2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Oy oy maşallah prenses Elise Bu Mayıs bebişlerinin hepsi de cok tatlı
Canım önce sağlık senin icin de bebisin icin de sağlıklı olan neyse o olsun hadi bakalim hepimiz güzel günler görelim inşallah
Çok sağol canım benim inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza

Masallah sana tombis prenseess
Hakkinda hâyırlisi olsun canim.
Zaten dogumdan sonra cok yatmali gunlerimiz olmuycak bosver yat sen simdi

İnsaallah canim.
Minnak kizimda buyur atlatir her turlu skintiyi
Canım beniim inşallah o günleride görürüz konuşuruz hep birlikte bugün şöyle uyyutmadı falan diye yada mışıl mışıl uyuyor die
Çok sağol canım benim Evet Elis ismini bizde de garipsediler benim doktorumun kızının ismide Elis imiş ben de çok beğeniyorum bu ismi ben çok zorluk çektim ismim türkçe karakteri Yüzünden çalıştığım işyeri ve çalıştığım insanlar yabancı zor oluyor o yüzden Evet canım bizim kızçeler tombik doğacak bu gidişle inşallah sağlıcakla da doğar hepside Evet canım Aralık ayından bu yana annemlerde kalıyorum ve yatıyorum çoğu arkadaşım çok özeniyorum göbeğimi gere gere bende gelip tozmak isterdim doğum öncesi dış mekan çekimi bakalım hepsi yalan oldu ama tek umudum kızım sağlıcakla doğsun varsın hep beraber sonra çekinelm. Fotoları

benim de buyuk ablamla 11.5, kucuk ablamla 8 yas fark var aramizda. ben onlarin oyuncak bebegi gibi olmusum. annem sana hic bakmadim, ablanlardan alamazdim seni der.
hala daha oyle, en buyuk destekcilerim. <3

Slm kızlar uzun zaman giremedim. Dün akşam randevu günümdü. Oğlum 2219 gr olmuş. Haftasına göre iyi dedi doktor. Normal doğum yapabilir mişim son anda bi sıkıntı olmazsa. Ama normal doğuma doktorum girmiyorMuş . Biraz canım sıkıldı asistanların eline kalmak istemiyorum açıkçası. Doğum anında sıkıntı olursa ararlar dedi doktorum. Doktorum Prof. Diye ona gidiyorum oda tıp fakültesinde. Devlet Hastanelerinde genelde doğuma Ebeler giriyor. Sezer yan olursa kendi doktorum gircek. Haftaya NST başlıyor. Ağrı takibine göre karar verilcek. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah kolay olur hepimizin doğumu. Günler sayılı heyecan dorukta

Canim cok geçmiş olsun, maddiyat sorunu bi şekilde atlatilir size sağlığınıza bişey olmasın. Kendin demişsin bende gidecektim ağrım oldu gidemedim diye ya gitseydin Allah korusun sana yada bebeğe bişey olsaydı bunun telafisi olurmuydu, sakin üzülme Rabbim e sukret, disinizi sıkar biraz zorlanirsiniz ama atlatırsıniz, kimsenin lafına sozunede aldırma, sen ne derttesin elalem ne dertte. Sen güçlü dur eşine destek ol yavrunu da uzme, karanlığın sonu aydinliktir

Ama.insan ikilemde kaliyor. Gercekten kullanmasi gerektigi icinmi veriyor. D vitamini eksikligi uada duzeyi olculemiyormiki hemen ilac dayiyorlar.
Killik yapmak istemem ama drlarada guvenemesse insan kime guvencek.
Ya nette bu konuyla alakali cok farkli gorus var.
Ben cocuk dr una guvendim kullandim oglumda.
Kizceye verirlerse onda da kullanirim.
Kar zarar heaabi yapiliyor bu gibi durumlarda. Faydasi ne kadar cok zararoi ne kadar az. Hangisini daha cok goze alirsin gibi

Canim ben inaniyorum ki defnede sen gibi güçlü ilk doğduğunda biraz kuvezde kalır ama alırsın kucağına evinize çıkarsınız senin sütun ona ilaç gibi gelir gor bak tüm dualarimiz sizinle canım.

Kizlar... Hayirli kandiller. Dualarinizin kabul olmasi dileği ile..
Benim 5 haftadir her hafta tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum var. Bugun sonuclarima baktim yone ayni. Aceba normal doguma engel olurmu. Canim sıkıldı gunde 3 litre su iciyorum . Artik fenalik geldi

Kizlar bebeğinin hareketleri yavaşlayan varmı ? Daha 2 gün öncesinde tekmeleriyle canımı acıtırdı. Yine hareket ediyor sık sık aslinda ama çok sakin

Kızlar bebeğim hıçrıyo hissettiğim yer sağda bacağımın üstünde sizce başı aşağıdadır dimi dönmediyse sezeryan olucağım ve cok korkuyorum cabuk toparlanamamaktan
Cnm genelde 32 .haftada dönmüş oluyorlar
Gerci benim bu gebeligimde 28de dönmüş olduğunu söyledi Dr
Ama dönen bi daha dönebiliyor bi yandan:)
Ay çok karışık :)
Bence de her çocuğun kardeslik duygusunu tatmasi çok önemli
Şükür Rabbim bize nasip ediyor insallah
Bana ilk cocuguna acimadin mi
Nasi kiydin
Şimdi ona vereceğin ilgi azalacak
Ilgi 2ye bölünecek diyenlere şaşkınlıkla bakıyorum
Evet zorlukları olacak muhakkak ama kardes destektir candir bence de..
Benimde Basim 2 gebelikte de bundan dertte ccanim 3 parmagimi hissetmiorum ve hic bi caresi yok gebelikten sonra gecio merak etme
Benim geçmedi
Aşırı kilo almaktan yaklaşık 26.hafta dolaylarinda başladı
Sonra 32.haftamda diğer elime yayıldı
Doğumdan sonra geçmedi
1 yıl nöroloji ve fizik tedavi gittim ara ara
Şimdi %95olcude geçti diyebilirim
Ben kötü bir örneğim
9ayda 21 kilo alınca vücut kaldiramamis
Dr lar bünye meselesi dediler
Genelde geçiyor ama cevremden öyle gördüm
Allah yardimcin olsun cnm
İnşallah iyi haberlerini aliriz
Bu arada spinal çok tavsiye ediloo son zamanlarda
38+4te en gec aliyorlarmis diye duydum ben de cnm
Benim de mecburen bu doğum sezaryen olacak
İlki sezaryen diye
Hakkımızda hayırlısi olsun inşallah.

Son düzenleme:
Teşekkürler canımm. Eşim geldiğinden beri onun vücudundaki çizikleri morarmalari gordukce ağlıyor şükrediyorum . Arabanın fotolarini gördüm benimm oturacağım koltuk pert halde. Ne senaryo ne senaryo. Bebişimle napardim allahım mm. Neyse dediğin gibi rabbim bu mübarek günde bizi birbirimize bagislamis

Çok teşekkürler canım. Dediğin çok doğru takmiyorum kimseyi . Eşime baktıkça içim ezilio bi tek.. Ama bebişim ben o da iyiyiz ya gerisi boş. Herkes şaşırıyor bu arabadan nasıl cikabildi Die. Rabbim melekleri korumus. Paşam annesini korumus gitmemişm benim.oturacağım koltuk yok zaten . Arabanın fotosunu görünce anladım. Herşey boş bebiş lerimiz eşimiz bizimle olsun gerisi önemli değil.

idrar yolu enfeksiyonu antibiyotiksiz gecmiyor. bana da on bes gun kadar once doktor tarafindan tanisi konuldu. doktor on gunluk, gunde 3 kere alacagim amoxillicin (galiba adi buydu) verdi. icinde penisilin varmis o yuzden alerjisi olanlar kullanamazmis ama ben cok rahat kullandim ve enfeksiyondan kurtuldum.

bunun yaninda kizilcik suyu da cok iyi geliyor, dogal yolla geciriyormus. ben diyabet oldugum icin meyve suyu yasak ama belki sen icebilirsin. ic camasiri sIK sIK degistirmek, pamuklu kullanmak ve cok dar kiyafetler giyememek de onemli. ayrica gunluk pedler de ne yazik ki enfeksiyona neden oluyor. hamileyken cok zor oluyor ama genital bolgenin kuru kalmasi gerekiyor.

normal dogumu etkiliyor mu bilmiyorum ama enfeksiyonun bebege gecme tehlikesi var dedi bana doktor. o yuzden tedavisi cok onemli.

merhaba arkadaşlar, hepimizin çok az zamanı kaldı. beni de hastane odası süslemesi ve ikramlıkların telaşı aldı. hastane odasında bebeği getirdikleri sepete tül süs yapmak istiyorum. ebat ölçüler hususunda yardımcı olacak var mı? sanki bir arkadaş yapmıştı öyle bir süs... siz kapı süsü, yatak ucu süsü, ikramlık masa süslemesi hazırladınız/hazırlattınız mı?

Kızlar 35+4 2.250 gram olmuş .son 1 haftada 100 gram almış.son durum bu . Bebek muhtemelen minyon dedi .o kadar yiyorum bebek kg almıyor.

voronescim simdi okudum mesajini canim, cooook coook gecmis olsun. buyuk kaza atlatmis esin ve senin o arabada bulunmaman ne buyuk sans! hem de gidecekken, gitmemis olman... bebeginiz iyi, sen iyisin, esin de en kisa zamanda iyilesir yaralarindan kurtulur insallah.
sen geri kalanini da dusunup canini SIkma. para bir sekilde hallolur. caninizi alacak degiller ya. calisir odersiniz. hayattasiniz, sagliklisiniz. geri kalan herseyin ustesinden gelebilirsiniz. zaman herseyin caresi. opuuyorum seni kocaman kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…