2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
coooooooook seviyoruz biz sizi

kiyamam yaaa ali kaan icin anlamasi ne kadar zor. simdi o sadece annesinin uzgun oldugunu goruyor. ama bu gunlerde gececek. kardesiyle oynamyaa bir baslasin. o zaman kardesim de kardesim yerinde durmaz. bir arada kiyameti koparirlar ayri kalinca zannedersin senelerdir oyle birbirlerine hasretler. kardes bambaska birsey. bence bir annenin evladina verebilecegi en guzel hediye. keske benim de cesaretim olsa da ikincisini yapabilsem.

ay en guzeli vallahi sekerim. bence de cok icli disli olmanin bir alemi yok. herkes yerini bilsin. boyle daha samimi, daha gercekci oluyor bence de..
benim tabi oyle gidip gelmek gibi bir sansim yok cunku kayinvalidem dunyanin obur ucunda yasiyor. ama sevgi saygidir,ben on dk telefonda konusurum haftada bir. halini hatrini sorarim. burdan sevdigi vitaminler oluyor iki uc ay da bir onlari postalarim o kadar. o da hic karismaz ama birseyimize. misal bebegin adinin bangladesce hic bir anlami yok. hatta kuran da da gecmiyor. ama kayinvalidemler hic sorun yapmadi. siz nasil isterseniz dediler. hatta kv bizden soyismini aliyor, annesi de ismini koysun demis kocama. :)

ahhh cok sevindim sekerim. demek evinize geldiniz artik. bundan sonra duzenininiz yavas yavas oturur hersey kolaylasir. bakalim mirac pasa ne kadar cabuk toplayacak. tosuncuk olcak annesinin sutleriyle

neff1316 Defne'mizde en kisa zamanda Mirac bebek gibi toparlansin, tombis yanakli bi bebek olsun da ailesine evine ciksin

Kızlar bebeğim hıçrıyo hissettiğim yer sağda bacağımın üstünde sizce başı aşağıdadır dimi dönmediyse sezeryan olucağım ve cok korkuyorum cabuk toparlanamamaktan
Canım benim bebeğimin kafası aşağıda kontrollerde ve dr artık ters dönmez muhtemelen dedi. Ve benim de bebeğim sağda bacağmn üstünde hıçkırıyor. Senin bebiş de dönmüş bence telaşlanma

smilesny canım problem kan akımında kordonda falan mı öyle erken alabilirim dedi beslenmeye dikkat et tahin ye badem ye kendini biraz bakıma cek inşallah problem olmaz

smilesny bi an once git fikir al evde dusunmekten kendi kendine daha kötü olursun

Çok tşk ederim canım

bnce ii annesi 2 kiloyu bulsa gerisi kokay takma kafana ve bolca meyve muz eelma yumurta vs yemeğe calış inşşalh kılo alır 2 kiloya bişe kalmamış 1 hafta kendini dene dr gdince farkı görüceksin zaten

canm yanlış yönlendirmek istemem ama bana doktorun söylediği çok saçma geldi
benim kuzenim 40 haftayı doldurup doğum yaptı bebek 2 kg doğdu
33+4 te 1900 gr nasıl az oluyo

Bol bol et yumurta tavuk ye canım.muz kaşar peyniri bolcada kuruyemiş ye.daha çok var kilo alır merak etme

Kızlar bebeğim hıçrıyo hissettiğim yer sağda bacağımın üstünde sizce başı aşağıdadır dimi dönmediyse sezeryan olucağım ve cok korkuyorum cabuk toparlanamamaktan

Bende sol kasigimda hissediyorum hickiriklarini ama dr bana başı yukarda ayakları asagida demişti

Selam güzel anneler, artık bi an önce kavuşalım bebeklerimize ben işyerinde resmen saat saymaya başladım artık direniyorum son 3 hafta 37ye kadar çalışacak olan başka kim var nasıl zorlanıyor musunuz
ben de 38 e kadar calismaya kararliyim. son iki hafta cikacagim sadece izne.
su anda 32.5 bitti. muhendisim ve oturarak calisiyorum o yuzden cok sIKintim yok. sadece bazen klavyeye ulasmak icin one egildigimde bebek kiziyor. sanirim bu haftalar klavye/pc ye yetisecegim diye azicik omuzlarim agriyacak o kadar.

Canım benim bebeğimin kafası aşağıda kontrollerde ve dr artık ters dönmez muhtemelen dedi. Ve benim de bebeğim sağda bacağmn üstünde hıçkırıyor. Senin bebiş de dönmüş bence telaşlanma
tatlım postunu okuyunca cokk rahatladım taki yesilcan86 'nın yorumunu okuyana kadar

Bende sol kasigimda hissediyorum hickiriklarini ama dr bana başı yukarda ayakları asagida demişti
gidince öğrenicez inşşlh doğum pozısyonunu almıştır nasip diyelim hersey rabbımın elınde

tatlım postunu okuyunca cokk rahatladım taki yesilcan86 'nın yorumunu okuyana kadar

gidince öğrenicez inşşlh doğum pozısyonunu almıştır nasip diyelim hersey rabbımın elınde

Canim seninki sezeryan değilmi zaten, benimde sezeryan olacak dr bana doğum pozisyonunda olmamasi senin için daha iyi normal doğuma zorlamazlar gereksiz yere dedi

Banada doktor doğum pozisyonunda olması benim için daha kolay önce kafasını çıkartırım dedi hayırlısı olsun insallah

Cnm benimde surekli sag kasigimin orda atar, ve benim bebis 26 haftadan belli dondu... asagida his ediyorsan buyuk ihtimal donmusdur

ay masallah ne guzel dogurmus anasi. hem dikisi yok hem kesisi. benim de istedigim dogum tam da boyle...
gulme gaziyla yapilan dogumlari inceledim gecen gun. agri tamamiyle gitmiyormus ama hissettigimiz agri azaliyormus. acaba epidural yerine gulme gaziyla mi doguma girsem diyorum. boldan mutluluk :) ahhaha

İnsallah canimm
Mutlu keyifli haberrler paylasmak istiyorum artik bende sizlerle
Güzelim benim nasılsınız biz taşındık filan pek takilamadim doğum belli mi U umudum10 canımcım siz nasılsınız peki Allah bağışlasn Miniiğini canım sağlıklı güzel ömürlü olsun inşallah

Kızlar dr yeni geldim biraz moralim bozuldu 33+4 de 1900 gr az dedi protein ağırlıklı beslen böyle giderse erken alabiliriz günde 4 lt su içnen gerek dedi ne yapacağım

Doktorda bir tuhaflık var gibi geldi, neden az diyor yani neye göre. Bence gayet de iyi. İlla her bebeğin tosuncuk olmasına gerek yok ki. Sen ne yersen ye almazsa almaz yani sağlıklı olsun yeter ki..

neff1316 Defne bebek yakın zamanda geliyormuş, o güçlü bir bebek oldu hep ve inşallah da böyle devam edecek

Tatlım inşallah herşey çok güzel olacak temiz kalpli arkadaşım defne nin de senin kadar güçlü olduguna inanıyorum bitanem güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…