- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.541
coooooooook seviyoruz biz siziSuanda en coook ihtiyac duydugum sey umit dolu sozleriniz canim.
Bugun ilk duymanin sokundan heralde sersem bi haldeyim.
Alikaan da yavrum biseyleri anliyor ne tepki vericeni bilemiyor. Gun boyu yuzumun heryeini optu kucagimdan inmedi ustumde uyudu.
Daha ona durumu anlaticaktim yaavs yavas bu kadar ani olmasi ondanda co k zorladi beni.
Ohhh misss.
Bende kv konusunda nadir sanslilardanim sanirim ender turk kv lerden
Cok guclu guzel bi iletisimimiz var. Ben mesela cok mic mic fazla samimi iliskileri sevmem annemlede oyledegilim. Kv de oyledir. Mesafeyi sever. Ama cok iyi anlasiriz. İyi arkadasiz.
Haftanin 3-4 gunu mutlaka giderim hic skilmam.
Zaten evlenmeden hatta esimi tanimadan once hayalimdi kv yle birlikte yasamak buyuk bi ailenin icinde olmak. Duyan deli misin derdiallah gonlume gore verdi.
Evet mirandam çıktık evdeyiz bugün 4. Günümüz:)2 gündede toparladı 2 kiloyu gördü hemen maşallah..
neff1316 canım ya çok az kalmış defneye kavuşmaya ayy çok heyecanlandım hiç korkma canım inşallah küvezde toparlayıp kucağına verecekler kızçeni..bi de eve geldinizmi tamamdır sürekli senin yanında daha çabuk büyüyecek
Canım benim bebeğimin kafası aşağıda kontrollerde ve dr artık ters dönmez muhtemelen dedi. Ve benim de bebeğim sağda bacağmn üstünde hıçkırıyor. Senin bebiş de dönmüş bence telaşlanmaKızlar bebeğim hıçrıyo hissettiğim yer sağda bacağımın üstünde sizce başı aşağıdadır dimi dönmediyse sezeryan olucağım ve cok korkuyorum cabuk toparlanamamaktan
smilesny canım problem kan akımında kordonda falan mı öyle erken alabilirim dedi beslenmeye dikkat et tahin ye badem ye kendini biraz bakıma cek inşallah problem olmaz
smilesny bi an once git fikir al evde dusunmekten kendi kendine daha kötü olursun
Canım o doktoru bence değiştir...
Kilosu gayet iyi bence...benimle ayni değerde sayılır...
Bebek 30 lu haftalara gelmiş bu saatten sonra sen istiyorsan hic bir şey yeme o bebek senden beslenir...doktoruma özellikle bu konuyu sormuştum...bu saatten sonra senin yemek yemen doğum sonrası için güçlü kalman için gerekli...bebek senden ne varsa çeker dedi...hatta nazi döneminde kamplardaki hamile kadınlar hakkında tez yazmış bu doktor...bebekler gayet sağlıklı doğuyor ama anne güçsüz kaldığı için doğum sonrası bebeği besleyemiyormuş...
Hic canini sıkma...
Çok tşk ederim canım
bnce ii annesi 2 kiloyu bulsa gerisi kokay takma kafana ve bolca meyve muz eelma yumurta vs yemeğe calış inşşalh kılo alır 2 kiloya bişe kalmamış 1 hafta kendini dene dr gdince farkı görüceksin zaten
canm yanlış yönlendirmek istemem ama bana doktorun söylediği çok saçma geldi
benim kuzenim 40 haftayı doldurup doğum yaptı bebek 2 kg doğdu
33+4 te 1900 gr nasıl az oluyo
Bol bol et yumurta tavuk ye canım.muz kaşar peyniri bolcada kuruyemiş ye.daha çok var kilo alır merak etme
Canım telaş etme benim oğlumda 33+5 de 1935 doğdu sonra ödemi atınca 1600 e kadar düştü.ama hep sağlıklı ve kuvvetliydi maşallah.şimdi 2 kiloyu gördük şükür.önemli olan sağlıklı olması kiloyu alıyorlar bi şekşlde.
Lütfen moralini bozma, kilo aldıracak şeyler ye, kaşar peyniri mesela, bide her gün bu karışımı yap çok faydalı olur Allah ın izniyle;bi su bardağı soğuk süte, bir muz bide bir tatlı kaşığı bal koy, milkshake gibi, bide üstğne ceviz ve kavrulmamış badem yedin mi süper olur, hiç merak etme, yumurta ve yoğurt da önemli, tammdırrrr
He bide şunu unutmuşum canm, doktora bn de 34 haftalıkken demiştm ki canm hiçbişe yemek istemiyo, napcam dedm, kendini zorlama canın ne isterse onu ye kasma demişti, snn de hbrin olsn canm
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim inanılmaz moral oldunuz başka bir dr daha gidip onun da görüşünü alacağım yemeler içmeler başladı hemen bende, çantaları hazırlıyorum inşallah hayırlısı olur sağolun
Kızlar bebeğim hıçrıyo hissettiğim yer sağda bacağımın üstünde sizce başı aşağıdadır dimi dönmediyse sezeryan olucağım ve cok korkuyorum cabuk toparlanamamaktan
ben de 38 e kadar calismaya kararliyim. son iki hafta cikacagim sadece izne.Selam güzel anneler, artık bi an önce kavuşalım bebeklerimize ben işyerinde resmen saat saymaya başladım artık direniyorum son 3 hafta37ye kadar çalışacak olan başka kim var nasıl zorlanıyor musunuz
tatlım postunu okuyunca cokk rahatladım takiCanım benim bebeğimin kafası aşağıda kontrollerde ve dr artık ters dönmez muhtemelen dedi. Ve benim de bebeğim sağda bacağmn üstünde hıçkırıyor. Senin bebiş de dönmüş bence telaşlanma
gidince öğrenicez inşşlh doğum pozısyonunu almıştır nasip diyelim hersey rabbımın elındeBende sol kasigimda hissediyorum hickiriklarini ama dr bana başı yukarda ayakları asagida demişti
tatlım postunu okuyunca cokk rahatladım takiyesilcan86 'nın yorumunu okuyana kadar
gidince öğrenicez inşşlh doğum pozısyonunu almıştır nasip diyelim hersey rabbımın elınde
Cnm benimde surekli sag kasigimin orda atar, ve benim bebis 26 haftadan belli dondu... asagida his ediyorsan buyuk ihtimal donmusdurKızlar bebeğim hıçrıyo hissettiğim yer sağda bacağımın üstünde sizce başı aşağıdadır dimi dönmediyse sezeryan olucağım ve cok korkuyorum cabuk toparlanamamaktan
ay masallah ne guzel dogurmus anasi. hem dikisi yok hem kesisi. benim de istedigim dogum tam da boyle...
Yok canım ilk doğumum normal oldu bunuda normal istıyoruz nasipse inşşlhCanim seninki sezeryan değilmi zaten, benimde sezeryan olacak dr bana doğum pozisyonunda olmamasi senin için daha iyi normal doğuma zorlamazlar gereksiz yere dedi
inşşlh canım dönmüştür merakla kontrol gününü bekliyoruzCnm benimde surekli sag kasigimin orda atar, ve benim bebis 26 haftadan belli dondu... asagida his ediyorsan buyuk ihtimal donmusdur
Kızlar dr yeni geldim biraz moralim bozuldu 33+4 de 1900 gr az dedi protein ağırlıklı beslen böyle giderse erken alabiliriz günde 4 lt su içnen gerek dedi ne yapacağım
Benimki de sol bacak üstü hıçkırıyor genelde ama dönmemişti. Doktor daha zaman var merak etme dediinşşlh canım dönmüştür merakla kontrol gününü bekliyoruz
Tatlım inşallah herşey çok güzel olacak temiz kalpli arkadaşım defne nin de senin kadar güçlü olduguna inanıyorum bitanem güzel haberlerini bekliyoruzSelaam kizlar.
Bugun kontrolumuz vardi. Hatirlayip soran kizcelerim cok tesekkur ederim.
Gecen bir haftada kizcem hic buyumemis. Hala 600 gr minigim. Bunun yani sira suyuda azalmaya baslamis. Zaten 34. Haftayi gorsek yeter diyordu dr.muz.
Boyle minik ve saglik sorunlasri olan bi bebegi daha fazla bekletip riske atmayalim dedi. Ptesi son kontrolumuz olucak. Sonrada ciger gelistirici igne yapilip bikac gun icinde bebis alinacak.ptesi tam gunu konusucaz dr ,muzla.
Bizde yolun sonunu gorduk yani.
İnsallah tekmelerinde hissettigim kadar gucludur defne kizim.
Biraz endiseliyim. Bu kadar cabuk beklemiyordum evet hep diyordu dr ama nedense 36. Haftalari gorur geceriz diye cok inanmisim.
İnsallah kizcem icin hatyirlisi ne ise o olsun diyorum.
Dualarinizda kizcemi unutmatyin teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?