- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #50.041
e peki voronescim sigorta hic birseyini mi karsilamadi yaa? yani suc esinde olsa bile sigorta karsilamaz mi ki?Bizim bi arabamız yok artık. Enkazini getirdiler kapıya. Hurda ci 1000 lira verirm demiş. Yaptırsak 10 binlira istio lar. Haliyle ne oto koltuğunu takacak ne de hastane çantasıni koyacak arabamiz var. Ama şurası çok doğru ki cana gelecek mala gelsin .
ohh güzel haberlerinle gelmişsin.Merhabalar kızlar bayadır giremiyorum siteye malum ev genel temizliği ve hala azimle calısıyorum bu hafta son inş izne cıkacagım artık 37.haftamda bugün nts baglandık ilkdefa sorun yok cok şükür 2850 47 cm olmusuz bizimde kafa capımız biraz büyükmüş genetik babası gibi dedi doktor haha esim bozulsada biraz saglıklı olsunda normal doguma tek sıkıntımız o olabilirmiş catı muayanesinde belli olacakmıs oda 38.haftada sizler nasılsnz güzel annişler
ikisinin kavga ettiği ben kızınca birbiirini kolladıkları günleri görmek istiyoruuummkiyamam ben ona yaaa, ne kadar seker! cocuk napsin, daha once tatmadigi bir suru duygu. annesini paylasacak olmanin verdigi korku. biz bile hayatimiz nasil degisecek bilemez, karisik duygular icinde beklerken bebeklerimizi, onun bu kadar saskin olmasi normal degil mi? ben bile ne kadar heyecanliyim defne bebek icin. hayallerrimdeki gibi olacak mi cooook merak ediyorum. ali kaan nasil meraklanmasin??
ama bence de kesinlikle cabucak alisacak kardesine. hatta ondan sonra kardesim de kardesim basinin etini yer artikokula gitmek istemez onsuz. ben de evde kalayim onla noooollluur anneeee diye diye yapisir eteklerine.
çok çook güzeliz iyiki burdayız. hep beraber neleri aşıyoruz çok şükürrCanimmmm ay ne güzel defnecigin gelecegi gün belli. Hayırla sağlıkla gelsin . Senin haberlerini almaya girdim bugün topice ne güzel bi aileyiz biz
dimi yaa daha ilk doğum günlerine hazırlanıcaz özenle.Ay canım hadi hayırlısı.ay iki gün var çok heyecanlandım sanki ben doğurcamhepimiz sana ve minik kızımıza bol bol dua etcez.herşey çok güzel olcak canım.burda defnemizin doğum gününü kutluycaz inşallah hep beraber.rabbim o günleri göstersin.
aile çok çok önemli.ay benim de yuregim eridi! hakikaten kardes ne onemli bir sey...
benim burda master icin iki seneligine egitime gelen bir arkadasimin, izmir'de babasi ani bir kalp kriziyle hayata veda etmisti. koca adam, donusunde havaalanindan almaya gittigimizde hungur hungur aglamisti da biz sok olmustuk. bir kardesim yok ki annemi kime emanet edeyip deyip deyip durdu. masteri icin verdigi son sinavdan saatler sonrada kesin donus yapmisti turkiye'ye. burada kalma sansini, verdikleri calisma vizesini ve is imkanlarinin hepsini elinin tersiyle itti. benim hayattaki tek amacim annemi babane yapmak demisti giderken. o zaman sevgilsii bile yoktu. simdi esi ikinciye hamile.
aile cok onemli, her seyden daha onemli. kardes de oyle. insallah bizim de ikincimiz olur. nasil olur,ben nasil yaparim bilemiyorum ama. oglum yanliz buyumesin, istemem.
Canım inşallah ikinci bebek duygusunuda yaşarsın.benim kız karnımı açıyo kardeşi vurunca nasıl seviniyo.karnıma sarılıyo kardeşiiiimmmm diye.onu öyle mutlu görünce bende çok mutlu oluyorum.geçende diyoki anne bunu doğurda bide kız kardeş doğur banaay benim de yuregim eridi! hakikaten kardes ne onemli bir sey...
benim burda master icin iki seneligine egitime gelen bir arkadasimin, izmir'de babasi ani bir kalp kriziyle hayata veda etmisti. koca adam, donusunde havaalanindan almaya gittigimizde hungur hungur aglamisti da biz sok olmustuk. bir kardesim yok ki annemi kime emanet edeyip deyip deyip durdu. masteri icin verdigi son sinavdan saatler sonrada kesin donus yapmisti turkiye'ye. burada kalma sansini, verdikleri calisma vizesini ve is imkanlarinin hepsini elinin tersiyle itti. benim hayattaki tek amacim annemi babane yapmak demisti giderken. o zaman sevgilsii bile yoktu. simdi esi ikinciye hamile.
aile cok onemli, her seyden daha onemli. kardes de oyle. insallah bizim de ikincimiz olur. nasil olur,ben nasil yaparim bilemiyorum ama. oglum yanliz buyumesin, istemem.
o gunler de gelir neffcim, cok uzak degilikisinin kavga ettiği ben kızınca birbiirini kolladıkları günleri görmek istiyoruuumm
bir 3. cocuk olarak akranlarima ihanet icerisindeyim ama sanirim o olmayacak bizim evdeaile çok çok önemli.
bence çok güzel bi karar almış arkadaşın.
tam tersini seçse içinde hep bi eksiklik olucaktı mutsuz olucaktı.
ben bu yazıyı okuyunca 3. bile geçti bi an aklımdan
Heheheh suna bak pazarliga bile baslamis.Canım inşallah ikinci bebek duygusunuda yaşarsın.benim kız karnımı açıyo kardeşi vurunca nasıl seviniyo.karnıma sarılıyo kardeşiiiimmmm diye.onu öyle mutlu görünce bende çok mutlu oluyorum.geçende diyoki anne bunu doğurda bide kız kardeş doğur banaçok istemişti kız olsun diye.şimdiden pazarlık yapıyo benle
Biz uc cocuk icin azcik geciktik canim yaa.bir 3. cocuk olarak akranlarima ihanet icerisindeyim ama sanirim o olmayacak bizim evde
Ayy canım valla biz öyleydik kardeşimle.annem ona kızsın hemen kollardım ben.oda öyle hemen ablam diye gelirdi yanıma laf ettirmezdi bana.kardeş çok güzel bişey gerçekten.şimdi bi araya gelince hep eskileri yad ederiz.ikisinin kavga ettiği ben kızınca birbiirini kolladıkları günleri görmek istiyoruuumm
Evet canım calıstm valla iki haftadır zorluyoe ama inanki artık dinlenme vakti :)ohh güzel haberlerinle gelmişsin.
ne güzel sonuna kadarda çalıştın. evde beklemekte sıkıcı oluyor inan :))
Benim kardesimle cok yas aram var 11 yas.Ayy canım valla biz öyleydik kardeşimle.annem ona kızsın hemen kollardım ben.oda öyle hemen ablam diye gelirdi yanıma laf ettirmezdi bana.kardeş çok güzel bişey gerçekten.şimdi bi araya gelince hep eskileri yad ederiz.
ablalik cok yakisacak sirineye desene :)Canım inşallah ikinci bebek duygusunuda yaşarsın.benim kız karnımı açıyo kardeşi vurunca nasıl seviniyo.karnıma sarılıyo kardeşiiiimmmm diye.onu öyle mutlu görünce bende çok mutlu oluyorum.geçende diyoki anne bunu doğurda bide kız kardeş doğur banaçok istemişti kız olsun diye.şimdiden pazarlık yapıyo benle
Dinlendiginden anlamdan gelicek zaten bebis ne kaldikiEvet canım calıstm valla iki haftadır zorluyoe ama inanki artık dinlenme vakti :)
ay ergenligini asinca siz arkadas oldunuz mu? ayol ben 30 yasima vardim, muhendis oldum, evlendim, cocuk doguruyorum, ablam (11.5 yas buyuk benden) hala cocuk diye hitap ediyor bana. anneme daha gecen gun telefonda cocuk nasil diye beni soruyordu. sonra yegenim geliyor diyor ki sen bebegine annelik yapabilecek misin. eleman kavrayamiyor ki yasimi ablam yuzunden!Benim kardesimle cok yas aram var 11 yas.
Oyle kavgalarimiz hic olmadi.
Ben kucuk annesiydim onun. Hatta ben buyuttum annem bile der emine nin nasil buyudugunu hic anlamadim diye.
Simdi oda ergenlik donemlerini asti. Biraz daha olgunlasti daha iyiyiz daha arkadasiz. İyiki var kardesler
Kaç yaşındasın canım.evet yaş olayında sıkıntı yokta ben hiç istemiyorum.allah olmayanlara versin.benim eşim çok titiz çocuk konusunda bi hasta filan olsun adam kara yaslara batar o derece.öyle rahat relaks babalardan değil.çok takar kafaya.kızımı çok zor büyüttüm.bunda öyle olmuycam nası büyürse büyüsün diyo ama bence yine aynı olcak elinde değil yapısı öyle.onun için hiç istemiyorum üçüncüyü.Heheheh suna bak pazarliga bile baslamis.
Yasin musait canim
Neden olmasin ucuncuye bi kiz kardess.
Valla ben sirf yastan dolayi dusunemiyorum.
Bide simdi bu kizcenin nasil bi saglik sorunu olur bizi neler bekliyor bilmedigimizden ucuncu fikrinden vazgectim. Ama oncesinde hep aklimda vardi
Evet 30 dan sonra garip bi sekilde icimizden bi parca gidiyor sanki.ablalik cok yakisacak sirineye desene :)
ben de cok isterim oglumun kardesi olsun. yegenimin tek kaldi hep boynu bukuk. simdilik kuzeniyle avunuyor ama ne yazik ki birbirlerine cok uzaklar...
aslinda insan goruyor biliyor kardesin onemini. ama bir yandan da korkuyorum iste. yas vardi 30a. eskisi gibi degilim ki. ne gece uykusuzluga dayanabiliyorum ne de eski enerjim yerinde... universite yillarini dusunuyorumda.. sinavlar arka arkaya oldu mu uc gun uyumaz, sinavlar bitince de amaaaan olunce uyucaz nasil olsa deyip kutlamaya cikardik arkadaslarla... simdi 8 yerine 5-6 saat uyusam zombi gibiyim! Bundan dort bes sene sonra ikinciye kalkissam, 35imde kim bilir ne halde olacagim...
bir de ev, is, masraflar hepsi ust uste binince ikinci cocuk hayatta olmaz gibi geliyor bana. ama sonra iste boyle guzel seyler anlatiyorsunuz, bi bakiyorum ikinci cocugum kiz olsa ismini ne koyarim da Devin'imle uysun diye dusunmeye baslamisim... neyse nasip bakalim. once bunu bir doguralim da
annem benden sonra tuplerini baglatmisBiz uc cocuk icin azcik geciktik canim yaa.
Ben annemden cok istedim arsiz gibi 18 yasindaydim anne kardes yapin bize diyeannem kabul etmedi tabii heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?