- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.141
Ohaaa desem ayıp olmaz sanırımNerden sormak aklına geliyo valla şeytanliga çalışıyor akıl kitaramizi açmaya çalışıyor bebişe bisey alınca kuduruyo diğer eltilerimin evine gitse hepsi kapı kilitlerlermis az bile yapmışlar çünkü bi kere geldi yalnız .. Esimle hep tartıştık bizi verdi, iç çamaşırımi karıştırdı ben isteyken ger zekalı ya.. Bize gelmek istiyo birde bende hayır diyorum
Ayyy nerde öyle kaynanaGerçekten akillarinda denge problemi mi var, kiskancliktan mi kudurdular anlamadım, kimene ya işi kim yapmış. Allahtan benimkiler öyle değil, benim kv eşime kizarki kalk Karina yardım et baban gibi odun olma ise güce Yakış diye. Kendisi Kp den çekmiş bu konuda hiç bişey den anlamiyor kazık gibi benim ömrümü yedi diye kp e çok kızar
Aynen yaa, evlerine gitsek de öyle gidip karıştırıyor manyak valizimi, şifre koydum valize deOhaaa desem ayıp olmaz sanırımiç çamaşırı karıştırmak nedir yaa??? Aman canım birak gelmesin öylesi ister küssün ister kudursun töbe yarabbim yaaa nefret ederim öyle insanlardan
Kizz adamlar da bazen ne yapicani sasiriyo bak yeminlen benimki de yapiyo bazen aynısını tutukluk oluyo heralde hani dün benimki de diyo ben hastaneye gotirum abimi annemi yanına birakım yok diyorum seni oraya birakım diyo bu seferde ölür musun öldürür musun hanı o misalAyy bi de bunlar doğuma gelecek vallahi şimdiden gerildimhaklisin neyseki eşim onların dediğini umursamiyor ama ben kızıyorum işte böyle .. Valla adam ders çalışıyor vizeleri var bende gerdim onu ama o da inatla ne diye kamerayı hala bana tutuyo anlamadım itiyorum filan ama yok
ayyy koptum yaaa tabi yavrucak babasının heveslenip aldığı oyuncaklarla oynayacak inşallah biz öyle cocuklar yetistirelim ki millet imrenerek baksın
Ahahah çok tatlısın yaaa
"Ama bakim umrumdami aaaaaa degil hepsinin cani cehenneme."
Bu kısma bayıldım. Çok haklısın şekerim. Ben ilk doğumumda çok çektim bu dertten. Bu sefer akıllandım. Ve eşimi tehdit ettim resmen. Dedim geçen seferki şeyleri yaşayacaksam alır bebeğimi basar giderim sezeryanlı ameliyatlı, istanbula
Adam burama kadar geldiğinin çok farkında olacakki bana hak verdi ve baştan ailesiyle konuştu bu sefer. Şimdilik tavrımı koydum ama umarım sonunda kötü bir süpriz yaşamam
Kıskanıyo canım işte eşinin sana yardım etmesini bile çekemiyo.isterse her işi eşin yapar onaneyse.Bizimde akşam gerginliği sebebimiz: vallahi millet kafayı tırlatmış, evde kalmış Gorumcem işleri kim yapar dedi beraber yaparız dedim.. Bugün görüntülü konuşuyor tlden esime de diyo isleri kim yapıyor o da çoğunlukla eşim dedi, yooo hep sen yapiyormussun dedi mgul öyle dedi bana dedibende dedim ben ne Zaman öyle dedim beraber yapıyoruz demedim mi dedim (hem onane kim yapmış ne olmuş ) kıskanç pis yok sen eşim yapıyor dedin, oyke demedin demez mi bende yalan söyleme dedim ohhh iyi de dedim eşime verdim teli geri eşimde inadina görüntüyü bana tutuyo, kızıyorum ne yapıyorum çekmedi görüntüyü bende onla tartıştım, gerildik akşam akşam yaaa ailesi tam bir giciklar ordusu işte
Ayyy ağzım açık okudum resmen yaa valizde ya da iç çamaşırlarının arasında ne bulmayı bekliyor acaba???? Aman canım yaa bunlara ne kadar uzak o kadar iyi baksana aman sen sürekli nazar için dualar oku senin her sey yolunda gidince cekemiyorlar belli ki.aman Çınarcımı da sakın o çatlak görümcene emanet etmeAynen yaa, evlerine gitsek de öyle gidip karıştırıyor manyak valizimi, şifre koydum valize dehiç ayıp olmaz hiç baksana kudurmuş millet ben kurtaj olunca bunla eltilerim kına yakacaklardi bir yerlerine şimdi de yine kudurma aşaması işte bende onlarla konusmuyorum işte
Haklisim canim oyle gelinler daha iyi kiymeti biliniyor ama napak biz akilli uslu durdukca tepemize cikiyorlar. Ama ben de pek sabir kalmadi canim böyle böyle sissstimm. Lohusayken cekemicem sorunlari herkes aklini basina alsin ben iyice göze aldim herseyi kendileri bilir.Amin canim cok haklısın inşallah bizler çocuklarımıza güzel örnek oluruz da onlar da şikayet ettiğimiz yeni nesil gibi olmaz
Ayyy Allahim yaa çılgın annehaydi o zaman hep beraber bi cinnet geçirelim aslında kötü davranan, umursamayan ama aynı zamanda da arsız olan gelinler daha cok saygi görüyor da bana yakışmaz işte öyle olmak
Ayy kıyamam yaa burunlarını kaşısınlar canım o kadar da olmasin
Eşini anlayabiliyorum canım yaa en güzeli saklamak , odayi düzenleyince de kilitle kimse ellemesinbenim de çocukluğumdan kalma sarılarak uyudugum bi peluş ördeğim vardı kuzenim almıs bi güzel parcalayıp elyaflarını çıkarmıs annem garibim de agzini yuzunu azicik duzeltip ben gormeyeyim diye saklamış. Bunu yapan da eşşek kadar kız en az 10 yaslarındaydı
Ayy adamlar da şaşkınKizz adamlar da bazen ne yapicani sasiriyo bak yeminlen benimki de yapiyo bazen aynısını tutukluk oluyo heralde hani dün benimki de diyo ben hastaneye gotirum abimi annemi yanına birakım yok diyorum seni oraya birakım diyo bu seferde ölür musun öldürür musun hanı o misalgiiiittt dedim en son bende
Bu kv gorumce elti işine biri çözüm bulursa paylassin valla dogurmadan bi bebeklik de onlar sisirdiler bizi
Ayyy nerde öyle kaynanaşanslısin tatlimmm.. Benim annemde öyledir babam yapmaz ama kardeslerime iş öğretti, erkeklere.. Evde kalan 40 ına yaklaştı işi gücü koca bulamıyorum demek telde beni daraltiyo bende acmiyorum telefonlarını pek bundan sonra da acacagimi sanmıyorum yaaa manyak karı , kaynanamda problemli benim ya neyseki uzağız bunlardan
Ayyy aslaaa çok haklisin ona emanet edemem guvenemem .. Yoldan geçene guvenim daha fazla.. Bi de evine bebek gelse alır ust katlara geziye çıkarır filan ama ben asla izin vermicemm.. Ne derse desin manyak karı, anormallik hat safhada çünkü.. Her gün ayetel kürsü okuyorum ve inan çoğunlukla bunların kıskançlıgindan korusun diye allahım okuyorumAyyy ağzım açık okudum resmen yaa valizde ya da iç çamaşırlarının arasında ne bulmayı bekliyor acaba???? Aman canım yaa bunlara ne kadar uzak o kadar iyi baksana aman sen sürekli nazar için dualar oku senin her sey yolunda gidince cekemiyorlar belli ki.aman Çınarcımı da sakın o çatlak görümcene emanet etme
Ayy evlense her yerime kına yakacam kızAy yaşı çok buyukmus, eşimin kuzeni var 34 yaşında kız bulamıyor az küçük olsa alır kurtarirdik seni, o zaman uğraşmadan kimseyle
Öyle canım inan bizim aklımıza ancak bunları yaptıklarında geliyorlar ama onlar da sürekli lafimiz donuyo emjnim bundan da çok şahit olsun çünkü bu arada iç çamaşırı karıştırmak ne yaa bunu da ilk defa okudum pes yanii aman bol bol oku canım benim nazari var belli kiAyy adamlar da şaşkınailesiyle iyi olalım diye bunlar hep ama boş çaba iyilik karşılıklı her Zaman ayyy çok güldüm yaa vallahi sistik . Onlar da fesatliktan sisti bence ..eminim kıskançlık, fesatlık bizim yaşadığımızdan daha zordur kendilerine ediyorlar yanı her şey karşılığını fazlasıyla buluyor çünkü
Ayy maşallah göbeğin çok tatli çıkmış güzel bi anne gordumEki Görüntüle 1798204 İyi akşamlar kızlar bizim son halimiz kızçemle annanemiz uzakta o yüzden sürekli resim çekip yolluyoruz bu da onlardan biri
Güzel günlerde kullan canım benim cok güzel olmus
Amin canim yaa cok kötü hic sevmem o işi. Tabiki de yetistirmeden kaynaklaniyor annesi bi kere kızsaydı o cocuk öyle yapabilir miydi ? Gören de cocuk yıllardır aç sanacak oysa maksat sadece karistirmak olsun.İnşallah canım kimsenin evinin cekmecelerini karıştırmayan, izin verilmediği sürece yerinden kipirdamayan dizinin dibinde oturacak çocuklarımız olsun. Bu dediğim çocuğun birde abisi var suan 7 yaşında, bundan bi kac sene once bi bayramda aile büyüğü akrabalara ziyarete gidecez çocuk geçti arabanın karşısına melul melul bakıyor kv acıdı hadi sende gel dedi koşarak geldi hemen, neyse gittik bi evdeki çocuklarla koşup evi yıkmaya başladılar, kızdım yanıma oturttum, evin gelini mutfağa kuru pasta koydu kartonuyla içeri gitti hemen yerinden kalkıp kutuyu karıştırmaya başladı ben gel diyene kadar kadın içeri girince nasıl utandık nasıl utandık, kv dedi çıkınca yoook daha tövbe yüzüm yer oldu. Annesi öyle alistirdi bunları kendiside gittiği yerde milletin esyasini karıştırır, bizim yapımızda yok inşallah cocuklarimizda bizim gibi olur
Hahaa ben de gaza gelip terör estirir mişim bi deee bak sen şamatayaHaklisim canim oyle gelinler daha iyi kiymeti biliniyor ama napak biz akilli uslu durdukca tepemize cikiyorlar. Ama ben de pek sabir kalmadi canim böyle böyle sissstimm. Lohusayken cekemicem sorunlari herkes aklini basina alsin ben iyice göze aldim herseyi kendileri bilir.
Belkide hic bisi olmaz tabi ben ihtimal ustune dusunuyorum. Paronayak ettinnn hayyattt beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?