorlar işte belli canım kime ne ya işlerden fesatlık yanı bildiğin ne zannediyolar anlamiyorum valla bosverr bak nazari değmiş belli bak ortalığı karıştırmak tek amaçları ya telefondan bile mikserlik yapabiliyor insanlar tebrik etmek lazımAyy yüzüme baka baka yalan söylüyor rahatlıkla, bu kimbilir arkamdan neler ceviriyorduryanı ne güzel diyeceğine eşinle yapman diyeceğine kışkırtıyorlar, kaynanamda eşim iş yapsa dalga geçip gülüyor
Sen sakinleş tatlım o zaman sertlesmelerin de azaldığını göreceksin. Bana kalsa 30. Haftada doguruveriyordum ama bisey yokmuşİnşallah benimkide öyle popo sırt kafa falandır teyzesi
Biraz tırstım açıkcası. Kontrolümüzede
7 gün var daha. Bekleyemem belkide giderim bir. Neyse inşallah gerek kalmaz...
Beşiğimizi ve daha bir sürü cicimizide yarın paylaşıcam inşallah tatlım. Çok heyecanlıyımmmm
Ayy bi de bunlar doğuma gelecek vallahi şimdiden gerildimCanım sen esinle arani düzelt çekemiyorlar işte belli canım kime ne ya işlerden fesatlık yanı bildiğin ne zannediyolar anlamiyorum valla bosverr bak nazari değmiş belli bak ortalığı karıştırmak tek amaçları ya telefondan bile mikserlik yapabiliyor insanlar tebrik etmek lazım
Canim benim göbeğimde de sivrilik oluyor hoşuma gidiyor seviyoruslm arkadaşlar baya uzun zamandır giremedim yine umarım herkes iyidir,çok şükür bizde yuvarlanıpgidiyoruz,artık oğluma dar geliyor sanırım göbeğim öle bir iktiriyor geriniyorki karnım şişiyor şişiyor dışardan bile belli oluyor,sizde de oluyormu böle göbeğimde tepecikler oluşturuyor şişirip duruyor bide birşey sorucaktım bu hastanedeki bebek beşiğine tül yapıcakmısınız ölçüleri ne ve ne kadar lastik tül lazım bilgisi olan varmı
Canim benim de göbeğim sivriliyor çok hoşuma gidiyor sevip duruyoruz babasıyla minik tepecikleri.bende hastane pusetini süslemek istiyorum sanırım burdan bi arkadaş ölçüleri vermişti ama hatırlayamadım şimdislm arkadaşlar baya uzun zamandır giremedim yine umarım herkes iyidir,çok şükür bizde yuvarlanıpgidiyoruz,artık oğluma dar geliyor sanırım göbeğim öle bir iktiriyor geriniyorki karnım şişiyor şişiyor dışardan bile belli oluyor,sizde de oluyormu böle göbeğimde tepecikler oluşturuyor şişirip duruyor bide birşey sorucaktım bu hastanedeki bebek beşiğine tül yapıcakmısınız ölçüleri ne ve ne kadar lastik tül lazım bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?