- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.761
Biraz yürüsen yavaş yavaş varsa bi magnezyum al..benimde ara ara oluyor canım ama nedense bu geceleri bambaşka oluyor işler...kac saattir hem kasiklarimdan hem belimden bildignz adet sancisi gbi sancim geliyor. uykuya dalmak istiyorummmm,uyuyayim da gecsin gitsin istiyorumm.ve de artk oram buram agriyodan biktm resmen,kendimi dinlemicem o olacak. herkese hayirli aksamlar
Sanirim 10 yil gecmeden olmuyomus diye duymustum, yinede son dakikaya birakmayin riske atilacak bi durum degil . %90 sezaryen olacagi halde benim doktorumda sancini beklicem diyor. Hayirlisi :)
Dogrudur, bizde alttan kesi mevzusuda var ayrica yurtdisinda pek tercih edilmiyomus, kolayina kaciliyo turkiyede illaki...Yok canım 15 ay arayla ssvd yaptıranlar var. Artık yatay kesi yapıldığı için rüptür riski %1-0,5 arası.. Asıl ikinci sezeryan sonrası komplikasyon riski %4 ila %5 arası.. Ama işte yeterli donanım yok ülkemizde.
Dogrudur, bizde alttan kesi mevzusuda var ayrica yurtdisinda pek tercih edilmiyomus, kolayina kaciliyo turkiyede illaki...
Bende turk kahvesi asigi idim. Bi tiksindim kokusundan 7. Haftada, o gun bugundur kokusunu dahi almak isyemiyorum (sigarada ayni sekilde) bi keyif yapmayi bende cok ozledim yaJacobs içmeyi özledim ...şimdi koyu bir kahve hazırlasam çarpıntı yapacakkahvesini az atsam bişiye benzemicek offf...ağrılar çarpıntılar
Yok normal dogumlardada hani alttan kesi uyguluyolarya, onu bile yapmiyolarmis yurt disindaAnlamadım ssvd mi tercih edilmiyormuş yurtdışında sezeryan mı?
Ve ağrıyan yere paralel olan sağ ön kaburgamın altıda batıyor gibi ağrıyor bazen. Aklım çıkıyor bildiğin. Eğilerek bişey yapınca çok oluyor özellikle..S
ay valla aynen benimde sırtımın sağ tarafı kemiğim ağrıyo...
Yok normal dogumlardada hani alttan kesi uyguluyolarya, onu bile yapmiyolarmis yurt disinda
Bendede tufah agrilar sancilar vs oluyo dinlememeye calisiyorum bende kendimi ama oyle duzenli degil diye kaale almiyorum. Aslinda artik dikkat etmemiz lazimkac saattir hem kasiklarimdan hem belimden bildignz adet sancisi gbi sancim geliyor. uykuya dalmak istiyorummmm,uyuyayim da gecsin gitsin istiyorumm.ve de artk oram buram agriyodan biktm resmen,kendimi dinlemicem o olacak. herkese hayirli aksamlar
daha genis araliklarla oluyor,dedigin gbi aklima gelmiyo da degil ama hep korkudan ya iyce tirstim. uzak kalmam gerek sanirm biraz :/ bi de bebek hala cok harekrtli o rahatlatiyor allahtan..Canim sancilarin icin saate bakarak dakka tut.5 dk da bir oluyosa soylediklerin dogum sancisi olabilir.Allah korusun.
Dikey demedim canim yanlis anladin sanirimİlk defa duydum. Halbuki artık dikey kesi yapılmıyor. Dikey kesi tehlikeli.
Demekki benim ellerde o yuzden tutmuyo parmaklar bi tuhaf oldu agriyo odami normalmisBenim de cok ellerim agrıyor kapanmıyor parmaklarım kireçlenmiş gibi üstelik magnezyumda kullanıyorum ama doktorum normal gözlerin de şişecek dedi
Demekki benim ellerde o yuzden tutmuyo parmaklar bi tuhaf oldu agriyo odami normalmis
Aynen hepsi birbirine girdi birdenCanım ani kilo artışı ya da ödem iyi değil diye biliyorum.. Bu arada dikey kesi yatay kesi karıştı.
Aynen hepsi birbirine girdi birdennormal dogumun vajinal kesisini yapmadan dogurtuyolarmis yurt disinda demek istemistim, hani ufak bisey kesiyolarya bebegin basi rahat ciksin diye...sezaryen kesisi degil yani
Aynen hepsi birbirine girdi birdennormal dogumun vajinal kesisini yapmadan dogurtuyolarmis yurt disinda demek istemistim, hani ufak bisey kesiyolarya bebegin basi rahat ciksin diye...sezaryen kesisi degil yani
Aynennn onu anlatmaya caliyodumsen perine kesisini diyorsun.yurt dışında perine bölgesine yağlarla masaj yaparak yumuşatıyorlar. yırtık oluşmuyor. ondan çok zorunlu olmadıkça kesi yapılmıyor..
Aynennn onu anlatmaya caliyodumbizde bunla bile ugrasmiyolar malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?