- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #46.181
canim Allah bagislasin insallah cok daha guzel haberlerle iyi oldugunuz haberini eksik etme bizden.dualarim sizinleKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Canım aman bol bol oku insan nasıl der çok sukur evlendiniz ne güzel kardeşimi mutlu ediyosun demiyo da aman sen o ikiz kardeşlerden heptem uzak durArada kendi de diyo ohh sen evlendin de buldun da diye.. Duymuyorum artık onu aynen nazarlarindan çok korkuyorum.. Hele benim eltilerim ikiz kızkardeşler bu onlarla her gün konuşur kimbilir neler diyorlar dır nelerama ben irtibata degilim rahatimm valla
Aynen canım çok şükür eşimde farkında onların fenaliklarinin da bana demiyo bu ne soğuklukCanım aman bol bol oku insan nasıl der çok sukur evlendiniz ne güzel kardeşimi mutlu ediyosun demiyo da aman sen o ikiz kardeşlerden heptem uzak dur
Kiz butun kv oyleler artik gelinlerini kiskaniyorlarmi napiyirlarsa... ogullarini paylasamiyorlar. Benimde erken dogum riskim var diye dktorum dinlenicen dedi ve allah razi olsun esim bulasiktan tut temizlige aradada yemegi o yapar .... gecen kv ariyo misafirim geliyo gelsin diyr tabiki yardima hizmete yanibende gitmek istemedim esime dedim,oda annesine yok ben izin vermiyom ben gondermiyom dedi... vay senmisin bunu diyen,tamam sen dibinde otur karinin sakin ayrilma dedi kapatti telefeno
çoook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için... Allah hepimizin bebeişlerini sağlıkla eve getirip yataklarında uyudukları günü göstersin bizlere...Maşallah canım pek güzel görünüyorsunuz anne kız
Oy oy prensesin beşiğini sevsinlerAllah icinde mışıl mışıl uyuduğu günleri de göstersin canım
ay benimki niye boyle bir ugrasa girdi bilemiyorum mgulcum ama iki gundur hakikaten denedi yani. iki de bir de bir donmeye calisti olmadi, rahat edemedi. gitti geldi. dun gece yatarken bile kipir kipirdi.Ayyy teyzesi yesin totosunuuuneyse bak annesi gormussun azcık yaaa ohh darısı başımıza bizimki hala tepemde yan yatıp büyüyo
Hadi yaaa yuhhh yanı...Kiz butun kv oyleler artik gelinlerini kiskaniyorlarmi napiyirlarsa... ogullarini paylasamiyorlar. Benimde erken dogum riskim var diye dktorum dinlenicen dedi ve allah razi olsun esim bulasiktan tut temizlige aradada yemegi o yapar .... gecen kv ariyo misafirim geliyo gelsin diyr tabiki yardima hizmete yanibende gitmek istemedim esime dedim,oda annesine yok ben izin vermiyom ben gondermiyom dedi... vay senmisin bunu diyen,tamam sen dibinde otur karinin sakin ayrilma dedi kapatti telefeno
çok geçmiş olsun canım. Allah seni ve meleklerini korusun inşallah... güzel haberlerini bekliyoruz.Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Bana tek iyi gelen, bol su ve çekirdeksiz mini kuru üzümler varya okizlar kabizlik sorunu yasayanlar var mi?,doktorlari ne tavsiye etti ?ne yediysem ettiysem tum bildiklerimi uyguladim yok fayda etmiyor
Kiz butun kv oyleler artik gelinlerini kiskaniyorlarmi napiyirlarsa... ogullarini paylasamiyorlar. Benimde erken dogum riskim var diye dktorum dinlenicen dedi ve allah razi olsun esim bulasiktan tut temizlige aradada yemegi o yapar .... gecen kv ariyo misafirim geliyo gelsin diyr tabiki yardima hizmete yanibende gitmek istemedim esime dedim,oda annesine yok ben izin vermiyom ben gondermiyom dedi... vay senmisin bunu diyen,tamam sen dibinde otur karinin sakin ayrilma dedi kapatti telefeno
İyi yapmış annesii tam zamanı biz tembel çıktık teyzesiii :) 7 hafta süper iyi ayy bende 4 hafta diyeyim tembihlerken taşınırken gelme mümkünse diyeyimay benimki niye boyle bir ugrasa girdi bilemiyorum mgulcum ama iki gundur hakikaten denedi yani. iki de bir de bir donmeye calisti olmadi, rahat edemedi. gitti geldi. dun gece yatarken bile kipir kipirdi.
annem diyor ki cat kapi erkenden cikip gelmese bari bu bebek diye. ben de tembihledim... oglusum dedim az sabret 7 hafta sonra cik gel, sonrasina ben de dayanamam zaten dedim :)
İyi yapmış annesii tam zamanı biz tembel çıktık teyzesiii :) 7 hafta süper iyi ayy bende 4 hafta diyeyim tembihlerken taşınırken gelme mümkünse diyeyimay benimki niye boyle bir ugrasa girdi bilemiyorum mgulcum ama iki gundur hakikaten denedi yani. iki de bir de bir donmeye calisti olmadi, rahat edemedi. gitti geldi. dun gece yatarken bile kipir kipirdi.
annem diyor ki cat kapi erkenden cikip gelmese bari bu bebek diye. ben de tembihledim... oglusum dedim az sabret 7 hafta sonra cik gel, sonrasina ben de dayanamam zaten dedim :)
ahahah cinar in boga burcu olacagi nasil belli! kendi kurallarini kendi koyuyor eleman. ben bu pozisyonda hareket ederim siz de karisamazsiniz bana tavri demek!İyi yapmış annesii tam zamanı biz tembel çıktık teyzesiii :) 7 hafta süper iyi ayy bende 4 hafta diyeyim tembihlerken taşınırken gelme mümkünse diyeyimmaşallah ona yaaa minik artık tutana Aşkolsun tekmeleri dah a da belirgin oluyo git gide yaa.. Benimki de sabah uyutmadi oynamaktan 6 da dikildik en son :)
Bence de canım ben de öyle düşünürüm o yüzden korkarım büyük konuşmaya.Olmaz olmaz demeyın canım, Allah kinadigini yasatmadan öldürmezmis derler, benim esimde öyle çok kızarım sus diye
Oyyy anammmm ben bu tontiş yanakları yerim yaaMerhaba teyzeleriiii..
Bugun ilk defa 3d usg ye girdim ve bilin bakalim noooldu. oglusum ucundan acik yuzunu gosterip dondu poposunu oturdu. butun seans boyunca bu koca popoyu dondurmek icin ugrastik ama bana misin demedi. ucundan acik su fotoyu yakalayabildik sadece. hic birsey belli olmuyor ama babasi kendisine, ben de kendime benzettik. hatta bence poposuda benimkine benziyor
kadin bile acidi haftaya bir daha gelin resim alalim dedi. biz ancak bu kadar gorebildik oglusumuzu :)
bir de iki gundur dogum pozisyonuna girmek icin ugrasiyordu. dun gece uyurken gogsumde bir aciyla firladim. farkettim ki kaburgalarimi tekmeliyor. bugun de usg de kanitlanmis oldu. oglusum bas asagi donmus.
Ha hahh vallahi şimdiden oynatiyorlar parmağındaahahah cinar in boga burcu olacagi nasil belli! kendi kurallarini kendi koyuyor eleman. ben bu pozisyonda hareket ederim siz de karisamazsiniz bana tavri demek!
benimki de kesin ikizler olcak. gunu gunune tutmuyor cocugun :)
siz ne gun tasiniyorsunuz simdi mgulcum belli oldu mu tarihi? insallah en kisa zamanda bitiveriri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?