2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar bebeğinin hareketleri yavaşlayan varmı ? Daha 2 gün öncesinde tekmeleriyle canımı acıtırdı. Yine hareket ediyor sık sık aslinda ama çok sakin
bebek büyüdükçe yeri daralıyoya o yüzden canm hareket gissediyosan herşey yolunda demektir
ama yinede kontrole gittiğinde danış doktoruna

Hayırlı cumalar arkadaşlar vorones geçmiş olsun öncelikle çok üzldüm rabbim korumuş ve Gulcin-84 hayrlı olsun bebişin benim de normal tarih 4 mayıs görünüyor ama sen doğurdun çok heycanlandm baklm ben ne olurum Dün kntrolüm vardı benim de bebişim aşağda kafası ama az kilo almış. Şuan 2414 12gün önce 2208di ona canım sıkıldı Bir de gereksiz bi sekreterle tartıştım hamile bayanla nasıl konuşulacağını bilmeyen insan nasıl hastanede çalışır anlamıyorum ! Hastaneyi başına yıktım tabi titreme fln geldi ağlama krizine girdim müdehale ettiler anca anca atıyorum dünün stresini üzerimden. Gereken cezayı alacak umarım...

Ben de oturuyorum çalışırken ama halsizlik var üzerimde masanın üstüne yatıp uyuyasım geliyor

Kızlar herkese selam, benim iki gündür kasıklarımda özellikle sol tarafta ağrı var, geçmiyor ama artmıyor da, 34+5 günlük hamileyim, eşimde şehir dışında , korkuyorum erken doğum olacak diye. Bu şekilde kasıklarında ağrı hisseden var mı acaba?

Hayırlı cumalar kızlar. Gün geçtikçe heyecan artıyor valla. Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günlere eriştirsin inşallah. Her doğum haberini okudukça bizimki de içerden tekme atıyo ben de gelmek istiyorum dercesine:)))

Oo yeni bebek kokulari sarmaya baslamis sizi simdiden.
Defne kizimda haftaya gelicek insallah canim. Ptesi son kontrol sonra cigerr gelistrici igne yapuilcak bikac gun sonrada alcaklar heyecan dorukta yani
Hayırlısı olsun canım inşallah :)
Sağ salim gelsinler bebişler. Kolaylıkla atlatırsın inşallah doğumu. Kendine çok dikkat et.

Kızlar selamlar... Zaman daralıyor iyice ben de bi korkular bi korkular.
Doğumdan korkmak değil de ikimiz de sağ salim atlatacak mıyız? Sonrasında bizi neler bekliyor.
Kalabalığı kaldırabilecekmiyim gibi korkularım var.
Bu hafta başından beri bir yorgunluk halsizlik var. İnternette enerjik olursunuz ama enerjinizi harcamayın doğum için biriktirin diyor ama ben de o enerji yok.

yaa gülsunler bakalım cıkıncada bn öıncıklıycam bacaklarını baakalım nasıl oluyomuş

Günaydın güzel anneler... 2 gündür uyku modundayım hep gündüz uykusu nedir bilmezdim valla uykuyucu oldum çıktım akşam da 10 da yataktaydım. Anlamadım ben bu işi
tatlım bnece bundan şikayet etme ben 2 aydır uyuyamıyorum uykum olduğı halde ne gzel işte sen uyuyabılıyomussun dinlendirıyo seni doğum öncesi mıcırık

Canım gecen hafta bi kaynanam geldi gtti 4günlük tüm enerjimi aldı da gtti resmen bsinir stres oldum. Doğum sonrası kalabalık benim de çok büyük korkum 4günde böyle olduysa 40 gün nolcak ve aynen senin gbi hiç enerjim kalmadı kılımı kıpırdatasım yok

Bende o ağrı 30. haftadan beri var doktor normal ilk gebelikde olur ağrıya dayanamazsan progesteron verim dedi geçti bende ilaç istemedim günü çoğunda ağrıyor özellikle solda benimkide, hatta aşağı özel bölge diyim orada ağrıyor...normal diyor doktor...çözemedim dayanacaz demekki...nstlerinde sancı çıkmıyor.geçmiş olsun yere çömelme hareketi bazen ii geliyor ağrıya

Kızlar benim moralim esas ağrılardan falan falan değil ama son doktor kontrolümde 35. haftda çok bozuldu, doktor ilk kez başı yukarı dönmüş dedi şaşırdım , 2,5 kilodan biraz fazla bir ayın var doğuma döner aşağı dedi ama ben çok üzüldüm kafamdan atamıyorum halada dönmedi ayakları aşağıda...ben normal doğumu çok istiyorum yani en azından denemeyi istiyorum ama böle kalırsa deneme şansım bile olmadan sezeryan olmak zorunda kalıcam ve korkusu sardı beni....

Yazarım tabiki. 2400 gr 46 cm doğdu. Biraz minik ama gücü kuvveti yerinde maşallah. Küveze girmesine gerek kalmadı çok şükür hemen verdiler yanıma. Biraz minik olduğu için emme refleksi zayıftı dün bugün baya toparladı:)

Canmmmm gözünüz aydın .. Benim içinde doya doya çek miniğinin mis kokusunu içine

Canim normalde cok takilican bisey degil eminim.
Hassasiz biraz hersey ters geliyor iste. Daha fazla dusunup uzme kendini bence.
Belliki onlarda sizde var diye bosa almak istemiyorlsr masraf olmasin diuye. Herkesin dusunceside farklki iste

Masallah canim.
Evinize ne zaman gidiceksiniz

oy kuzum benim, maşşallah allah nazarlardan saklasın, sağlığıyla büyüsün inşallah. Darısı da bizim başımıza artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…