2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
vorones canım çok geçmiş olsun, neyse ki eşine bişey olmamış.
Gulcin-84 canım doğum gerçekleşti mi, gerçekleştiyse geçmiş olsun. Sen nasılsın, bebek nasıl? Merak içerisindeyiz. birazcık toparlayınca yazar mısın :)

Sagol canim Allah razı olsun.İyiyiz cok şükür kilo almasi icin ve emme refleksini kazanması icin kuvozde kalacak bir sure.

Merhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olucam allah nasip ederse uzun süredir bu topiği okuyordum sırf bunun için üyelik aldım bile diye bilirim beni de listeye ekleye bilir misin lütfen ayazlatif bebeğin tahmini doğum tarhi 05.05.2015 adı ayaz düşünüyrz benide aranıza alırsanız sevinirm

Cnm çok büyük geçmiş olsun
Hiç süsleme yapmadim hastane odasi için cnm
Kızlar 35+4 2.250 gram olmuş .son 1 haftada 100 gram almış.son durum bu . Bebek muhtemelen minyon dedi .o kadar yiyorum bebek kg almıyor.
Cnm minyon bebek daha iyi
Doğumdan sonra zaten kilo alıyorlar hızla
2.5kilo bebek doktorlar için ideal
Hem doğurmasi da kolay olur
Öyle düşün
Sagol canim Allah razı olsun.İyiyiz cok şükür kilo almasi icin ve emme refleksini kazanması icin kuvozde kalacak bir sure.
Cnm Rabbim yardımcınız olsun
İnşallah geçecek bu günler de

Gulcin-84
Cnm doğum yaptın mi
Mübarek PRS günü kandil günü inşallah her şey yolunda gitmiştir

neff1316
Defnecik nasıl tatlım
Moralin iyi mi
Az kaldı di mi doğuma
Dr lar ne dedi en son hangi tarihi verdiler

günaydın cnm.son zamanlarımız ve biz sanki biraz daha atarlıyız sakin olmaya çalış emi bi anlık sinirle hem kendını hem bebişini üzme.aksamahiç bişi olmamış gibi olacak bak gör

günaydın cnm.son zamanlarımız ve biz sanki biraz daha atarlıyız sakin olmaya çalış emi bi anlık sinirle hem kendını hem bebişini üzme.aksamahiç bişi olmamış gibi olacak bak gör
Canım zaten hormonlar bi tuhaf yaptı.doğum yaklaştı onun sitresi.bide bende şeker var oda sinir yapıyo.oda anlayışlı olsun biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…