2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu bacak arasından ayağımızın başladığı yerlerde ağrısı olan var mı ? Özellikle sabahları uyandıgımda yürümekte zorşanıyorum..bacaklarımı ayıramıyorum ne ki bu kasık altımı leğenmi ne bu ya ne bu

zaten anne karnındakı bebek agırlasınca da zor kalkılıyor
o kısmı yabancı gelmedı.
senin her sey bi anda gelişti. neyın ne olacagı bellı olmuyor.
babacık napıyor peki?
Çok heyecanlı ne yaptığını bilmiyor...benim kocacik biraz sersemlesti sanırım 2 gündür çok geç anlıyor 2 defa söylüyorum herseyi ama yazık korktu çok aniden gelişti çünkü hersey ama masaallah iyi baba olacak

doktor sana bir de 5 ocak demıstı dımı ?
o zaman anlaşılmamıs mı ki birden oldu bunlar?

Evet genelde uzanik pozisyondan kalkip yururken oluyor degilmi bendede var o

Kızlar 34+4 te 2310 gram olarak spinal sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Yine sancım olunca dr a gittim. Hemen alıyoruz dedi. Ciğer geliştirici iğne de olduğu için herhangi bir sağlık problemi yaşamadık çok şükür. Sütüm de geldi. Ayağa kalkıp yürümeye bile başladım :) korkmayın sakın. Darısı başınıza :)

Ciddimisin aynı hafta ve günde olmuş bebislerimiz...ama benimki küvez de suan.....tebrik ederim sağlıkla büyüsün inş ☺

Hadi gözün aydın cnm böyle giderse bizdende bi doğum haberi gelecek sağlık probleminiz olmadığına çok sevindim darısı başımıza

Yani öyle dediyse vardır bi bildiği ben sen hesapladıysan diye söylemek istedim:)
Canım yanlışlık falan yok 26 aralık doğumtarihi olarak verdi dr. Ve o gün önce 37 1 oluyorum inşallah.
Kızlar bebeginiz asagi tarafa baski uyguladiginda oraya agri vuruyormu yani degisik bisey oluyor biri beni aydinlatsin please :))
Canım benim de kasığın sağ tarafında çok ağrı var bebiş kafasını dayamış etim ezilmiş ondanmış

hayırlı olsun .. küveze falan gırmedı yani?

iki kere ameliyathane tecrübem oldu ikisindede kçım dondu hatta odaya çıkarmışlardı beni.. kendime geldiğimde üstümde kocaman bi battaniye olmasına rağmen zangır zangır titriyordum
Ben eylülde tecrübe etmiştim. Serinlik bana o mevsimde rahatsız edici gelmemisti. Ama şimdi soğuk oldugu fikri bile beni usutuyor
Yoksa enfeksiyona sebep olmaması için soğuk olması gerektiğini biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…