2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ahahah çok tatlısın yaaa
"Ama bakim umrumdami aaaaaa degil hepsinin cani cehenneme."

Bu kısma bayıldım. Çok haklısın şekerim. Ben ilk doğumumda çok çektim bu dertten. Bu sefer akıllandım. Ve eşimi tehdit ettim resmen. Dedim geçen seferki şeyleri yaşayacaksam alır bebeğimi basar giderim sezeryanlı ameliyatlı, istanbula
Adam burama kadar geldiğinin çok farkında olacakki bana hak verdi ve baştan ailesiyle konuştu bu sefer. Şimdilik tavrımı koydum ama umarım sonunda kötü bir süpriz yaşamam

Bizimde akşam gerginliği sebebimiz: vallahi millet kafayı tırlatmış, evde kalmış Gorumcem işleri kim yapar dedi beraber yaparız dedim.. Bugün görüntülü konuşuyor tlden esime de diyo isleri kim yapıyor o da çoğunlukla eşim dedi, yooo hep sen yapiyormussun dedi mgul öyle dedi bana dedi bende dedim ben ne Zaman öyle dedim beraber yapıyoruz demedim mi dedim (hem onane kim yapmış ne olmuş) kıskanç pis yok sen eşim yapıyor dedin, oyke demedin demez mi bende yalan söyleme dedim ohhh iyi de dedim eşime verdim teli geri eşimde inadina görüntüyü bana tutuyo, kızıyorum ne yapıyorum çekmedi görüntüyü bende onla tartıştım, gerildik akşam akşam yaaa ailesi tam bir giciklar ordusu işte

Tatlım benim kasilmalar 30. Haftada cok artmisti tabi acemilik var ya doktora sordum ne oluyor diye biraz da korkmustum nstye girdik veee dedi ki poposunu sırtını kafasını dayıyor senin bebis kasılma yok simdilerde yine sertleşme oluyor ama o hafta kafama taktiğim icin mi bilmem daha fazlaydi sanki
Ayy beşiği alinca bizimle de paylas canim

Ay yok daha verirmiyim, geçen çocuk gelmiş bana ayak yapıyor bacak kadar boyuyla, yengeeee hani ben küçükken amcamın oyuncaklariyla oynuyordum ya benim yine canım çekiyor, demezmi, hee kırıp elimize verdiydin yine canın mi çekti dedim, oyuncağı olmayan çocuk olsa valla verecem ama odalara sigmiyor oyuncakları, babası heveslenmis oğluna iki oyuncak almış onuda ellerine mi veriyim, eski kırık dökük oyuncaklami oynasin yavrum

Yuhh yani yüzüne karşı yalan söylüyorlar hemde, bunlarla ne zaman konussan kayıt altına almak gerekiyor demekki

Allah Allah yaa elalemin iş yapma derdi onu niye gerdiiiiiii
Ay bildiğin siz kavga edin diye yapmış gibi geldi bana canim sen sakın oyununa gelme esinle aranı düzelt guzelce anlat durumu bence onlar da orta yerinden catlasin

Ah be canım işte yardım etmesini cekememis belli gorumcen boşver esinle tartışma sen kizma diye öyle davranmıştır ayy bütün işleri esin yapsa onane kırk yıl dusunsem aklıma gelmez ohh ne iyi yardım et kıza dicene anlasa halden öyle demez boşver düşünme bile

İnşallah benimkide öyle popo sırt kafa falandır teyzesi
Biraz tırstım açıkcası. Kontrolümüzede
7 gün var daha. Bekleyemem belkide giderim bir. Neyse inşallah gerek kalmaz...
Beşiğimizi ve daha bir sürü cicimizide yarın paylaşıcam inşallah tatlım. Çok heyecanlıyımmmm

H
Hımm o pedleri hiç duymamıştım araştırıp alayım bende teşekkür ederim canim fazla olursada doktorum arayıp sorayim

Benim karnımda çok kasiliyor, özellikle eğilir veya oturursam ayağa kalkınca tam dik duramıyorum bi süre kasılma dan dolayi

Beşiğin resmini isteriz hayırlı olsun güzel günler de kullansın bebis

Yuhh yani yüzüne karşı yalan söylüyorlar hemde, bunlarla ne zaman konussan kayıt altına almak gerekiyor demekki
Evet yaa bende sınır oldum, hayır diyo sen o yapar dedin hep, dedi yaa.. Esimle aramizi bozmak istiyo resmen, beşiği filan gösterdi kurt mu kayniyo hemen her şeyi alıyor sunuz diyo eşim de kiziyo ne olduğunu biliyorsun ama ben hep alttan almak zorunda miykm, dedim valla senle konuşmayalim madem böyle dediğimi carpitacaksan

ayyy koptum yaaatabi yavrucak babasının heveslenip aldığı oyuncaklarla oynayacak inşallah biz öyle cocuklar yetistirelim ki millet imrenerek baksın

Ayy yüzüme baka baka yalan söylüyor rahatlıkla, bu kimbilir arkamdan neler ceviriyordur yanı ne güzel diyeceğine eşinle yapman diyeceğine kışkırtıyorlar, kaynanamda eşim iş yapsa dalga geçip gülüyor

Allah Allah yaa elalemin iş yapma derdi onu niye gerdiiiiiii
Ay bildiğin siz kavga edin diye yapmış gibi geldi bana canim sen sakın oyununa gelme esinle aranı düzelt guzelce anlat durumu bence onlar da orta yerinden catlasin
Nerden sormak aklına geliyo valla şeytanliga çalışıyor akıl kit aramizi açmaya çalışıyor bebişe bisey alınca kuduruyo diğer eltilerimin evine gitse hepsi kapı kilitlerlermis az bile yapmışlar çünkü bi kere geldi yalnız .. Esimle hep tartıştık bizi verdi, iç çamaşırımi karıştırdı ben isteyken ger zekalı ya.. Bize gelmek istiyo birde bende hayır diyorum

Gerçekten akillarinda denge problemi mi var, kiskancliktan mi kudurdular anlamadım, kimene ya işi kim yapmış. Allahtan benimkiler öyle değil, benim kv eşime kizarki kalk Karina yardım et baban gibi odun olma ise güce Yakış diye. Kendisi Kp den çekmiş bu konuda hiç bişey den anlamiyor kazık gibi benim ömrümü yedi diye kp e çok kızar

Canım sen esinle arani düzelt çekemiyorlar işte belli canım kime ne ya işlerden fesatlık yanı bildiğin ne zannediyolar anlamiyorum valla bosverr bak nazari değmiş belli bak ortalığı karıştırmak tek amaçları ya telefondan bile mikserlik yapabiliyor insanlar tebrik etmek lazım

Sen sakinleş tatlım o zaman sertlesmelerin de azaldığını göreceksin. Bana kalsa 30. Haftada doguruveriyordum ama bisey yokmuşsonra birden azaldı neden acaba
Hadi bakalım Ali Sencerimizin ceyizlerini görelim yarın

yesilcan86 ayy sakin verme yaaa, aile terbiyesi çok önemli Cidden.. Bizim misafir geldi bi kez çocukları minicik ellerine profiterol dolu tabağı verdi açık renk kanepemi çikolataya buladilar kadin ses etmedi, masadaysa ekmekler havada uçuştu, bi de eşimin iş arkadaşı adam yeni gelmişler bisey diyemedim yaaa sınır oldumm.. O bebisinizin oyuncağı oynamayı bilmiyorsa vermeyeceksin tabiki

Ayy bi de bunlar doğuma gelecek vallahi şimdiden gerildim haklisin neyseki eşim onların dediğini umursamiyor ama ben kızıyorum işte böyle .. Valla adam ders çalışıyor vizeleri var bende gerdim onu ama o da inatla ne diye kamerayı hala bana tutuyo anlamadım itiyorum filan ama yok

Canim benim göbeğimde de sivrilik oluyor hoşuma gidiyor seviyoru
Canim benim de göbeğim sivriliyor çok hoşuma gidiyor sevip duruyoruz babasıyla minik tepecikleri.bende hastane pusetini süslemek istiyorum sanırım burdan bi arkadaş ölçüleri vermişti ama hatırlayamadım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…