2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Lohusa depresyonu deniyordu,o donemde yasamadim ama su an sanirim gecikmis lohusa depresyonunu yasiyorum. Surekli aglayasam var,ustume ustume geliyor her sey artik,gozlerimdenistemsiz yas akip durdu bugun,icim skiliyor
Şaşmalama
Benimde face im var senin var mı ekleşelim

Gitmem gerek, buralardan çok yorgunum yaşanandan
Senle geçen hergünüm de başkası vardı
Sana öyle haksızlıkla, yalanlarla aşksızlıkla
Davrandığım her anımda dünyam karardı

Sessiz sakin, telaşsızdı aşkım
Korkmadım bende daha çok yaklaştım
Sessiz sakin, telaşsızdı aşkım
Korkmadım bende

İnan görmedim hatanı, ardından atanı tutanı
Söyleyeceklerin kaldıysa dinlerim
Bi bilsen içimde yatanı her gece gönlüme batanı
Unutamadım bir türlü onu beklerim.. gitmem gerek diye basliyooom. .dileme dolandı yaaa help help

Lohusa depresyonu deniyordu,o donemde yasamadim ama su an sanirim gecikmis lohusa depresyonunu yasiyorum. Surekli aglayasam var,ustume ustume geliyor her sey artik,gozlerimdenistemsiz yas akip durdu bugun,icim skiliyor
Ben girmistim depresyona bebeğime bskip bskip agliyordum ama gecikmişini ilk defa duydum bol bol oku canim ben öyle atlattim

Lohusa depresyonu deniyordu,o donemde yasamadim ama su an sanirim gecikmis lohusa depresyonunu yasiyorum. Surekli aglayasam var,ustume ustume geliyor her sey artik,gozlerimdenistemsiz yas akip durdu bugun,icim skiliyor bende aynı durumdayimm. .

bebekten dolayıdır canım. bol bol dua et.
insan hep böyle kalacak sanıyor

bebekten dolayıdır canım. bol bol dua et.
insan hep böyle kalacak sanıyor
Hiç bişey yapasim gelmiyor. .yarına çıkarsam yarın için plan yapam..da yapasım da gelmioor. .içi içine sığmayan ben herhal şarjı m bittiizmirdeyken dua eden hergün gorustugum benim ortancaya bakan bakicim vardı. .burda yanımda olup ta dua edenim de yokben onumu özledim ne

merak etme bu ruh hali gecici. bebişler bizi çok yoruyor
yaza en tatlı zamanları olacak inş

ben cok eskı bi üyeyım.
bazı tecrubelerımden dolayı hiçbir gruba gırmemeye karar verdım. aman sen almıssın almasına da, kendı adınla mı aldın sankı
öyle dıyorlar
...
Esah diyon burda nesem oyum
Korkuttun he beni ...hem daha gruba girmedim ki
Çok çeneleri var be sör ...
Zınk zınk teli öttürü bunlar

Ayy canim dikkat et kendine, ben onlarin hepsini yasadim, duvarlar ustume ustume geliyordu, hickira hickira agliyordum. Aglmaktan cekinme bosver cok rahatliyorsun. Bebek huysuzlandikca insanin sinirleri alt ust oluyor, uykusuzluk ayri mahvediyor.
Sonra bebisinin kokusunu icine cekince hepsi geciyor. Bizim zorlanarak yasadigimiz seyleri tadabilmek icin dua eden nice insan var, ki cok yakin zamana kadar bende onlardandim, cok ugrastim kavusabilmek icin o yuzden soylendigim her soze pisman oluyorum sonra. Allahim yokluklarini gostermesin.
Gececek bugunler insallah canim, sabir ve zaman sadece.
Esinle paylas duygularini, destek ciksin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…