- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #46.621
aman kızz kurtuldum neyse kigorumcene dedım
son bi kere yaptırıcam doğumdan önce işte o zamana kadar daha ilkel yöntemlere başvurucam mecburyaaaaaaa napcan peki
aynen verılmıs sadakan varmıs anlamıstır sonunda o beeynıaman kızz kurtuldum neyse ki
canım öyle düşünme benim ki de hareket etmedi hiçama benim bebeğim az hareket ediyor su az diye ozaman benim nst güzel geçmicek
ohhhhhhhhhhhhh bende bu cumleyı kurmak ıstıorummmmmmmmmmişte yarın son günüm,pazartesiden itibaren doğum iznine ayrılıcam sonunda geldi ya :))
canım öyle düşünme benim ki de hareket etmedi hiç
halası ,anladı suçunu diyor.. kadın demiş ki ne o öyle zırt pırt gidiyosunuz demiş.. abimin evine gidyorum demiş görümce mantığa bak sanki abisi bekar.. hala da demiş ki gece 12 de kimi görmeye gidiyon bana gazel okuma demiş .. helall dedimaynen verılmıs sadakan varmıs anlamıstır sonunda o beeynı
Yani ben sgk nin cagri merkezindende oyle ogrenmistim ama ogrendiklerimde yanlis biliyo olabilir.issizlikde bugun baglandi ay sonu alcam.8 ay 1100 liraymis bez paramiz cikti diyorumılk gun 3 4 kez cıktın mı vc ye
aaa olemı arkadasıma sorayım bakalm o sımdı aldı rapor parasını ıssızlıkte alıcaktı o alırsa herkes alır ozaman
benmkı duser bayılır bırde haberlere cıkarız
butonu elime verdiler ama hiç basmadım canım çünkü hiç hareketi olmadıaaa ozaman butona nasıl bastın canım :))
benim de p.tesi son inşallah :)işte yarın son günüm,pazartesiden itibaren doğum iznine ayrılıcam sonunda geldi ya :))
ohhhhhhhhhhhhh bende bu cumleyı kurmak ıstıorummmmmmmmmm
benim de p.tesi son inşallah :)
butonu elime verdiler ama hiç basmadım canım çünkü hiç hareketi olmadı
Ev taşıyor büyük ihtimalametist80 nerde dünden beri ondan da haber yok.....
delıye bak sankı abı yalnız yasıo senı dusunen takan yok helal olsun halaya gozume gırdıhalası ,anladı suçunu diyor.. kadın demiş ki ne o öyle zırt pırt gidiyosunuz demiş.. abimin evine gidyorum demiş görümce mantığa bak sanki abisi bekar.. hala da demiş ki gece 12 de kimi görmeye gidiyon bana gazel okuma demiş .. helall dedim
ıı valla bende alsam super olur yaa eger ole olursa bebısım 9 aylık olana kdr ben bakarımYani ben sgk nin cagri merkezindende oyle ogrenmistim ama ogrendiklerimde yanlis biliyo olabilir.issizlikde bugun baglandi ay sonu alcam.8 ay 1100 liraymis bez paramiz cikti diyorumvallaha bizimki dayaniklidir diyorum ama belli de olmazz.ama insan ister yaa yaninda.doktor son dakka geliyor ozamana kadar tanimadigin tipler.zaten tedirginsin.cok sacma ama yapacak biseh yok
o evtasıcaktı bugun kosturuodur ordan oraya :)ametist80 nerde dünden beri ondan da haber yok.....
evet öyle denk geldi :)zamanlama da süper canım maaştan bir gün sonrası :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?