- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.521
Merhaba ben de 1 sene evvel boş gebelikten kürtaj oldum suan yine hamileyim ben de geçen gün kalp atışını göremedim ve suan yine doktordayim hayırlısı bakalm ama normal gebelik le boş gebelik arasında belirti de bi fark yok canım onun için endişelenme tüm belirtiler yaşanıyor boş gebelikte de.su mübarek günde Rabbim.hepimiz için hayırlısını versin...
Evet beklemek çok zor gerçekten ben de çok gerginim korkuyorum ben şimdi çıktım doktordan ve yine göremedik ama doktor normal bi süreç dedi ulturasona göre 6 haftaya yeni girmişim haftaya tekrar gel dedi hayırlısı olur inşallah..Amin canım, inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. Düşük yaşamak, ardından hamile kalmak stres yaşatan bir durum. Ben zaten panik bir insanım, o yüzden çok zor geçiriyorum bu günleri.
Senin kaç hafta şu an?
yolc sacı gördün mü canımEvet beklemek çok zor gerçekten ben de çok gerginim korkuyorum ben şimdi çıktım doktordan ve yine göremedik ama doktor normal bi süreç dedi ulturasona göre 6 haftaya yeni girmişim haftaya tekrar gel dedi hayırlısı olur inşallah..
bi de kese kaç mm söyledi miEvet beklemek çok zor gerçekten ben de çok gerginim korkuyorum ben şimdi çıktım doktordan ve yine göremedik ama doktor normal bi süreç dedi ulturasona göre 6 haftaya yeni girmişim haftaya tekrar gel dedi hayırlısı olur inşallah..
canım benim göremedim keseyi bile zor gördüm malum devlet hastanesi adam gene inaflıydı çevirdi bak kese çok küçük gözükmez daha dedi ama benim geçen seferde şimdide kanamam yok benim geçen sefer ultrasonda o büyüyen keseyi görüp içinde bebek oluşmadı beklettiler beni en son bta hcg düşmeye başlayınca kese alındı ilaç ne o zaman ne şimdi kullanmadım hayırlısı olsun folksacı bile görmeye razıydım ama nasip 15 gün nasıl geçecekse
Canim benimde dun geceden beri cok acik kahve akinti geliyor ve sancimda var bugun acilde igne vuruldum seninde sancin varmiKızlar önceki gün kahverengi akıntım vardı progestorona basladım dun sıkıntı yoktu az önce akıntı ıcınde kırmızılık geldi ilk defa uff
amin canım hayırlısı beklicez eşimi kandırabilirsem haftaya cumartesi gideyim diyorum bi hafta olur en azından yolc sac varsa gözükür bakalım ikna edebilirsem 15 gün diye tutturmazsa :)Benimkinde kanamam başlayınca doktor önce istirahat verdi, ilaç verdi, tutmaya çalıştı, sonra kanamam arttı ve kese büyümedi bir türlü, ondan sonra kürtaja gerek yok kendi kendine düşmeye başladı dedi ve gerçekten de düştü...
Hakkımızda hayırlısı..
Kızlar pembe akıntım devam ediyor doktoru aradım. ilaca da basladın devam ediyorsa dinlenmen gerek dedi.
yarın rapor verecek sanırım bir hafta evdeyim.. bebişim tutunsun insallah huzurla mutlulukla ise döneyim
Inşallah hepimizin bebişleri tutunurlar sağlıkla kucaklarımıza alırız bosuna pimpiriklenmişiz deriz amin
Canım dr bana o zaman iğne vermişti onu yaptırdım. ...benim rahim de kanama gozukmuyordu. .....inşallah sen de bir an evvel iyilesirsin Allah iyilik versin inşallahCanım çok tesekkurler inşallah Allah'ım hepimize şifa veersin,o mucizeler yaratır ol derse olur.Şu günün hürmetine acısın inşallah halimize .Sen de inşallah kalp atışını duyar rahatlarsın hayatım , hiç boşuna sıkma kendini bak bir sorun yok çok şükür ...İyi haberlerini bekliyorummm inşallah...
Bir de şunu sorcam önceki kanamalarından sonra doktora gittiğinde ultrasonla baktırdın mı hemen ? Kanama alanını göremediiğin oldu mu mesela ?Bnm evvelki gün hem kese hem yolk sac görünürken kanamadan snra çok küçük olarak belli belirsiz göründü ya ,kafamı ona taktım
İnşallahh canımm yaa bende çok geyecanlıyımmm :))Cok heycanlıyım ben ya yarın bnmde kontrolm 6+2 oluyor kalp atışı için gitcez işte inşallah güzel haberler alırz
Canım olabilit ben mesela 11 ve 12.gün birliktelikle hamile kaldımARKDSLAR ADETİM BİTTİ OVULASYON TESTİ YAPMAYA BASLADIM. 8. GUNUMDEYİM, BAYA KOYU CIKTI. ACABA 10-11. GUNLERDE YUMURTLUYR OLABILIRMIYIM? FOTOYU AKTARAMADIM. YA DA 3 GÜN NORMAL KANAMALI ADETTIM, ACABA YOKSA HAMİLE MİYİM
Söylemedi canım o.panikle bişey sormak da aklıma gelmedi sadece kese mi dedim evet dedi sakin ol moralini bozma normal bi süreç dedi çıktımbi de kese kaç mm söyledi mi
Ben de tam tersine alev gibiyim kızlar atrşim var sanıo herkes kıyafet giyemiorum, kapı cam açık yatıorumm :)) kız mı olcak acabaYaaaa evet ben de çpk üşüyorum. Yaz geldi hala hırkalar çoraplar. burada biri demişti ayaklar üşürse erkek olurmuş. Belki onun habercisidir :)
Ben de tam tersine alev gibiyim kızlar atrşim var sanıo herkes kıyafet giyemiorum, kapı cam açık yatıorumm :)) kız mı olcak acaba
ARKDSLAR ADETİM BİTTİ OVULASYON TESTİ YAPMAYA BASLADIM. 8. GUNUMDEYİM, BAYA KOYU CIKTI. ACABA 10-11. GUNLERDE YUMURTLUYR OLABILIRMIYIM? FOTOYU AKTARAMADIM. YA DA 3 GÜN NORMAL KANAMALI ADETTIM, ACABA YOKSA HAMİLE MİYİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?