- 21 Mart 2011
- 736
- 622
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #53.201
Valla eczanelerde kesin vardır da bende hatırlamıyorum 4 sene geçti benim de bi ara almam lazım yine:) ben sonrasında pek ihtiyaç duymamistim süt bi gelince zaten çocuğun ihtiyacindan fazlası oluyor sütüm gelir mi gelmez mi diye dusunmemek lazım kesin gelecek diye sartlanmak ve hep emzirmek lazım emdikce geliyor çünkü ben kızıma iki yaşında biraktirdim meğer bayagi sutum varmış ve çocuk resmen sütle doyuyormus hasta olduğunda da bir numaralı kurtarıcı oluyor emmesi emzirmek çok güzel bi duygu Rabbim hepimize sağlıkla tattirsin inşallah tekrarAaa süper oldu bu tavsiye cnmmm bnde alıp götrcemm iççem heryerde satılıo mu ki canım .?
Surrender o ayak baş parmağım var ya öyle zor kestim ki bi baktım testere gibi olmuş şunu bi törpüle be bey dedim
Benimki bağdaş kurmaktan farklı bir boyuta taşındıyarım bağdaş kurarak yapıyorum ben de
Kayısı içtim cnm bugün sütüm gelmeye başladı :)süt için hangi komposto,
fark etmez mı yoksa?
2 gün kaldım ben gazı çıkarınca taburcu ediyorlar hemenkaç gün kaldın sen?
Sıcak duş almakda süt indirirmis canim haberin vardir belkiKayısı içtim cnm bugün sütüm gelmeye başladı :)
Olmazmiii, hatta kuyruk sokumu bile agriyo. Fazla is yapmiyorum artik. Hemde taaa 20li haftalardan beri. Doktora soyletince normaldir diyo zatenKızlar ben şubat annesiyim ama size bisey sorcam bu haftalar da bel ağrısı çeken var mi araniz bugn hiç.kalkmadm surekli yattm ağrıdan ayağa kalknca cogaliyo agryo tutulms gbi sanki belim
kayısı kompostosu çok önemlı demek ki.. tekrardan geçmiş olsunKayısı içtim cnm bugün sütüm gelmeye başladı :)
Benimde biseyler oluyo ama bende adini koyamiyorum. Agrimi desem adet sancisimi desem bilemedimKızlar bebeginiz asagi tarafa baski uyguladiginda oraya agri vuruyormu yani degisik bisey oluyor biri beni aydinlatsin please :))
Evt bu sabah aldım dusu nasıl rahatladım anlatamam :) sonra sütüm gelmeye başladı zaten ve kompostoda içiyorum tabikiSıcak duş almakda süt indirirmis canim haberin vardir belki
Saol cnm küçücük çok tatlı benim gibi mizmiz nazli acı çekmekten korkan biri doğum yaptı dusunsenize :)kayısı kompostosu çok önemlı demek ki.. tekrardan geçmiş olsun
hayırlı olsun minnoşun. tez zamanda çıkar inşallah canım
sezeryan degıl mıydı?Saol cnm küçücük çok tatlı benim gibi mizmiz nazli acı çekmekten korkan biri doğum yaptı dusunsenize :)
Hay masallah sizeSaol cnm küçücük çok tatlı benim gibi mizmiz nazli acı çekmekten korkan biri doğum yaptı dusunsenize :)
Evt sezeryansezeryan degıl mıydı?
Darısı hepinizin başına tabi zamanında gelsinler acele etmesinlerHay masallah size
başa gelen çekiliyor işte :=) nasıl geçti, agrın sızın ne alemde?Evt sezeryan
Ilk uyandiginda ağrıyı hissediyorsun tabi fakat zaten hafif mahmur oluyorsun anesteziden ilk gün sıkıcı 6 saat sonra kalkıp gezdiriyorlar sonrası daha rahat ee sonuçta ameliyat bu agrı mecbur suan bile tek kalkamiyorum ama emin ol çok güçlü oluyorsun korkmuyorumbaşa gelen çekiliyor işte :=) nasıl geçti, agrın sızın ne alemde?
zaten anne karnındakı bebek agırlasınca da zor kalkılıyorIlk uyandiginda ağrıyı hissediyorsun tabi fakat zaten hafif mahmur oluyorsun anesteziden ilk gün sıkıcı 6 saat sonra kalkıp gezdiriyorlar sonrası daha rahat ee sonuçta ameliyat bu agrı mecbur suan bile tek kalkamiyorum ama emin ol çok güçlü oluyorsun korkmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?