2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar hepiniz çok iyisiniz. Teşekkürler herkese .. dediginiz gibi yapıorum. Kimseye dert yanmak istemiyorm. Maddi anlam da zaten destek olmazlar. Manen beni cokertmeye pusu kurmuş gibiler. . En iyisi burda sizinle olmak. Bi gün hayırlısı ile burdan dogumumu da paylaşayım insallah. Her güzel gün bizim olsun. .

Bazen uzulmekte lazim canim.
Ben korkarimn hersey fazla yolunda gitmeye baslayinca.
Acaba bi hastalik mi gelicek diye benimkide paranoyaklik galiba
Bu mubarek gunde dua edelim birbirimize.
Oyle rahatlariz hic olmazsa

Meraba kızlarr herkesin Regaip Kandili mübarek olsun bizimde dün kontrolümüz vardı 36+4 günlüğüz bugün usgye göre 37+5 günlük çıktı hala yatış devam Bebişimiz iii allaha Şükür 3126 gram olmuş bu hafta biraz daha hızlı büyümüş böle giderse 4 kiloyu geçer ise normal doğum olmaz dedi doktorumuz bu zamana kadar hep normal diyorduk bi aksilik çıkmazsa diye 2 hafta sonra karar vrilecek normalmi sezeryanmı olacak die eğer normal doğuma uygun şekilde büyürse rahim ağzı dikişim alınacak. Sezeryanla olursa doğum esnasında alınacak dikişim hayırlısı neyse o olur inşallah. Sürekli yatmak çok zor inşallah sağlıcakla kucağıma alırım kızım Elis i buda uyuyan güzel tombiş kızım

neff1316 cnm inşallh sağlıcakla minik umudumuz defnemizr kavuşacaksın hep birlikte ben inanıyorum ki onun annesi gibi küçük ama büyük güçlü bir kalbi var allahın izniyle hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm

Oy oy maşallah prenses Elise Bu Mayıs bebişlerinin hepsi de cok tatlı
Canım önce sağlık senin icin de bebisin icin de sağlıklı olan neyse o olsun hadi bakalim hepimiz güzel günler görelim inşallah

Masallah sana tombis prenseess
Hakkinda hâyırlisi olsun canim.
Zaten dogumdan sonra cok yatmali gunlerimiz olmuycak bosver yat sen simdi

İnsaallah canim.
Minnak kizimda buyur atlatir her turlu skintiyi

Ankara da yaşayan arkadaşlar HRS Kadın ve doğum hastanesi hakkında fikri olan var mı? Doğumu orada yapmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar geçenlerde bir kullanıcı ddrops d vitamini sattığını söyleyen bir mesaj atmıştı. Ben de yurtdışından arkadaşımla getirtmeyi düşünüyordum mesajı görünce bayanla iletişime geçtim fiyatıda mantıklı olunca aldık. Kargo elime geldi. Ürün orjinal, sıkıntısız. Hani benim gibi almayı düşünüpte güvenemeyen olursa diye sizlere de yazmak istedimherhangi bir sıkıntı yaşamadım, memnun kaldım.

Arkadaşlar merhaba.Hepimizin kandili mübarek olsun dualarda buluşalım inşallah..Bugün doktora gittik ilk nst mizi yaptırdık şükür şimdilik bi aksilik yok.Sadece doktor kafası iki hafta önden gidiyo dedi kendide bir hafta kadar önde 2600 gr olmuş tombik kızBi sakıncası olurmu dedim normal doğumla zorlanabilirsin sadece dedi.Devlet hastanesine gittiğim için doğum şeklin 39.haftalarda anca belli olur dedi.bu belirsizlik beni korkutuyorİnşallah hiç bi sıkıntı olmadan sağlıkla doğar hepimizin yavrusu.Varmı bu tarzda bi durum yaşayan aramızda kızlar endişeleniyorum çok inşallah bi aksilik yoktur..

Sanirim ayni tarihlerde olucak canim dogumumuz.
Zayten gayet guzel kilosu iyi zamanda da oluyor dogum bence.
Simdiden hayitli olsun canim.
Gelismelrden haberdar ederrsin bizide
İnşallah canım.. Senin 26 mayıs benim 26 nisan. Tam 1 ay var aramızda.ben Mayıs anneleriyle bir arada olmak istedim.o yüzden en başından beri sizlerleyimm :)

Ya bu d vitamini nedirkim turkiye gibi gunes alan bir ulkede ne d vitamini aklim almiyo. Ingilteremi burasi. Herkes kullanmak zorundami bu ilaclari acaba. Yoksa ilac sektörünün dayatmasimi

Normal dogum dusununce sonuna kadar hep belirsizlik oluyor canim.
Son ana kadar hicbiseyin garantisi yok.
Oglumun dogumunda gelen suda kakasina rastlanmis. Dr durumu izah etti. Suan bebegin kap atislarinda sorun yok normal doguma devam edebiliriz dedi. Dogum boyunca nst takili olucak kalp atislarini takip edicez dedi.
Dusun yani dogum aninda bu yasadiklasrim. O an bile normal dogumdan sezeryana donebilirdi dogum seklim.
Cok dusunup skinti yapma bencr kendine

İnşallah canım.. Senin 26 mayıs benim 26 nisan. Tam 1 ay var aramızda.ben Mayıs anneleriyle bir arada olmak istedim.o yüzden en başından beri sizlerleyimm :)
Banada mayista dogum yapmak kismet olmuycak. Supriz bi sekilde nisan annesi olucam bende.

Ya bu d vitamini nedirkim turkiye gibi gunes alan bir ulkede ne d vitamini aklim almiyo. Ingilteremi burasi. Herkes kullanmak zorundami bu ilaclari acaba. Yoksa ilac sektörünün dayatmasimi
Saglik ocagi ucretsiz veriyuor canim. Kullanmak istemezsen kullanmazsin aslinda. Faydasi zarari tartisilir

Merhaba o mesajı bende okumuştum ancak iletişime geçeyim derken yoğunluktan unutmuşum.şimdi siz yazınca hatırladım ama mesajı tekrar bulamadım.rica etsem iletişim bilgilerini buradan ya da özelden gönderebilir misiniz? gebito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…