2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ahh canım bnm gibi belirsizlikten hiç hoşlanmayan birisi için bunları yaşamak baya zor olacak galibaSağlıkla kucağımıza alalımda inşallah normal sezeryan hiç farketmez.İnşallah minik prensesimiz defnemizde sağlıkla gelecek annesi o bizim minik kahramanımız dualarımız hep sizinle

Hahaahha evet cok cirkinler babanne sutyeni

Saglik ocagi ucretsiz veriyuor canim. Kullanmak istemezsen kullanmazsin aslinda. Faydasi zarari tartisilir

Ama.insan ikilemde kaliyor. Gercekten kullanmasi gerektigi icinmi veriyor. D vitamini eksikligi uada duzeyi olculemiyormiki hemen ilac dayiyorlar.
Killik yapmak istemem ama drlarada guvenemesse insan kime guvencek.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun burdaki en sukredilcek şey senin o arabada olmaman bence her iste bir hayır var dedikleri bu olsa gerek ne güzel gitmemisin insanın kafasında birsürü felaket senaryosu ciziliyo şükür allaha evet çok klişe geliyo ama yani esine bise olmamış bundan daha güzeli varmı başa gelcegi varmış canım çok geçmiş olsun ve bu olayda olumlu şeylere bakarsan inanki daha fazla çocuk karyolada da buyur demişler maddiyati o denli uzme olmuş zaten keski olmasaymis ama olmuş allah yardımcınız olsun canm

Canım çok şükürki eşin iyiymiş.araba herzaman yerine gelir.sen bakma saçma sapan konuşanlara.ben herzaman şöyle dua ederdim allahım bu dünya sınav dünyası benide bişeyle sınıycaksan malımla sına diye.benim eşim ne borçlar ödedi hemde kendi yapmadığı borçları.kp biton borç yaptı hepsi ödendi bitti.sizinde öyle olur canım hiç merak etme.bebişinin senin eşinin canı sağolsun.

Ya bu d vitamini nedirkim turkiye gibi gunes alan bir ulkede ne d vitamini aklim almiyo. Ingilteremi burasi. Herkes kullanmak zorundami bu ilaclari acaba. Yoksa ilac sektörünün dayatmasimi

Haklı olabilirsin ben de bu konuyu çok araştırmadım. Bildiğim kararıyla Türkiye'de drlar bebek 1 hafta 10 günlükken d vitamini kullanımına başlatıyorlar. Ben de başladığımız ürünün iyi birşey olması için çaba gösterdim.

Bazen uzulmekte lazim canim.
Ben korkarimn hersey fazla yolunda gitmeye baslayinca.
Acaba bi hastalik mi gelicek diye benimkide paranoyaklik galiba
Bu mubarek gunde dua edelim birbirimize.
Oyle rahatlariz hic olmazsa
Aynı durum bendede var canım.bende korkarım herşey çok yolunda gidince.benden bitane daha varmış demekki

gittim hiç kg almadı gelişimi durdu
canım dr.un ne diyor bu konuda bir sürü neden olabilir ama eğer dr.undan şüphen varsa başka bir dr.un daha fikrini al derim çünkü senin haftanda gelişimi duran bebekleri alıyorlar bekletmiyorlar içerde artık kurtarmış kendini maşallah kordonuna baskı yapıp tıkamış olabiliyor kuzenimin başına geldi dr. 2 hafta sürekli kontrol etti 36 olduğu gibi aldı kordonu dolamış ve tıkamıştı o yüzden besinler geçmiyormuş eğer dr.unun açıklaması sana yeterli gelmiyorsa başka bir dr.a gidip fikir al derim geçmiş olsun canım

Selam arkadaşlar. Sezaryen doğumda normal doğum Zaman'ından kaç gün önce aldırmayı planlıyorsunuz? Her doktorun yaklaşımı farklı

canım benim senin de kandilin mübarek olsun benimki de aynı durumda kafası 10 gün ileri vücut bölgesi 1 hafta ileri ben özel hastaneye gidiyorum aynı soruları ben de dr.uma sordum çatın müsait olursa normal doğum yapabilirsin sorun olmaz dedi ama bunu 38. haftada netleştirebiliriz daha erken dedi çünkü bebişin kilosu o zaman netleşirmiş ve benim çatı muayeneme de o zaman başlayabilirlermiş yani korkma tatlım bana da aynı cevaplar verildi inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız yavrularımızı

pijamalar değil de geçelikleri hiç sevmiyorum bende allahım bana hiç yakışmıyor

sisko patates olduk. Hamilelikten once ayyyy amann 1 kilo almisim aman tanrim vidi vidi .simdi ohjj saldim cayira. Niye hamileyim.cunku sismek en dogal hakkim.
O gecelikleri manken gibim kizlara giydirip foto cekmiyorlarmi

canım senin kızçenin adı da mı elis ne güzel benden başka koyan var mı die hep merak ediyordum çevreden çok tepki aldık da en başından beri insanlara yabancı geldi bu isim ağzı olan konuştu neyse şimdi kabullendiler sonunda benim kızım da ileri gidiyor biz de normal diyorduk ama belirsiz şuan tombik olacak bu kızlar sanırım bu arada seni tebrik etmek istiyorum gerçekten çok sabır gösterdin hamileliğin boyunca sonuna geldin az kaldı arkadaşım Allah hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çarşaf ve pike koymayacak mısın

Selam arkadaşlar. Sezaryen doğumda normal doğum Zaman'ından kaç gün önce aldırmayı planlıyorsunuz? Her doktorun yaklaşımı farklı
canım benım doğumum normalde 6-20 mayıs arası ama sezaryen olacagım için doktorum 10-15 mayıs arası alırız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…