- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.101
Ayy canım kıyamam.evet çalışan annelere çok zor canım.kızımda çalışmadım kendim büyüttüm.bunda seneye sınava gircem olursa iyi bi yer düşünüyorum çalışmayı.ama benim kv yakın.oda şu an eltimin kıza bakıyo o çalışıyo.en kötü ihtşmal birini tutarım tek sen yanlarında dur dedim kvme.annem biraz uzak şehir dışında ama sık sık gelir sağolsun.senin durum kötü canım.ben buyutsem sorun olmaz canim dedigin gibi de, elalemin ellerinde buyuyecekler. kiyamam vermeye ikisini birden. ben iste olacagim butun gun, onlar ya 10 cocuga 1 kadinin baktigi bir kreste, ya da kimsenin gozetlemedigi evimde bir kadinin elinde. insan ne kadar kamera koysada gozetebilir mi iki cocugu birden? annem dibimde yasasa, yine korkmam. gider bakar gelir. ama o turkiye de ben kanada da... uc bes ay kalsa, geri kalan yedi ay nolacak?
dedim ya benim icin ikinci bebek coooooook mantik disi. ama iste gonul ayri soyluyor...
ay ben genelde tatile cikarken cok az esya alirim yanima. ve goturdugum herseyi kullanir gelirim. ama bu sefer evden bes dk ote hastaneye gidecegim diye neler koydum neler! gerci sadece hasta-bebek bezleriyle pedler bile yarim canta aliyor yani masallah!
dun esime dedim ki mayonu da getir. adam deli misin onu napcaz hastanede diyor. halbuki internette okudum. dogum sancilari icin jakuzi varmis benim girecegim dogum odasinda. kadinlar ciplak giriyormus oraya ama eslerinin ciplak girmelerine izin vermiyormus hemsireler. o yuzden yaninizda erkekler icin mayo olsun yaziyordu
daha da bugun aklima esimin tras setini koymamiz gerektigi geldi. malum hastanede foto cekimi olacak. burda havalar da bir duzelemedi gitti. ben yanima hastaneden cikmak icin elbise ve babet almistim ama belki de kislik mont ve bot goturmem gerekecek. nazar boncugunu unutmusum bebek icin ondan bayagi kizdim kendime. yavruma nazarlar degerse ya diye... makyaj malzemeleri bir iki koydum ama sonra yetmeyecegini dusundum. sac masami koymamistim, onu da ekliyeyim bari. sac insallah dogal kurur, kurutma makinasina gerek kalmaz! acaba oje de mi koysam fotolar da guzel durur...
ayhhhh dugune mi gidiyoooommm doguma mi belli degil!! napicaz biz mavitepecim boyle? en sonunda evi hastaneye tasiyacagim diye bir his var icimde!
Selam güzel mayıs anneleri
Herkesler iyidir inşallah. Kayınvalidemler teşrif ettiler memleketten. Pek yoğunuz
Birde iki gündür diş ağrım tuttu ki sormayın. Perşembeye randevu verdi doktor taaaaa. 3 gün daha çekicem bu ağrıyı
Bu arada doğum 37. Hafta olacak. Şimdilik 5 mayıs görünüyor tarihimiz. Şafak saymaya başladım
Artık gelse oğluşum uyusa koynumda
Bizim bi arabamız yok artık. Enkazini getirdiler kapıya. Hurda ci 1000 lira verirm demiş. Yaptırsak 10 binlira istio lar. Haliyle ne oto koltuğunu takacak ne de hastane çantasıni koyacak arabamiz var. Ama şurası çok doğru ki cana gelecek mala gelsin .
selamm kızlar.
bugün son kontrolümüz vardı. henüz geçmişe bakamadım.
ilk önce yazayım dedim. ilk fırsatta geçmişide hızlıca gözden geçiricem
Defne kızçemin keyfi yerinde kıpır kıpır.
Geçtiğimiz bir haftada yine formunu korumuş pek büyümemiş kızçem.
o yüzden de artık doğum gününü kesinleştirdik. 13.04.2016 çarşamba sabah 08:00 da doğuma giricem. Minnak kızçemizi inşallah ondan sonra sağlıkla büyütebiliriz. bol doktor kontrollü zamanlarımız olucak. büyümesini engelleyen neden doğumdan sonra bulunucak inşallah. çözümünüde bulursak herşey yoluna girer diyorum artık.
Doktorum bu tarz bebekler 32. haftayı bile zor görür. 34. hafta mucize gibi bu bebeğimiz için dedi. İnanıyorum ki sizlerin duası güzel gönülleriyle gördük bugünleri. İnşallah iyileşip evimize getirdiğimiz günleride hep beraber görürüz.
Biz yolun sonunu gördük. İnşallah sizlerde mutlulukla yolun sonunda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
aynen canm ya iyice ağırlaştım aynalara bakamıyorum artık yusyuvrlak bişey oldumGünaydın kızlar Nasılsıniz az çok göz gezdirim sanırım @Gulcin-84 doğum yapmış allah sağlıklı anneli babalı ömürler versin yavruna @neff1316 canım yarın sende kavuşuyorsun galiba kuzuna hayırlısıyla gelir insallah dünyaya ve allahın izniyle hemen toparlar inşallah bizde güzel haberlerini okuruz buradan
Benim işyerinde son haftam kısmetse cuma son çalışıyorum sonra evdeyim yani buradayım :) az kaldı .. siz naptiniz iyice agirlastik vallahi Karnım kütük gibi yatarken zorlanıyorum donemiyorum sağa sola 2 gundur de kuyruk sokumum ağrıyor kalkıp yürüyünce kendine geliyo
Birde bişey daha dün sabahtan beri aslında korkuyorum tuvaletten çıkarken peçete ye bilgidiginiz jöle gibi renksiz kıvamı da yumurta Akinan biraz daha yoğun bi akıntı geldi araştırdım mukoz tıkacı diye bişey varmış. Ben mukoz tıkacı demek nisan demek zannediyordum ikisi farklı şeylermis tarife göre mukoz tıkaci olabilir o hatta normalde akıntı zannedilirmis anneler anlamazmis tıkac düştüğünde 1 2 hafta içinde doğum gerçekleşirmis zamanı aslında ama 1 hafta içinde gerçekleşmesin inşallah hazırlıkli değilim ben hafta sonu gidicem kuaföre kısmetse sonra tamam gelebilir)
ay çok güldüm canm yaa ama napalım hamilelikte olur böyle kazalar bende su geçirmez alez alacaktım yatak mahvolmasın diye aklımdan çıkmıştı alayım en iyisiKızlar günaydın artık çişimi tutamıyorum sabah altıma ettim
Evet 30 dan sonra garip bi sekilde icimizden bi parca gidiyor sanki.
Ben iki yil onceki enerjime sahip degilim mesela.
Birde bu hamileligim cok yordu beni. Hem duygusal hem fiziksel.
O yuzden kardes istiyorsan rahata alismadan ikincviyi yapmak laizm
Bende sendenim canmşaka gibi bnm hala cantam hazır değil ne bekliyorum acaba
canım benim Rabbim hayırlı doğumlar nasıp etsın defne kızımızı sağlıcakla al kucağına.o minicik bedeniyle annesinin kocaman yureğinde,bizlerinde kalbinde yerini fethetti.inş. herşey yolunda gider bizleri habersiz bırakma emiselamm kızlar.
bugün son kontrolümüz vardı. henüz geçmişe bakamadım.
ilk önce yazayım dedim. ilk fırsatta geçmişide hızlıca gözden geçiricem
Defne kızçemin keyfi yerinde kıpır kıpır.
Geçtiğimiz bir haftada yine formunu korumuş pek büyümemiş kızçem.
o yüzden de artık doğum gününü kesinleştirdik. 13.04.2016 çarşamba sabah 08:00 da doğuma giricem. Minnak kızçemizi inşallah ondan sonra sağlıkla büyütebiliriz. bol doktor kontrollü zamanlarımız olucak. büyümesini engelleyen neden doğumdan sonra bulunucak inşallah. çözümünüde bulursak herşey yoluna girer diyorum artık.
Doktorum bu tarz bebekler 32. haftayı bile zor görür. 34. hafta mucize gibi bu bebeğimiz için dedi. İnanıyorum ki sizlerin duası güzel gönülleriyle gördük bugünleri. İnşallah iyileşip evimize getirdiğimiz günleride hep beraber görürüz.
Biz yolun sonunu gördük. İnşallah sizlerde mutlulukla yolun sonunda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
çok geçmiş olsun canm inşallah vaktinde gelir bebeğinKızlar size bilgi vereyim taburcu olduk hemen oglumda ki kontrolumu yapan doktora gittik bebeğim doğum kanalına pozisyonunu almış o yüzden sancilarim bugün sıfır şeker diyeti ne başladım şekerim ciğer geliştirici yüzünden cikacakmis yarın ciğer geliştirici ve pruloton yapıldı 3 gün arayla prulotona devam bir de adalat içmeye başladım akşam bir tane doktor son çare doğumu engellemek için yaticaksin iki hafta daha tut doğurma dedi
Canim nisan dedigin kanli veya kahverengi tarzi oluyor mukoz tikaci şeffaf yine yogun bir akinti jole gibi ayni oluyormus vucut dogum kolay olsun diye akinti topluyormus kaygan olsun diye orasi dogumdan once dusuyormus bende az once tuvalete gittim isyerindeyim yine geldi resmen slop diye dustu suya allahim nedir bu ya psikolojim bozuldu moralim coktu bu haftayi bi atlatsaydim hayirlisiyla yaa
aynen canm ya iyice ağırlaştım aynalara bakamıyorum artık yusyuvrlak bişey oldum
geceleri çok zorlanıyorum sağa sola dönemiyorum hep aynı tarafta yatarsam o taraf uyuşuyo dönmek istiyorum
çok sıkıntı yani
eşim arkadan ittiriyo döneceğim zaman
ya bide şu dediğin akıntı bendede oldu ama nişan dediğin kanlı bi akıntı diye biliyorum ben yoksa o nişanmıydı yaa çok heyecanlandım şimdi
Bende sendenim canm. Daha çanta bile almadik rahatlığın bu kadarı :)
Ama dün bebek odası siparisimizi verdikay sonunda gelecek odamız hiç değilse onu başardık
Günaydın kızlar Nasılsıniz az çok göz gezdirim sanırım @Gulcin-84 doğum yapmış allah sağlıklı anneli babalı ömürler versin yavruna @neff1316 canım yarın sende kavuşuyorsun galiba kuzuna hayırlısıyla gelir insallah dünyaya ve allahın izniyle hemen toparlar inşallah bizde güzel haberlerini okuruz buradan
Benim işyerinde son haftam kısmetse cuma son çalışıyorum sonra evdeyim yani buradayım :) az kaldı .. siz naptiniz iyice agirlastik vallahi Karnım kütük gibi yatarken zorlanıyorum donemiyorum sağa sola 2 gundur de kuyruk sokumum ağrıyor kalkıp yürüyünce kendine geliyo
Birde bişey daha dün sabahtan beri aslında korkuyorum tuvaletten çıkarken peçete ye bilgidiginiz jöle gibi renksiz kıvamı da yumurta Akinan biraz daha yoğun bi akıntı geldi araştırdım mukoz tıkacı diye bişey varmış. Ben mukoz tıkacı demek nisan demek zannediyordum ikisi farklı şeylermis tarife göre mukoz tıkaci olabilir o hatta normalde akıntı zannedilirmis anneler anlamazmis tıkac düştüğünde 1 2 hafta içinde doğum gerçekleşirmis zamanı aslında ama 1 hafta içinde gerçekleşmesin inşallah hazırlıkli değilim ben hafta sonu gidicem kuaföre kısmetse sonra tamam gelebilir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?