2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende turk kahvesi asigi idim. Bi tiksindim kokusundan 7. Haftada, o gun bugundur kokusunu dahi almak isyemiyorum (sigarada ayni sekilde) bi keyif yapmayi bende cok ozledim ya
ablamın dr demişti ona siz hasta değilsiniz herşey yasak olsun...hamilesiniz dedi..canınızın çektiğinden abartmadan yiyebilirsiniz..sigara alkol hariç kahvenin ardından magnezyum içmekte artık ne ise hayaller hayatlar mı ne işte ondan

Ben artik biseyler yemektende bimtim ya bi fenalik geldi aslinda hicbisey yemek istemiyorum ama hala zorla tikiyorum biseyler baslarda gittigim baska bi doktor haftada bi kadeh sarap icebilirsin iyi olur demisti ben sok. Icmedim tabisiii

Ben artik biseyler yemektende bimtim ya bi fenalik geldi aslinda hicbisey yemek istemiyorum ama hala zorla tikiyorum biseyler baslarda gittigim baska bi doktor haftada bi kadeh sarap icebilirsin iyi olur demisti ben sok. Icmedim tabisiii
Şarap mı ne dr lar var arkadaş

olsun yaa bbg evı gıbı işte
ben bu aralar çok uyumaya basladım. midem bulandıgı zaman başımı koyuyorum yastıga bır bakmısın gitmişim ben
Bende kurulmuş gibi sabaha karşı uyuyorum gün içinde içtiğim sıvı anca mı o zamana tükeniyor ne saçmalık çiş yap su iç yat sonrakine davetiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…