2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Canim evi hastaneye taşımak yerine evin bi odasına dogumhane kurdur daha iyi valla, hersey elinin altında olur en azından. Ay ben öyle şeyleri hiç düşünmüyorum nedense, foto, makyaj felan onemsemiyorum, kucağımda mis kokulu oglum en doğal en mutlu halimizle babisko bi iki poz resim çeker olur biter, ben yavruma kavusmusum dünya umrumda değil pozuyla gulumseriz

Hakkinla tirmalayarak almissin canim meslegini eline.
Birakilir mi hic. Cok takdir ettim seni. Bebisinde bu azmini alsin insallah senden. Cok guclu bi annesi var pasanin, hep gurur duyucak annesiyle.
Diyorum ya seviyorsan birakilmaz zaten. Birde bunca emek verilmisken mumkun degil.

ay onu da dusundum sekerim. ama dogum sonrasi temizligi dusununce vazgectim aslinda burda evde dogumlar cok moda. herkes ebe getirip evde normal dogum yapiyor. ama ben kalkisamam herhalde o ise. dogum dedigin de anilari da hastanede kalmali.
benim de foto aklimda yoktu ilk. hatta dogumda istemem kesinlikle.. ama gebelik fotografcisi tutarken, ayni kadinin bir de hastanelere dogumdan sonraki ilk 48 saate cekime gittigini ogrendim. websitesindeki bebegin yeni dogmus o hallerine, annenin babanin resimlerine bayildim. aslinda hic kimsenin makyaji bilmem nesi yok yuzunde. ama ben suslenirim diye yanimda olsun istiyorum hersey. hos o sirada nasil olur bilemem. belki de hic umrumda olmaz sac bas.. amaaan bi kere doguracagim sunun surasinda. esimin tasiyacagi canta alt tarafi 1 - 2 kg daha fazla olacak. aylardir cocugunu tasidigima saysin di mi ama?

oyle... laf aramizda, benim bir bebegim de meslegim. onu da kendimle buyuttum

Her hastane aynımı bilmiyorum ama doğum yaptığım hastanede süt sağma makinasının yanında biberon falan kendileri getirdiler. Bebeği biberonla değilde kadehle beslediler. Yeni bi yöntem galiba bebek biberona alışmasın diye. Şu ilaç koyulan minik behere benzer bişey. Bir de Bebek rahat emsin diye göğüs kalkanı aldırdılar kendileri sterilize ettiler sende içine sinmezse orada sterilize ettirirsin. Umarım kafandaki deli sorulara cevap olmuştur hepsi:)

Hayırlı olsun canım gözün aydın:)sağlıkla büyüt bebişini.
Aşağı yukarı aynı Zaman'larda doğum yaptık seninle. Hayırlı sağlıklı evlat olsun bebeğin inşallah. Ben sessiz takipçilerdendim. Az çok hepinizi tanıyorum aslında:)
Bugün hastaneye kontrole geldik bizde maalesef sarılık sınırın biraz üstünde çıktı. Erken doğum olduğu için kızım şuan Işın tedavisi alıyor hastanedeyiz. Senin pıtır oğlan Nasıl çok merak ettim. Sarılık falan baktırdınız mı. Nasıl aralıklarla emziriyorsun, biberonla besliyor musun?

Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. İnşallah herşey çok güzel olacak ben inanıyorum. Sağlıkla gelsin Defnemiz

Bende bugun bebegimi gordum coookkk uzun aradan sonra 2.800 olmus dr hersey cok iyi dedi ama beni bi dogum stresi sardiki anlatamam;((ilk te degil hemde ustunden sadece 20 ay gecti ama sanki hic ben yasamamisim Bugun hastanede beni goren herkes bol sans diledi oglum 2 dk yerinde durmuo iyi cesaret etmissin dediler

Mitolojide Apollon deli gibi aşık olduğu Daphne, Defne ağacına dönüşünce şunu söyler : "
Savaşları kazanan adamlarım senin yapraklarından başlarına zafer taçları yapacak. Sen her yerde zaferin ve barışın sembolü olacaksın”

Iste bizim minik Defnemiz de sevginin, zaferin, inancın, gücün simgesi olacak
Çünkü ona tüm sevgisini veren cok güçlü bir annesi, babası, dünyalar tatlısı abisi Ali Kaanı veeee hiç yüzyüze tanışmadığı bir sürü teyzesi var... Çarşamba günü inşallah belirsizlikten kurtulup umuda tutunacaksin canim. Defnemiz de minicik kalbiyle etrafa ışık saçacak Biz tüm kalbimizle her seyin zor ama cok güzel olacagina inanıyoruz . Allah minik prensesimiz icin ettigimiz duaları boş çevirmeyecek...Biz seni Defneyi Ali Kaanı gormeden tanimadan cok sevdik iyi dileklerimiz boşa gitmez diye düşünüyorum

Oldu vallahi saolasın.
Sterilize ediyorlardir herhalde ama bilemiyor tabi insan.

Sizin icin böylesi daha iyi olacak belkide canim defne bebegimiz dogunca daha kolay kilo alacak o çok guclu bir bebek tipki annesi gibi inşallah hersey istediginizden ve beklediginizden daha güzel gececek güzel haberlerini arada bizimle paylasmayi ihmal etme Rabbim yardimcin olsun.

Günaydın kızlar Nasılsıniz az çok göz gezdirim sanırım Gulcin-84 doğum yapmış allah sağlıklı anneli babalı ömürler versin yavruna neff1316 canım yarın sende kavuşuyorsun galiba kuzuna hayırlısıyla gelir insallah dünyaya ve allahın izniyle hemen toparlar inşallah bizde güzel haberlerini okuruz buradan
Benim işyerinde son haftam kısmetse cuma son çalışıyorum sonra evdeyim yani buradayım :) az kaldı .. siz naptiniz iyice agirlastik vallahi Karnım kütük gibi yatarken zorlanıyorum donemiyorum sağa sola 2 gundur de kuyruk sokumum ağrıyor kalkıp yürüyünce kendine geliyo
Birde bişey daha dün sabahtan beri aslında korkuyorum tuvaletten çıkarken peçete ye bilgidiginiz jöle gibi renksiz kıvamı da yumurta Akinan biraz daha yoğun bi akıntı geldi araştırdım mukoz tıkacı diye bişey varmış. Ben mukoz tıkacı demek nisan demek zannediyordum ikisi farklı şeylermis tarife göre mukoz tıkaci olabilir o hatta normalde akıntı zannedilirmis anneler anlamazmis tıkac düştüğünde 1 2 hafta içinde doğum gerçekleşirmis zamanı aslında ama 1 hafta içinde gerçekleşmesin inşallah hazırlıkli değilim ben hafta sonu gidicem kuaföre kısmetse sonra tamam gelebilir )

Aynen benimde ikinci olacak inşallah ama doğum stresim başladı.ilk kızım çok hareketli bıraksan düz duvara çıkar )doğumdan korkmaya başladım strese girdim Alllah yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…