- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #78.521
Ayy canim dikkat et kendine, ben onlarin hepsini yasadim, duvarlar ustume ustume geliyordu, hickira hickira agliyordum. Aglmaktan cekinme bosver cok rahatliyorsun. Bebek huysuzlandikca insanin sinirleri alt ust oluyor, uykusuzluk ayri mahvediyor.
Sonra bebisinin kokusunu icine cekince hepsi geciyor. Bizim zorlanarak yasadigimiz seyleri tadabilmek icin dua eden nice insan var, ki cok yakin zamana kadar bende onlardandim, cok ugrastim kavusabilmek icin o yuzden soylendigim her soze pisman oluyorum sonra. Allahim yokluklarini gostermesin.
Gececek bugunler insallah canim, sabir ve zaman sadece.
Esinle paylas duygularini, destek ciksin sana.
yok kiz yikayip dogramadan olurmu hicNas yani yıkayıp doğramadan mu
Gitme zati burasi iyikıazz benim bi bela çenem va başka nem va
Ben burdan taklırım be
Ayni anda ayni seyi yazmisizMeme savaşları 2. Seri sona erdi ben yatayim anca toparlanir sinirlerim
Atom ne memeymis bee neler çektirdi sana Allah yardimcin olsun.Ayni anda ayni seyi yazmisizekistira olarah memem sisti gene
Csyrc canım Kuran-i kerim okumayı biliyorsan bol bol oku. Fetih süresi ve insirah süresi oku. Gurbette hersey daha zor gelir insana. Allahim sükunet versin kalbine.Lohusa depresyonu deniyordu,o donemde yasamadim ama su an sanirim gecikmis lohusa depresyonunu yasiyorum. Surekli aglayasam var,ustume ustume geliyor her sey artik,gozlerimdenistemsiz yas akip durdu bugun,icim skiliyor
Benimki sadece nuk damakli kaucuk alıyor arada. Hangi zamanlar emzigi veriyorsun genelde?ben dogdugu gün verdım. bazen gaz damlası damlatıyorum hemen alıyor
denemek için nuk aldım. degısık geldı çocuga
bakalım alısacak mı :=) alısmazsa buna dönucem
bende ondan aldım bugün. dısarda ve uyutacagım zamanBenimki sadece nuk damakli kaucuk alıyor arada. Hangi zamanlar emzigi veriyorsun genelde?
Saol canim.. Sorma kesip aticam en sonunda. Kimsede ne duydum ne gordum bu zamana kadar. 6 oldu bu...Atom ne memeymis bee neler çektirdi sana Allah yardimcin olsun.
Duruyomu o kadaremme konusunu doktora sordum
arayı 3-4 saate cıkar bişi olmaz dedi.
bende zaten aynı yöntemı uyguluyordum
Benimde hayatta durmaz o kadar. Gündüz devamli memede 2 saatte birDuruyomu o kadarben ellerini yiyince tikmaya calisiyorum hep. Gerci ellerini hep yiyor ama... 2 saat gibi beslenme arasi
Pişik kreminden mi canim? Poposuna kullandığımız?doktor bephanten sür demişti bana. benımkı pembe yanaklı
bende öpüyorum : p
Ya benimki hep emerken uyuyo uyank kaldığı zamanda 1 saat 1 buçuk saat olmssa emzryrm zaten eemerken uyuya kaliyo iyi mi kötü mü bilemedm gecen gün ilk defa anakucagina yatrmstm bende is yapyodm uyums kendi kendinebende ondan aldım bugün. dısarda ve uyutacagım zaman
Canım benimkisi de iki aylık şimdi.mart 1 de gittiğimde 4"saate çıkardı doktorDuruyomu o kadarben ellerini yiyince tikmaya calisiyorum hep. Gerci ellerini hep yiyor ama... 2 saat gibi beslenme arasi
Aahhhh günaydın kusmuk kokulu anneler sabaha kadar Bebek aguu aguu sabah koçiş işe gidecek kahvaltı hazırla öğlene misafir gelecek poğaça börek yap bu arada çocuğu tekrar yedir kala temizle aaa o da ne çocuğun kalası hala yeşil neden neden
Bir kahve yap uykun açıldın
O da ne kusmuk kokuyorsun misafir gelmeden duşa gir
Bu kadın delirmiş olmalı
Akşama koçiş Ertuğrul izleyecek çerez meyve çay yemek
Bebeşi yıka
Aaaa Ertuğrul bitmiş koçiş fink fink ister
Ayvakabuguu Perte çıktı çocuk uyumaz sabaha kadar yemek yemez
İsyan bayrakları havada yak bir si.g.r.a
Hayat bir yavaş aksa daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?