2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar karnım cok sert çok acıyo artık bebek komple üstte yaptıklarını görebiliyoruz eşimde bnde sok olduk ama bnm canım cok yanmaya başladı kolunu poposunu Vs seç
Sebilıyorum resmen

Bizde ona cok ski tutunduk canim. İnsallah hayirlisi ise dogsun buyusun minigim

İnsallah saglıkla kucagına alırsın canım ve cabucacık büyüyüp evinize gidersiniz. Karnında olup büyümeyecegine dısarıda cok cabuk toparlar insallah canım..
Aynen canim karnimda buyuyemedigi gibi hayati da riske girme ihtimali var. Biraz daha dursun isterdim ama faydasi olmuycaksa disarda dr larinda yardimiyla daha iyi olucak insallah

Kızlar dr yeni geldim biraz moralim bozuldu 33+4 de 1900 gr az dedi protein ağırlıklı beslen böyle giderse erken alabiliriz günde 4 lt su içnen gerek dedi ne yapacağım
Suyumu azalmis canim ondan mi oyle olmus. Bolca yat dinlen ve yediklerine dikkat et canim. Su sisesiyle gez evde gerekirse

Kızlar bebeğim hıçrıyo hissettiğim yer sağda bacağımın üstünde sizce başı aşağıdadır dimi dönmediyse sezeryan olucağım ve cok korkuyorum cabuk toparlanamamaktan
Benimde sezeryan korkulu ruyam. Ama kacinilmaz sonumda ayni zamanda. Hickirik durumuna gore yeri nasil belli olur bilemiyorum canim. Ama bi aksilik olmadihi surece doner bebelerr dogum anina kadad genellikle

Yediklerrime bende cok dikkat ettim canim hep. Ama defne benden daha cok dikkat ediyor galiba formunu iyi koruyor.

Ciktiniz mi canim yaaa cok cok sevindim.
Evet bizimde az kaldi kavusmamiza. Gerci tam lavusma gibi olmucak ama olsun boylesi onun icin daha iyi olucak insallah

İyim canım sağol :) Annemlere geldim pek bakamıyorum o nedenle.
Biraz yoğunluk var kuzenim doğum yaptı falan bi hareketlilik bi yoğunluk
Sen de iyisindir umarım
Defnecik napıyor? Ne zaman aramıza katılacak?
Oo yeni bebek kokulari sarmaya baslamis sizi simdiden.
Defne kizimda haftaya gelicek insallah canim. Ptesi son kontrol sonra cigerr gelistrici igne yapuilcak bikac gun sonrada alcaklar heyecan dorukta yani

Ben cok istemiztim kardesim olmasini. Kardesimle aramizda 11 yas var. Kucuk annesi gibiydi,.
Arada gicik olsakta birbirimize ikimizde iyiki variz deriz.
O yuzden cok onemli benim icin kardes. Oglumda bu duygudan mahrum olmasin istedim bende.
Sende bi al minik adamini biraz buyusun duruma gore cesaretine gore bakarsin canim. Belki hic anlamadan kendi gelmek ister kardes

Benimde sezeryan korkulu ruyam. Ama kacinilmaz sonumda ayni zamanda. Hickirik durumuna gore yeri nasil belli olur bilemiyorum canim. Ama bi aksilik olmadihi surece doner bebelerr dogum anina kadad genellikle
İnşlh döner canım oğlum var toparlanmak gerek hemn bakalım kontrolde öğrenecek inşlh döner
Benimde oyle inanki midem bulaniyo sajirim midemi tekmeliyo zaman gecsede dogursak artik
gercekten cok zorluyor beni içerde 4 dönüyo gece uykulardan uyandırıyor bakalım yaptığı hareketlere bakılırsa içerde sıkılıy oda

Hayirli olsun canim bitti dimi tasinma isleriniz. Cok yormasaydin kendini.
Dogum haftaya olucak bi aksilik olmazsa canim.
Dr um riske atmayalim daha fazla bekleyerek dedi. Gun sayiyoruz. Ptesi tam gunu belli olucak

İnsallah canim. Gunler gectikce stresleniyorum sanki.

Yok canım ilk doğumum normal oldu bunuda normal istıyoruz nasipse inşşlh

Pardon ben yanlış hatırladım o zaman, kontrolde belli olur mutlaka bebeğin ne durumda olduğu, hickirigi belkide ben kasık ta hissetmisimdir, yada benim bebis geri dönmüştür doğum pozisyonuna, çünkü rahat durmuyor hiç önceki kontrolde doğum pozisyonu almış dedi bu seferde oturuyor dedi, Salı günü kontrolde ne diyecek bakalım

oyy oyy yesin onu teyzeleri! Maşallah çok tatlı bu yaa, elini ağzına götürüyor falan maşallah kızımıza :)
Teşekkür ederiz teyzesi ayy büyüdükçr daha zıpır ve tatlı oluyorlar sanırım

Kızlar bebeğim hıçrıyo hissettiğim yer sağda bacağımın üstünde sizce başı aşağıdadır dimi dönmediyse sezeryan olucağım ve cok korkuyorum cabuk toparlanamamaktan
Canım ben hıçkırıklarını hep aşağıda hiddediyorum döndü de zaten erkenden. Sen dönmediyse de stres yapma son anda bile dönenler oluyormus yeter ki sağlıklı olsun kuzucuk

ahahah sekerim ben hayatim boyunca hic zayif olmadim. sen +15 kilonla bile benim yarimdan azsin :) ayrica verirsin hic merak etme. onlar yerlesmis kilolar degil. ustune birazcik yuruyus bir de emzirdin mi geriye eser kalmaz
Ayy sen de bahsettiğin gibi değilsin tatlım inşallah önce sağlık sonra kilolar

Hay maşallah ne güzel yaa keşke biz de böyle kolayca doğum yapabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…