2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
canim Allah bagislasin insallah cok daha guzel haberlerle iyi oldugunuz haberini eksik etme bizden.dualarim sizinle

Canım aman bol bol oku insan nasıl der çok sukur evlendiniz ne güzel kardeşimi mutlu ediyosun demiyo da aman sen o ikiz kardeşlerden heptem uzak dur

Canım aman bol bol oku insan nasıl der çok sukur evlendiniz ne güzel kardeşimi mutlu ediyosun demiyo da aman sen o ikiz kardeşlerden heptem uzak dur
Aynen canım çok şükür eşimde farkında onların fenaliklarinin da bana demiyo bu ne soğukluk bende kardeşlerim mutlu olsun diye neler vermezdim, su an bekarlar ve inşallah kafa dengi gelinlerimiz olur da rahatça sohbet edecek insanlar olur etrafımda diyorum neyseki şimdi de siz varsiniz canım benim

ay çok komikmiş canım.benim kvde yoktur öyle kıskançlıklar.insan niye kıskanır gelinini ya.ay bende kv olcam.inşallah melek gibi bi kaynana olcam

Maşallah canım pek güzel görünüyorsunuz anne kız

Oy oy prensesin beşiğini sevsinlerAllah icinde mışıl mışıl uyuduğu günleri de göstersin canım
çoook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için... Allah hepimizin bebeişlerini sağlıkla eve getirip yataklarında uyudukları günü göstersin bizlere...

Ayyy teyzesi yesin totosunuuu neyse bak annesi gormussun azcık yaaa ohh darısı başımıza bizimki hala tepemde yan yatıp büyüyo
ay benimki niye boyle bir ugrasa girdi bilemiyorum mgulcum ama iki gundur hakikaten denedi yani. iki de bir de bir donmeye calisti olmadi, rahat edemedi. gitti geldi. dun gece yatarken bile kipir kipirdi.
annem diyor ki cat kapi erkenden cikip gelmese bari bu bebek diye. ben de tembihledim... oglusum dedim az sabret 7 hafta sonra cik gel, sonrasina ben de dayanamam zaten dedim :)

Hadi yaaa yuhhh yanı... senin durumun belli ve de onun keyfi misafiri icin hamile kadın neden yorulsun. Aferin eşine iyi demiş, annesinin iç yüzünü de gormus olur dusuncesiz yaa

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
çok geçmiş olsun canım. Allah seni ve meleklerini korusun inşallah... güzel haberlerini bekliyoruz.

kizlar kabizlik sorunu yasayanlar var mi?,doktorlari ne tavsiye etti ?ne yediysem ettiysem tum bildiklerimi uyguladim yok fayda etmiyor

kizlar kabizlik sorunu yasayanlar var mi?,doktorlari ne tavsiye etti ?ne yediysem ettiysem tum bildiklerimi uyguladim yok fayda etmiyor
Bana tek iyi gelen, bol su ve çekirdeksiz mini kuru üzümler varya o inşallah sana da iyi gelir tatlım , ben herseyi denedim bi tek o iyi geldi bi dene bakalim

yuh! cay borek derken doguruverirsen ne yapacakmis acaba kayinvaliden!
bence sen git kayinvalidenin gunune. gec otur bas koseye, hiiiiiiiic de yerinden kimildamadan, ay annecim bir bardak su, ay annecim azicik canim cekti sundan diye diye cagirip cagiracagina pisman ettirt onu. senden birsey isterlerse, belim cok agriyor on dk dinleneyim yaparim de, hiiiiiiiiic de poponu kaldirma yerinden! bu ne ayol..

valla kalkip kayinvalidemi opucuklere bogasim geldi. ben 8 haftalik kadar hamileydim, esim bir bunalima girdi ben artik ozgur olamayacagim diye. ne kadar konustuysam da kendine gelemedi. kayinvalidem ta bangladesten bir aradi. kendine ceki duzen ver, bu ne simariklik dedi. bundan sonra karin bebegine bakacak, sen karina bakacaksin. onu uzmuceksin, beslenmesine yardimci olacaksin, her gun sut icireceksin karina diye azarladi bizimkini... adam bir anda kendine geldi. o gun bugundur de her isime kosturuyor vallahi. 30. haftadayiz sutten gina geldi, ama hala her aksam bir bardak elinde geliyor kapima.

İyi yapmış annesii tam zamanı biz tembel çıktık teyzesiii :) 7 hafta süper iyi ayy bende 4 hafta diyeyim tembihlerken taşınırken gelme mümkünse diyeyim maşallah ona yaaa minik artık tutana Aşkolsun tekmeleri dah a da belirgin oluyo git gide yaa.. Benimki de sabah uyutmadi oynamaktan 6 da dikildik en son :)

İyi yapmış annesii tam zamanı biz tembel çıktık teyzesiii :) 7 hafta süper iyi ayy bende 4 hafta diyeyim tembihlerken taşınırken gelme mümkünse diyeyim maşallah ona yaaa minik artık tutana Aşkolsun tekmeleri dah a da belirgin oluyo git gide yaa.. Benimki de sabah uyutmadi oynamaktan 6 da dikildik en son :)

ahahah cinar in boga burcu olacagi nasil belli! kendi kurallarini kendi koyuyor eleman. ben bu pozisyonda hareket ederim siz de karisamazsiniz bana tavri demek!
benimki de kesin ikizler olcak. gunu gunune tutmuyor cocugun :)

siz ne gun tasiniyorsunuz simdi mgulcum belli oldu mu tarihi? insallah en kisa zamanda bitiveriri.

Oyyy anammmm ben bu tontiş yanakları yerim yaa maşallah canım kocaman olmusay bu mayıs bebeleri cok inatçı yandik biz yandik hadi bizimkiler birinde göstermezse birinde yakaliyoruz da senin zıpır gostereydi iyiydi yaa
Gerci yavrucak dönmekle mesgulmus poz vercem diye mi ugrassin bi de

Ha hahh vallahi şimdiden oynatiyorlar parmağında tatlım 1 nişan tarihimiz evi de tuttuk yeni yapıldığı için her taraf toz duman sağolsun annecim gelecek yardıma dizmeye eşimin vizeleri var bubay sonuna kadar o da bende hiç tasiniyoruz havasına giremedik ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…