- 3 Mayıs 2015
- 977
- 589
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.181
Aynen tabiki de git canim. Bu zamanlar bos birkmaya gelmez. Tedbiri elden.birakmamak gerektemizlik yapayım dedim zorladım canım kesin, doktorda öyle dedi telde, yarın gidicem bu bahaneyle kağanımı görmüş olurum :))
Evet canim cok sukur, hep oynasinlar zaten, o kadar alistimki surekli durtmesine, yarim saat oynamasa ne oldu diye psikopata baglayip ben durtuyom cocugumu :)
Aminnn canim, insallah vaktinde saglikla alalim bebislerimizi.dimi ya oyle de psikopatligimiz var zaten:) masallah Allah bozmasn keyflerni
Canim geçen gün arkadaş söyledi bal şerbeti yapıp iciyormus o hakiki balla bebeğe kilo aldiriyormus 4 kilodan fazla doğdu bebeği bide hurma ve muz dedi sen doğana kadar yemeye içmeye bak kilosu altta haftasına göre alınacak kilodan çok da düşük değil gibi geldi doğana kadar alır daha 3 e yakın olur e o da yeterKızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi
Canim ben hastaneye doğum çantasında goturmustum humanayi bebek doğdu emziriyorum annem dediki kızım sütün geliyor mu bende bilmem edin sonra bi korku sardı beni her fırsatta içtim suya karıştırdım karıştırdım ertesi gün hastaneden çıktık eve geldik goguslerim taş gibi oldu atesim çıktı öyle bi süt yaptiki anlatamam bebeğin ağzı yüzü süt içinde kalıyordu yani zaten sutum gelmismis bi de humanayi icince Coşmus benim sütler kesinlikle çok tavsiye ederimBilmiorumki cnm bende bakcam bi eczanelerde falan varmıdır acaba..bunu önerio herkes
Saol kuşımmmAyy cok ciciiiii
Çişin gelmio mudaha içerde aman bende mutfakta kek kurabiye yapıyom şarjım yanımda ya
Çok saoll canımmm :)) eet yaa pembeli morlu herbişeyiCok guzelmis, gule gule iyi gunlerde kullanin mutlu mesut :) kiz bebek olunca her bisey rengarenk oluyor
Aaa süper oldu bu tavsiye cnmmm bnde alıp götrcemm iççem heryerde satılıo mu ki canım .?Canim ben hastaneye doğum çantasında goturmustum humanayi bebek doğdu emziriyorum annem dediki kızım sütün geliyor mu bende bilmem edin sonra bi korku sardı beni her fırsatta içtim suya karıştırdım karıştırdım ertesi gün hastaneden çıktık eve geldik goguslerim taş gibi oldu atesim çıktı öyle bi süt yaptiki anlatamam bebeğin ağzı yüzü süt içinde kalıyordu yani zaten sutum gelmismis bi de humanayi icince Coşmus benim sütler kesinlikle çok tavsiye ederim
Sezaryen oldum canım ben çatı açılmadıgi için. Benim siğil ler hamileligin ilk haftalarında oluştu bi aya yakın sürdü sonra kayboldu. Doğuma kadar kalmadı yaniDoğumlarını Nasıl yaptın ?
Hahaha aynen ben yarim saatte bir tuvaletteyimmÇişin gelmio mu
Benimde tam tersi pespembe suyla karışık gelmiştinişan benim bildiğim koyu kahverengi ve sümüksü bi kıvamda oluyor yani benim ilkinde öyleydi takip et daha fzla olursa dr unu ara bence
Yani öyle dediyse vardır bi bildiği ben sen hesapladıysan diye söylemek istedim:)Doktor yanlış biliyor demek ki söyleyim de hatasını düzeltsin
Aaa süper oldu bu tavsiye cnmmm bnde alıp götrcemm iççem heryerde satılıo mu ki canım .?
1 ay oncesine kadar canim bise isterdi kek pogaca vs kalkar yapardım.. simdi sagdan sola donmeye mecalim yoktotom buyucek yata yata haha kolay gelsn sana da canimmm aksam aksam amaaaa
Sorma öyle fena sıkıştım ki kociş geldi kurubiyeleri almaya da kaapıda nöbet tuttu işedim mmmmmÇişin gelmio mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?