- 20 Ocak 2014
- 698
- 1.384
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.601
canım öncelikle hayırlı kandıller.bazı seyler biz istemesekte gercekleşiyo ve sanki biz sorumluymusuz gbi hisseidyoruz sucluyoruz kendımızı.sakın ole dusunme.ınsanların borcları olabalır sıkıntıda olablırler ama Rabbım bnlarla ımtıhan edicek blki nerden biliyosun herkesin imtıhanı farklı cunku.cocugunla esinle sevdıklerınle ımtıhandan korusun Allahım.bir de koyu dusunme negatıf dusunceleri ustune cekme ianan bana ne kadar cok kotu dusundun olması ıcın dua eder gibi oluyomus (40 kere soylersen olur derler ya ) isyan etme takdır Allahın.esin iyiymıs sukur sen smdı sakınles ve kendıne gelmeye calıs bebişinide uzme...Kızlar çok yalnızım. Eşimle sabah van à é bebek é gidecektim. Sonra ağrım olunca o tek gitti az önce aradı kaza yapmış. Araba pert olmuş. Sesi görüntüsü iyiydi şükür . Hala göremedim. Eşimı. Çok kötü kafamda çizdiğm her senaryo. Arabanın borcu ödemeler haciz borclari hala bitmemişken yeniden boyle maddi kayıp eşimi çok sarsacak zaten herseyin sorumlusu kendi die düşünür .. Ben ne kadar can à . Sana bana bişi olmadı die teselli etsem.de. en yakinlarim hemen yapistirdi lafı sen fakirlikten korkardın hep allah seni siniyor bilmem ne. Teselli edilecek halé düşmekten ben de yoruldum.
Buraya yazdım çünkü çaresiz hissediyorum annem ablam kimseyi aramak istemiyorum . Bıktım artık kötü şeyler yaşayıp onları aramaktan. Kötü şey bu olsun aman varsın. Deyip teselli edilmekten.
Neyse hersey dua ile . Ona siginmaktan başka neyim varki..
Buraya yazdım çünkü burda ki gibi kimse samimi değil .yüzüne gülüp arkandan vahyazık demelri bile sinir edio
hayırlı kandıller canım.cok ayakta bende duramıyorum artık bebısler asagıya daha cok baskı yapıyo galıba.sayılı gunumuz kaldı azıcık hemde.ee halıyle herkeste heyecan var tabıkıKızlar hayırlı kandiller ben artık çok zor yuruyebiliyorum hemen belim ağrıyor ve tuvalete çok sık çıkıyorum sizde durumlar nasıl heyecan da tavan yapmış durumda
benımkı de kız canım aynı agrılar cok yoruldugumda bende de oluyor hatta bır gun doguruyorum sandım öyle aman aman yormuyorum da kendimi azıcık yol yurusem yetıyor.
Çok geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsin derler ya elbette üzülüyor insan ama kendini çok üzme şükür eşin iyiymiş bebisini de üzme kendini üzerek allah beterinden saklasin...Kızlar çok yalnızım. Eşimle sabah van à é bebek é gidecektim. Sonra ağrım olunca o tek gitti az önce aradı kaza yapmış. Araba pert olmuş. Sesi görüntüsü iyiydi şükür . Hala göremedim. Eşimı. Çok kötü kafamda çizdiğm her senaryo. Arabanın borcu ödemeler haciz borclari hala bitmemişken yeniden boyle maddi kayıp eşimi çok sarsacak zaten herseyin sorumlusu kendi die düşünür .. Ben ne kadar can à . Sana bana bişi olmadı die teselli etsem.de. en yakinlarim hemen yapistirdi lafı sen fakirlikten korkardın hep allah seni siniyor bilmem ne. Teselli edilecek halé düşmekten ben de yoruldum.
Buraya yazdım çünkü çaresiz hissediyorum annem ablam kimseyi aramak istemiyorum . Bıktım artık kötü şeyler yaşayıp onları aramaktan. Kötü şey bu olsun aman varsın. Deyip teselli edilmekten.
Buraya yazdım çünkü burda ki gibi kimse samimi değil .yüzüne gülüp arkandan vahyazık demelri bile sinir edio
vardır öyle inşarlar evet dışardan yanındaymış gibi yaparlar ama sahte bencede senide eşinide bebeğinide rabbim büyük bi felaketten korumuş borç dediğin şey ödenir canım yeterki cana gelmesin takma sen hiç kafana bebeğini ve eşini düşün kimsenin dedikleri umrunda olmasın yazık sanada bebeğinede allah elini size bağışlamış arayanlara soranlara göz var atlattık de allah eşimi bize bağışladı de sizde okuyun bizi kimin gözü olduğu belli değil falan de allah daha büyük belalalrdan korusun sizi hayırlı kandıllerKızlar çok yalnızım. Eşimle sabah van à é bebek é gidecektim. Sonra ağrım olunca o tek gitti az önce aradı kaza yapmış. Araba pert olmuş. Sesi görüntüsü iyiydi şükür . Hala göremedim. Eşimı. Çok kötü kafamda çizdiğm her senaryo. Arabanın borcu ödemeler haciz borclari hala bitmemişken yeniden boyle maddi kayıp eşimi çok sarsacak zaten herseyin sorumlusu kendi die düşünür .. Ben ne kadar can à . Sana bana bişi olmadı die teselli etsem.de. en yakinlarim hemen yapistirdi lafı sen fakirlikten korkardın hep allah seni siniyor bilmem ne. Teselli edilecek halé düşmekten ben de yoruldum.
Kızlar çok yalnızım. Eşimle sabah van à é bebek é gidecektim. Sonra ağrım olunca o tek gitti az önce aradı kaza yapmış. Araba pert olmuş. Sesi görüntüsü iyiydi şükür . Hala göremedim. Eşimı. Çok kötü kafamda çizdiğm her senaryo. Arabanın borcu ödemeler haciz borclari hala bitmemişken yeniden boyle maddi kayıp eşimi çok sarsacak zaten herseyin sorumlusu kendi die düşünür .. Ben ne kadar can à . Sana bana bişi olmadı die teselli etsem.de. en yakinlarim hemen yapistirdi lafı sen fakirlikten korkardın hep allah seni siniyor bilmem ne. Teselli edilecek halé düşmekten ben de yoruldum.
Cok guzel bir gunde geliyor melegin canim.Bu sabah saat 08:00 de. Doğru düzgün uyku uyumadık valla. Kızımda çok hareketli bu gece o da sabırsızlanıyor galiba:).
İnşallah herşey iyi olur dediğin gibi. Spinal epudral sezeryan olacak doğum. Bunun hakkında da bilgi vereyim. Spinalle omurilik içine girip ilaç veriliyor ve belden aşağısı uyuşuyor. Epudralle de o bölgeye adını unuttum:) bişey takılıyor ve doğumdan sonrasında ağrı oldukça bi düğmeye basıyormuşsun vücuduna ilaç verip seni rahatlatıyormuş.
Merak eden, sezeryan düşünen, yada mecburi sezeryan olacak olan arkadaşlara da bilgi olsun.
Tamda ezan vakti Allah'a emanet olun kızlar.
canım önemli olan senın eşine bişey olmaması maddiyat herzaman yerıne gelir ama can gelmez.insanlara kulagını tıka duymamazlıktan gel bosver kendını de bebegını de strese sokma.yasadıgın hersey de bır hayır vardır bunu unutma.bol bol dua et tatlım hersey yoluna gırerKızlar çok yalnızım. Eşimle sabah van à é bebek é gidecektim. Sonra ağrım olunca o tek gitti az önce aradı kaza yapmış. Araba pert olmuş. Sesi görüntüsü iyiydi şükür . Hala göremedim. Eşimı. Çok kötü kafamda çizdiğm her senaryo. Arabanın borcu ödemeler haciz borclari hala bitmemişken yeniden boyle maddi kayıp eşimi çok sarsacak zaten herseyin sorumlusu kendi die düşünür .. Ben ne kadar can à . Sana bana bişi olmadı die teselli etsem.de. en yakinlarim hemen yapistirdi lafı sen fakirlikten korkardın hep allah seni siniyor bilmem ne. Teselli edilecek halé düşmekten ben de yoruldum.
Sanirim ayni tarihlerde olucak canim dogumumuz.Kızlar dün doktorum sezeryan tarihi verdi.14 Nisan Persembe günü dedi.38+2 de alacak bebeğimi.yurt dışına çıkıyormuş cuma günü 1 haftalığına.dönüşüm çok geç olur.ben oradayken sancılanabilirsin dedi.biraz erken olacak. Ben 39 a kadar beklemek istiyordum. Ama bebek çok iyi dedi.3600 gr olmuş.1 haftam daha var.36+0 ile 37+1 arası 600 gram almış.son zaman çok güzel alıyor bebekler.içinizi ferah tutun.
Canim, bilirsin bende zor gunler geciriyorum. Manevi yani bir yana bu isin birde maddi boyutu var. Epey zor aylar geciriyoruz ve devam edicek zor zamanlarimiz. Ama isin birde bu yonunu dusunup daha fazla yipranmamaya calisiyoprum. Allah buyuk gecicek bu zor gunlerde hep boyle devam etmiycek.Kızlar çok yalnızım. Eşimle sabah van à é bebek é gidecektim. Sonra ağrım olunca o tek gitti az önce aradı kaza yapmış. Araba pert olmuş. Sesi görüntüsü iyiydi şükür . Hala göremedim. Eşimı. Çok kötü kafamda çizdiğm her senaryo. Arabanın borcu ödemeler haciz borclari hala bitmemişken yeniden boyle maddi kayıp eşimi çok sarsacak zaten herseyin sorumlusu kendi die düşünür .. Ben ne kadar can à . Sana bana bişi olmadı die teselli etsem.de. en yakinlarim hemen yapistirdi lafı sen fakirlikten korkardın hep allah seni siniyor bilmem ne. Teselli edilecek halé düşmekten ben de yoruldum.
Canim benim büyük ihtimalle yavrunu kucağına aldın çoktan inşallah her sey yolunda gitmiştir minigin ve sen iyisinizdir. Bekliyoruz haberleriniBu sabah saat 08:00 de. Doğru düzgün uyku uyumadık valla. Kızımda çok hareketli bu gece o da sabırsızlanıyor galiba:).
İnşallah herşey iyi olur dediğin gibi. Spinal epudral sezeryan olacak doğum. Bunun hakkında da bilgi vereyim. Spinalle omurilik içine girip ilaç veriliyor ve belden aşağısı uyuşuyor. Epudralle de o bölgeye adını unuttum:) bişey takılıyor ve doğumdan sonrasında ağrı oldukça bi düğmeye basıyormuşsun vücuduna ilaç verip seni rahatlatıyormuş.
Merak eden, sezeryan düşünen, yada mecburi sezeryan olacak olan arkadaşlara da bilgi olsun.
Tamda ezan vakti Allah'a emanet olun kızlar.
Yazayim canimKızlar selam,
hastane çantalarınızı hazırladınız mı? Neler koydunuz içine.
Hayirli kandiller tatlimhayırlı kandiller bugun kandilmiydi beya valla moron gibi yaşıyorum
Canimmm biliyorum.ve sana bebisine sessizce dua edenlerden biri de benim. Çık rahatlacaginizi biliyordum ve gerçekten dahà rahatım . Bebegimiz sağlıkla gelsin de eşlerimiz yanımızds olsun da..Canim, bilirsin bende zor gunler geciriyorum. Manevi yani bir yana bu isin birde maddi boyutu var. Epey zor aylar geciriyoruz ve devam edicek zor zamanlarimiz. Ama isin birde bu yonunu dusunup daha fazla yipranmamaya calisiyoprum. Allah buyuk gecicek bu zor gunlerde hep boyle devam etmiycek.
Bak sana dun arkadassimin bana yazidigi yaziyi paylasayim. Bana cok iyi geldi okuyunca.
Allah bazen herşeyi tam ve en güzel şekilde verir bulunduğun bu hal normal gelir ve artık çokta Mutlu olmazsın sonra bir derdin olur dersinki "ah ben o zamanlar ne kadar da mutluymuşum " derdin biter ve bu sefer daha Mutlu olursun çünkü elindekinin kıymetini de daha iyi anlıyor olursun .. Sen daha Mutlu olacaksin voronescim..
Sen artik bi annesin. Anne olmanin insana kattigi guc cok baska. Sabri metaneti cok baska
Anlatma insanlara derdini bosver. Bbazi insanlar baskalarinin derdinden mutlu oluyor garip ama oyle iste.
Yalniz degilsin hic uzulme
Çok Haklsın ne zaman face de bişi paylaşsam ne zaman watsapptan foto atsam bi kaç kişiye resmen nazar deyiyor. Kimseye güvenmiyorm artık. .herkes ne kötü kalpli ama ya . Gerçekten ben hep iyi olsun isterim çevremdekiler. İnsanlar çok acımasız .canım öncelikle hayırlı kandıller.bazı seyler biz istemesekte gercekleşiyo ve sanki biz sorumluymusuz gbi hisseidyoruz sucluyoruz kendımızı.sakın ole dusunme.ınsanların borcları olabalır sıkıntıda olablırler ama Rabbım bnlarla ımtıhan edicek blki nerden biliyosun herkesin imtıhanı farklı cunku.cocugunla esinle sevdıklerınle ımtıhandan korusun Allahım.bir de koyu dusunme negatıf dusunceleri ustune cekme ianan bana ne kadar cok kotu dusundun olması ıcın dua eder gibi oluyomus (40 kere soylersen olur derler ya ) isyan etme takdır Allahın.esin iyiymıs sukur sen smdı sakınles ve kendıne gelmeye calıs bebişinide uzme...
Canım benim gecmiş olsun... Allah seni ve aileni sadece kazalardan belalardan degil kötü niyetli insanlardan da korusunKızlar çok yalnızım. Eşimle sabah van à é bebek é gidecektim. Sonra ağrım olunca o tek gitti az önce aradı kaza yapmış. Araba pert olmuş. Sesi görüntüsü iyiydi şükür . Hala göremedim. Eşimı. Çok kötü kafamda çizdiğm her senaryo. Arabanın borcu ödemeler haciz borclari hala bitmemişken yeniden boyle maddi kayıp eşimi çok sarsacak zaten herseyin sorumlusu kendi die düşünür .. Ben ne kadar can à . Sana bana bişi olmadı die teselli etsem.de. en yakinlarim hemen yapistirdi lafı sen fakirlikten korkardın hep allah seni siniyor bilmem ne. Teselli edilecek halé düşmekten ben de yoruldum.
Heheheh ruyalarda bulusuyoruz burda denk gelemeyinceHayirli kandiller tatlim
Ayy hevinroza 2 gündür rüyamda seni görüyorum benönceki gün rüyamda o kadar güzel bir kızın oluyordu kiiiii bakmalara doyamiyordum bembeyaz tontiş yanaklar renkli gözler aman Allahim o nasil bebekti maşallah hala gözümün önüne geliyor dün de seni göremedim rüyayı anlatamadim ya bu gece onunla alakali bisey gördüm sanirim net hatirlayamiyorum
Ayy şimdi mis kokulu yavrusunu almıştır kucağına dimi canimPerrsembe demisti sanki canim aklimda oylr kalmis
Aynen tatlım yaa güzel de oluyor vallaHeheheh ruyalarda bulusuyoruz burda denk gelemeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?