- 8 Aralık 2015
- 252
- 438
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.561
Bizde ona cok ski tutunduk canim. İnsallah hayirlisi ise dogsun buyusun minigimEmın ol ki Defne tekmelerınden daha güçlü doğacak, kız bebekler her zaman daha ıyı tutunur annesıne de hayata da , badem ye bolca bebeğe kılo aldırır ve protezini arttır yumurta cevız bolca ye faydası olup şifa olucak inşallah
Aynen canim karnimda buyuyemedigi gibi hayati da riske girme ihtimali var. Biraz daha dursun isterdim ama faydasi olmuycaksa disarda dr larinda yardimiyla daha iyi olucak insallahİnsallah saglıkla kucagına alırsın canım ve cabucacık büyüyüp evinize gidersiniz. Karnında olup büyümeyecegine dısarıda cok cabuk toparlar insallah canım..
BenideeeeÇok seviyorum bu grubu çoğumuz farklı şehirlerde farklı ülkelerden bile olan var ama birbirimiz için endişelenip birbirimiz için dua ediyoruz bu durum beni çok.mutlu ediyor)))))))
Suyumu azalmis canim ondan mi oyle olmus. Bolca yat dinlen ve yediklerine dikkat et canim. Su sisesiyle gez evde gerekirseKızlar dr yeni geldim biraz moralim bozuldu 33+4 de 1900 gr az dedi protein ağırlıklı beslen böyle giderse erken alabiliriz günde 4 lt su içnen gerek dedi ne yapacağım
Ne zaman dogumAynen canim karnimda buyuyemedigi gibi hayati da riske girme ihtimali var. Biraz daha dursun isterdim ama faydasi olmuycaksa disarda dr larinda yardimiyla daha iyi olucak insallah
Benimde sezeryan korkulu ruyam. Ama kacinilmaz sonumda ayni zamanda. Hickirik durumuna gore yeri nasil belli olur bilemiyorum canim. Ama bi aksilik olmadihi surece doner bebelerr dogum anina kadad genellikleKızlar bebeğim hıçrıyo hissettiğim yer sağda bacağımın üstünde sizce başı aşağıdadır dimi dönmediyse sezeryan olucağım ve cok korkuyorum cabuk toparlanamamaktan
Benimde oyle inanki midem bulaniyo sajirim midemi tekmeliyo zaman gecsede dogursak artikKızlar karnım cok sert çok acıyo artık bebek komple üstte yaptıklarını görebiliyoruz eşimde bnde sok olduk ama bnm canım cok yanmaya başladı kolunu poposunu Vs seç
Sebilıyorum resmen
Yediklerrime bende cok dikkat ettim canim hep. Ama defne benden daha cok dikkat ediyor galibaSelam güzel anneler ben siteyi görmüyordum meğer oğlum engellemiş nasıl yaptıysaneff1316 canim defne cok güçlü olacak canım dualarımız onunla sanırım çoğumuzun ortak sorunu küçük bebekler benim minik te onca yememe rağmen 1550 gr sadece 38 günümüz kaldı doguma denemediyseniz lokum yiyin kızlar çok fayda ediyor bu ara lokum ceviz ve muz yiyorum yatıp kalkıp pazartesi tekrar kontrole gideceğim hepinizi oluyoruz NEFESimle
Ciktiniz mi canim yaaa cok cok sevindim.Evet mirandam çıktık evdeyiz bugün 4. Günümüz:)2 gündede toparladı 2 kiloyu gördü hemen maşallah..
neff1316 canım ya çok az kalmış defneye kavuşmaya ayy çok heyecanlandım hiç korkma canım inşallah küvezde toparlayıp kucağına verecekler kızçeni..bi de eve geldinizmi tamamdır sürekli senin yanında daha çabuk büyüyecek
Oo yeni bebek kokulari sarmaya baslamis sizi simdiden.İyim canım sağol :) Annemlere geldim pek bakamıyorum o nedenle.
Biraz yoğunluk var kuzenim doğum yaptı falan bi hareketlilik bi yoğunluk
Sen de iyisindir umarım
Defnecik napıyor? Ne zaman aramıza katılacak?
Ben cok istemiztim kardesim olmasini. Kardesimle aramizda 11 yas var. Kucuk annesi gibiydi,.coooooooook seviyoruz biz sizi
kiyamam yaaa ali kaan icin anlamasi ne kadar zor. simdi o sadece annesinin uzgun oldugunu goruyor. ama bu gunlerde gececek. kardesiyle oynamyaa bir baslasin. o zaman kardesim de kardesim yerinde durmaz. bir arada kiyameti koparirlar ayri kalinca zannedersin senelerdir oyle birbirlerine hasretler. kardes bambaska birsey. bence bir annenin evladina verebilecegi en guzel hediye. keske benim de cesaretim olsa da ikincisini yapabilsem.
İnşlh döner canım oğlum var toparlanmak gerek hemn bakalım kontrolde öğrenecek inşlh dönerBenimde sezeryan korkulu ruyam. Ama kacinilmaz sonumda ayni zamanda. Hickirik durumuna gore yeri nasil belli olur bilemiyorum canim. Ama bi aksilik olmadihi surece doner bebelerr dogum anina kadad genellikle
gercekten cok zorluyor beni içerde 4 dönüyo gece uykulardan uyandırıyor bakalım yaptığı hareketlere bakılırsa içerde sıkılıy odaBenimde oyle inanki midem bulaniyo sajirim midemi tekmeliyo zaman gecsede dogursak artik
Hayirli olsun canim bitti dimi tasinma isleriniz. Cok yormasaydin kendini.Güzelim benim nasılsınız biz taşındık filan pek takilamadim doğum belli mi @umudum10 canımcım siz nasılsınız peki Allah bağışlasn Miniiğini canım sağlıklı güzel ömürlü olsun inşallah
İnsallah canim. Gunler gectikce stresleniyorum sanki.Doktorda bir tuhaflık var gibi geldi, neden az diyor yani neye göre. Bence gayet de iyi. İlla her bebeğin tosuncuk olmasına gerek yok ki. Sen ne yersen ye almazsa almaz yanisağlıklı olsun yeter ki..
neff1316 Defne bebek yakın zamanda geliyormuş, o güçlü bir bebek oldu hep ve inşallah da böyle devam edecek
İnsallah canim yaa.Tatlım inşallah herşey çok güzel olacak temiz kalpli arkadaşım defne nin de senin kadar güçlü olduguna inanıyorum bitanem güzel haberlerini bekliyoruz
Yok canım ilk doğumum normal oldu bunuda normal istıyoruz nasipse inşşlh
Haftaya insallah ptesi gunu belli olucakNe zaman dogum
Teşekkür ederiz teyzesioyy oyy yesin onu teyzeleri! Maşallah çok tatlı bu yaa, elini ağzına götürüyor falanmaşallah kızımıza :)
Canım ben hıçkırıklarını hep aşağıda hiddediyorum döndü de zaten erkenden. Sen dönmediyse de stres yapma son anda bile dönenler oluyormus yeter ki sağlıklı olsun kuzucukKızlar bebeğim hıçrıyo hissettiğim yer sağda bacağımın üstünde sizce başı aşağıdadır dimi dönmediyse sezeryan olucağım ve cok korkuyorum cabuk toparlanamamaktan
Ayy sen de bahsettiğin gibi değilsin tatlımahahah sekerim ben hayatim boyunca hic zayif olmadim. sen +15 kilonla bile benim yarimdan azsin :) ayrica verirsin hic merak etme. onlar yerlesmis kilolar degil. ustune birazcik yuruyus bir de emzirdin mi geriye eser kalmaz
Hay maşallah ne güzel yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?