- 7 Ocak 2014
- 3.160
- 4.452
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.081
ay ben genelde tatile cikarken cok az esya alirim yanima. ve goturdugum herseyi kullanir gelirim. ama bu sefer evden bes dk ote hastaneye gidecegim diye neler koydum neler! gerci sadece hasta-bebek bezleriyle pedler bile yarim canta aliyor yani masallah!
dun esime dedim ki mayonu da getir. adam deli misin onu napcaz hastanede diyor. halbuki internette okudum. dogum sancilari icin jakuzi varmis benim girecegim dogum odasinda. kadinlar ciplak giriyormus oraya ama eslerinin ciplak girmelerine izin vermiyormus hemsireler. o yuzden yaninizda erkekler icin mayo olsun yaziyordu
daha da bugun aklima esimin tras setini koymamiz gerektigi geldi. malum hastanede foto cekimi olacak. burda havalar da bir duzelemedi gitti. ben yanima hastaneden cikmak icin elbise ve babet almistim ama belki de kislik mont ve bot goturmem gerekecek. nazar boncugunu unutmusum bebek icin ondan bayagi kizdim kendime. yavruma nazarlar degerse ya diye... makyaj malzemeleri bir iki koydum ama sonra yetmeyecegini dusundum. sac masami koymamistim, onu da ekliyeyim bari. sac insallah dogal kurur, kurutma makinasina gerek kalmaz! acaba oje de mi koysam fotolar da guzel durur...
ayhhhh dugune mi gidiyoooommm doguma mi belli degil!! napicaz biz mavitepecim boyle? en sonunda evi hastaneye tasiyacagim diye bir his var icimde!
Hakkinla tirmalayarak almissin canim meslegini eline.ben annemlerle geldim sekerim, o yuzden ablam eli mecbur gonderdi. bir de o yeni evlenmisti o zaman. ama iste benim ablam da tam senin gibi. bir yanlis yapsam ilk o dusunur nolur diye. ben de yarina allah kerim uzulme yeeaa diye genis bir tavirla geciririm gunlerimi. dusunen var ya nasilsa
hapin sorunlari var evet. yani telefonunu kuruyorsun artik, o olmasa ben de unuturum ama her bunye de kabul etmiyor. benim yeni evli bir arkadasim cok bunalima girdi hap yuzden. doktoru elli kere degistirdi hapin markasini ama bana misin demedi. ben de hapa kist yuzunden baslamistim teee seneler once. kistim gecti, sonra da devam ettim. oyle bunalim falan yapmadi yani bende. ama dogumdan sonra ne olur bilemem..
bilemiyorum ki sekerim. insan kendisi baska turlu nasil olur, ben dusunemiyorum hic. benim babam alkolik serefsiz herifin teki. bizim okumamizi hic istemedi. ablam doktor oldu, gece yarisi fenerle yatak altinda ders calisarak. babam izin vermezdi universiteye. ablamin tipi kazandigi gun bizim evde kiyametler koptu. annem canina kiymaya kalkti. babam zorla razi oldu ablamin okula devam etmesine. ablamlarin ikisi de devlet universitesine gidip, kendi harclarini calisarak kazandilar. babama bir kurus masraflari olmamistir. evden gidip geldiler okullarina. tek dersten kalmadik hic birimiz.
ama ben kanada da daha degisik buyudum. bi kere kanadanin obur ucuna tasindim okul icin. evle aramda iki saat saat farki vardi, dusun uzakligi! ve muhendislige girecegim dedim. babam bana o kadar erkegin icinde, bir de kendi evinde, sen bi tek o... olursun o bolumde demisti ilk duydugunda. o zaman sende ben o.. babasiyim dersin kendine dedim. evi terkederek ciktim okula gitmek icin. benim okulum ablamlarinki gibi bedava da degildi. devlete borclanarak, yeri gelince calisarak, gordugum tanidigim her bursu hakedip kazanarak gittim okuluma. mezun oldugumda devlete dunya borcum vardi. alnimin akiyla kazandim odedim. tek kurusunu esime dahi odetmis degilim. tabi babam da hic bir zaman destek olmadi bana. ben uni deyken annemi de terketti gitti. yeni karisi ablamdan kucuk. parasini o kadin yiyor simdi...
yani demem o ki ben cok zor aldim meslegimi elime. simdi de hayatta dusunemem birakmayi. canim yanar vallahi ne yalan soyliyeyim! bir de severek, isteyerek okudum. oyle de calisiyorum.
ay onu da dusundum sekerim. ama dogum sonrasi temizligi dusununce vazgectimCanim evi hastaneye taşımak yerine evin bi odasına dogumhane kurdur daha iyi valla, hersey elinin altında olur en azından. Ay ben öyle şeyleri hiç düşünmüyorum nedense, foto, makyaj felan onemsemiyorum, kucağımda mis kokulu oglum en doğal en mutlu halimizle babisko bi iki poz resim çeker olur biter, ben yavruma kavusmusum dünya umrumda değil pozuyla gulumseriz
Hakkinla tirmalayarak almissin canim meslegini eline.
Birakilir mi hic. Cok takdir ettim seni. Bebisinde bu azmini alsin insallah senden. Cok guclu bi annesi var pasanin, hep gurur duyucak annesiyle.
Diyorum ya seviyorsan birakilmaz zaten. Birde bunca emek verilmisken mumkun degil.
İnşallah canımmm :)Aman vaktiyle gelsin insallah kucuk adam canim.
Bak belki alikaan a uyar bide 41 de gelirbekleki gelsin.
hehehe süper valla canım. bayılıyorum mesleğine tutkuyla bağlı insanlaraoyle... laf aramizda, benim bir bebegim de meslegim. onu da kendimle buyuttum
Her hastane aynımı bilmiyorum ama doğum yaptığım hastanede süt sağma makinasının yanında biberon falan kendileri getirdiler. Bebeği biberonla değilde kadehle beslediler. Yeni bi yöntem galiba bebek biberona alışmasın diye. Şu ilaç koyulan minik behere benzer bişey. Bir de Bebek rahat emsin diye göğüs kalkanı aldırdılar kendileri sterilize ettiler sende içine sinmezse orada sterilize ettirirsin. Umarım kafandaki deli sorulara cevap olmuştur hepsi:)Ay galiba benim yeğenimde mamaya ilk öyle başlamıştı. Ama ben biberonu beni ememezde sütümü sağmam gerekirse diye almıştım yanıma. Cikarsam mi acaba çantadan?
Bir de emziklerini de steril ettim ama onlar ne Olacak ki??
Aşağı yukarı aynı Zaman'larda doğum yaptık seninle. Hayırlı sağlıklı evlat olsun bebeğin inşallah. Ben sessiz takipçilerdendim. Az çok hepinizi tanıyorum aslında:)Hayırlı olsun canım gözün aydın:)sağlıkla büyüt bebişini.
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. İnşallah herşey çok güzel olacak ben inanıyorum. Sağlıkla gelsin Defnemizselamm kızlar.
bugün son kontrolümüz vardı. henüz geçmişe bakamadım.
ilk önce yazayım dedim. ilk fırsatta geçmişide hızlıca gözden geçiricem
Defne kızçemin keyfi yerinde kıpır kıpır.
Geçtiğimiz bir haftada yine formunu korumuş pek büyümemiş kızçem.
o yüzden de artık doğum gününü kesinleştirdik. 13.04.2016 çarşamba sabah 08:00 da doğuma giricem. Minnak kızçemizi inşallah ondan sonra sağlıkla büyütebiliriz. bol doktor kontrollü zamanlarımız olucak. büyümesini engelleyen neden doğumdan sonra bulunucak inşallah. çözümünüde bulursak herşey yoluna girer diyorum artık.
Doktorum bu tarz bebekler 32. haftayı bile zor görür. 34. hafta mucize gibi bu bebeğimiz için dedi. İnanıyorum ki sizlerin duası güzel gönülleriyle gördük bugünleri. İnşallah iyileşip evimize getirdiğimiz günleride hep beraber görürüz.
Biz yolun sonunu gördük. İnşallah sizlerde mutlulukla yolun sonunda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
selamm kızlar.
o yüzden de artık doğum gününü kesinleştirdik. 13.04.2016 çarşamba sabah 08:00 da doğuma giricem. Minnak kızçemizi inşallah ondan sonra sağlıkla büyütebiliriz. bol doktor kontrollü zamanlarımız olucak. büyümesini engelleyen neden doğumdan sonra bulunucak inşallah. çözümünüde bulursak herşey yoluna girer diyorum artık.
Doktorum bu tarz bebekler 32. haftayı bile zor görür. 34. hafta mucize gibi bu bebeğimiz için dedi. İnanıyorum ki sizlerin duası güzel gönülleriyle gördük bugünleri. İnşallah iyileşip evimize getirdiğimiz günleride hep beraber görürüz.
Biz yolun sonunu gördük. İnşallah sizlerde mutlulukla yolun sonunda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
Oldu vallahi saolasın.Her hastane aynımı bilmiyorum ama doğum yaptığım hastanede süt sağma makinasının yanında biberon falan kendileri getirdiler. Bebeği biberonla değilde kadehle beslediler. Yeni bi yöntem galiba bebek biberona alışmasın diye. Şu ilaç koyulan minik behere benzer bişey. Bir de Bebek rahat emsin diye göğüs kalkanı aldırdılar kendileri sterilize ettiler sende içine sinmezse orada sterilize ettirirsin. Umarım kafandaki deli sorulara cevap olmuştur hepsi:)
selamm kızlar.
Aynen benimde ikinci olacak inşallah ama doğum stresim başladı.ilk kızım çok hareketli bıraksan düz duvara çıkar)doğumdan korkmaya başladım strese girdim Alllah yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Bence yaşın normal canım.inşallah defnecikte hiç bi sıkıntı olmazda üçüncüyüde yaparsın.Ay benim esimde cok pimpirik.
Ama yavas yavas o kadar takintili olmanin cocuga zarar veridgini farketmeye basladi.
Bu arada yasim 31 oldu canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?