- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #47.921
oyy masallah,uyusun uyusun annesiteyzelerimiz bugun minnagimiz ucundan acik bir resim verdi. herhalde artik bundan daha fazla vermez.
sonogram teknikeri ablamiz yeri daralmis onun cok hareket edemiyor herhalde dedi. halbuki deprem yaratir gibi tekmeliyor beni
adi gibi tam devin cok hareketli. surekli bir elini emme, yuzune surme, esneme. gozunu bile acti bize ultrasonda! ama ben en cok bu resmini begendim. "anne uyusam mi ben biraaaz" der gibi degil mi?
kizsen. ne kadar guzelsin masallah :) bencede devin sana benziyor ama ten rengini baba kadar baskin olmaz sende sarisin beyaz tenlisin cunku.:)ay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???
Bitanem yaaa annen gidecekse de doğuma ne kaldı ki gelecek değil mi ... Artık sende annesin bitanem.. Dua edeceğim ballicevizim ve bebişi cinarcim ve kesercimmm, miraçim için hepimiz iyi olalım inşallah, eşimin dediği gibi bu güç birliği kazandıracak bitanemHaklısın canım da baya büyük bi sıkıntı yoksa kızıma zaten kıyamıyorum ama inşallah bugünlerde geçicek inanıyorum annem de yanımda diye seviniyordum yarın gidicem diyor oda iyice canım sıkıldı anlıyacagın bugün bizim depresyon günümüz galiba :)
Teşekkürler teyzesi rahatladık vallaMaşallah benim teyzeme ne güzel kilolar almis annesinide rahatlatmis doktor ohh biraz daha beklesin ela baharim icerdeteyze bakalim erkek olsaydi alacaktin da ben kizimi sana verecekmiydim deseydin insanlar ne konustugunu bilmiyor gercekten yaa sinir oldum kadina
Ayyy maşallah size yaaaay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???
Kalmosan canım adı benim hemen yatistirdi kaşıntımi sana ne verdi drBenimde bacaklarda kollarda kasinti var. Kirmizi noktaciklarkaracigere benimde bakildi. Banada losyon verdi doktorum. Seninki hangi losyonu verdi canim?
Hahaha napim canım :) çok hoşuma gidiyorbabybabycat ayy eti cici bebeni sevsinler seniiinnn bende bayılırım ona bi ara yeme bakalım dayanirsan hani neolacak
Canım kimebenzediğini tam çıkaramadım ama bence ikinizin karışımından güzel bişey çıkcağı kesinay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???
Cok haklisin tatlimmm zaten hormonlarımiz bizle oynayacak bi sürevalla ilk alti ay benim esim korunucak. sonra anca hapa baslarim ben.
insanin modunu, psikolojini cok degistiriyor. bence lohusaliktan iyice kurtulmak lazim hapa baslamadan once.
Teşekkürler teyzesi rahatladık vallaben de ayni seyi demeyi düşündüm de sonradan hic konuşasım gelmedigini farkettim zaten duvara dogru yatiyordum kafami da cevirdim en azından duvar konuşmuyor diye
Ayyy bilemiyom şekerim. Ben hastaneye gidip hemsirelerle tanıştım. Diyom ki bakın bu çocuğun babası. Sonra adamı markete neye gönderirim gelirken kadiiiinnn kadiiinnnn bu çocuk sana benzemiyo diye alırlar falan elimden.Amin inşallah canim yaa hic eksik etmesin Allah basimizdan eslerimizi ve tadimiz huzurumuz hep güzel olsunyani demi ama azicik da anneye benzesin. Bende çok merak ediyorum kizim kime benziyor diye ancak dogunca gorecegiz ama sanirim
Canim benim arkadasimin 1.5 yasinda kizi var ayni esine benziyor diyorum hep insan azicik kendine benzetir bu ayni enistem diyom o bile kabullendi artik sadece onunda burnu benziyor annesine senin pasada öyle olabilir
Evet canım gulmelerini unutamamSeninkilerin maşşallahı var canım kürtajına bile sevinmişlerdi demi.yok öyle olsa bende affetmem bizimki daha basit şeyler.sen sonuna kadar haklısın.
Ya aslında ben beş sene kullandım gayet de memnundum. Ama ilk kullanmaya başladığımda devrelerim alt üst olmuştuCok haklisin tatlimmm zaten hormonlarımiz bizle oynayacak bi süreben o hapı hiç kullanmamıştım aslında ama bakalım
Demedi doktorum ama bizde kordonu boynuna dolamasi sorunu var normal doğumda riskleri var bende riske atamam bebişimi canım böyle böyle bana sezeryan yolu gorunuyor ama sağlıklı olsun da dıyorum inşallahameliyat sırasında miyomu da alıyorlar değil mi canm tarih verdi mi sana doktor[/QUOTEevet canım miyomu da alacak ameliyatla normal doğum yapmam çok riskliymis bebek kafası kadar miyomun var doğum kanalını tikayabilir hayatı RİSK taşır dedi doktorum mayısin 6'sı ile 20'si arası doğum dedi ama ağrıların olursa 10 mayıs gibi alırız dedi bakalım inşallah sonuna kadar bekler bebislerimizaynen yazdığın gibi tatlım sağlıklı sıhhatli dogsunlar da varsın sezeryanla olsun
Ayyy bilemiyom şekerim. Ben hastaneye gidip hemsirelerle tanıştım. Diyom ki bakın bu çocuğun babası. Sonra adamı markete neye gönderirim gelirken kadiiiinnn kadiiinnnn bu çocuk sana benzemiyo diye alırlar falan elimden.
İnşallah kolay olur ikiniz içinde annesi bekler seninki bencede
Evet canım gulmelerini unutamambi de geçmiş olsun diyeceğine çocuk çok güzel bir şey olunca anlarsın demesi hele
CNM TEN RENGI ESMER OLUR AMA BURNU FALAN SANA BENZIYOR BENCE SAGLIKLA GELSINDE INŞ BUNLAR TATLI ATIŞMALARay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?