2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim senin sagligin nasil agrin varmi
Ben iyim cnm dikiş yerleri zor tabiki kalkıp otururken yalnız yapamıyorsun Allahtan eşim yanımda herşeyimle o ilgileniyor bugun annem ılık duş aldırdı yemek yaptı kızlar sakın eşinizle yalnız kalmayı dusunmeyin yeterki biri olsun yanınızda kayınvalide sevmeseniz de olsun yemeğinizi yapması lazım herdaim sıcak çorbanız kayısı suyunuz hoşafınız hazır olmalı gecelikler kirlendi hastanede eve geldik direk yıkadılar utulediler.....eşiniz sadece size yetişiyor soylim birde sut sağıyoruz tabi biz erken olduğu için....temizlik yemeğe bayan lazım unutmayın

kaç gün kaldın sen?

Aaa ben her konuda güvenirim. Güvenmezsem yapmaz zaten o yüzden güvenmek lazımki o da işin ucundan tutsun

ya bn kacgundur rahatszm elimi de blenderla dogramistm ya kullanamiyordum. yine de tek basina yollayamiyorum mutfaga. guvenemiyrm nedense. ki yalniz da yasamis bi insan. bende isimi baskasina birakmama huyu vardir ondan galiba ama kahvaltiliklari dolaptan alcak onu bile bana soruyo eli ayagi dolasti dedign gbi biraksam iyi olcak kendi basina yoksa olmuo bn rahatszken kalkip birlikte yapioz ne anladim ben bu isten

kizlar sizin bebisler de hareket ederken karninizi asiri geriyo mu? aci veren sanki boyle karnimi yarip cikcak gbi acitiyo her hareketi benmkinin..
Senle ne cok seyimiz benziyor :) benimkide oyle canim, ben zayifim, hamilelikten once gobek sifirdi, hamilelikte cok az kilo aldim. O yuzden hareketlerini cok hissedersin demisti dr. Bu ara bebisde kilo aldigi icin, hareketleri daha sert, karnimda bi dalgalar oluyor, inanilmaz, oyle bi itikliyorki, yarip cikcak saniyorum odum patliyor :)

ben de oyle olcak diye korkuyorum her hareketi hissediyorum masallah,ufak tefek ve zayif olmak etkili olablrmis yani demek.. keyifleri de yerinde demek ki sukur

ben de oyle olcak diye korkuyorum her hareketi hissediyorum masallah,ufak tefek ve zayif olmak etkili olablrmis yani demek.. keyifleri de yerinde demek ki sukur
Evet canim cok sukur, hep oynasinlar zaten, o kadar alistimki surekli durtmesine, yarim saat oynamasa ne oldu diye psikopata baglayip ben durtuyom cocugumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…