2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
e peki voronescim sigorta hic birseyini mi karsilamadi yaa? yani suc esinde olsa bile sigorta karsilamaz mi ki?

ama hakikaten cana gelecegine mala gelsin, SIKma sakin canini. daha guzelleri olur insallah ileride.

ohh güzel haberlerinle gelmişsin.
ne güzel sonuna kadarda çalıştın. evde beklemekte sıkıcı oluyor inan :))

ikisinin kavga ettiği ben kızınca birbiirini kolladıkları günleri görmek istiyoruuumm

dimi yaa daha ilk doğum günlerine hazırlanıcaz özenle.

aile çok çok önemli.
bence çok güzel bi karar almış arkadaşın.
tam tersini seçse içinde hep bi eksiklik olucaktı mutsuz olucaktı.
ben bu yazıyı okuyunca 3. bile geçti bi an aklımdan

Canım inşallah ikinci bebek duygusunuda yaşarsın.benim kız karnımı açıyo kardeşi vurunca nasıl seviniyo.karnıma sarılıyo kardeşiiiimmmm diye.onu öyle mutlu görünce bende çok mutlu oluyorum.geçende diyoki anne bunu doğurda bide kız kardeş doğur bana çok istemişti kız olsun diye.şimdiden pazarlık yapıyo benle

Heheheh suna bak pazarliga bile baslamis.
Yasin musait canim
Neden olmasin ucuncuye bi kiz kardess.
Valla ben sirf yastan dolayi dusunemiyorum.
Bide simdi bu kizcenin nasil bi saglik sorunu olur bizi neler bekliyor bilmedigimizden ucuncu fikrinden vazgectim. Ama oncesinde hep aklimda vardi

ikisinin kavga ettiği ben kızınca birbiirini kolladıkları günleri görmek istiyoruuumm
Ayy canım valla biz öyleydik kardeşimle.annem ona kızsın hemen kollardım ben.oda öyle hemen ablam diye gelirdi yanıma laf ettirmezdi bana.kardeş çok güzel bişey gerçekten.şimdi bi araya gelince hep eskileri yad ederiz.

Benim kardesimle cok yas aram var 11 yas.
Oyle kavgalarimiz hic olmadi.
Ben kucuk annesiydim onun. Hatta ben buyuttum annem bile der emine nin nasil buyudugunu hic anlamadim diye.
Simdi oda ergenlik donemlerini asti. Biraz daha olgunlasti daha iyiyiz daha arkadasiz. İyiki var kardesler

ablalik cok yakisacak sirineye desene :)
ben de cok isterim oglumun kardesi olsun. yegenimin tek kaldi hep boynu bukuk. simdilik kuzeniyle avunuyor ama ne yazik ki birbirlerine cok uzaklar...
aslinda insan goruyor biliyor kardesin onemini. ama bir yandan da korkuyorum iste. yas vardi 30a. eskisi gibi degilim ki. ne gece uykusuzluga dayanabiliyorum ne de eski enerjim yerinde... universite yillarini dusunuyorumda.. sinavlar arka arkaya oldu mu uc gun uyumaz, sinavlar bitince de amaaaan olunce uyucaz nasil olsa deyip kutlamaya cikardik arkadaslarla... simdi 8 yerine 5-6 saat uyusam zombi gibiyim! Bundan dort bes sene sonra ikinciye kalkissam, 35imde kim bilir ne halde olacagim...
bir de ev, is, masraflar hepsi ust uste binince ikinci cocuk hayatta olmaz gibi geliyor bana. ama sonra iste boyle guzel seyler anlatiyorsunuz, bi bakiyorum ikinci cocugum kiz olsa ismini ne koyarim da Devin'imle uysun diye dusunmeye baslamisim... neyse nasip bakalim. once bunu bir doguralim da

ay ergenligini asinca siz arkadas oldunuz mu? ayol ben 30 yasima vardim, muhendis oldum, evlendim, cocuk doguruyorum, ablam (11.5 yas buyuk benden) hala cocuk diye hitap ediyor bana. anneme daha gecen gun telefonda cocuk nasil diye beni soruyordu. sonra yegenim geliyor diyor ki sen bebegine annelik yapabilecek misin. eleman kavrayamiyor ki yasimi ablam yuzunden!

Kaç yaşındasın canım.evet yaş olayında sıkıntı yokta ben hiç istemiyorum.allah olmayanlara versin.benim eşim çok titiz çocuk konusunda bi hasta filan olsun adam kara yaslara batar o derece.öyle rahat relaks babalardan değil.çok takar kafaya.kızımı çok zor büyüttüm.bunda öyle olmuycam nası büyürse büyüsün diyo ama bence yine aynı olcak elinde değil yapısı öyle.onun için hiç istemiyorum üçüncüyü.

Evet 30 dan sonra garip bi sekilde icimizden bi parca gidiyor sanki.
Ben iki yil onceki enerjime sahip degilim mesela.
Birde bu hamileligim cok yordu beni. Hem duygusal hem fiziksel.
O yuzden kardes istiyorsan rahata alismadan ikincviyi yapmak laizm

Biz uc cocuk icin azcik geciktik canim yaa.
Ben annemden cok istedim arsiz gibi 18 yasindaydim anne kardes yapin bize diye annem kabul etmedi tabii heheheh
annem benden sonra tuplerini baglatmis dorduncuyu kalbim kaldirmayacakti diye.
ki beni ablamlar buyutmus hakikaten dedigin gibi kucuk annelerimdir onlar benim. altimi degistirir, uyuturlar, oynatirlarmis beni. hatta buyuk ablam kirli bezlerimi bile yikarmis benim. annem seni bi emzirdim der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…