2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canım öncelikle hayırlı kandıller.bazı seyler biz istemesekte gercekleşiyo ve sanki biz sorumluymusuz gbi hisseidyoruz sucluyoruz kendımızı.sakın ole dusunme.ınsanların borcları olabalır sıkıntıda olablırler ama Rabbım bnlarla ımtıhan edicek blki nerden biliyosun herkesin imtıhanı farklı cunku.cocugunla esinle sevdıklerınle ımtıhandan korusun Allahım.bir de koyu dusunme negatıf dusunceleri ustune cekme ianan bana ne kadar cok kotu dusundun olması ıcın dua eder gibi oluyomus (40 kere soylersen olur derler ya ) isyan etme takdır Allahın.esin iyiymıs sukur sen smdı sakınles ve kendıne gelmeye calıs bebişinide uzme...

Kızlar hayırlı kandiller ben artık çok zor yuruyebiliyorum hemen belim ağrıyor ve tuvalete çok sık çıkıyorum sizde durumlar nasıl heyecan da tavan yapmış durumda
hayırlı kandıller canım.cok ayakta bende duramıyorum artık bebısler asagıya daha cok baskı yapıyo galıba.sayılı gunumuz kaldı azıcık hemde.ee halıyle herkeste heyecan var tabıkı

Çok geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsin derler ya elbette üzülüyor insan ama kendini çok üzme şükür eşin iyiymiş bebisini de üzme kendini üzerek allah beterinden saklasin...

vardır öyle inşarlar evet dışardan yanındaymış gibi yaparlar ama sahte bencede senide eşinide bebeğinide rabbim büyük bi felaketten korumuş borç dediğin şey ödenir canım yeterki cana gelmesin takma sen hiç kafana bebeğini ve eşini düşün kimsenin dedikleri umrunda olmasın yazık sanada bebeğinede allah elini size bağışlamış arayanlara soranlara göz var atlattık de allah eşimi bize bağışladı de sizde okuyun bizi kimin gözü olduğu belli değil falan de allah daha büyük belalalrdan korusun sizi hayırlı kandıller

Çok geçmiş olsun canım.. Cana geleceğine mala gelsin. Herşeyde bir hayır vardır. Üzülmeyin bebek nasibiyle gelir derler. Rabbim daha büyük kazalar göstermesin

Cok guzel bir gunde geliyor melegin canim.
Saglikla kucaghina al bize mutlu haberlerinj yaz insallah.
Aldin bile belki kucgaina ay cok heyecanlandim suandaa

canım önemli olan senın eşine bişey olmaması maddiyat herzaman yerıne gelir ama can gelmez.insanlara kulagını tıka duymamazlıktan gel bosver kendını de bebegını de strese sokma.yasadıgın hersey de bır hayır vardır bunu unutma.bol bol dua et tatlım hersey yoluna gırer

Sanirim ayni tarihlerde olucak canim dogumumuz.
Zayten gayet guzel kilosu iyi zamanda da oluyor dogum bence.
Simdiden hayitli olsun canim.
Gelismelrden haberdar ederrsin bizide

Canim, bilirsin bende zor gunler geciriyorum. Manevi yani bir yana bu isin birde maddi boyutu var. Epey zor aylar geciriyoruz ve devam edicek zor zamanlarimiz. Ama isin birde bu yonunu dusunup daha fazla yipranmamaya calisiyoprum. Allah buyuk gecicek bu zor gunlerde hep boyle devam etmiycek.
Bak sana dun arkadassimin bana yazidigi yaziyi paylasayim. Bana cok iyi geldi okuyunca.

Allah bazen herşeyi tam ve en güzel şekilde verir bulunduğun bu hal normal gelir ve artık çokta Mutlu olmazsın sonra bir derdin olur dersinki "ah ben o zamanlar ne kadar da mutluymuşum " derdin biter ve bu sefer daha Mutlu olursun çünkü elindekinin kıymetini de daha iyi anlıyor olursun .. Sen daha Mutlu olacaksin voronescim..
Sen artik bi annesin. Anne olmanin insana kattigi guc cok baska. Sabri metaneti cok baska
Anlatma insanlara derdini bosver. Bbazi insanlar baskalarinin derdinden mutlu oluyor garip ama oyle iste.
Yalniz degilsin hic uzulme

Canim benim büyük ihtimalle yavrunu kucağına aldın çoktan inşallah her sey yolunda gitmiştir minigin ve sen iyisinizdir. Bekliyoruz haberlerini

Kızlar selam,
hastane çantalarınızı hazırladınız mı? Neler koydunuz içine.
Yazayim canim
3 tane lohusa camasiri
3 tane normal buyuk beden camasir
2 emzirme atleti
1 emzirme sutyeni
2 uzun kollu gecelik
1 kisa kollu gecelik
1 pijama takimi
Bolca corap
Terlik
Gogus pedi
İslak mendil
Toka
Makyaj malzemesi.
Ped hasta bezi koymaktan cazgectim. Daha once hastanenin verdigi yetmisti.
Sut sagma makinasi
Sabahlik uzun kollu polar
Sanirim bu kadasrdi canim.
Ayrica kizimada canta yaptim.

hayırlı kandiller bugun kandilmiydi beya valla moron gibi yaşıyorum
Hayirli kandiller tatlim
Ayy hevinroza 2 gündür rüyamda seni görüyorum ben önceki gün rüyamda o kadar güzel bir kızın oluyordu kiiiii bakmalara doyamiyordum bembeyaz tontiş yanaklar renkli gözler aman Allahim o nasil bebekti maşallah hala gözümün önüne geliyordün de seni göremedim rüyayı anlatamadim ya bu gece onunla alakali bisey gördüm sanirim net hatirlayamiyorum

Canimmm biliyorum.ve sana bebisine sessizce dua edenlerden biri de benim. Çık rahatlacaginizi biliyordum ve gerçekten dahà rahatım . Bebegimiz sağlıkla gelsin de eşlerimiz yanımızds olsun da..
Çaresiz hissetmek kötü bişey eşime ulaşamıyorum. Kimseden yardım isteyemiyirm yanına gitmeye. Şükür sağlığı yerinde . Seni de görmeden defnemi de görmeden çok seviyorum. Su hayatta keşke hersey istediğimiz gibi olsa hiç üzülmesek

Çok Haklsın ne zaman face de bişi paylaşsam ne zaman watsapptan foto atsam bi kaç kişiye resmen nazar deyiyor. Kimseye güvenmiyorm artık. .herkes ne kötü kalpli ama ya . Gerçekten ben hep iyi olsun isterim çevremdekiler. İnsanlar çok acımasız .

Canım benim gecmiş olsun... Allah seni ve aileni sadece kazalardan belalardan degil kötü niyetli insanlardan da korusun zor zamanlarında gülmek icin bahane arayan bir sürü gereksiz var malesef etrafimizda. Bunlara karşı dik duracaksin, insaniz biz soructa her seyle karsilasabiliriz basına ne gelirse gelsin sen güçlü olacaksin. Duymayacaksin söylenenleri
Allah beterinden korusun borclar bi şekilde ödenir şükredelim eşine sana bebegine bisey olmadı...

Heheheh ruyalarda bulusuyoruz burda denk gelemeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…