2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ohaaa desem ayıp olmaz sanırım iç çamaşırı karıştırmak nedir yaa??? Aman canım birak gelmesin öylesi ister küssün ister kudursun töbe yarabbim yaaa nefret ederim öyle insanlardan

Ayyy nerde öyle kaynana şanslısin tatlimmm.. Benim annemde öyledir babam yapmaz ama kardeslerime iş öğretti, erkeklere.. Evde kalan 40 ına yaklaştı işi gücü koca bulamıyorum demek telde beni daraltiyo bende acmiyorum telefonlarını pek bundan sonra da acacagimi sanmıyorum yaaa manyak karı , kaynanamda problemli benim ya neyseki uzağız bunlardan

Ohaaa desem ayıp olmaz sanırım iç çamaşırı karıştırmak nedir yaa??? Aman canım birak gelmesin öylesi ister küssün ister kudursun töbe yarabbim yaaa nefret ederim öyle insanlardan
Aynen yaa, evlerine gitsek de öyle gidip karıştırıyor manyak valizimi, şifre koydum valize de hiç ayıp olmaz hiç baksana kudurmuş millet ben kurtaj olunca bunla eltilerim kına yakacaklardi bir yerlerine şimdi de yine kudurma aşaması işte bende onlarla konusmuyorum işte

Kizz adamlar da bazen ne yapicani sasiriyo bak yeminlen benimki de yapiyo bazen aynısını tutukluk oluyo heralde hani dün benimki de diyo ben hastaneye gotirum abimi annemi yanına birakım yok diyorum seni oraya birakım diyo bu seferde ölür musun öldürür musun hanı o misal giiiittt dedim en son bende
Bu kv gorumce elti işine biri çözüm bulursa paylassin valla dogurmadan bi bebeklik de onlar sisirdiler bizi

ayyy koptum yaaatabi yavrucak babasının heveslenip aldığı oyuncaklarla oynayacak inşallah biz öyle cocuklar yetistirelim ki millet imrenerek baksın

İnşallah canım kimsenin evinin cekmecelerini karıştırmayan, izin verilmediği sürece yerinden kipirdamayan dizinin dibinde oturacak çocuklarımız olsun. Bu dediğim çocuğun birde abisi var suan 7 yaşında, bundan bi kac sene once bi bayramda aile büyüğü akrabalara ziyarete gidecez çocuk geçti arabanın karşısına melul melul bakıyor kv acıdı hadi sende gel dedi koşarak geldi hemen, neyse gittik bi evdeki çocuklarla koşup evi yıkmaya başladılar, kızdım yanıma oturttum, evin gelini mutfağa kuru pasta koydu kartonuyla içeri gitti hemen yerinden kalkıp kutuyu karıştırmaya başladı ben gel diyene kadar kadın içeri girince nasıl utandık nasıl utandık, kv dedi çıkınca yoook daha tövbe yüzüm yer oldu. Annesi öyle alistirdi bunları kendiside gittiği yerde milletin esyasini karıştırır, bizim yapımızda yok inşallah cocuklarimizda bizim gibi olur

sagolsasin canim ben kiskirtmiş gibim olmayim da. Takma hicbiseyi onemli olana senin ve bebisin rahatligi. Lohusadir ne yapsa yeridir he he

Kıskanıyo canım işte eşinin sana yardım etmesini bile çekemiyo.isterse her işi eşin yapar onaneyse.

Ayyy ağzım açık okudum resmen yaa valizde ya da iç çamaşırlarının arasında ne bulmayı bekliyor acaba???? Aman canım yaa bunlara ne kadar uzak o kadar iyi baksana aman sen sürekli nazar için dualar oku senin her sey yolunda gidince cekemiyorlar belli ki.aman Çınarcımı da sakın o çatlak görümcene emanet etme

Haklisim canim oyle gelinler daha iyi kiymeti biliniyor ama napak biz akilli uslu durdukca tepemize cikiyorlar. Ama ben de pek sabir kalmadi canim böyle böyle sissstimm. Lohusayken cekemicem sorunlari herkes aklini basina alsin ben iyice göze aldim herseyi kendileri bilir.
Belkide hic bisi olmaz tabi ben ihtimal ustune dusunuyorum. Paronayak ettinnn hayyattt beniii

Ayy adamlar da şaşkın ailesiyle iyi olalım diye bunlar hep ama boş çaba iyilik karşılıklı her Zaman ayyy çok güldüm yaa vallahi sistik. Onlar da fesatliktan sisti bence ..eminim kıskançlık, fesatlık bizim yaşadığımızdan daha zordur kendilerine ediyorlar yanı her şey karşılığını fazlasıyla buluyor çünkü

Ay yaşı çok buyukmus, eşimin kuzeni var 34 yaşında kız bulamıyor az küçük olsa alır kurtarirdik seni, o zaman uğraşmadan kimseyle

Ayyy aslaaa çok haklisin ona emanet edemem guvenemem .. Yoldan geçene guvenim daha fazla.. Bi de evine bebek gelse alır ust katlara geziye çıkarır filan ama ben asla izin vermicemm.. Ne derse desin manyak karı, anormallik hat safhada çünkü.. Her gün ayetel kürsü okuyorum ve inan çoğunlukla bunların kıskançlıgindan korusun diye allahım okuyorum

Ay yaşı çok buyukmus, eşimin kuzeni var 34 yaşında kız bulamıyor az küçük olsa alır kurtarirdik seni, o zaman uğraşmadan kimseyle
Ayy evlense her yerime kına yakacam kız sizinki problem etmezse bizimki gençlere daha duskun alır valla aman Allah yardım etsin, bizden uzak olsunlar

Öyle canım inan bizim aklımıza ancak bunları yaptıklarında geliyorlar ama onlar da sürekli lafimiz donuyo emjnim bundan da çok şahit olsun çünkü bu arada iç çamaşırı karıştırmak ne yaa bunu da ilk defa okudum pes yanii aman bol bol oku canım benim nazari var belli ki

Amin canim yaa cok kötü hic sevmem o işi. Tabiki de yetistirmeden kaynaklaniyor annesi bi kere kızsaydı o cocuk öyle yapabilir miydi ? Gören de cocuk yıllardır aç sanacak oysa maksat sadece karistirmak olsun.
Benim de o bahsettigim kuzenim öyle ben evlenmeden önce bize geldiginde baktım her cekmeceyi acıyor napion sen dedim "ben merak ederim her seyi ne var diye bakiyorum" normalde cocuklara kıyamam ama bi bagırdım cabuk kapat o cekmeceyi git iceri yerinden de kalkma otur diye arsiz arsiz hala suratima bakiyor. Yengem yani annesi de öyle. Bi de teyzesi var onlarla birlikte yaşıyor. Bi gün banyo kapısından kafasini uzatmis iceriyi incelerken gördüm napion diye sordum hiiic merak ettim diyor koca kadın. Aynı cevap!!! Dedim istersen kirli sepetine de bak aradigin bisey varsa yardimci olayım

Hahaa ben de gaza gelip terör estirir mişim bi deee bak sen şamatayainşallah aklımıza gelenler başımıza gelmez bunları düşündüğümüz icin utanmaya razıyım yeter ki güzel geçsin gelecek günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…