- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #54.781
ablamın dr demişti ona siz hasta değilsiniz herşey yasak olsun...hamilesiniz dedi..canınızın çektiğinden abartmadan yiyebilirsiniz..sigara alkol hariçBende turk kahvesi asigi idim. Bi tiksindim kokusundan 7. Haftada, o gun bugundur kokusunu dahi almak isyemiyorum (sigarada ayni sekilde) bi keyif yapmayi bende cok ozledim ya
ablamın dr demişti ona siz hasta değilsiniz herşey yasak olsun...hamilesiniz dedi..canınızın çektiğinden abartmadan yiyebilirsiniz..sigara alkol hariçkahvenin ardından magnezyum içmekte artık ne ise hayaller hayatlar mı ne işte ondan
Kolaycilik hep canim yaAynen belki kesmese yırtık oluşmayacak.. ne olur ne olmaz felsefesi bizim insanlarımızı ele geçirmiş.
Şarap mıBen artik biseyler yemektende bimtim ya bi fenalik geldi aslinda hicbisey yemek istemiyorum ama hala zorla tikiyorum biseyler baslarda gittigim baska bi doktor haftada bi kadeh sarap icebilirsin iyi olur demisti ben sok. Icmedim tabisiii
Benim yılbaşından sınra serip üstüne çarşaf seresim var ama bilmiyorum ki toz olur mu yine de ?şimdilik hurçta bakslımBende karar veremedim serip üstüne bi çarşaf atsam mı ya senin gibi hurcami kaldırsam
Ben de aynı o şekildeyim.sonra da gece uyuyamıyırumOglen degil ama aksamlari 9, 10 gibi uyuyakaliyorum tv karsisinda, haftanin en az 4, 5 aksami oluyor
starı ızlıyorum onun yerıneŞu saate benimstilim var tekrarı heral... Gerçekten diyorum sancılarımın ağrılarımın sebebi bu saçmalıklar olabilir miasabiyet son safha
Aman oda ne idüğü belirsizstarı ızlıyorum onun yerıne
bıg brother var
olsun yaa bbg evı gıbı işteAman oda ne idüğü belirsizyatak odasına taşınsam kociş yok bu gece...zate uykuda yok.
Ay ben de izledim birazstarı ızlıyorum onun yerıne
bıg brother var
Benimki de yokAman oda ne idüğü belirsizyatak odasına taşınsam kociş yok bu gece...zate uykuda yok.
sen izleme bence. farklı boyuta gecirmişsin olayıAy ben de izledim biraz
Tagammül edemedim bi sğre sonra
Kızlsra bskıp ya benimki de böyle olursa diye korktum
Yatağıma aşığım ama şimdi orda da ses yok henüz erken ama bu koltuklarında artık daş gübü batiğBenimki de yok
Salonda yatmsktan hrr yrrim ağrıdı
Yatağıma gelfim ama uyuyamıyorum
Pufff
starı ızlıyorum onun yerıne
bıg brother var
Aman oda ne idüğü belirsizyatak odasına taşınsam kociş yok bu gece...zate uykuda yok.
sonra gunduz uyuyonuz dimi benim gibiBenimki de yok
Salonda yatmsktan hrr yrrim ağrıdı
Yatağıma gelfim ama uyuyamıyorum
Pufff
Bende kurulmuş gibi sabaha karşı uyuyorumolsun yaa bbg evı gıbı işte
ben bu aralar çok uyumaya basladım. midem bulandıgı zaman başımı koyuyorum yastıga bır bakmısın gitmişim ben
benım düzenlıydı aslındasonra gunduz uyuyonuz dimi benim gibinolcak boyle ya
Valla ya sabah da 6 da uyanıyorum yetmezmiş givisonra gunduz uyuyonuz dimi benim gibinolcak boyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?