2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay bebislerimiz çoğalmış!! Geçmiş olsun sana da minnagina da. Minigi allah analı babalı büyütsün, ömürlü olsun insallah. Artık darısı bizlerin başına. Burda zamanı gelen sırasını savacak anlaşılan

Canım kendine dikkat et cok yorulma hatta mümkünse hic iş yapma sen akraba falan varsa onlar yardim etsin yoksa da bi yardimci bul. Bu halde o evi temizlemek cok zor olur.Allah yardimcin olsun

Herkese hayırlı cumalar
Bu gün son iş günüm kizlaaarrr
Ohhhhhh :)
Hadi gözün aydin canim ☺

Canım benim ne diye kendini ve oğluşunu üzdün bu kadar yaa inşallah halledersiniz problemi malum hassas dönemdeyiz her seye alınıyoruz. Konus sen yine de canını sıkma tatlım

Gözün aydın canım Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin, bahtı güzel olsun inşallah prensesimizin sanirim bu dunyanin en tatli inatlasması olasa gerekama kazanan ikiniz de olacak sen emzirmeye o da emmeye doyamayacak inşallah

Ben de oturuyorum çalışırken ama halsizlik var üzerimde masanın üstüne yatıp uyuyasım geliyor
ay sen benden bir hafta ondesinde... acaba haftaya bende mi oyle olacagim. valla gecen haftayla bu hafta arasinda fark gordum ben. bu hafta daha cabuk yoruluyorum sanki. dun esimle mutfak alisverisi icin markete gittik, yarim saat iceride dolandim diye belim koptu. halbuki bir tane elma tasitmadi kocam. gun yaklastikca agirlasacagiz galiba!

Canım benim çok sağol. Çok güzel kalpli siniz . Bugün dün gidemedigim randevum à gittim şükür oglusumun güzel haberini aldım yeniden şükretmek için çok sebebim oldu. Ben de seni öpüyoruz

Cnm benim akrabam da 35.haftasında suyu az diye apar topar hastaneye yatırıldı
Suni sanci denediler
Ama açılma çok olmayinca sezaryen le aldılar
Çok sağlıklı bi bebebek doğurdu
Şimdi 2bucuk yasinda
Afacan bir erkek çocuğu
Allah büyüktür
Dua et bol bol
İnşallah her şey ii olacak

Kızlar işten ayrildim
Ay çok garip hissediyorum
Hem çok rahatladim
Hem de sanki boşluğa düştüm
Bir an once ugrasacak bsiler bulmali

Ayyyy masallah hayırlı olsun allah anali babalı büyütsün darisi başımıza canm çok sevindim merak ediyodumseni masallah evladina

Canm ne hayirliysa allahtan onu istemeli eger cocuk yukari donduyse bundada bi hayir vardır illa normal olsun diye diretmektense hayirlisini istemek en iyisi bence

İnsallah canim. Dua dan baska elimizden gelen yok.
Biran once hastaneye gitmek geliyor icimden. Boyle beklemek daha ck geriyor. Bilinmezlik bir yadan.
İnsallah kizcem iyi olur

Kızlar bugün kontrolumz vardi. Bebişim in kafasının biraz büyük olduğunu bunun çok önemli olmadığını söyledı. Sanırım benim oğlan bana dayısına çekmiş. Ya aklıma takildi .bu zor doğum olacak demek mi

Ayyy cookk kiskandimmm.masallah size annesi ne guzel daridi basimiza. Saglicakla anali babali bol neseli omru olsun bebisinin.

Canim o bende bayadir var dr sordum normal dedi. Gunluk ayakta kalma surem 1 saati geçtimi topallayarak yuruyorum dusun artik. Napalim az kaldi sabretcez

Gözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah

iyi akşamalr kızlar benim bi sorunum var bide size danışmak istedim benim bebeğim 6.ayda nerdeyse kafasını aşağıya dönmüştü şimdi ise son ultarasonda da kafası yukarıda çıktı ben pariste yaşıyrom doktor dedi ki 3 seçeneğin var 1.normal doğum olursa diye beklemek eğer bi sorun yaşarsam o anda bile dönemzse sezeryan yapmak 2.doktorun elleriye karnımda çevirmesi 3.direk sezeryan yarın 10 buçukta randevum ve ben çok korkuyorm gerçekten ikinci çocuğum ilki normal doğumdu burda sezeryana hiç ama hiç sıcak bakmıyorlar yorumlarınızı bekliyrm

Doktor slinti olkur dedi mi canim dogum ani icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…