- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #49.741
Ay bebislerimiz çoğalmış!! Geçmiş olsun sana da minnagina da. Minigi allah analı babalı büyütsün, ömürlü olsun insallah. Artık darısı bizlerin başına. Burda zamanı gelen sırasını savacak anlaşılanYazarım tabiki. 2400 gr 46 cm doğdu. Biraz minik ama gücü kuvveti yerinde maşallah. Küveze girmesine gerek kalmadı çok şükür hemen verdiler yanıma. Biraz minik olduğu için emme refleksi zayıftı dün bugün baya toparladı:)
Canım kendine dikkat et cok yorulma hatta mümkünse hic iş yapma sen akraba falan varsa onlar yardim etsin yoksa da bi yardimci bul. Bu halde o evi temizlemek cok zor olur.Allah yardimcin olsunHayırlı cumalar arkadaşlar. Doktora gidecek olanlar hayırlı haberlerle mutlu mutlu gelinler inşallah.
Bugün taşınacağım evi temizleyeceğiz inşaattan çıktı ve felaket durumda. Dualarınıza ihtiyacım var.
Pazar günü de kısmetse taşınacağım.
Hadi gözün aydin canim ☺Herkese hayırlı cumalar
Bu gün son iş günüm kizlaaarrr
Ohhhhhh :)
Canım benim ne diye kendini ve oğluşunu üzdün bu kadar yaaHerkese günaydın moralim bozuk kızlar eşimle saçma sapan bişey yüzünden tartıştık ve küsüz.dün 3 saat ağladım resmen.gözlerim filan şiş.karnım kasıldı durdu.sabahta yüzüne bile bakmadım işe gitti.konuşmıycam onla çok üzdü beni
Gözün aydın canımKızlar günaydın:)
Kızımda bende iyiyiz çok şükür. Emişme ile uğraşıyoruz. O inat ben inat bakalım. Ama pes etmiyoruz sonuna kadar direneceğiz:)
Herkese çok teşekkür ederim. Tek tek cevap yazamadım. Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
ay sen benden bir hafta ondesinde... acaba haftaya bende mi oyle olacagim. valla gecen haftayla bu hafta arasinda fark gordum ben. bu hafta daha cabuk yoruluyorum sanki. dun esimle mutfak alisverisi icin markete gittik, yarim saat iceride dolandim diye belim koptu. halbuki bir tane elma tasitmadi kocam. gun yaklastikca agirlasacagiz galiba!Ben de oturuyorum çalışırken ama halsizlik var üzerimde masanın üstüne yatıp uyuyasım geliyor
Canım benim çok sağol. Çok güzel kalpli siniz . Bugün dün gidemedigim randevum à gittim şükür oglusumun güzel haberini aldım yeniden şükretmek için çok sebebim oldu. Ben de seni öpüyoruzvoronescim simdi okudum mesajini canim, cooook coook gecmis olsun. buyuk kaza atlatmis esin ve senin o arabada bulunmaman ne buyuk sans! hem de gidecekken, gitmemis olman... bebeginiz iyi, sen iyisin, esin de en kisa zamanda iyilesir yaralarindan kurtulur insallah.
sen geri kalanini da dusunup canini SIkma. para bir sekilde hallolur. caninizi alacak degiller ya. calisir odersiniz. hayattasiniz, sagliklisiniz. geri kalan herseyin ustesinden gelebilirsiniz. zaman herseyin caresi. opuuyorum seni kocaman kocaman
Cnm benim akrabam da 35.haftasında suyu az diye apar topar hastaneye yatırıldıCanim defne bol harekertli keyfi yerinde. İnsallah sagligida yerindedir.
Bende daha iyiyim alisiyprum duruma.
Ptesi kesin dogum zamani belli olucak o hafta oicinde bigun olucak.bi aksilik olmazsa.
Mnnak kizim insaallah tutunur hayata. Zaman gectikce endiseleniyprum aslinda. Karisigim yani
Ayyyy masallah hayırlı olsun allah anali babalı büyütsün darisi başımıza canm çok sevindim merak ediyodumseni masallah evladinaYazarım tabiki. 2400 gr 46 cm doğdu. Biraz minik ama gücü kuvveti yerinde maşallah. Küveze girmesine gerek kalmadı çok şükür hemen verdiler yanıma. Biraz minik olduğu için emme refleksi zayıftı dün bugün baya toparladı:)
Iki güne unutursun sanki hep evdeymisgibi hissedersin canm :)yatıp dinlenmek en güzel şey canmKızlar işten ayrildim
Ay çok garip hissediyorum
Hem çok rahatladim
Hem de sanki boşluğa düştüm
Bir an once ugrasacak bsiler bulmali
Canm ne hayirliysa allahtan onu istemeli eger cocuk yukari donduyse bundada bi hayir vardır illa normal olsun diye diretmektense hayirlisini istemek en iyisi benceKızlar benim moralim esas ağrılardan falan falan değil ama son doktor kontrolümde 35. haftda çok bozuldu, doktor ilk kez başı yukarı dönmüş dedi şaşırdım , 2,5 kilodan biraz fazla bir ayın var doğuma döner aşağı dedi ama ben çok üzüldüm kafamdan atamıyorum halada dönmedi ayakları aşağıda...ben normal doğumu çok istiyorum yani en azından denemeyi istiyorum ama böle kalırsa deneme şansım bile olmadan sezeryan olmak zorunda kalıcam ve korkusu sardı beni....
İnsallah canim. Dua dan baska elimizden gelen yok.Cnm benim akrabam da 35.haftasında suyu az diye apar topar hastaneye yatırıldı
Suni sanci denediler
Ama açılma çok olmayinca sezaryen le aldılar
Çok sağlıklı bi bebebek doğurdu
Şimdi 2bucuk yasinda
Afacan bir erkek çocuğu
Allah büyüktür
Dua et bol bol
İnşallah her şey ii olacak
Kızlar günaydın:)
Kızımda bende iyiyiz çok şükür. Emişme ile uğraşıyoruz. O inat ben inat bakalım. Ama pes etmiyoruz sonuna kadar direneceğiz:)
Herkese çok teşekkür ederim. Tek tek cevap yazamadım. Allahım hepinize bu duyguyu yaşatsın ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kızlar herkese selam, benim iki gündür kasıklarımda özellikle sol tarafta ağrı var, geçmiyor ama artmıyor da, 34+5 günlük hamileyim, eşimde şehir dışında , korkuyorum erken doğum olacak diye. Bu şekilde kasıklarında ağrı hisseden var mı acaba?
Kızlar günaydın:)
Yarın gidicez Allah nasip ederse. İşitme testi yapılacakmış ondan sonra çıkarsınız dediler. :)Masallah canim.
Evinize ne zaman gidiceksiniz
Allah bağışlasın cnm inşallah güle güle gidin evinize inşallahYarın gidicez Allah nasip ederse. İşitme testi yapılacakmış ondan sonra çıkarsınız dediler. :)
Doktor slinti olkur dedi mi canim dogum ani icin.Kızlar bugün kontrolumz vardi. Bebişim in kafasının biraz büyük olduğunu bunun çok önemli olmadığını söyledı. Sanırım benim oğlan bana dayısına çekmiş. Ya aklıma takildi .bu zor doğum olacak demek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?