2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benimde Basim 2 gebelikte de bundan dertte ccanim 3 parmagimi hissetmiorum ve hic bi caresi yok gebelikten sonra gecio merak etme

Suyumu azalmis canim ondan mi oyle olmus. Bolca yat dinlen ve yediklerine dikkat et canim. Su sisesiyle gez evde gerekirse
Öyle yapıyorum canım umarım geç olmamıştır durumu düzeltirim Allah sana da kolaylık versin inşallah hepimiz için hayırlısı olur atlatırız zor günleri

Gulcin-84 canım dogumun ne zaman olacak? Inşallah her sey yolunda gider bize güzel haberler verirsin
Bu sabah saat 08:00 de. Doğru düzgün uyku uyumadık valla. Kızımda çok hareketli bu gece o da sabırsızlanıyor galiba:).

İnşallah herşey iyi olur dediğin gibi. Spinal epudral sezeryan olacak doğum. Bunun hakkında da bilgi vereyim. Spinalle omurilik içine girip ilaç veriliyor ve belden aşağısı uyuşuyor. Epudralle de o bölgeye adını unuttum:) bişey takılıyor ve doğumdan sonrasında ağrı oldukça bi düğmeye basıyormuşsun vücuduna ilaç verip seni rahatlatıyormuş.

Merak eden, sezeryan düşünen, yada mecburi sezeryan olacak olan arkadaşlara da bilgi olsun.

Tamda ezan vakti Allah'a emanet olun kızlar.

Günaydın dün gece acayip karnım ağrıdı. Adet sancısı gibi biraz fazla yordum sanki sürekli içimde döndü durdu. Rabbim Hayırlısıyla sağlıklı kucagımıza almayı nasip etse bu kızlar biraz nazlı mı olacak ne oğlumda pek hatırlamıyorum böyle ağrılar......

Kızlar dün doktorum sezeryan tarihi verdi.14 Nisan Persembe günü dedi.38+2 de alacak bebeğimi.yurt dışına çıkıyormuş cuma günü 1 haftalığına.dönüşüm çok geç olur.ben oradayken sancılanabilirsin dedi.biraz erken olacak. Ben 39 a kadar beklemek istiyordum. Ama bebek çok iyi dedi.3600 gr olmuş.1 haftam daha var.36+0 ile 37+1 arası 600 gram almış.son zaman çok güzel alıyor bebekler.içinizi ferah tutun.

Allah kurtarsin sağlıkla. .. bende cok beklemek istemuyorum... Migde bulantilari ve gebelik alerjisi yordu beni ama doktorum o kadar rahatki bekleyecegiz diyor baska josey demiyor.

hayırlı kandiller arkadaşlar.. çok giremiyorum ne yazik ki ara ara girebiliyorum.. bu güzel hayırlı gecede rabbim bütün annlerin doğum yapacak sıkıntılı riskli gebeliği olan bütün annelerin yar ve yardımcısı olsun rabbim şifa versin inş... bu güzel günün huyu suyu hürmetine bütün annelerin bebeğini küvesden çıkmasını bekleyen dua eden bütün annelerine şifa versin..

benımkı de kız canım aynı agrılar cok yoruldugumda bende de oluyor hatta bır gun doguruyorum sandım öyle aman aman yormuyorum da kendimi azıcık yol yurusem yetıyor.

amin canım... dualarımızda bırbırımızı unutmayalım:)

Kızlar çok yalnızım. Eşimle sabah van à é bebek é gidecektim. Sonra ağrım olunca o tek gitti az önce aradı kaza yapmış. Araba pert olmuş. Sesi görüntüsü iyiydi şükür . Hala göremedim. Eşimı. Çok kötü kafamda çizdiğm her senaryo. Arabanın borcu ödemeler haciz borclari hala bitmemişken yeniden boyle maddi kayıp eşimi çok sarsacak zaten herseyin sorumlusu kendi die düşünür .. Ben ne kadar can à . Sana bana bişi olmadı die teselli etsem.de. en yakinlarim hemen yapistirdi lafı sen fakirlikten korkardın hep allah seni siniyor bilmem ne. Teselli edilecek halé düşmekten ben de yoruldum.
Buraya yazdım çünkü çaresiz hissediyorum annem ablam kimseyi aramak istemiyorum . Bıktım artık kötü şeyler yaşayıp onları aramaktan. Kötü şey bu olsun aman varsın. Deyip teselli edilmekten.
Neyse hersey dua ile . Ona siginmaktan başka neyim varki..
Buraya yazdım çünkü burda ki gibi kimse samimi değil .yüzüne gülüp arkandan vahyazık demelri bile sinir edio

Ben de hazirlaniodum ki . Kontrole gidecektim randevum vardı. . 32 raporumu alacaktım. Dün doldu diğeri . Şimdi napilirki. . Bi de oto koltuğu bakiodum. Dusunuyordum artık gerek kalmadı. Neyse bebeğim olsun sağlıkli olsun. Güzel haberleri benle olsun hiç sorun değil. Bu kez hiç uzulemiyo ru m bile. Bebeğimin varlığı sağlığı bana güç veriyor kahvaltı mi yapmaya gideyim minnakim acikmistir. Rabbim çok kötü şeyler yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…