- 27 Kasım 2015
- 274
- 553
- 103
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.641
Ahh canım bnm gibi belirsizlikten hiç hoşlanmayan birisi için bunları yaşamak baya zor olacak galibaNormal dogum dusununce sonuna kadar hep belirsizlik oluyor canim.
Son ana kadar hicbiseyin garantisi yok.
Oglumun dogumunda gelen suda kakasina rastlanmis. Dr durumu izah etti. Suan bebegin kap atislarinda sorun yok normal doguma devam edebiliriz dedi. Dogum boyunca nst takili olucak kalp atislarini takip edicez dedi.
Dusun yani dogum aninda bu yasadiklasrim. O an bile normal dogumdan sezeryana donebilirdi dogum seklim.
Cok dusunup skinti yapma bencr kendine
Hahaahha evet cok cirkinler babanne sutyeni
Saglik ocagi ucretsiz veriyuor canim. Kullanmak istemezsen kullanmazsin aslinda. Faydasi zarari tartisilir
cnm sen gittin mi doktora görüştün mü en son kontrolunle dgr kontrol arasında kac gr almıs bebıskızlar benim gibi gelişimi duran var mı 36 haftadayız bebek gelişmiyor 2300 kaldı
Canım öncelikle çok geçmiş olsun burdaki en sukredilcek şey senin o arabada olmaman bence her iste bir hayır var dedikleri bu olsa gerek ne güzel gitmemisin insanın kafasında birsürü felaket senaryosu ciziliyo şükür allaha evet çok klişe geliyo ama yani esine bise olmamış bundan daha güzeli varmı başa gelcegi varmış canım çok geçmiş olsun ve bu olayda olumlu şeylere bakarsan inanki daha fazla çocuk karyolada da buyur demişler maddiyati o denli uzme olmuş zaten keski olmasaymis ama olmuş allah yardımcınız olsun canmKızlar çok yalnızım. Eşimle sabah van à é bebek é gidecektim. Sonra ağrım olunca o tek gitti az önce aradı kaza yapmış. Araba pert olmuş. Sesi görüntüsü iyiydi şükür . Hala göremedim. Eşimı. Çok kötü kafamda çizdiğm her senaryo. Arabanın borcu ödemeler haciz borclari hala bitmemişken yeniden boyle maddi kayıp eşimi çok sarsacak zaten herseyin sorumlusu kendi die düşünür .. Ben ne kadar can à . Sana bana bişi olmadı die teselli etsem.de. en yakinlarim hemen yapistirdi lafı sen fakirlikten korkardın hep allah seni siniyor bilmem ne. Teselli edilecek halé düşmekten ben de yoruldum.
Buraya yazdım çünkü çaresiz hissediyorum annem ablam kimseyi aramak istemiyorum . Bıktım artık kötü şeyler yaşayıp onları aramaktan. Kötü şey bu olsun aman varsın. Deyip teselli edilmekten.
Neyse hersey dua ile . Ona siginmaktan başka neyim varki..
Buraya yazdım çünkü burda ki gibi kimse samimi değil .yüzüne gülüp arkandan vahyazık demelri bile sinir edio
Canım çok şükürki eşin iyiymiş.araba herzaman yerine gelir.sen bakma saçma sapan konuşanlara.ben herzaman şöyle dua ederdim allahım bu dünya sınav dünyası benide bişeyle sınıycaksan malımla sına diye.benim eşim ne borçlar ödedi hemde kendi yapmadığı borçları.kp biton borç yaptı hepsi ödendi bitti.sizinde öyle olur canım hiç merak etme.bebişinin senin eşinin canı sağolsun.Kızlar çok yalnızım. Eşimle sabah van à é bebek é gidecektim. Sonra ağrım olunca o tek gitti az önce aradı kaza yapmış. Araba pert olmuş. Sesi görüntüsü iyiydi şükür . Hala göremedim. Eşimı. Çok kötü kafamda çizdiğm her senaryo. Arabanın borcu ödemeler haciz borclari hala bitmemişken yeniden boyle maddi kayıp eşimi çok sarsacak zaten herseyin sorumlusu kendi die düşünür .. Ben ne kadar can à . Sana bana bişi olmadı die teselli etsem.de. en yakinlarim hemen yapistirdi lafı sen fakirlikten korkardın hep allah seni siniyor bilmem ne. Teselli edilecek halé düşmekten ben de yoruldum.
Buraya yazdım çünkü çaresiz hissediyorum annem ablam kimseyi aramak istemiyorum . Bıktım artık kötü şeyler yaşayıp onları aramaktan. Kötü şey bu olsun aman varsın. Deyip teselli edilmekten.
Neyse hersey dua ile . Ona siginmaktan başka neyim varki..
Buraya yazdım çünkü burda ki gibi kimse samimi değil .yüzüne gülüp arkandan vahyazık demelri bile sinir edio
gittim hiç kg almadı gelişimi durducnm sen gittin mi doktora görüştün mü en son kontrolunle dgr kontrol arasında kac gr almıs bebıs
Ya bu d vitamini nedirkim turkiye gibi gunes alan bir ulkede ne d vitamini aklim almiyo. Ingilteremi burasi. Herkes kullanmak zorundami bu ilaclari acaba. Yoksa ilac sektörünün dayatmasimi
niye peki bişey soyledi mi.gittim hiç kg almadı gelişimi durdu
pijamalar değil de geçelikleri hiç sevmiyorum bende allahım bana hiç yakışmıyorŞu emzirme sütyenleri lohusa pijamalari sizde de bende yarattigi etkiyi yapiyormu acaba. Alllaaaammmm.çok cirkinsiniz
Aynı durum bendede var canım.bende korkarım herşey çok yolunda gidince.benden bitane daha varmış demekkiBazen uzulmekte lazim canim.
Ben korkarimn hersey fazla yolunda gitmeye baslayinca.
Acaba bi hastalik mi gelicek diye benimkide paranoyaklik galiba
Bu mubarek gunde dua edelim birbirimize.
Oyle rahatlariz hic olmazsa
Canım ben kendim 40 haftalık doğmuşum ve 2300 grmışım tam.senin daha 1 ayın var haftada 200 gr alsa 3200 doğar.bence sıkıntı yapma.kızlar benim gibi gelişimi duran var mı 36 haftadayız bebek gelişmiyor 2300 kaldı
canım dr.un ne diyor bu konuda bir sürü neden olabilir ama eğer dr.undan şüphen varsa başka bir dr.un daha fikrini al derim çünkü senin haftanda gelişimi duran bebekleri alıyorlar bekletmiyorlar içerde artık kurtarmış kendini maşallah kordonuna baskı yapıp tıkamış olabiliyor kuzenimin başına geldi dr. 2 hafta sürekli kontrol etti 36 olduğu gibi aldı kordonu dolamış ve tıkamıştı o yüzden besinler geçmiyormuş eğer dr.unun açıklaması sana yeterli gelmiyorsa başka bir dr.a gidip fikir al derim geçmiş olsun canımgittim hiç kg almadı gelişimi durdu
canım benim senin de kandilin mübarek olsun benimki de aynı durumda kafası 10 gün ileri vücut bölgesi 1 hafta ileri ben özel hastaneye gidiyorum aynı soruları ben de dr.uma sordum çatın müsait olursa normal doğum yapabilirsin sorun olmaz dedi ama bunu 38. haftada netleştirebiliriz daha erken dedi çünkü bebişin kilosu o zaman netleşirmiş ve benim çatı muayeneme de o zaman başlayabilirlermiş yani korkma tatlım bana da aynı cevaplar verildi inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızıArkadaşlar merhaba.Hepimizin kandili mübarek olsun dualarda buluşalım inşallah..Bugün doktora gittik ilk nst mizi yaptırdık şükür şimdilik bi aksilik yok.Sadece doktor kafası iki hafta önden gidiyo dedi kendide bir hafta kadar önde 2600 gr olmuş tombik kızBi sakıncası olurmu dedim normal doğumla zorlanabilirsin sadece dedi.Devlet hastanesine gittiğim için doğum şeklin 39.haftalarda anca belli olur dedi.bu belirsizlik beni korkutuyor İnşallah hiç bi sıkıntı olmadan sağlıkla doğar hepimizin yavrusu.Varmı bu tarzda bi durum yaşayan aramızda kızlar endişeleniyorum çok inşallah bi aksilik yoktur..
pijamalar değil de geçelikleri hiç sevmiyorum bende allahım bana hiç yakışmıyor
canım senin kızçenin adı da mı elis ne güzel benden başka koyan var mı die hep merak ediyordum çevreden çok tepki aldık da en başından beri insanlara yabancı geldi bu isim ağzı olan konuştu neyse şimdi kabullendiler sonunda benim kızım da ileri gidiyor biz de normal diyorduk ama belirsiz şuan tombik olacak bu kızlar sanırım bu arada seni tebrik etmek istiyorum gerçekten çok sabır gösterdin hamileliğin boyunca sonuna geldin az kaldı arkadaşım Allah hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahMeraba kızlarr herkesin Regaip Kandili mübarek olsun bizimde dün kontrolümüz vardı 36+4 günlüğüz bugün usgye göre 37+5 günlük çıktı hala yatış devam Bebişimiz iii allaha Şükür 3126 gram olmuş bu hafta biraz daha hızlı büyümüş böle giderse 4 kiloyu geçer ise normal doğum olmaz dedi doktorumuz bu zamana kadar hep normal diyorduk bi aksilik çıkmazsa diye 2 hafta sonra karar vrilecek normalmi sezeryanmı olacak die eğer normal doğuma uygun şekilde büyürse rahim ağzı dikişim alınacak. Sezeryanla olursa doğum esnasında alınacak dikişim hayırlısı neyse o olur inşallah. Sürekli yatmak çok zor inşallah sağlıcakla kucağıma alırım kızım Elis i buda uyuyan güzel tombiş kızım Eki Görüntüle 1809985
Çarşaf ve pike koymayacak mısınYazayim canim
3 tane lohusa camasiri
3 tane normal buyuk beden camasir
2 emzirme atleti
1 emzirme sutyeni
2 uzun kollu gecelik
1 kisa kollu gecelik
1 pijama takimi
Bolca corap
Terlik
Gogus pedi
İslak mendil
Toka
Makyaj malzemesi.
Ped hasta bezi koymaktan cazgectim. Daha once hastanenin verdigi yetmisti.
Sut sagma makinasi
Sabahlik uzun kollu polar
Sanirim bu kadasrdi canim.
Ayrica kizimada canta yaptim.
canım benım doğumum normalde 6-20 mayıs arası ama sezaryen olacagım için doktorum 10-15 mayıs arası alırız dediSelam arkadaşlar. Sezaryen doğumda normal doğum Zaman'ından kaç gün önce aldırmayı planlıyorsunuz? Her doktorun yaklaşımı farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?