2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah yarın cıkarsın

hha su an bile yeni dogan bebekler gibi uyku duzenimiz olmus,onlarla nasl olcaz kim bilir

Allah yardmcin olsn cnm,ins sorun olmaz cikarsiniz..

en önemlı kkilo alma haftaları bu haftalarmıs, her seyi arastırmaktan kafam allak bullak oldugu için buna sıra gelmemiş.
günlük sütümü, yogurdumu, pekmezimi, kaşarımı yerim ve gerısını takmam artık
yoruldum kilodan dolayı. bu zamana kadar ugrasmayaydım, kendımı bu zamana saklayaydım yorulmazdım sanırım
saldım yaa artık

El ağrıları bendede var. Magnezyum falan hiç birşey karetmiyor ki tahliller de magnezyum değerim normal çıkıyor. Doktor yapacak birşey yok cekecen dedi ama bu nasıl bir ağrıdır böyle. Hele ilk uyanica kırık olsa bundan ax acır herhalde. Yanlız ben değilmişim sanırım çok kişide var sanirim bu agrilar. Bu arada 3 gün önce kontrolüm vardı kilo 2900 boy 49 cm dedi doktor normal degilmi

Valla benimde cok cikmadi ama kilolarrr siskinliklerrr derken baska bi insan oldumm ayagima olan 1 spor ayakkabim var basina bisey gelicek diye odum kopuyo

Canım benimde sırtımın sağ tarafı aşırı derecede ağrıyor. Ağladığım bile oldu ağrıdan. Gece uykumdan uyanıyorum bazen. Bu nedenle okuldan da erken izne ayrılmak zorunda kaldım.

bende senin gibiyim... Zor dalıyorum uykuya... Gece çişe kalktım mı tamam kaçtı gitti uyku...

Canım benimde sırtımın sağ tarafı aşırı derecede ağrıyor. Ağladığım bile oldu ağrıdan. Gece uykumdan uyanıyorum bazen. Bu nedenle okuldan da erken izne ayrılmak zorunda kaldım.
Hepimizde ayrı bir sorun var ya herkesin bir yeri agriyor. Boyle kuş gibi hafif olacağımız günlere hasretim. Ah ah nerede seke seke geldiğimiz günler şimdi bırak çekmeyi yuvarlanma bile imkânsız

Bence sancın 100ü gelir 2haftaya kadar o zaman, insallah normal dogum nasip olur, hayırlısı ile alırız güzel haberini

Benim de cok ellerim agrıyor kapanmıyor parmaklarım kireçlenmiş gibi üstelik magnezyumda kullanıyorum ama doktorum normal gözlerin de şişecek dedi

kac saattir hem kasiklarimdan hem belimden bildignz adet sancisi gbi sancim geliyor. uykuya dalmak istiyorummmm,uyuyayim da gecsin gitsin istiyorumm.ve de artk oram buram agriyodan biktm resmen,kendimi dinlemicem o olacak. herkese hayirli aksamlar
Canim sancilarin icin saate bakarak dakka tut.5 dk da bir oluyosa soylediklerin dogum sancisi olabilir.Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…