2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın güzel anneler ve tatliş bebisler. Saglikli mutlu huzurlu birgün hepimizin olsun. Dün kontrolumuz vardi maşallah kizim kocaman olmus herseyi iyiymis doktor 2000 kilo olmusuk inşallah doguma kadarda dahada kilo alir yuzunu yine gostermedi ama iyi oldugunu ogrendim ya o bana yetti ilk nst deneyiminide yasadik oda normal cikti 3 hafta sonra yeniden gidecegiz bakalim. Hayirli cumalar herkese Doktora gidecekler güzel haberlerle gelsin.

kuzum üzme kendini de bebişini de, bu ara herkes bi stres ve hormon etkisi altında. Düzelir elbet herşey. sen dikkat et kendine, sorun her ne ise de eşinle sakin sakin konuş bence, halledilemeyecek bir sorun değildir inşallah. En çok morale ihtiyacımız var bu dönem

Kızlar günaydın:)

Kızımda bende iyiyiz çok şükür. Emişme ile uğraşıyoruz. O inat ben inat bakalım. Ama pes etmiyoruz sonuna kadar direneceğiz:)
Herkese çok teşekkür ederim. Tek tek cevap yazamadım. Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

hayırlı olsun :) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :)
iyi haberlerle gelmene çooook sevindim. sağlıklı uzuuuun bi ömür bebişle olsun :)

canım gözün aydın sağlıcakla büyüt inş. bebişini darısı başımıza artık hayırlısyla.

Gulcin-84 canım, eğer müsaitsen bi ara yazabilir misin, kaç kilo kaç cm doğdu, küveze falan girdi mi? Sağlıklı olması herşeyden önemli tabi ki ama merak işte biz zamanı yaklaşan anne adaylarındaki..

O kin tutamaz zaten hemen konuşur.bana kalsa valla 1 sene küs dururum.

Günaydınlar herkese

benim bir problemim var arkadaşlar... bebeğimin suyu son 2 aydır fazla çıkıyodu ama tehlikeli bir durum yoktu.. ben hem devlet hastanesinde hemde özelde gidiyorum kontrollere tek doktora bağlı kalmamak açısından... geçen hafta özeldeki doktorumdan çalışabilir raporu aldım ...

2 gün öncede devletteki doktoruma gittim suyumun dahada arttığını söyledi bebekte çok şükür bir problem görünmüyo. benimde açlık tokluk şekerime bakıldı tekrar ondada problem yok. kendi doktoruma tekrar pazartesi kontrolüm var .. devlet hastanesindeki de ben bu durumda çalışabilir raporu vermezdim istirahat etmen gerekiyo riskli durumdasın dedi .

sizlerde varmı bu şekilde suyu fazla olan yada çevrenizde duyduğunuz????

Canim defne bol harekertli keyfi yerinde. İnsallah sagligida yerindedir.
Bende daha iyiyim alisiyprum duruma.
Ptesi kesin dogum zamani belli olucak o hafta oicinde bigun olucak.bi aksilik olmazsa.
Mnnak kizim insaallah tutunur hayata. Zaman gectikce endiseleniyprum aslinda. Karisigim yani

Ah camim yaa.
Nolduki o kadar. Aglama bebisinde uzulcek biliypsun.

Aa syper canim. Cok sevindim almissin minigini kucagina.
İnadin galibi sen olcaksin canim bi emsin bi daha birakmaz zaten.
Evinizin miss kokusu geldi artik. Darisi basimiza insallah

Cok bilmedigim bi konu canim.
Ama 32 den sonra rapor kullanilmiyor diyr biliyorum. Dogum izninden dusuyor diye duymustum. Devletteki dr neye gore demis onu anlamadim

Cok bilmedigim bi konu canim.
Ama 32 den sonra rapor kullanilmiyor diyr biliyorum. Dogum izninden dusuyor diye duymustum. Devletteki dr neye gore demis onu anlamadim

37.haftaya kadar çalışabilir diye sgk ya bildirilmişti onun için ben doğum iznini başlatırdım çalışmaman gerekli dedi canım

Kolay gelsin canm . hayırlı olsun eviniz . çok yorma kendini

Ah camim yaa.
Nolduki o kadar. Aglama bebisinde uzulcek biliypsun.
3-4 gündür kızım hasta ateşli bademciği şişmiş.dün kaynım aramış markete gitmiş uzaktan ateş ölçerlerden bulamamış bizimkini istiyo.bizimkide yok diyemiyo.geçen verdim daha alırkende dedimki sizde alın.illa çocuğun hastalanmasınımı bekliyosun.bende sinirlendim bizim çocukta hasta gitsin nöbetçi eczaneye baksın dedim.bide biliyolar kızın hasta olduğunu.annesigilde vardı.annesigilin yanında bağırmıycakmışım ona.sende bağırtma demi.valla sinir tepeme çıktı yemin ederim.arabada ağzıma geleni saydım.eve gelincede sinirimden ağladım.

sisko patates olduk. Hamilelikten once ayyyy amann 1 kilo almisim aman tanrim vidi vidi .simdi ohjj saldim cayira. Niye hamileyim.cunku sismek en dogal hakkim.
O gecelikleri manken gibim kizlara giydirip foto cekmiyorlarmi
ayyy sorma tatlım bir heves aldım geceliği mankendeki resme aldanıp eve geldim denedim tamamen bir facia eşime bile gel bak demedim yani dogumda hastanede birkez giyer sonrada dolabın en arkasına tıkıveririm valla

Gözün aydin canim Allah saglikla buyumesini nasip etsin inşallah emer annesi sen inadindan vazgecme ki oda emsin annesini dün hastanenin onunden gecerken anneme bile dedim bir arkadas bugün burda dogum yapti diye saglikla hastaneden cikip evede gidersiniz inşallah

Kızlar karnım cok sert çok acıyo artık bebek komple üstte yaptıklarını görebiliyoruz eşimde bnde sok olduk ama bnm canım cok yanmaya başladı kolunu poposunu Vs seç
Sebilıyorum resmen
aynı şey bendede var canm sürekli kafasını kaldırıp karnımı geriyo kendini ittirebildiği kadr öne ittiriyo
dün hatta yemek yiyemedim onun yüzünden sinirlenip masadan kalktım o kadar öne geldiki karnım kaskatı oldu
sen ne kadar yaramaz bi bebeksin diyorum eşimde diyo ki sen kızdıkça o içerde kıkır kıkır gülüyo

Günaydın güzel anneler... 2 gündür uyku modundayım hep gündüz uykusu nedir bilmezdim valla uykuyucu oldum çıktım akşam da 10 da yataktaydım. Anlamadım ben bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…