2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi
Canim geçen gün arkadaş söyledi bal şerbeti yapıp iciyormus o hakiki balla bebeğe kilo aldiriyormus 4 kilodan fazla doğdu bebeği bide hurma ve muz dedi sen doğana kadar yemeye içmeye bak kilosu altta haftasına göre alınacak kilodan çok da düşük değil gibi geldi doğana kadar alır daha 3 e yakın olur e o da yeter

Bilmiorumki cnm bende bakcam bi eczanelerde falan varmıdır acaba..bunu önerio herkes
Canim ben hastaneye doğum çantasında goturmustum humanayi bebek doğdu emziriyorum annem dediki kızım sütün geliyor mu bende bilmem edin sonra bi korku sardı beni her fırsatta içtim suya karıştırdım karıştırdım ertesi gün hastaneden çıktık eve geldik goguslerim taş gibi oldu atesim çıktı öyle bi süt yaptiki anlatamam bebeğin ağzı yüzü süt içinde kalıyordu yani zaten sutum gelmismis bi de humanayi icince Coşmus benim sütler kesinlikle çok tavsiye ederim

Aaa süper oldu bu tavsiye cnmmm bnde alıp götrcemm iççem heryerde satılıo mu ki canım .?

Kızlar ben şubat annesiyim ama size bisey sorcam bu haftalar da bel ağrısı çeken var mi araniz bugn hiç.kalkmadm surekli yattm ağrıdan ayağa kalknca cogaliyo agryo tutulms gbi sanki belim

Kızlar bebeginiz asagi tarafa baski uyguladiginda oraya agri vuruyormu yani degisik bisey oluyor biri beni aydinlatsin please :))

bazen düşünüyorum hamileliğin başından beri ağrı acı çekiyorsun.Doğumdan sonra bunlar geçinceeski halime dönünce tuhaf gelirmi diye düşünüyorum.Bir yandan da ya bu myomlar ağrı yapmaya devam ederse diye korkuyorum.Kafamda deli sorular sanırım 9 aydır evde olmanın verdiği depresyon halleri.Artık göbeğim iyce acıyor otursam acıyor,yatsam kalksam acıyor.baskı cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…