2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar bebeğim hıçrıyo hissettiğim yer sağda bacağımın üstünde sizce başı aşağıdadır dimi dönmediyse sezeryan olucağım ve cok korkuyorum cabuk toparlanamamaktan

Çok tşk ederim canım

Kızlar dr yeni geldim biraz moralim bozuldu 33+4 de 1900 gr az dedi protein ağırlıklı beslen böyle giderse erken alabiliriz günde 4 lt su içnen gerek dedi ne yapacağım
bnce ii annesi 2 kiloyu bulsa gerisi kokay takma kafana ve bolca meyve muz eelma yumurta vs yemeğe calış inşşalh kılo alır 2 kiloya bişe kalmamış 1 hafta kendini dene dr gdince farkı görüceksin zaten

Kızlar dr yeni geldim biraz moralim bozuldu 33+4 de 1900 gr az dedi protein ağırlıklı beslen böyle giderse erken alabiliriz günde 4 lt su içnen gerek dedi ne yapacağım
canm yanlış yönlendirmek istemem ama bana doktorun söylediği çok saçma geldi
benim kuzenim 40 haftayı doldurup doğum yaptı bebek 2 kg doğdu
33+4 te 1900 gr nasıl az oluyo

Selam güzel anneler ben siteyi görmüyordum meğer oğlum engellemiş nasıl yaptıysa neff1316 canim defne cok güçlü olacak canım dualarımız onunla sanırım çoğumuzun ortak sorunu küçük bebekler benim minik te onca yememe rağmen 1550 gr sadece 38 günümüz kaldı doguma denemediyseniz lokum yiyin kızlar çok fayda ediyor bu ara lokum ceviz ve muz yiyorum yatıp kalkıp pazartesi tekrar kontrole gideceğim hepinizi oluyoruz NEFESimle

Teşekkür ederiz:) cümlemizin hayırlı, sağlıklı olsun.

Kızlar bebeğim hıçrıyo hissettiğim yer sağda bacağımın üstünde sizce başı aşağıdadır dimi dönmediyse sezeryan olucağım ve cok korkuyorum cabuk toparlanamamaktan
canım benimkinin de hıçkırdığı yerler hep farklı oluyor bazen aşagıda bazen yukarıda o yuzden anlayamıyorum dönüp dönmediğinibende sezaryen olacagım stres tavan yaptı bende de.
1 nisan da işyerinden bir arkadaşım sezaryen ile doğum yaptı bugun öğlen awm de karşılaştık gayet iyiydi inşallah bizlerde öyle oluruz.

yaa inşşalh oğlum ufak onun için erken kalkmam toparlanmam lazım biran önce zamn geçmiyo sanki geçsede kontrolde öğrensem dönüp dönmediğini

Bol bol et yumurta tavuk ye canım.muz kaşar peyniri bolcada kuruyemiş ye.daha çok var kilo alır merak etme

Evet mirandam çıktık evdeyiz bugün 4. Günümüz:)2 gündede toparladı 2 kiloyu gördü hemen maşallah..
neff1316 canım ya çok az kalmış defneye kavuşmaya ayy çok heyecanlandımhiç korkma canım inşallah küvezde toparlayıp kucağına verecekler kızçeni..bi de eve geldinizmi tamamdır sürekli senin yanında daha çabuk büyüyecek

Canım telaş etme benim oğlumda 33+5 de 1935 doğdu sonra ödemi atınca 1600 e kadar düştü.ama hep sağlıklı ve kuvvetliydi maşallah.şimdi 2 kiloyu gördük şükür.önemli olan sağlıklı olması kiloyu alıyorlar bi şekşlde.

Lütfen moralini bozma, kilo aldıracak şeyler ye, kaşar peyniri mesela, bide her gün bu karışımı yap çok faydalı olur Allah ın izniyle;bi su bardağı soğuk süte, bir muz bide bir tatlı kaşığı bal koy, milkshake gibi, bide üstğne ceviz ve kavrulmamış badem yedin mi süper olur, hiç merak etme, yumurta ve yoğurt da önemli, tammdırrrr

Canim ne zaman yaptin. Benmi kacirdim. Hayirli ugurlu olsun. Iyimisiniz. Bizleri habersiz birakma. .
Sagol canim Cumartesi dogum yaptim canim acil oldu gebelik zehirlenmesi gecirdim. Şükür bebis de ben de iyiyiz.[/QUOTE]
Canım sende kavuşmuşsun bebişine hayırlı olsun çok sevindim:)bebişin durumu nasıl kilo boy yazdıysan kusurabakma takip edemiyorum 1 haftadır.

Ah insallah guclu bi kizce olsun cabucak toplansin canimm

He bide şunu unutmuşum canm, doktora bn de 34 haftalıkken demiştm ki canm hiçbişe yemek istemiyo, napcam dedm, kendini zorlama canın ne isterse onu ye kasma demişti, snn de hbrin olsn canm

Henuz yeni dogum yok canjim.
Zaten sakin buralar.
Sen nasilsin
İyim canım sağol :) Annemlere geldim pek bakamıyorum o nedenle.
Biraz yoğunluk var kuzenim doğum yaptı falan bi hareketlilik bi yoğunluk
Sen de iyisindir umarım
Defnecik napıyor? Ne zaman aramıza katılacak?

ahahah sekerim ben hayatim boyunca hic zayif olmadim. sen +15 kilonla bile benim yarimdan azsin :) ayrica verirsin hic merak etme. onlar yerlesmis kilolar degil. ustune birazcik yuruyus bir de emzirdin mi geriye eser kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…