- 14 Kasım 2014
- 1.917
- 3.501
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.701
Herkese günaydın moralim bozuk kızlar eşimle saçma sapan bişey yüzünden tartıştık ve küsüz.dün 3 saat ağladım resmen.gözlerim filan şiş.karnım kasıldı durdu.sabahta yüzüne bile bakmadım işe gitti.konuşmıycam onla çok üzdü beni
Bende hrs de doğum yapıcam, ablam da orda doğum yapmıştı. Ben memnunum
Kızlar günaydın:)
Kızımda bende iyiyiz çok şükür. Emişme ile uğraşıyoruz. O inat ben inat bakalım. Ama pes etmiyoruz sonuna kadar direneceğiz:)
Herkese çok teşekkür ederim. Tek tek cevap yazamadım. Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
canım gözün aydın sağlıcakla büyüt inş. bebişini darısı başımıza artık hayırlısyla.Kızlar günaydın:)
Kızımda bende iyiyiz çok şükür. Emişme ile uğraşıyoruz. O inat ben inat bakalım. Ama pes etmiyoruz sonuna kadar direneceğiz:)
Herkese çok teşekkür ederim. Tek tek cevap yazamadım. Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
O kin tutamaz zaten hemen konuşur.bana kalsa valla 1 sene küs dururum.kuzum üzme kendini de bebişini de, bu ara herkes bi stres ve hormon etkisi altında. Düzelir elbet herşey. sen dikkat et kendine, sorun her ne ise de eşinle sakin sakin konuş bence, halledilemeyecek bir sorun değildir inşallah. En çok morale ihtiyacımız var bu dönem
Canim defne bol harekertli keyfi yerinde. İnsallah sagligida yerindedir.Cnm çok büyük geçmiş olsun
Hiç süsleme yapmadim hastane odasi için cnm
Cnm minyon bebek daha iyi
Doğumdan sonra zaten kilo alıyorlar hızla
2.5kilo bebek doktorlar için ideal
Hem doğurmasi da kolay olur
Öyle düşün
Cnm Rabbim yardımcınız olsun
İnşallah geçecek bu günler de
Gulcin-84
Cnm doğum yaptın mi
Mübarek PRS günü kandil günü inşallah her şey yolunda gitmiştir
neff1316
Defnecik nasıl tatlım
Moralin iyi mi
Az kaldı di mi doğuma
Dr lar ne dedi en son hangi tarihi verdiler
Ah camim yaa.Herkese günaydın moralim bozuk kızlar eşimle saçma sapan bişey yüzünden tartıştık ve küsüz.dün 3 saat ağladım resmen.gözlerim filan şiş.karnım kasıldı durdu.sabahta yüzüne bile bakmadım işe gitti.konuşmıycam onla çok üzdü beni
Aa syper canim. Cok sevindim almissin minigini kucagina.Kızlar günaydın:)
Cok bilmedigim bi konu canim.Günaydınlar herkese
benim bir problemim var arkadaşlar... bebeğimin suyu son 2 aydır fazla çıkıyodu ama tehlikeli bir durum yoktu.. ben hem devlet hastanesinde hemde özelde gidiyorum kontrollere tek doktora bağlı kalmamak açısından... geçen hafta özeldeki doktorumdan çalışabilir raporu aldım ...
2 gün öncede devletteki doktoruma gittim suyumun dahada arttığını söyledi bebekte çok şükür bir problem görünmüyo. benimde açlık tokluk şekerime bakıldı tekrar ondada problem yok. kendi doktoruma tekrar pazartesi kontrolüm var .. devlet hastanesindeki de ben bu durumda çalışabilir raporu vermezdim istirahat etmen gerekiyo riskli durumdasın dedi .
sizlerde varmı bu şekilde suyu fazla olan yada çevrenizde duyduğunuz????
Cok bilmedigim bi konu canim.
Ama 32 den sonra rapor kullanilmiyor diyr biliyorum. Dogum izninden dusuyor diye duymustum. Devletteki dr neye gore demis onu anlamadim
Kolay gelsin canm . hayırlı olsun eviniz . çok yorma kendiniHayırlı cumalar arkadaşlar. Doktora gidecek olanlar hayırlı haberlerle mutlu mutlu gelinler inşallah.
Bugün taşınacağım evi temizleyeceğiz inşaattan çıktı ve felaket durumda. Dualarınıza ihtiyacım var.
Pazar günü de kısmetse taşınacağım.
3-4 gündür kızım hasta ateşli bademciği şişmiş.dün kaynım aramış markete gitmiş uzaktan ateş ölçerlerden bulamamış bizimkini istiyo.bizimkide yok diyemiyo.geçen verdim daha alırkende dedimki sizde alın.illa çocuğun hastalanmasınımı bekliyosun.bende sinirlendim bizim çocukta hasta gitsin nöbetçi eczaneye baksın dedim.bide biliyolar kızın hasta olduğunu.annesigilde vardı.annesigilin yanında bağırmıycakmışım ona.sende bağırtma demi.valla sinir tepeme çıktı yemin ederim.arabada ağzıma geleni saydım.eve gelincede sinirimden ağladım.Ah camim yaa.
Nolduki o kadar. Aglama bebisinde uzulcek biliypsun.
ayyy sorma tatlım bir heves aldım geceliği mankendeki resme aldanıp eve geldim denedim tamamen bir facia eşime bile gel bak demedim yani dogumda hastanede birkez giyer sonrada dolabın en arkasına tıkıveririm vallasisko patates olduk. Hamilelikten once ayyyy amann 1 kilo almisim aman tanrim vidi vidi . simdi ohjj saldim cayira. Niye hamileyim.cunku sismek en dogal hakkim .
O gecelikleri manken gibim kizlara giydirip foto cekmiyorlarmi
Kızlar günaydın:)
aynı şey bendede var canm sürekli kafasını kaldırıp karnımı geriyo kendini ittirebildiği kadr öne ittiriyoKızlar karnım cok sert çok acıyo artık bebek komple üstte yaptıklarını görebiliyoruz eşimde bnde sok olduk ama bnm canım cok yanmaya başladı kolunu poposunu Vs seç
Sebilıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?