- 22 Ocak 2013
- 357
- 762
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.661
Çok sağol canım benim inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımızaOy oy maşallah prenses EliseBu Mayıs bebişlerinin hepsi de cok tatlı
Canım önce sağlık senin icin de bebisin icin de sağlıklı olan neyse o olsunhadi bakalim hepimiz güzel günler görelim inşallah
Canım beniim inşallah o günleride görürüz konuşuruz hep birlikte bugün şöyle uyyutmadı falan diye yada mışıl mışıl uyuyor dieMasallah sana tombis prenseess
Hakkinda hâyırlisi olsun canim.
Zaten dogumdan sonra cok yatmali gunlerimiz olmuycak bosver yat sen simdi
İnsaallah canim.
Minnak kizimda buyur atlatir her turlu skintiyi
Çok sağol canım benim Evet Elis ismini bizde de garipsediler benim doktorumun kızının ismide Elis imiş ben de çok beğeniyorum bu ismicanım senin kızçenin adı da mı elis ne güzel benden başka koyan var mı die hep merak ediyordum çevreden çok tepki aldık da en başından beri insanlara yabancı geldi bu isim ağzı olan konuştu neyse şimdi kabullendiler sonunda benim kızım da ileri gidiyor biz de normal diyorduk ama belirsiz şuan tombik olacak bu kızlar sanırım bu arada seni tebrik etmek istiyorum gerçekten çok sabır gösterdin hamileliğin boyunca sonuna geldin az kaldı arkadaşım Allah hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
benim de buyuk ablamla 11.5, kucuk ablamla 8 yas fark var aramizda. ben onlarin oyuncak bebegi gibi olmusum. annem sana hic bakmadim, ablanlardan alamazdim seni der.Ben cok istemiztim kardesim olmasini. Kardesimle aramizda 11 yas var. Kucuk annesi gibiydi,.
Arada gicik olsakta birbirimize ikimizde iyiki variz deriz.
O yuzden cok onemli benim icin kardes. Oglumda bu duygudan mahrum olmasin istedim bende.
Sende bi al minik adamini biraz buyusun duruma gore cesaretine gore bakarsin canim. Belki hic anlamadan kendi gelmek ister kardes
Perrsembe demisti sanki canim aklimda oylr kalmis
Kızlar çok yalnızım. Eşimle sabah van à é bebek é gidecektim. Sonra ağrım olunca o tek gitti az önce aradı kaza yapmış. Araba pert olmuş. Sesi görüntüsü iyiydi şükür . Hala göremedim. Eşimı. Çok kötü kafamda çizdiğm her senaryo. Arabanın borcu ödemeler haciz borclari hala bitmemişken yeniden boyle maddi kayıp eşimi çok sarsacak zaten herseyin sorumlusu kendi die düşünür .. Ben ne kadar can à . Sana bana bişi olmadı die teselli etsem.de. en yakinlarim hemen yapistirdi lafı sen fakirlikten korkardın hep allah seni siniyor bilmem ne. Teselli edilecek halé düşmekten ben de yoruldum.
Buraya yazdım çünkü çaresiz hissediyorum annem ablam kimseyi aramak istemiyorum . Bıktım artık kötü şeyler yaşayıp onları aramaktan. Kötü şey bu olsun aman varsın. Deyip teselli edilmekten.
Neyse hersey dua ile . Ona siginmaktan başka neyim varki..
Buraya yazdım çünkü burda ki gibi kimse samimi değil .yüzüne gülüp arkandan vahyazık demelri bile sinir edio
Canim dr un sanirim bu durumda cok olumsuz konusmamisti ben oyle hatirliyprum. İstersen baska bi dr la daha gorus durumunu izah et. Kendini yipratmakızlar benim gibi gelişimi duran var mı 36 haftadayız bebek gelişmiyor 2300 kaldı
Ya nette bu konuyla alakali cok farkli gorus var.
Ama.insan ikilemde kaliyor. Gercekten kullanmasi gerektigi icinmi veriyor. D vitamini eksikligi uada duzeyi olculemiyormiki hemen ilac dayiyorlar.
Killik yapmak istemem ama drlarada guvenemesse insan kime guvencek.
Var bizde de bi arizaAynı durum bendede var canım.bende korkarım herşey çok yolunda gidince.benden bitane daha varmış demekki
Canim ben inaniyorum ki defnede sen gibi güçlü ilk doğduğunda biraz kuvezde kalır ama alırsın kucağına evinize çıkarsınız senin sütun ona ilaç gibi gelir gor bak tüm dualarimiz sizinle canım.Selaam kizlar.
Bugun kontrolumuz vardi. Hatirlayip soran kizcelerim cok tesekkur ederim.
Gecen bir haftada kizcem hic buyumemis. Hala 600 gr minigim. Bunun yani sira suyuda azalmaya baslamis. Zaten 34. Haftayi gorsek yeter diyordu dr.muz.
Boyle minik ve saglik sorunlasri olan bi bebegi daha fazla bekletip riske atmayalim dedi. Ptesi son kontrolumuz olucak. Sonrada ciger gelistirici igne yapilip bikac gun icinde bebis alinacak.ptesi tam gunu konusucaz dr ,muzla.
Bizde yolun sonunu gorduk yani.
İnsallah tekmelerinde hissettigim kadar gucludur defne kizim.
Biraz endiseliyim. Bu kadar cabuk beklemiyordum evet hep diyordu dr ama nedense 36. Haftalari gorur geceriz diye cok inanmisim.
İnsallah kizcem icin hatyirlisi ne ise o olsun diyorum.
Dualarinizda kizcemi unutmatyin teyzeleri
Hayit canim koymucam.Çarşaf ve pike koymayacak mısın
gittim hiç kg almadı gelişimi durdu
Cnm genelde 32 .haftada dönmüş oluyorlarKızlar bebeğim hıçrıyo hissettiğim yer sağda bacağımın üstünde sizce başı aşağıdadır dimi dönmediyse sezeryan olucağım ve cok korkuyorum cabuk toparlanamamaktan
Bence de her çocuğun kardeslik duygusunu tatmasi çok önemlicoooooooook seviyoruz biz sizi
kiyamam yaaa ali kaan icin anlamasi ne kadar zor. simdi o sadece annesinin uzgun oldugunu goruyor. ama bu gunlerde gececek. kardesiyle oynamyaa bir baslasin. o zaman kardesim de kardesim yerinde durmaz. bir arada kiyameti koparirlar ayri kalinca zannedersin senelerdir oyle birbirlerine hasretler. kardes bambaska birsey. bence bir annenin evladina verebilecegi en guzel hediye. keske benim de cesaretim olsa da ikincisini yapabilsem.
Benim geçmediBenimde Basim 2 gebelikte de bundan dertte ccanim 3 parmagimi hissetmiorum ve hic bi caresi yok gebelikten sonra gecio merak etme
Allah yardimcin olsun cnmBu sabah saat 08:00 de. Doğru düzgün uyku uyumadık valla. Kızımda çok hareketli bu gece o da sabırsızlanıyor galiba:).
İnşallah herşey iyi olur dediğin gibi. Spinal epudral sezeryan olacak doğum. Bunun hakkında da bilgi vereyim. Spinalle omurilik içine girip ilaç veriliyor ve belden aşağısı uyuşuyor. Epudralle de o bölgeye adını unuttum:) bişey takılıyor ve doğumdan sonrasında ağrı oldukça bi düğmeye basıyormuşsun vücuduna ilaç verip seni rahatlatıyormuş.
Merak eden, sezeryan düşünen, yada mecburi sezeryan olacak olan arkadaşlara da bilgi olsun.
Tamda ezan vakti Allah'a emanet olun kızlar.
38+4te en gec aliyorlarmis diye duydum ben de cnmKızlar dün doktorum sezeryan tarihi verdi.14 Nisan Persembe günü dedi.38+2 de alacak bebeğimi.yurt dışına çıkıyormuş cuma günü 1 haftalığına.dönüşüm çok geç olur.ben oradayken sancılanabilirsin dedi.biraz erken olacak. Ben 39 a kadar beklemek istiyordum. Ama bebek çok iyi dedi.3600 gr olmuş.1 haftam daha var.36+0 ile 37+1 arası 600 gram almış.son zaman çok güzel alıyor bebekler.içinizi ferah tutun.
Teşekkürler canımm. Eşim geldiğinden beri onun vücudundaki çizikleri morarmalari gordukce ağlıyor şükrediyorum . Arabanın fotolarini gördüm benimm oturacağım koltuk pert halde. Ne senaryo ne senaryo. Bebişimle napardim allahım mm. Neyse dediğin gibi rabbim bu mübarek günde bizi birbirimize bagislamisCanım öncelikle çok geçmiş olsun burdaki en sukredilcek şey senin o arabada olmaman bence her iste bir hayır var dedikleri bu olsa gerek ne güzel gitmemisin insanın kafasında birsürü felaket senaryosu ciziliyo şükür allaha evet çok klişe geliyo ama yani esine bise olmamış bundan daha güzeli varmı başa gelcegi varmış canım çok geçmiş olsun ve bu olayda olumlu şeylere bakarsan inanki daha fazla çocuk karyolada da buyur demişler maddiyati o denli uzme olmuş zaten keski olmasaymis ama olmuş allah yardımcınız olsun canm
Çok teşekkürler canım. Dediğin çok doğru takmiyorum kimseyi . Eşime baktıkça içim ezilio bi tek.. Ama bebişim ben o da iyiyiz ya gerisi boş. Herkes şaşırıyor bu arabadan nasıl cikabildi Die. Rabbim melekleri korumus. Paşam annesini korumus gitmemişm benim.oturacağım koltuk yok zaten . Arabanın fotosunu görünce anladım. Herşey boş bebiş lerimiz eşimiz bizimle olsun gerisi önemli değil.Canim cok geçmiş olsun, maddiyat sorunu bi şekilde atlatilir size sağlığınıza bişey olmasın. Kendin demişsin bende gidecektim ağrım oldu gidemedim diye ya gitseydin Allah korusun sana yada bebeğe bişey olsaydı bunun telafisi olurmuydu, sakin üzülme Rabbim e sukret, disinizi sıkar biraz zorlanirsiniz ama atlatırsıniz, kimsenin lafına sozunede aldırma, sen ne derttesin elalem ne dertte. Sen güçlü dur eşine destek ol yavrunu da uzme, karanlığın sonu aydinliktir
Kizlar... Hayirli kandiller. Dualarinizin kabul olmasi dileği ile..
Benim 5 haftadir her hafta tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var. Bugun sonuclarima baktim yone ayni. Aceba normal doguma engel olurmu. Canim sıkıldı gunde 3 litre su iciyorum . Artik fenalik geldi
Kızlar çok yalnızım. Eşimle sabah van à é bebek é gidecektim. Sonra ağrım olunca o tek gitti az önce aradı kaza yapmış. Araba pert olmuş. Sesi görüntüsü iyiydi şükür . Hala göremedim. Eşimı. Çok kötü kafamda çizdiğm her senaryo. Arabanın borcu ödemeler haciz borclari hala bitmemişken yeniden boyle maddi kayıp eşimi çok sarsacak zaten herseyin sorumlusu kendi die düşünür .. Ben ne kadar can à . Sana bana bişi olmadı die teselli etsem.de. en yakinlarim hemen yapistirdi lafı sen fakirlikten korkardın hep allah seni siniyor bilmem ne. Teselli edilecek halé düşmekten ben de yoruldum.
Buraya yazdım çünkü çaresiz hissediyorum annem ablam kimseyi aramak istemiyorum . Bıktım artık kötü şeyler yaşayıp onları aramaktan. Kötü şey bu olsun aman varsın. Deyip teselli edilmekten.
Neyse hersey dua ile . Ona siginmaktan başka neyim varki..
Buraya yazdım çünkü burda ki gibi kimse samimi değil .yüzüne gülüp arkandan vahyazık demelri bile sinir edio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?