2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Annemlere gectim ben canim, azcik rahat yuzu gordum, sukur. Gene az uyuyor huysuz falan ama annem bakiyor azcikda ben rahat rahat yemek yiyom, tuvalete gidebiliyom :)
Bebisin sariligi bence bayagi azaldi ama bakalim kontrolde ne cikcak. Haftaya pzt kontrolumuz var, hem idrarina hem sarilik degerine bakilcak. Insallah hepsi tertemiz cikar.
Burayada arada girip okuyorum hepsini ama yazamadim. Gelen giden cok oluyor, bebisi gormeye.
Senin alpis uzmeye baslamis, sabretmek gerekiyor canim sanirim. Benimkide oyle mizik mizik kucaktan inmiyor. Bide gazi basladi simdi ikin ikin bitti oglusum. Keske yaninda sana arada nefes aldirabilcek yakinlarin olsaydi.
4 ayi atlatirsak daha iyi olcak hersey diye dusunuyorum insallah :)

Kızlar bebeğimin yanakları pütür pütür olmuş. . Kırmızı değil ama nasıl deyim sert yani.. Acaba nedir ki? Kimseye de diyemiyorum öpme diye en başta babası dinlemiyor. Bu yüzden olmuş olabilir mi? Hastaneye mi görürsem yoksa bir müddet sonra geçer mi?

Aynisi bizde de oldu bende opuldugunden sanmıştım ama anneme göre suyun yağlı yariyor hatta yuzunde sulu yara bile olabilir dedi önemli değil deyince bende sadece kendi losyonundan suruyorum gunasiri bu aralar azaldı sanki

Aynisi bizde de oldu bende opuldugunden sanmıştım ama anneme göre suyun yağlı yariyor hatta yuzunde sulu yara bile olabilir dedi önemli değil deyince bende sadece kendi losyonundan suruyorum gunasiri bu aralar azaldı sanki
Ne losyonu canım peki?

Prima premium care paketlerinde farklı ürün çıkıyor diye yazmıştım. 10/15 tarihinden önce üretilen bezler içi beyaz bebişlerin poposuna yapışan bezler..
Alırken tarihe dikkat edelim,11. Aydan itibaren içi mavi bezler üretilmiş. Bıgün çözdük sorunu..
SiZinde haberiniz olsun alırken tarihine bakın mutlaka..

Canım benim çocuğumda da oldu bende senin gb düşünüyordum nasıl desemde öpmeseler diye sonra baktım çok sertleşti doktora gittim bebeklerde olur bunun kremi var ama reçeteye yazmayacağım şimdi kullanma cildini alıştırma ılık su ile sil dedi yazın daha çok karışılacaksın bu tür şeylerle o zaman yazarım kullanırsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…