- 27 Kasım 2014
- 1.580
- 1.796
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.941
GÜNAYDIIIIIIINNNNNNGÜZEL HAMİŞŞLER BUGÜN NASILIZ BAKALIM DÜN BİZİM DOKTOR RANDEVUMUZ VARDI VE BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI İLK KEZ DUYDUK EŞİM DE O SIRADA VİDEOYA ÇEKTİ AÇIP AÇIP İZLİYORUZ ÇILGINLAR GİBİ ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDAYMIŞ TEYZELERİ, SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE BÜYÜYOMUŞ BENİM MİNİK FASULYEM ALLAHIM YAVRULARIMIZI BİZE BAĞIŞLASIN...SAĞLIKLA VE HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
Ayy bende yaaa uykulu geziyorum okulda
Beni de ikili test heyecanı sardı. Allah hepimize güzel haberler aldırsın. Yasım da ileri olduğundan korkuyorum birşey çıkacak diye...kızlar günaydın.bende dr geldim simdi kalp atışı boy büyüme gelişme çok sükür hepsi tam kıvamında. kalp atışını dup dup ları dinledik.insan rahatlıyor sükür..Allah herkese nasip etsin
kızlar günaydın.bende dr geldim simdi kalp atışı boy büyüme gelişme çok sükür hepsi tam kıvamında. kalp atışını dup dup ları dinledik.insan rahatlıyor sükür..Allah herkese nasip etsin
HADİ BAKALIM DARISI BASINA İNSALLAH. SENDE GÖRÜP YAZARSIN HAYIRLI HABERLERİMaşallah ne güzel görüp de gelmişsiniz. Benim de tam bir haftam var randevuma.
BANADA 12 .HAFTA GEL İKİLİ TEST YAPCAZ DEDİ....YAŞIN KAÇ BENİMDE KÜÇÜK DEĞİL KORKMA RAHAT OL HERSEY İYİ ÇIKACAK ALLAHIN İZNİYLE.Beni de ikili test heyecanı sardı. Allah hepimize güzel haberler aldırsın. Yasım da ileri olduğundan korkuyorum birşey çıkacak diye...
DIŞARDA YİYİYOZÇalışan kuzuşlar ben yemek konusunda çok sıkıntı yaşıyorum siz neler yapıyorsunuz
OH MASALLAH GÜZEL HABERLER ALIYORUZ HEP BÖYLE OLSUNKızlar geldik çok şükür herşey yolunda :) geçen çarş 3.28cm di bugün 4.54cm olmuş resmen kocamandızıplayıp tekmeler atıyodu çok hareketli maşallah. Burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı da iyi dedi. haftaya 2li testim var zaten şimdilik keyfi yerindeydi kuzumun darısı hepinizin başına herkes çok mutlu hbrlerle gelir inş
bende öyle eve gider gitmez uzanmak / uyumak istiyorum .. bazen eşim yapıyor ama onada kıyamıyorum hem benden 1 saat sonra geliyo hemde yemekle ugrasıyor :) genelde eve gidince hemen yemeği koyup , bi süpürge (artık haftada 1-2 kez) tutuyorum , bazen viledayı ve toz almayı sonraki güne bırakıyorum ... tabi ütü odamın hali harap :)Çalışan kuzuşlar ben yemek konusunda çok sıkıntı yaşıyorum siz neler yapıyorsunuz
Hoşgeldin tatlım gözün aydın kaç haftalık oluşunu sana cinsiyet hakkında bişey dedimiKızlar geldik çok şükür herşey yolunda :) geçen çarş 3.28cm di bugün 4.54cm olmuş resmen kocamandızıplayıp tekmeler atıyodu çok hareketli maşallah. Burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı da iyi dedi. haftaya 2li testim var zaten şimdilik keyfi yerindeydi kuzumun darısı hepinizin başına herkes çok mutlu hbrlerle gelir inş
Sagol canim bende dun int arastirdim biraz kendi doktoruma güvenim kalmadi hastane degistircem simdi bakalimBen c.tesi gideceğim ikili test için, evet ücretli. Ücreti hastaneden hastaneye fark ediyor canım.
Benimde canim ole, sevdigin seylerden azicik yoyom sisiyom hemen yiyemiyomÇalışan kuzuşlar ben yemek konusunda çok sıkıntı yaşıyorum siz neler yapıyorsunuz
Ben bi kere gittim. Bi de haftaya gideceğim işte.Arkadaşlar siz sık sık dr a mı gidiyorsunuz yaa bana dr um 5 hafta sonra gel demişti evde çatlıyorum meraktan valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?