- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.461
Özellikle emzirdikten sonra sütü sağa sola bulastiriyr cekistirirken. Bende artık sadece mendille silmiyorum. Dediğin gibi ılık su ve pamukla siliyorum. . İnşallah cabucak gecerCanım benim çocuğumda da oldu bende senin gb düşünüyordum nasıl desemde öpmeseler diye sonra baktım çok sertleşti doktora gittim bebeklerde olur bunun kremi var ama reçeteye yazmayacağım şimdi kullanma cildini alıştırma ılık su ile sil dedi yazın daha çok karışılacaksın bu tür şeylerle o zaman yazarım kullanırsın dedi
Anacum aradı kıazzzz ..accık çene çalmışız
Anacum aradı kıazzzz ..accık çene çalmışız
benim anamda arayinca kapatamiyoz
Bende video yolluyorum faceden kadin kafayi yemese barizaten 45 dk ordan torun seviyo iki agu sesi duyunca
Kuş olsada gelseymiş.yada bi ssinek olsada köşede izleseymişaman ana kendin ol dedim
Ben bunları hiç sevemedim. Bebeklerin burnunu kapatıyor gibi çok kaba.aradakı farkı sordum, 3+ olan daha sertmıs
e bebekte bundan var. alıcam. ama yıne 3m- olandan
renklisemsiye sizede sizin faceeede bi kabul edip eklemeyişinize de
Anam 'kızım seni bu çeneyle bi yere almazlar deerdi '
Vıy..
bir taraftan beşik sallarım öte taraftan eşimin yetişmeyen çevirisini yetiştirmeye çalışırım..halimi görseniz..evimiz af edersiniz pohh götürüyor..ama bu çeviri bitecek akşam kocamla dizi keyfi yapılacak. .yemekte yapmıyorum. .dışardan yiycez..azcık şımarmak benim de hakkım şu durumda
Pembedon5 chuck ın yavru kusu hastaydı ondan bakamamıştır...
orda sigara yasak..gelmiyom nayn
Pembik oraya giderde burayı unutursannnnrenklisemsiye sizede sizin faceeede bi kabul edip eklemeyişinize de
Anam 'kızım seni bu çeneyle bi yere almazlar deerdi '
Vıy..
Pembedon5
allaam ne çatlak garısın sen ya..arkadaş olarak eklenmiyon sadece mesaj gönderiliyormuş chuck ta san mesaj atmış.. ne dyin mıkırdan..
netsinler senin takma isimli pembe terlikli profilini millet..aç arkadaslık yerini..
deli karı.
Pembik oraya giderde burayı unutursannnn
ülen adam..o alıverdi..fotığrafı brn koydum akşam açsın ben bilemiyon
Zate elimdeği tel sabrımj zorluyo
Açtım.kız gizlilikten yao dedi herif..arkadaşımın arkadaşları olarak ayar etmiş.
sosyal medya CAHILI...ben bilmem BEYİM bilirci seni..gonyalıların yüz karası
Face yoğ didiydim..ula hiç arkadaşın yok ki...eşin karadenizli mikim nasıl bulcek seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?