2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ayy canım kıyamam.evet çalışan annelere çok zor canım.kızımda çalışmadım kendim büyüttüm.bunda seneye sınava gircem olursa iyi bi yer düşünüyorum çalışmayı.ama benim kv yakın.oda şu an eltimin kıza bakıyo o çalışıyo.en kötü ihtşmal birini tutarım tek sen yanlarında dur dedim kvme.annem biraz uzak şehir dışında ama sık sık gelir sağolsun.senin durum kötü canım.

ay aynı durum bende de var, dünyanın öbür ucuna eşimin ve benim eşyaları tek sırt çantasına yerleştirip 15 gün geçirdik, aynı şekilde her seyehatimizde hep tek sırt çantası oldu yanımızda kaç ülke gezersek gezelim hep böyleydi, ama gel gör ki ilk doğum tecrübesizliği ve belirsiz şehirdeki hastane olayı olunca ne var ne yok yığdım resmen. hala her gün benimle birlikte işe gelip gidiyor eşyalar, nolur nolmaz riskli gruptayım diye

ay ne güzel tarih de belli olmuş, oğlunun sağlığı da yerindeyse değme keyfine :) hayırlısıyla sağlığıyla doğacak inşallah oğlun

canım benim, sen eşin ve bebeğiniz iyi, gerisi zamanla halloluyor merak etme. Araba dediğin yine alınır, düzen yine kurulur, yeter ki siz iyi olun.

defnemizin iyi durumda olmasına sevindim, hepimizin göz bebeği o, minnak prensesimiz. Doğduktan sonra büyüyecek o, güçlü bir kız merak etme hiç, teyzeleri hep destek ona :) Şimdiden Allah kolaylık versin doğum için. Bizleri habersiz bırakma olur mu

aynen canm ya iyice ağırlaştım aynalara bakamıyorum artık yusyuvrlak bişey oldum
geceleri çok zorlanıyorum sağa sola dönemiyorum hep aynı tarafta yatarsam o taraf uyuşuyo dönmek istiyorum
çok sıkıntı yani
eşim arkadan ittiriyo döneceğim zaman
ya bide şu dediğin akıntı bendede oldu ama nişan dediğin kanlı bi akıntı diye biliyorum ben yoksa o nişanmıydı yaa çok heyecanlandım şimdi

Kızlar size bilgi vereyim taburcu olduk hemen oglumda ki kontrolumu yapan doktora gittik bebeğim doğum kanalına pozisyonunu almış o yüzden sancilarim bugün sıfır şeker diyeti ne başladım şekerim ciğer geliştirici yüzünden cikacakmis yarın ciğer geliştirici ve pruloton yapıldı 3 gün arayla prulotona devam bir de adalat içmeye başladım akşam bir tane doktor son çare doğumu engellemek için yaticaksin iki hafta daha tut doğurma dedi

Evet 30 dan sonra garip bi sekilde icimizden bi parca gidiyor sanki.
Ben iki yil onceki enerjime sahip degilim mesela.
Birde bu hamileligim cok yordu beni. Hem duygusal hem fiziksel.
O yuzden kardes istiyorsan rahata alismadan ikincviyi yapmak laizm

ve miranda_1986
benim yaş 34 daha ilk çocuk, ikinci de olsun istiyorum ama bu yaştan sonra nasıl olacak bilmiyorum. Gerçi daha birinciyi de çıkarmadık ama hayırlısı bakalım

canım benim Rabbim hayırlı doğumlar nasıp etsın defne kızımızı sağlıcakla al kucağına.o minicik bedeniyle annesinin kocaman yureğinde,bizlerinde kalbinde yerini fethetti.inş. herşey yolunda gider bizleri habersiz bırakma emi

çok geçmiş olsun canm inşallah vaktinde gelir bebeğin
bol bol dinlen inşallah yanında yardım edecek birileri vardır

Canim nisan dedigin kanli veya kahverengi tarzi oluyor mukoz tikaci şeffaf yine yogun bir akinti jole gibi ayni oluyormus vucut dogum kolay olsun diye akinti topluyormus kaygan olsun diye orasi dogumdan once dusuyormus bende az once tuvalete gittim isyerindeyim yine geldi resmen slop diye dustu suya allahim nedir bu ya psikolojim bozuldu moralim coktu bu haftayi bi atlatsaydim hayirlisiyla yaa

Bende sendenim canm . Daha çanta bile almadik rahatlığın bu kadarı :)
Ama dün bebek odası siparisimizi verdik ay sonunda gelecek odamız hiç değilse onu başardık
bizdede durum aynı battaniyeli hastane cıkışı alıcam canta alıcam kendime ufak bi valiz vs çokta eksiğimiz var ama bizde tık yok hayırlısı bakalım inşalah zamanında gelir miniklrimiz

Ogleden sonra saglik ocaginda randevum var orada soracagim normalde doktorumla randevum pazartesi ama korkuyorum bu ne simdi diye ayrica ne agrim var ne sizim

Ya bugunun hamilelik takviminde kirm izi yazilar hatali galiba dimi boyu nasil 33 cm nasil olsun ya gecen hafta gittim 47 cm di oglum

mukus tıkacı nişan değil mi ya? ben öyle biliyordum, o ne peki? ay kafam karıştı biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…