2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım, inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. Düşük yaşamak, ardından hamile kalmak stres yaşatan bir durum. Ben zaten panik bir insanım, o yüzden çok zor geçiriyorum bu günleri.
Senin kaç hafta şu an?

ğöğüs agrım yok ama şişlik var tipi değişik geliyor :) hamilelik testi yapma sebebim göğüslerim yorgunum bel kasık ağrısı oluyor arada hepsi bu ama burda okudum mide bulantısı 7, hafta da belirgin hale geliyormuş belki bizim erkendir yani umarım[/QUOTE]

öyle mi, bu habere sevindim, umarım bizim için erkendir dediğin gibi...

Evet beklemek çok zor gerçekten ben de çok gerginim korkuyorum ben şimdi çıktım doktordan ve yine göremedik ama doktor normal bi süreç dedi ulturasona göre 6 haftaya yeni girmişim haftaya tekrar gel dedi hayırlısı olur inşallah..

Benimkinde kanamam başlayınca doktor önce istirahat verdi, ilaç verdi, tutmaya çalıştı, sonra kanamam arttı ve kese büyümedi bir türlü, ondan sonra kürtaja gerek yok kendi kendine düşmeye başladı dedi ve gerçekten de düştü...
Hakkımızda hayırlısı..

amin canım hayırlısı beklicez eşimi kandırabilirsem haftaya cumartesi gideyim diyorum bi hafta olur en azından yolc sac varsa gözükür bakalım ikna edebilirsem 15 gün diye tutturmazsa :)

Kızlar pembe akıntım devam ediyor doktoru aradım. ilaca da basladın devam ediyorsa dinlenmen gerek dedi.
yarın rapor verecek sanırım bir hafta evdeyim.. bebişim tutunsun insallah huzurla mutlulukla ise döneyim
Inşallah hepimizin bebişleri tutunurlar sağlıkla kucaklarımıza alırız bosuna pimpiriklenmişiz deriz amin

Yaaaa evet ben de çpk üşüyorum. Yaz geldi hala hırkalar çoraplar. burada biri demişti ayaklar üşürse erkek olurmuş. Belki onun habercisidir :)

bu mübarek gecede allah bebeklerimizi korusun canım üzme kendini yat dinlen

Canım dr bana o zaman iğne vermişti onu yaptırdım. ...benim rahim de kanama gozukmuyordu. .....inşallah sen de bir an evvel iyilesirsin Allah iyilik versin inşallah

ARKDSLAR ADETİM BİTTİ OVULASYON TESTİ YAPMAYA BASLADIM. 8. GUNUMDEYİM, BAYA KOYU CIKTI. ACABA 10-11. GUNLERDE YUMURTLUYR OLABILIRMIYIM? FOTOYU AKTARAMADIM. YA DA 3 GÜN NORMAL KANAMALI ADETTIM, ACABA YOKSA HAMİLE MİYİM
Canım olabilit ben mesela 11 ve 12.gün birliktelikle hamile kaldım

Yaaaa evet ben de çpk üşüyorum. Yaz geldi hala hırkalar çoraplar. burada biri demişti ayaklar üşürse erkek olurmuş. Belki onun habercisidir :)
Ben de tam tersine alev gibiyim kızlar atrşim var sanıo herkes kıyafet giyemiorum, kapı cam açık yatıorumm :)) kız mı olcak acaba

Ben de tam tersine alev gibiyim kızlar atrşim var sanıo herkes kıyafet giyemiorum, kapı cam açık yatıorumm :)) kız mı olcak acaba

Kız bende öyleyim vallahi, ateş çıkıyor vücudumdan menapoza girmiş gibiyim
Ölçsem bence 40 derece içimdeki yangın Eşim bile diyor ateş gibisin diye.
Sağlıklı olsunlar önce tabiii ama kız olsalarda fena olmaz hani

Kızlar nasıl doğum istiyorsunuz.
Ben bu duyguyu en azından bir kez tatmak istiyorum. İlk doğumumun normal doğum olmasını istiyorum, her şey yolunda giderse.

ARKDSLAR ADETİM BİTTİ OVULASYON TESTİ YAPMAYA BASLADIM. 8. GUNUMDEYİM, BAYA KOYU CIKTI. ACABA 10-11. GUNLERDE YUMURTLUYR OLABILIRMIYIM? FOTOYU AKTARAMADIM. YA DA 3 GÜN NORMAL KANAMALI ADETTIM, ACABA YOKSA HAMİLE MİYİM

Canım benim 12. Gün koyuydu.. O gün ve sonraki 3 günü değerlendirdik... Erken yumurtladım anlayacağın.. Adetin ertesi günü hamile kakan tanıdığım var, 25. Günde yumurtlayan tanıdığımda var.. Sen günleri değerlendir ama benim gibi ovulasyon testi yapmaya devam et, garanti olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…