- 8 Aralık 2015
- 252
- 438
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.521
Çok tşk ederim canımCanım o doktoru bence değiştir...
Kilosu gayet iyi bence...benimle ayni değerde sayılır...
Bebek 30 lu haftalara gelmiş bu saatten sonra sen istiyorsan hic bir şey yeme o bebek senden beslenir...doktoruma özellikle bu konuyu sormuştum...bu saatten sonra senin yemek yemen doğum sonrası için güçlü kalman için gerekli...bebek senden ne varsa çeker dedi...hatta nazi döneminde kamplardaki hamile kadınlar hakkında tez yazmış bu doktor...bebekler gayet sağlıklı doğuyor ama anne güçsüz kaldığı için doğum sonrası bebeği besleyemiyormuş...
Hic canini sıkma...
bnce ii annesi 2 kiloyu bulsa gerisi kokay takma kafana ve bolca meyve muz eelma yumurta vs yemeğe calış inşşalh kılo alır 2 kiloya bişe kalmamış 1 hafta kendini dene dr gdince farkı görüceksin zatenKızlar dr yeni geldim biraz moralim bozuldu 33+4 de 1900 gr az dedi protein ağırlıklı beslen böyle giderse erken alabiliriz günde 4 lt su içnen gerek dedi ne yapacağım
canm yanlış yönlendirmek istemem ama bana doktorun söylediği çok saçma geldiKızlar dr yeni geldim biraz moralim bozuldu 33+4 de 1900 gr az dedi protein ağırlıklı beslen böyle giderse erken alabiliriz günde 4 lt su içnen gerek dedi ne yapacağım
Amin. Cümlemize inşallah:)canım 36 haftaya ulaşmışsın bundan sonra herşey güzel olacak belkıde kuveze bıle ihtiyaç duymayacak kuzucugun.allahım hepimize hayırlı dogumlar yasatsın insallah
Teşekkür ederiz:) cümlemizin hayırlı, sağlıklı olsun.Saol cnm
Ay zor bekliyorum cnm ya hemen cuma gelsinnn
Evet cnm ya
Pat küt
Uyku yok bazen :)
Ay biz de o haftalara gelelim inşallah cnm ya
Allah yardımcımiz olsun
Cnm inşallah hayırlı bir doğumun olsun
Defnecigin sağlikla gelsin inaallah cnm
Cnm sen de benim dualarimdasin
Herkese dua etmeye çalışıyorum
Hayırlı olsun annecik yeni ev
Genelde tansiyon düşükçıkar evet bilemedim cnm ben
Geçmiş olsun cnm
canım benimkinin de hıçkırdığı yerler hep farklı oluyor bazen aşagıda bazen yukarıda o yuzden anlayamıyorum dönüp dönmediğiniKızlar bebeğim hıçrıyo hissettiğim yer sağda bacağımın üstünde sizce başı aşağıdadır dimi dönmediyse sezeryan olucağım ve cok korkuyorum cabuk toparlanamamaktan
yaa inşşalh oğlum ufak onun için erken kalkmam toparlanmam lazım biran önce zamn geçmiyo sanki geçsede kontrolde öğrensem dönüp dönmediğinicanım benimkinin de hıçkırdığı yerler hep farklı oluyor bazen aşagıda bazen yukarıda o yuzden anlayamıyorum dönüp dönmediğinibende sezaryen olacagım stres tavan yaptı bende de.
1 nisan da işyerinden bir arkadaşım sezaryen ile doğum yaptı bugun öğlen awm de karşılaştık gayet iyiydi inşallah bizlerde öyle oluruz.
Bol bol et yumurta tavuk ye canım.muz kaşar peyniri bolcada kuruyemiş ye.daha çok var kilo alır merak etmeKızlar dr yeni geldim biraz moralim bozuldu 33+4 de 1900 gr az dedi protein ağırlıklı beslen böyle giderse erken alabiliriz günde 4 lt su içnen gerek dedi ne yapacağım
Evet mirandam çıktık evdeyiz bugün 4. Günümüz:)2 gündede toparladı 2 kiloyu gördü hemen maşallah..hayatim ilk zamanlar kuvez de kalacagini biliyorsun sen zaten. kendini iyi hissettiginde ve yuruyebilecek duruma geldiginde gosterirler tabi hemen. yanina gidersin kizinin. ama senden once belki ali kaan gorur. bakar ogrenir de artik annesine anlatir nasil minnos bir seymis kiz kardesi.
yasadigin cok zor. ama sen cok guclu bir annesin. ustesinden geleceksiniz bunlarin, ailecek hep birlikte... yanliz degilsin ki. ne guzel bir esin, tatli-akilli bir oglun ve hayata sikica tutunmus kucuk bir kizin var. gunler geciveriyor. bak @keser84 ve M Mjdmjd ye... onlarin da bebekleri kucuk dogdu. zamanla kucaklarina aldilar, emzirdiler. ikizlerimizden biri cikti, oburu de cikacak yakinda. mirac bebek de cikmis olmali artik.. onunde bu kadar guzel, bu kadar olumlu ornekler varken, az sabirla sen de yeneceksin bu zorluklari neffcim. biz de sana elimizden geldigince destek olucaz, dua gondericez, umut vericez.
Canım telaş etme benim oğlumda 33+5 de 1935 doğdu sonra ödemi atınca 1600 e kadar düştü.ama hep sağlıklı ve kuvvetliydi maşallah.şimdi 2 kiloyu gördük şükür.önemli olan sağlıklı olması kiloyu alıyorlar bi şekşlde.Kızlar dr yeni geldim biraz moralim bozuldu 33+4 de 1900 gr az dedi protein ağırlıklı beslen böyle giderse erken alabiliriz günde 4 lt su içnen gerek dedi ne yapacağım
Lütfen moralini bozma, kilo aldıracak şeyler ye, kaşar peyniri mesela, bide her gün bu karışımı yap çok faydalı olur Allah ın izniyle;bi su bardağı soğuk süte, bir muz bide bir tatlı kaşığı bal koy, milkshake gibi, bide üstğne ceviz ve kavrulmamış badem yedin mi süper olur, hiç merak etme, yumurta ve yoğurt da önemli, tammdırrrrKızlar dr yeni geldim biraz moralim bozuldu 33+4 de 1900 gr az dedi protein ağırlıklı beslen böyle giderse erken alabiliriz günde 4 lt su içnen gerek dedi ne yapacağım
Sagol canim Cumartesi dogum yaptim canim acil oldu gebelik zehirlenmesi gecirdim. Şükür bebis de ben de iyiyiz.[/QUOTE]Canim ne zaman yaptin. Benmi kacirdim. Hayirli ugurlu olsun. Iyimisiniz. Bizleri habersiz birakma..
O zaman tek cocuk hic cocuk gunlerrimizin tadini cikaralimTşk canım hemde evde var bir tane onunlada ilgilenmem lazım
İnsallah canimanladım cnm hersey yoluna gırer ve sağlıklı bi şekilde evinize dönersiniz inşşlh
Ah insallah guclu bi kizce olsun cabucak toplansin canimmCanım inşallah hayırlısıyla dünyaya gelecek, hemencik de toparlayacak defne. Sana birazcık çekerse yeterince güçlü olacak zaten. Hepimizin gözbebeği oldu burda, dualarımız hep sizinle. İyi haberlerini de alıcaz inşallah
He bide şunu unutmuşum canm, doktora bn de 34 haftalıkken demiştm ki canm hiçbişe yemek istemiyo, napcam dedm, kendini zorlama canın ne isterse onu ye kasma demişti, snn de hbrin olsn canmKızlar dr yeni geldim biraz moralim bozuldu 33+4 de 1900 gr az dedi protein ağırlıklı beslen böyle giderse erken alabiliriz günde 4 lt su içnen gerek dedi ne yapacağım
İyim canım sağol :) Annemlere geldim pek bakamıyorum o nedenle.Henuz yeni dogum yok canjim.
Zaten sakin buralar.
Sen nasilsin
ahahah sekerim ben hayatim boyunca hic zayif olmadim. sen +15 kilonla bile benim yarimdan azsin :) ayrica verirsin hic merak etme. onlar yerlesmis kilolar degil. ustune birazcik yuruyus bir de emzirdin mi geriye eser kalmazAynen öyle canımsen kilo versen bile Devin ihtiyaci olani senden karşılar. Benim doktorum öyle demisti senin ne kadar yedigin önemli degil bebek alacagini kendi belirler o yüzden tadını çıkar bence dogumdan sonra daha da zayıf olacaksın ben bi de aldigim 15kiloyu ve alacaklarimi vermekle ugrasacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?