- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.161
Ben iyim cnm dikiş yerleri zor tabiki kalkıp otururken yalnız yapamıyorsun Allahtan eşim yanımda herşeyimle o ilgileniyor bugun annem ılık duş aldırdı yemek yaptı kızlar sakın eşinizle yalnız kalmayı dusunmeyin yeterki biri olsun yanınızda kayınvalide sevmeseniz de olsun yemeğinizi yapması lazım herdaim sıcak çorbanız kayısı suyunuz hoşafınız hazır olmalı gecelikler kirlendi hastanede eve geldik direk yıkadılar utulediler.....eşiniz sadece size yetişiyor soylim birde sut sağıyoruz tabi biz erken olduğu için....temizlik yemeğe bayan lazım unutmayınCanim senin sagligin nasil agrin varmi
tırnak konusunda güvenememAaa ben her konuda güvenirim. Güvenmezsem yapmaz zaten o yüzden güvenmek lazımki o da işin ucundan tutsun
Buralardayım tatlım :)
kaç gün kaldın sen?Ben iyim cnm dikiş yerleri zor tabiki kalkıp otururken yalnız yapamıyorsun Allahtan eşim yanımda herşeyimle o ilgileniyor bugun annem ılık duş aldırdı yemek yaptı kızlar sakın eşinizle yalnız kalmayı dusunmeyin yeterki biri olsun yanınızda kayınvalide sevmeseniz de olsun yemeğinizi yapması lazım herdaim sıcak çorbanız kayısı suyunuz hoşafınız hazır olmalı gecelikler kirlendi hastanede eve geldik direk yıkadılar utulediler.....eşiniz sadece size yetişiyor soylim birde sut sağıyoruz tabi biz erken olduğu için....temizlik yemeğe bayan lazım unutmayın
napıyosun ki sesin çıkmıyor hiçBuralardayım tatlım :)
Uzunda boylu fidan gibi kızımmm olcakk yandı erkeklere o da fit olim diye ugrasiyo demek kibizm erkeklerin aklini celecek findik
Tşkr ederizzz cnmmmgüle güle kullanın bebişle
Amin canım hepimiz inşallah. Gebelik takvimim doğru canım. 25 aralık 37 1 oluyorumgebelık takvımınde yanlış yazıyor o zaman
hayırlısıyla alırsın inşallah kucagına
Bnmde en sevdiğim renk mor evimde hep morlu :)) saol kuzucummmmOyy cok guzelmissss en sevdigim renk morr. Bi ara dusundum bende mor alim die esim istemedi :)) gule gule kullanin canim
Doktor yanlış biliyor demek ki söyleyim de hatasını düzeltsinTahmini doğum tarihin 14 ocaksa cuma günü daha 34 biter bi yanlış var burda 14 ocağı 40 sayarak geri gel bak 34 çıkıyo benim 12 si daha salı bitti 34 :)
Uzunda boylu fidan gibi kızımmm olcakk yandı erkekler
Aaa ben her konuda güvenirim. Güvenmezsem yapmaz zaten o yüzden güvenmek lazımki o da işin ucundan tutsun
Ayy cok ciciiiiiArabamızzz geldiiii
İyi dayandın gene ben eve girdiği an evi terkederdim. Yada şimdiye çoktan doğurmuş olurdum
Senle ne cok seyimiz benziyor :) benimkide oyle canim, ben zayifim, hamilelikten once gobek sifirdi, hamilelikte cok az kilo aldim. O yuzden hareketlerini cok hissedersin demisti dr. Bu ara bebisde kilo aldigi icin, hareketleri daha sert, karnimda bi dalgalar oluyor, inanilmaz, oyle bi itikliyorki, yarip cikcak saniyorum odum patliyor :)kizlar sizin bebisler de hareket ederken karninizi asiri geriyo mu? aci veren sanki boyle karnimi yarip cikcak gbi acitiyo her hareketi benmkinin..
Senle ne cok seyimiz benziyor :) benimkide oyle canim, ben zayifim, hamilelikten once gobek sifirdi, hamilelikte cok az kilo aldim. O yuzden hareketlerini cok hissedersin demisti dr. Bu ara bebisde kilo aldigi icin, hareketleri daha sert, karnimda bi dalgalar oluyor, inanilmaz, oyle bi itikliyorki, yarip cikcak saniyorum odum patliyor :)
daha içerde aman bende mutfakta kek kurabiye yapıyom şarjım yanımda ya
Evet canim cok sukur, hep oynasinlar zaten, o kadar alistimki surekli durtmesine, yarim saat oynamasa ne oldu diye psikopata baglayip ben durtuyom cocugumu :)ben de oyle olcak diye korkuyorumher hareketi hissediyorum masallah,ufak tefek ve zayif olmak etkili olablrmis yani demek.. keyifleri de yerinde demek ki sukur
Cok guzelmis, gule gule iyi gunlerde kullanin mutlu mesut :) kiz bebek olunca her bisey rengarenk oluyorArabamızzz geldiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?