2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

maşallah o minik fasülyeye benmde randevum haftaya biz gördük ama dinletmedi dr umarım haftaya dinleyebiliriz

kızlar günaydın.bende dr geldim simdi kalp atışı boy büyüme gelişme çok sükür hepsi tam kıvamında. kalp atışını dup dup ları dinledik.insan rahatlıyor sükür..Allah herkese nasip etsin
Beni de ikili test heyecanı sardı. Allah hepimize güzel haberler aldırsın. Yasım da ileri olduğundan korkuyorum birşey çıkacak diye...

kızlar günaydın.bende dr geldim simdi kalp atışı boy büyüme gelişme çok sükür hepsi tam kıvamında. kalp atışını dup dup ları dinledik.insan rahatlıyor sükür..Allah herkese nasip etsin

Maşallah ne güzel görüp de gelmişsiniz. Benim de tam bir haftam var randevuma.

Hanımlar bilgilerinizi buraya yazmayın. Çünkü sayfalar çok çabuk geçiyor. Ve ben cepten giriyorum. Bir kaç gün evimde olamayacam. Bilgilerinizi özel mesaj olarak yazın bana orada kalıcı durur. Bende fırsat bulınca sizi tabloya eklerim. Çünkü sadece bilgisayardan ekleme yapabiliyorum.

Beni de ikili test heyecanı sardı. Allah hepimize güzel haberler aldırsın. Yasım da ileri olduğundan korkuyorum birşey çıkacak diye...
BANADA 12 .HAFTA GEL İKİLİ TEST YAPCAZ DEDİ....YAŞIN KAÇ BENİMDE KÜÇÜK DEĞİL KORKMA RAHAT OL HERSEY İYİ ÇIKACAK ALLAHIN İZNİYLE.

Kızlar geldik çok şükür herşey yolunda :) geçen çarş 3.28cm di bugün 4.54cm olmuş resmen kocamandı zıplayıp tekmeler atıyodu çok hareketli maşallah. Burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı da iyi dedi. haftaya 2li testim var zaten şimdilik keyfi yerindeydi kuzumun darısı hepinizin başına herkes çok mutlu hbrlerle gelir inş

OH MASALLAH GÜZEL HABERLER ALIYORUZ HEP BÖYLE OLSUN

Çalışan kuzuşlar ben yemek konusunda çok sıkıntı yaşıyorum siz neler yapıyorsunuz
bende öyle eve gider gitmez uzanmak / uyumak istiyorum .. bazen eşim yapıyor ama onada kıyamıyorum hem benden 1 saat sonra geliyo hemde yemekle ugrasıyor :) genelde eve gidince hemen yemeği koyup , bi süpürge (artık haftada 1-2 kez) tutuyorum , bazen viledayı ve toz almayı sonraki güne bırakıyorum ... tabi ütü odamın hali harap :)

Hoşgeldin tatlım gözün aydın kaç haftalık oluşunu sana cinsiyet hakkında bişey dedimi

Arkadaşlar siz sık sık dr a mı gidiyorsunuz yaa bana dr um 5 hafta sonra gel demişti evde çatlıyorum meraktan valla

Kızlar kalp atışını duyar mıyım duymaz mıyım diye endişelenmiştim ve burda paylaşmıştım hatırlayanlar vardır. Haber veriyim dedim.

Bu sabah itibariyle çooookkk şükürrr bebişmin kalp atışını karnımdan duyduk öyle güçlü atıyordu ki güm güm güm yani bnm kalbim yerinden çıkacaktı. Çok güzel bir mutlulukmuş yaa hala etkisinden kurtulamadım rüya gibiydi Doktorum herseyin yolunda olduğunu söyledi sata göre bebişim biraz geriden geliyor 8+2 olacağına 7+4 olarak ölçtü ve bunun hiçbir sorun yaratmayacağını söyledi çok mutluyum bugün dünyanın en mutlu insanı benim.

1 ay tam dolmadan gel ense kalınlığını ölçelim dedi.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın aminn.

Gözün aydın canım Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş.. Darısı benim başıma ben daha duymadım cuma günü randevum var inş bende duyarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…