- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.161
Ay aman kuzum yaa hakkaten manyak karıAyyy aslaaa çok haklisin ona emanet edemem guvenemem .. Yoldan geçene guvenim daha fazla.. Bi de evine bebek gelse alır ust katlara geziye çıkarır filan ama ben asla izin vermicemm.. Ne derse desin manyak karı, anormallik hat safhada çünkü.. Her gün ayetel kürsü okuyorum ve inan çoğunlukla bunların kıskançlıgindan korusun diye allahım okuyorum
Maşallah canım pek güzel görünüyorsunuz anne kızEki Görüntüle 1798204 İyi akşamlar kızlar bizim son halimiz kızçemle annanemiz uzakta o yüzden sürekli resim çekip yolluyoruz bu da onlardan biri
Oy oy prensesin beşiğini sevsinler
Amin canim yaa cok kötü hic sevmem o işi. Tabiki de yetistirmeden kaynaklaniyor annesi bi kere kızsaydı o cocuk öyle yapabilir miydi ? Gören de cocuk yıllardır aç sanacak oysa maksat sadece karistirmak olsun.
Benim de o bahsettigim kuzenim öyle ben evlenmeden önce bize geldiginde baktım her cekmeceyi acıyor napion sen dedim "ben merak ederim her seyi ne var diye bakiyorum" normalde cocuklara kıyamam ama bi bagırdım cabuk kapat o cekmeceyi git iceri yerinden de kalkma otur diye arsiz arsiz hala suratima bakiyor. Yengem yani annesi de öyle. Bi de teyzesi var onlarla birlikte yaşıyor. Bi gün banyo kapısından kafasini uzatmis iceriyi incelerken gördüm napion diye sordum hiiic merak ettim diyor koca kadın. Aynı cevap!!! Dedim istersen kirli sepetine de bak aradigin bisey varsa yardimci olayım
Amin amin inşallah tatlimmmAy aman kuzum yaa hakkaten manyak karıAllah hepimizi kem gözlerden korusun, içimizdeki iyiliği hiiiiiiiç bitirmesin, onlar gibi fesatlık kıskançlık derdinde olmayalım
Arada kendi de diyo ohh sen evlendin de buldun da diye.. Duymuyorum artık onu aynen nazarlarindan çok korkuyorum.. Hele benim eltilerim ikiz kızkardeşler bu onlarla her gün konuşur kimbilir neler diyorlar dır nelerÖyle canım inan bizim aklımıza ancak bunları yaptıklarında geliyorlar ama onlar da sürekli lafimiz donuyo emjnim bundan da çok şahit olsun çünkü bu arada iç çamaşırı karıştırmak ne yaa bunu da ilk defa okudum pes yanii aman bol bol oku canım benim nazari var belli ki
Cok tatlısınız sizzz keşke benim annemde kullansa diyorum bazen internetiEki Görüntüle 1798204 İyi akşamlar kızlar bizim son halimiz kızçemle annanemiz uzakta o yüzden sürekli resim çekip yolluyoruz bu da onlardan biri
Aynen canim ya insallah ben de böyle kızınca bile korkuyorum ya başıma gelirse diyeAileden kaynaklanıyor canım ama biz yinede kinamayalim, güzel güzel tatlı tatlı egitelim kuzucuklari
yesilcan86 ayy sakin verme yaaa, aile terbiyesi çok önemli Cidden.. Bizim misafir geldi bi kez çocukları minicik ellerine profiterol dolu tabağı verdi açık renk kanepemi çikolataya buladilar kadin ses etmedi, masadaysa ekmekler havada uçuştu, bi de eşimin iş arkadaşı adam yeni gelmişler bisey diyemedim yaaa sınır oldumm.. O bebisinizin oyuncağı oynamayı bilmiyorsa vermeyeceksin tabiki
Amin canımAmin amin inşallah tatlimmmAllah korusun ben fesatlık,kıskançlık gibi duyguları bunyemde barındıramam, bi tek arada esimi kiskanirim insallah başka da olmaz hic kiskanclik hayatımızda
Kiz butun kv oyleler artik gelinlerini kiskaniyorlarmi napiyirlarsa... ogullarini paylasamiyorlar. Benimde erken dogum riskim var diye dktorum dinlenicen dedi ve allah razi olsun esim bulasiktan tut temizlige aradada yemegi o yapar .... gecen kv ariyo misafirim geliyo gelsin diyr tabiki yardima hizmete yaniKıskanıyo canım işte eşinin sana yardım etmesini bile çekemiyo.isterse her işi eşin yapar onaneyse.
Benim karnımda çok kasiliyor, özellikle eğilir veya oturursam ayağa kalkınca tam dik duramıyorum bi süre kasılma dan dolayi
Beşiğin resmini isteriz hayırlı olsun güzel günler de kullansın bebis
Her türlü şikayet ederiz diyorsunAmmaaannn ne dedikodu yaptikkk be
Seneleeerr sonra kk da birde kaynana topikleri acilir bizde o topiklerde kv olarak dert yanariz.
Amaann kizlar bende bir damat, gelim varr uuuu dusman basina
Ayy pes yaa acımasızlıktan başka bisey degilKiz butun kv oyleler artik gelinlerini kiskaniyorlarmi napiyirlarsa... ogullarini paylasamiyorlar. Benimde erken dogum riskim var diye dktorum dinlenicen dedi ve allah razi olsun esim bulasiktan tut temizlige aradada yemegi o yapar .... gecen kv ariyo misafirim geliyo gelsin diyr tabiki yardima hizmete yanibende gitmek istemedim esime dedim,oda annesine yok ben izin vermiyom ben gondermiyom dedi... vay senmisin bunu diyen,tamam sen dibinde otur karinin sakin ayrilma dedi kapatti telefeno
Aynen canim ya insallah ben de böyle kızınca bile korkuyorum ya başıma gelirse diyebi de benim eşim hep büyük konuşur benim çocuğum olsa bu.... diye baslayan cümleler defalarca uyardım deme öyle yarin başımıza gelirse görürsün o zaman diyorum yok ben sana güveniyorum olmaz diyor
Ayyy teyzesi yesin totosunuuuMerhaba teyzeleriiii..
Bugun ilk defa 3d usg ye girdim ve bilin bakalim noooldu. oglusum ucundan acik yuzunu gosterip dondu poposunu oturdu. butun seans boyunca bu koca popoyu dondurmek icin ugrastik ama bana misin demedi. ucundan acik su fotoyu yakalayabildik sadece. hic birsey belli olmuyor ama babasi kendisine, ben de kendime benzettik. hatta bence poposuda benimkine benziyor
kadin bile acidi haftaya bir daha gelin resim alalim dedi. biz ancak bu kadar gorebildik oglusumuzu :)
bir de iki gundur dogum pozisyonuna girmek icin ugrasiyordu. dun gece uyurken gogsumde bir aciyla firladim. farkettim ki kaburgalarimi tekmeliyor. bugun de usg de kanitlanmis oldu. oglusum bas asagi donmus.
Ayy ben kime bakıp halime sukrettiysem basıma geldi.. Bebek gibi cildim bile birinin sırtındaki sivilcelere sasirirken yeminle bi anda harita gibi olduOlmaz olmaz demeyın canım, Allah kinadigini yasatmadan öldürmezmis derler, benim esimde öyle çok kızarım sus diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?