2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben
Rezene içiyorum ama kimyon pek denemedim ona da başlayayım öyleyse canım.. Kv lerin hepsi bi alem zaten.. Geçenlerde burda birisi kv sevmem yazmıştı çok gülmüştüm kv seveni de sevmem

Can'ım enzimlerden kaynaklı kokarmış. Bozuk demek değilmiş. Düzgün sağıp iyi paketlediysen atma içir bebişe. Ayrıca hafif salla karışır o. Buzdolabında bekletince de altı sulu ustu yağ oluyor

Can'ım enzimlerden kaynaklı kokarmış. Bozuk demek değilmiş. Düzgün sağıp iyi paketlediysen atma içir bebişe. Ayrıca hafif salla karışır o. Buzdolabında bekletince de altı sulu ustu yağ oluyor
Yok ya rengide bi tuhafti. Cunku buzdolabinda beklettigim boyle olmuyodu. Zaten ilk farketmedim bebek almayinca farkettim.

Kızlar biz internetten zeka kartı aldık
Bugün geldi
Yarın çalışcaz bakalım ne yapcak
Güzel duruyo kartlar
Içinde nasıl çalışılması gerektiğini falan anlatmışlar

Bugün bende öyle emzirdim. İstemiyor gibi huysuz huysuz ve kısa kısa emdi bugün hep. Sebebi ne acaba? İnşallah emmeyi fln bırakmaz...

Bütün bebeklerde aynı sorun olduğuna göre normal bişey.
Sanırım büyüme ataklarindan kaynaklanıyor.
Simdiki bebeklerin herseyleri bi tuhaf .
3 aylıkken ergenliğe girdiler sanki bu ne sinir anlamadim

Herkes aynı sorunu yaşıyo galiba
Aşıdan sonra bizde de meme ile kavga etme başladı neyini beğenmiyo anlamıyorum
Sinir oluyo hırslanıyo
Elini ağzına sokuyo
Inşallah geçici durumlardır bunlar
umarım öyledir.ağlama tonu bile değişti
fena cıyaklıyor
Bende 120 dayadim allahtan aldi... uyuttum simdi ayagimda. Besiginde uyumamdi zilli. Yerine koyucam. insallah uyur

aç olunca mecbur alacaklar

Ne asiymis bizimde haftaya olcak korktm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…