2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay aman kuzum yaa hakkaten manyak karıAllah hepimizi kem gözlerden korusun, içimizdeki iyiliği hiiiiiiiç bitirmesin, onlar gibi fesatlık kıskançlık derdinde olmayalım

Aileden kaynaklanıyor canım ama biz yinede kinamayalim, güzel güzel tatlı tatlı egitelim kuzucuklari

Ay aman kuzum yaa hakkaten manyak karıAllah hepimizi kem gözlerden korusun, içimizdeki iyiliği hiiiiiiiç bitirmesin, onlar gibi fesatlık kıskançlık derdinde olmayalım
Amin amin inşallah tatlimmm Allah korusun ben fesatlık,kıskançlık gibi duyguları bunyemde barındıramam, bi tek arada esimi kiskaniriminsallah başka da olmaz hic kiskanclik hayatımızda

Arada kendi de diyo ohh sen evlendin de buldun da diye.. Duymuyorum artık onu aynen nazarlarindan çok korkuyorum.. Hele benim eltilerim ikiz kızkardeşler bu onlarla her gün konuşur kimbilir neler diyorlar dır neler ama ben irtibata degilim rahatimm valla

Eki Görüntüle 1798204 İyi akşamlar kızlar bizim son halimiz kızçemle annanemiz uzakta o yüzden sürekli resim çekip yolluyoruz bu da onlardan biri
Cok tatlısınız sizzz keşke benim annemde kullansa diyorum bazen interneti bizim fizikler aynı gibi senle kaç kilo aldin tatlım.. Boy kac, kaç kilosun

Aileden kaynaklanıyor canım ama biz yinede kinamayalim, güzel güzel tatlı tatlı egitelim kuzucuklari
Aynen canim ya insallah ben de böyle kızınca bile korkuyorum ya başıma gelirse diye bi de benim eşim hep büyük konuşur benim çocuğum olsa bu.... diye baslayan cümlelerdefalarca uyardım deme öyle yarin başımıza gelirse görürsün o zaman diyorum yok ben sana güveniyorum olmaz diyor

Verirmiyim hic kocisim kırıkları yapıştırma diye canı çıktı, birde burdanda almadi gittiği şehirlerden aldı, tekrarını nasıl bulsun

Kıskanıyo canım işte eşinin sana yardım etmesini bile çekemiyo.isterse her işi eşin yapar onaneyse.
Kiz butun kv oyleler artik gelinlerini kiskaniyorlarmi napiyirlarsa... ogullarini paylasamiyorlar. Benimde erken dogum riskim var diye dktorum dinlenicen dedi ve allah razi olsun esim bulasiktan tut temizlige aradada yemegi o yapar .... gecen kv ariyo misafirim geliyo gelsin diyr tabiki yardima hizmete yani bende gitmek istemedim esime dedim,oda annesine yok ben izin vermiyom ben gondermiyom dedi... vay senmisin bunu diyen,tamam sen dibinde otur karinin sakin ayrilma dedi kapatti telefeno

Benim karnımda çok kasiliyor, özellikle eğilir veya oturursam ayağa kalkınca tam dik duramıyorum bi süre kasılma dan dolayi

Beşiğin resmini isteriz hayırlı olsun güzel günler de kullansın bebis

Aaa bak aynen dediğin gibi oluyor canım. Tam dik duramıyorum sanki aynen aynen
Neyse inşallah bunada alışırız. Ok teyzesi. İnşallah yarın beşik resmimizle aranızdayız

Ayy pes yaa acımasızlıktan başka bisey degil

Olmaz olmaz demeyın canım, Allah kinadigini yasatmadan öldürmezmis derler, benim esimde öyle çok kızarım sus diye

Merhaba teyzeleriiii..

Bugun ilk defa 3d usg ye girdim ve bilin bakalim noooldu. oglusum ucundan acik yuzunu gosterip dondu poposunu oturdu. butun seans boyunca bu koca popoyu dondurmek icin ugrastik ama bana misin demedi. ucundan acik su fotoyu yakalayabildik sadece. hic birsey belli olmuyor ama babasi kendisine, ben de kendime benzettik. hatta bence poposuda benimkine benziyor
kadin bile acidi haftaya bir daha gelin resim alalim dedi. biz ancak bu kadar gorebildik oglusumuzu :)

bir de iki gundur dogum pozisyonuna girmek icin ugrasiyordu. dun gece uyurken gogsumde bir aciyla firladim. farkettim ki kaburgalarimi tekmeliyor. bugun de usg de kanitlanmis oldu. oglusum bas asagi donmus.

Eklentiler

• 10371749_10153439845251500_6794656780377614775_n.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 66
Ayyy teyzesi yesin totosunuuu neyse bak annesi gormussun azcık yaaa ohh darısı başımıza bizimki hala tepemde yan yatıp büyüyo

Olmaz olmaz demeyın canım, Allah kinadigini yasatmadan öldürmezmis derler, benim esimde öyle çok kızarım sus diye
Ayy ben kime bakıp halime sukrettiysem basıma geldi.. Bebek gibi cildim bile birinin sırtındaki sivilcelere sasirirken yeminle bi anda harita gibi oldu bende aynen öyle düşünüyorum eşim de hiç oralı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…