- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.621
Bazen uzulmekte lazim canim.Canimmm biliyorum.ve sana bebisine sessizce dua edenlerden biri de benim. Çık rahatlacaginizi biliyordum ve gerçekten dahà rahatım . Bebegimiz sağlıkla gelsin de eşlerimiz yanımızds olsun da..
Çaresiz hissetmek kötü bişey eşime ulaşamıyorum. Kimseden yardım isteyemiyirm yanına gitmeye. Şükür sağlığı yerinde . Seni de görmeden defnemi de görmeden çok seviyorum. Su hayatta keşke hersey istediğimiz gibi olsa hiç üzülmesek
Evet canim yaa.Ayy şimdi mis kokulu yavrusunu almıştır kucağına dimi canim
Sanırım öyle oldukEvet canim yaa.
Ozencik olduk sanki dimii
Oy oy maşallah prenses EliseMeraba kızlarr herkesin Regaip Kandili mübarek olsun bizimde dün kontrolümüz vardı 36+4 günlüğüz bugün usgye göre 37+5 günlük çıktı hala yatış devam Bebişimiz iii allaha Şükür 3126 gram olmuş bu hafta biraz daha hızlı büyümüş böle giderse 4 kiloyu geçer ise normal doğum olmaz dedi doktorumuz bu zamana kadar hep normal diyorduk bi aksilik çıkmazsa diye 2 hafta sonra karar vrilecek normalmi sezeryanmı olacak die eğer normal doğuma uygun şekilde büyürse rahim ağzı dikişim alınacak. Sezeryanla olursa doğum esnasında alınacak dikişim hayırlısı neyse o olur inşallah. Sürekli yatmak çok zor inşallah sağlıcakla kucağıma alırım kızım Elis i buda uyuyan güzel tombiş kızım Eki Görüntüle 1809985
Masallah sana tombis prenseessMeraba kızlarr herkesin Regaip Kandili mübarek olsun bizimde dün kontrolümüz vardı 36+4 günlüğüz bugün usgye göre 37+5 günlük çıktı hala yatış devam Bebişimiz iii allaha Şükür 3126 gram olmuş bu hafta biraz daha hızlı büyümüş böle giderse 4 kiloyu geçer ise normal doğum olmaz dedi doktorumuz bu zamana kadar hep normal diyorduk bi aksilik çıkmazsa diye 2 hafta sonra karar vrilecek normalmi sezeryanmı olacak die eğer normal doğuma uygun şekilde büyürse rahim ağzı dikişim alınacak. Sezeryanla olursa doğum esnasında alınacak dikişim hayırlısı neyse o olur inşallah. Sürekli yatmak çok zor inşallah sağlıcakla kucağıma alırım kızım Elis i buda uyuyan güzel tombiş kızım Eki Görüntüle 1809985
İnsaallah canim.neff1316 cnm inşallh sağlıcakla minik umudumuz defnemizr kavuşacaksın hep birlikte ben inanıyorum ki onun annesi gibi küçük ama büyük güçlü bir kalbi var allahın izniyle hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm
İnşallah canım.. Senin 26 mayıs benim 26 nisan. Tam 1 ay var aramızda.ben Mayıs anneleriyle bir arada olmak istedim.o yüzden en başından beri sizlerleyimm :)Sanirim ayni tarihlerde olucak canim dogumumuz.
Zayten gayet guzel kilosu iyi zamanda da oluyor dogum bence.
Simdiden hayitli olsun canim.
Gelismelrden haberdar ederrsin bizide
Ya bu d vitamini nedirkim turkiye gibi gunes alan bir ulkede ne d vitamini aklim almiyo. Ingilteremi burasi. Herkes kullanmak zorundami bu ilaclari acaba. Yoksa ilac sektörünün dayatmasimiArkadaşlar geçenlerde bir kullanıcı ddrops d vitamini sattığını söyleyen bir mesaj atmıştı. Ben de yurtdışından arkadaşımla getirtmeyi düşünüyordum mesajı görünce bayanla iletişime geçtim fiyatıda mantıklı olunca aldık. Kargo elime geldi. Ürün orjinal, sıkıntısız. Hani benim gibi almayı düşünüpte güvenemeyen olursa diye sizlere de yazmak istedimherhangi bir sıkıntı yaşamadım, memnun kaldım.
Normal dogum dusununce sonuna kadar hep belirsizlik oluyor canim.Arkadaşlar merhaba.Hepimizin kandili mübarek olsun dualarda buluşalım inşallah..Bugün doktora gittik ilk nst mizi yaptırdık şükür şimdilik bi aksilik yok.Sadece doktor kafası iki hafta önden gidiyo dedi kendide bir hafta kadar önde 2600 gr olmuş tombik kızBi sakıncası olurmu dedim normal doğumla zorlanabilirsin sadece dedi.Devlet hastanesine gittiğim için doğum şeklin 39.haftalarda anca belli olur dedi.bu belirsizlik beni korkutuyor İnşallah hiç bi sıkıntı olmadan sağlıkla doğar hepimizin yavrusu.Varmı bu tarzda bi durum yaşayan aramızda kızlar endişeleniyorum çok inşallah bi aksilik yoktur..
Banada mayista dogum yapmak kismet olmuycak. Supriz bi sekilde nisan annesi olucam bende.İnşallah canım.. Senin 26 mayıs benim 26 nisan. Tam 1 ay var aramızda.ben Mayıs anneleriyle bir arada olmak istedim.o yüzden en başından beri sizlerleyimm :)
Hahaahha evet cok cirkinler babanne sutyeniŞu emzirme sütyenleri lohusa pijamalari sizde de bende yarattigi etkiyi yapiyormu acaba. Alllaaaammmm.çok cirkinsiniz
Saglik ocagi ucretsiz veriyuor canim. Kullanmak istemezsen kullanmazsin aslinda. Faydasi zarari tartisilirYa bu d vitamini nedirkim turkiye gibi gunes alan bir ulkede ne d vitamini aklim almiyo. Ingilteremi burasi. Herkes kullanmak zorundami bu ilaclari acaba. Yoksa ilac sektörünün dayatmasimi
Merhaba o mesajı bende okumuştum ancak iletişime geçeyim derken yoğunluktan unutmuşum.şimdi siz yazınca hatırladım ama mesajı tekrar bulamadım.rica etsem iletişim bilgilerini buradan ya da özelden gönderebilir misiniz?Arkadaşlar geçenlerde bir kullanıcı ddrops d vitamini sattığını söyleyen bir mesaj atmıştı. Ben de yurtdışından arkadaşımla getirtmeyi düşünüyordum mesajı görünce bayanla iletişime geçtim fiyatıda mantıklı olunca aldık. Kargo elime geldi. Ürün orjinal, sıkıntısız. Hani benim gibi almayı düşünüpte güvenemeyen olursa diye sizlere de yazmak istedimherhangi bir sıkıntı yaşamadım, memnun kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?