2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
oyy masallah,uyusun uyusun annesi nasilsa surda 2 aydan az kaldi uyumadigi gibi uyutmucak :)keyfi yerinde pasamizin ohh cikarsin cikarabildigi kadar

ay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???
kizsen. ne kadar guzelsin masallah :) bencede devin sana benziyor ama ten rengini baba kadar baskin olmaz sende sarisin beyaz tenlisin cunku.:)

Bitanem yaaa annen gidecekse de doğuma ne kaldı ki gelecek değil mi ... Artık sende annesin bitanem.. Dua edeceğim ballicevizim ve bebişi cinarcim ve kesercimmm, miraçim için hepimiz iyi olalım inşallah, eşimin dediği gibi bu güç birliği kazandıracak bitanem

Teşekkürler teyzesi rahatladık valla ben de ayni seyi demeyi düşündüm de sonradan hic konuşasım gelmedigini farkettim zaten duvara dogru yatiyordum kafami da cevirdim en azından duvar konuşmuyor diye

ay vallahi rengi babasina cekecek herhalde ama ben burnunu kendime benzettim :) hos babasi da kendisine benzetti biz ikimizde kavga edip duruyoruz bu konuda. ama ama sizce de bana benzemiyooo muuu???
Ayyy maşallah size yaaa mirandam kizicak ama babaya benzettim ben olsun bak onu da sen beğenerek almadin mi

kizlar sut korumasi diye bisey var ama hergun duzenli bir sekilde ayni saat ayni surede emzirirsen sutun koruyor ama tabi cok zor ve nolur nolmaz guvenilir gelmiyor bana..en guzeli eslerin korunmasi o kadarda yapsinlar dimi,yoksa tabi sute gecmeyen korunma hapi var veya spiral yontemi var. buna doktorunuzla karar verilir ve adet duzene girmedigi surece verilmiyor.baslanmiyor bu yontemlere..bence 40 cikar cikmaz adet duzene girene kadar eslerin korunmasi

Canım kimebenzediğini tam çıkaramadım ama bence ikinizin karışımından güzel bişey çıkcağı kesin senin gözler çekik babanın iri sanki devinin gözlerde iri olcak gibi geldi bana

valla ilk alti ay benim esim korunucak. sonra anca hapa baslarim ben.
insanin modunu, psikolojini cok degistiriyor. bence lohusaliktan iyice kurtulmak lazim hapa baslamadan once.
Cok haklisin tatlimmm zaten hormonlarımiz bizle oynayacak bi süre ben o hapı hiç kullanmamıştım aslında ama bakalım

Teşekkürler teyzesi rahatladık valla ben de ayni seyi demeyi düşündüm de sonradan hic konuşasım gelmedigini farkettim zaten duvara dogru yatiyordum kafami da cevirdim en azından duvar konuşmuyor diye

En guzelini yapmissin canim bebegi gormeye degil erkek olsaydi diye kiz aramaya gelmisler ki bebekleride kiz acaba sen onlara öyle birsey desen kim bilir neler derlerdi

Ayyy bilemiyom şekerim. Ben hastaneye gidip hemsirelerle tanıştım. Diyom ki bakın bu çocuğun babası. Sonra adamı markete neye gönderirim gelirken kadiiiinnn kadiiinnnn bu çocuk sana benzemiyo diye alırlar falan elimden.

Seninkilerin maşşallahı var canım kürtajına bile sevinmişlerdi demi.yok öyle olsa bende affetmem bizimki daha basit şeyler.sen sonuna kadar haklısın.
Evet canım gulmelerini unutamam bi de geçmiş olsun diyeceğine çocuk çok güzel bir şey olunca anlarsın demesi hele

Ev

ayy kiz hic gulecegim yoksa yaparlarmi yaparlar valla iyi yapmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…