2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim 8 ay önce boş gebeliğim oldu. Şimdi tekrar hamile kaldım çok şükür. SAT 30 nisan. Ama geçen salı doktora gittik, 5+1 sadece kese görünüyor, normalde 6+1 olması gerekiyor, küçük ama 2 hafta sonra gel dedi, 26 mayısta gideceğim tekrar, inşallah o zamana kadar sağlıklı bir bebiş annesine görünür...
Kafam o kadar karıştı ki, yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Çok zor bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun, dualarınızı eksik etmeyin. Birbirimizi tanımasak da bu mübarek günde dualarımız çok önemli.

aynı durumdayız canım 3 ay önce kürtaj oldum bende şimdi tekrar hamileyim bugun dr gittim 6+0 sata göre ama ultrason sonucumda 5+3 görünümünde 8mm kese yazıyor ? senin kese kaç mm bende gene aynı olmasından korkuyorum bana da 15 gün sonra gel dedi beklenmiyor da

ARKDSLAR ADETİM BİTTİ OVULASYON TESTİ YAPMAYA BASLADIM. 8. GUNUMDEYİM, BAYA KOYU CIKTI. ACABA 10-11. GUNLERDE YUMURTLUYR OLABILIRMIYIM? FOTOYU AKTARAMADIM. YA DA 3 GÜN NORMAL KANAMALI ADETTIM, ACABA YOKSA HAMİLE MİYİM

Arkadaşlar benımde sat tarıhım 7nısan yanı aslında daha çok yenı ama hafıf kanamam olduğu için gıtmiştım geçen hafta kese göründü 8mm demiştı bugün yıne çağırmiştı kontrole kese 14 mm ama embriyo görünmüyor bıde daha büyümüş olmalıydı dedi Dr haftaya yıne gel dedı sızcede normalmı

Seni tanıdığıma çok sevindim şu an:) Çünkü kimsenin beni anlamadığını hissediyorum. Eşimi sürekli bunaltmak istemiyorum. Doktor kese olması gerekenden küçük deyince dünyalar başıma yıkıldı sanki... Allah hayırlısını versin diye dua ediyorum.
Kesenin boyutu yazmıyor ve o anda çok üzüldüğüm için sormayı da akıl edemedim.
Zaman geçmiyor resmen.
Bir de ben de hamilelik belirtisi olarak sadece göğüs ağrısı ve halsizlik, ara ara da kasık ağrısı var, mide bulantım hiç yok, annemin çok bulanmış, acaba yine boş gebelik ve belirtilerim o yüzden mi başlamıyor diye korkuyorum...
Sen de belirtiler ne durumda?

bende sana rastladığıma çok sevindim eşim konuşturmuyor beni bekle diyor sonuç kağıdında yazmıyor mu ne kadar olduğu ben geçen sefer hiç acıkmıyodum bunda acıkıyorum psikolojik mi bilmiyorum bende folk sac sormayı unuttum kağıtta da yazmıyor o gözükürse bebek yakında göüküyor diye biliyorum tam emin olmasam da

Merhaba ben de 1 sene evvel boş gebelikten kürtaj oldum suan yine hamileyim ben de geçen gün kalp atışını göremedim ve suan yine doktordayim hayırlısı bakalm ama normal gebelik le boş gebelik arasında belirti de bi fark yok canım onun için endişelenme tüm belirtiler yaşanıyor boş gebelikte de.su mübarek günde Rabbim.hepimiz için hayırlısını versin...

ğöğüs agrım yok ama şişlik var tipi değişik geliyor :) hamilelik testi yapma sebebim göğüslerim yorgunum bel kasık ağrısı oluyor arada hepsi bu ama burda okudum mide bulantısı 7, hafta da belirgin hale geliyormuş belki bizim erkendir yani umarım

Canım tesekkürler güzel sözlerin için inşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebislerimize ne güzel kalp atışlarını görmüşsün darısı bizlere olsun canım
Amin canim ..
Bu arada bulantilarin başladı mı?
Ben fenayım bu hafta başladı ama kalkamiyorum ve kilo veriyorum

h
hayırlı haberini bekliyoruz canım

Benim eşim de aynısını söylüyor, bugün başka bir doktora gidelim mi dedim, saçmalama adam kaç yıl okumuş, 15 gün dediyse bildiği bir şey vardır diyor.
Ama ben de folc sacı görmek için sabırsızlanıyorum. Benim yoktu çünkü, karından ultrasonla baktığı için mi görünmedi acaba diye kendimi kandırıyorum.
Canım aslında sen o anda ekranda görebilirdin, kesenin içinde bir tane daha yuvarlak bir şey oluyor. Ve dediğin gibi eğer o varsa bebek de büyük ihtimalle oluşuyor.
Bu arada bana Coraspin verdi, eğer ilk gebeliğin gelişemediyse bunu içmelisin dedi, ilk bebek hiç oluşamadıysa coraspin işe yaramıyormuş ama gelişemediyse veriliyormuş.
Geçen sefer kanamam vardı ve progesteron vermişlerdi, bu sefer henüz kanamam yok, progesteronu da sordum kanaman olursa başlarız dedi. Tahlil bile istemedi.

sonuç kağıdında yazmıyor maalesef sadece 5+1 görünümde yazıyor...

canım benim göremedim keseyi bile zor gördüm malum devlet hastanesi adam gene inaflıydı çevirdi bak kese çok küçük gözükmez daha dedi ama benim geçen seferde şimdide kanamam yok benim geçen sefer ultrasonda o büyüyen keseyi görüp içinde bebek oluşmadı beklettiler beni en son bta hcg düşmeye başlayınca kese alındı ilaç ne o zaman ne şimdi kullanmadım hayırlısı olsun folksacı bile görmeye razıydım ama nasip 15 gün nasıl geçecekse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…