- 17 Eylül 2015
- 413
- 330
- 18
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.721
bebek büyüdükçe yeri daralıyoya o yüzden canm hareket gissediyosan herşey yolunda demektirKizlar bebeğinin hareketleri yavaşlayan varmı ? Daha 2 gün öncesinde tekmeleriyle canımı acıtırdı. Yine hareket ediyor sık sık aslinda ama çok sakin
Ben de oturuyorum çalışırken ama halsizlik var üzerimde masanın üstüne yatıp uyuyasım geliyorben de 38 e kadar calismaya kararliyim. son iki hafta cikacagim sadece izne.
su anda 32.5 bitti. muhendisim ve oturarak calisiyorum o yuzden cok sIKintim yok. sadece bazen klavyeye ulasmak icin one egildigimde bebek kiziyor. sanirim bu haftalar klavye/pc ye yetisecegim diye azicik omuzlarim agriyacak o kadar.
Hayırlısı olsun canım inşallah :)Oo yeni bebek kokulari sarmaya baslamis sizi simdiden.
Defne kizimda haftaya gelicek insallah canim. Ptesi son kontrol sonra cigerr gelistrici igne yapuilcak bikac gun sonrada alcaklar heyecan dorukta yani
yaa gülsunler bakalım cıkıncada bn öıncıklıycam bacaklarını baakalım nasıl oluyomuşaynı şey bendede var canm sürekli kafasını kaldırıp karnımı geriyo kendini ittirebildiği kadr öne ittiriyo
dün hatta yemek yiyemedim onun yüzünden sinirlenip masadan kalktım o kadar öne geldiki karnım kaskatı oldu
sen ne kadar yaramaz bi bebeksin diyorum eşimde diyo ki sen kızdıkça o içerde kıkır kıkır gülüyo
tatlım bnece bundan şikayet etme ben 2 aydır uyuyamıyorum uykum olduğı halde ne gzel işte sen uyuyabılıyomussun dinlendirıyo seni doğum öncesi mıcırıkGünaydın güzel anneler... 2 gündür uyku modundayım hep gündüz uykusu nedir bilmezdim valla uykuyucu oldum çıktım akşam da 10 da yataktaydım. Anlamadım ben bu işi
Canım gecen hafta bi kaynanam geldi gtti 4günlük tüm enerjimi aldı da gtti resmen bsinir stres oldum. Doğum sonrası kalabalık benim de çok büyük korkum 4günde böyle olduysa 40 gün nolcak ve aynen senin gbi hiç enerjim kalmadı kılımı kıpırdatasım yokKızlar selamlar... Zaman daralıyor iyice ben de bi korkular bi korkular.
Doğumdan korkmak değil de ikimiz de sağ salim atlatacak mıyız? Sonrasında bizi neler bekliyor.
Kalabalığı kaldırabilecekmiyim gibi korkularım var.
Bu hafta başından beri bir yorgunluk halsizlik var. İnternette enerjik olursunuz ama enerjinizi harcamayın doğum için biriktirin diyor ama ben de o enerji yok.
Bende o ağrı 30. haftadan beri var doktor normal ilk gebelikde olur ağrıya dayanamazsan progesteron verim dedi geçti bende ilaç istemedim günü çoğunda ağrıyor özellikle solda benimkide, hatta aşağı özel bölge diyim orada ağrıyor...normal diyor doktor...çözemedim dayanacaz demekki...nstlerinde sancı çıkmıyor.geçmiş olsun yere çömelme hareketi bazen ii geliyor ağrıyaKızlar herkese selam, benim iki gündür kasıklarımda özellikle sol tarafta ağrı var, geçmiyor ama artmıyor da, 34+5 günlük hamileyim, eşimde şehir dışında , korkuyorum erken doğum olacak diye. Bu şekilde kasıklarında ağrı hisseden var mı acaba?
Yazarım tabiki. 2400 gr 46 cm doğdu. Biraz minik ama gücü kuvveti yerinde maşallah. Küveze girmesine gerek kalmadı çok şükür hemen verdiler yanıma. Biraz minik olduğu için emme refleksi zayıftı dün bugün baya toparladı:)Gulcin-84 canım, eğer müsaitsen bi ara yazabilir misin, kaç kilo kaç cm doğdu, küveze falan girdi mi? Sağlıklı olması herşeyden önemli tabi ki ama merak işte biz zamanı yaklaşan anne adaylarındaki..
Canmmmm gözünüz aydın .. Benim içinde doya doya çek miniğinin mis kokusunu içineYazarım tabiki. 2400 gr 46 cm doğdu. Biraz minik ama gücü kuvveti yerinde maşallah. Küveze girmesine gerek kalmadı çok şükür hemen verdiler yanıma. Biraz minik olduğu için emme refleksi zayıftı dün bugün baya toparladı:)
Hii simdi anladim ne demek istedigini.37.haftaya kadar çalışabilir diye sgk ya bildirilmişti onun için ben doğum iznini başlatırdım çalışmaman gerekli dedi canım
Canim normalde cok takilican bisey degil eminim.3-4 gündür kızım hasta ateşli bademciği şişmiş.dün kaynım aramış markete gitmiş uzaktan ateş ölçerlerden bulamamış bizimkini istiyo.bizimkide yok diyemiyo.geçen verdim daha alırkende dedimki sizde alın.illa çocuğun hastalanmasınımı bekliyosun.bende sinirlendim bizim çocukta hasta gitsin nöbetçi eczaneye baksın dedim.bide biliyolar kızın hasta olduğunu.annesigilde vardı.annesigilin yanında bağırmıycakmışım ona.sende bağırtma demi.valla sinir tepeme çıktı yemin ederim.arabada ağzıma geleni saydım.eve gelincede sinirimden ağladım.
Tum gun yatabilirim o moddayimGünaydın güzel anneler... 2 gündür uyku modundayım hep gündüz uykusu nedir bilmezdim valla uykuyucu oldum çıktım akşam da 10 da yataktaydım. Anlamadım ben bu işi
Masallah canim.Yazarım tabiki. 2400 gr 46 cm doğdu. Biraz minik ama gücü kuvveti yerinde maşallah. Küveze girmesine gerek kalmadı çok şükür hemen verdiler yanıma. Biraz minik olduğu için emme refleksi zayıftı dün bugün baya toparladı:)
Yazarım tabiki. 2400 gr 46 cm doğdu. Biraz minik ama gücü kuvveti yerinde maşallah. Küveze girmesine gerek kalmadı çok şükür hemen verdiler yanıma. Biraz minik olduğu için emme refleksi zayıftı dün bugün baya toparladı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?