2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam nasılsınız ...ben,m akşamları kasıklarım falan ağrıyor midem sızlıyor açlık var gibi napcam yaa..
birde ankarada olanlar hangi dr giidyorsunuz bir dr bulamdım gitti yaaaa
Slm prenses :) ben Murat Sönmezer'e gidiyorum :) tüp bebek benim bebişim :) Murat hoca baştan beri benimle. Ilgili bir doktor. Watsup'tan bile yazınca ilk müsait zamanında cvp veriyor. Bir de Cemil Kaya'yı tavsiye edebilirim.

evet canum cok sukur bi dalgalanio eller ayaklar asagi inio doktr dedi hareket edio die gordum dedim gozum ekranda kulagm doktorda bi ara gulmeye basladim hareket halini gordukce insallah saglikla kucagimiza aliriz foto var eklerim :)
inşallah kucağımızda da elleri kolları savrulur yavrucaklarımızın

senle aynıyız canım benim hala azalmadı bulantı

kızlar hepinizin az çok mide bulantısı var ve cogunuzu uzun zmandır tanıyorm 5 haftalıktan basladı bulantılarınız bızde bulantı falan yok ıkız gebelıkte tam tersı ıkı katı olurmus maşallah bızım cıft kese görundu henuz kalp atısını duyamadık daha doğrusu ben alttan baktırmadım baktırmamda ondan beklıyorm ınsallah duyarım ama kafam cok takılıyo sureklı okuyorm takıp edıyorm hepınızın bın bır turlu belırtılerı var benm hıc olmadı belırtım hala yok cıft keseden sonra belkı deıdm yıne yok sadece karnım acayp şiş cok su ıctıgımdenmı bılmıyorm karnım 5 aylık hamıle gıbı oldu 4 haftadır evde dınlenıyorm agr ıs yapmadım belkı ondan bılmıyorm ama korkuyorm acaba kalp atısı duyamayacakmıyım bende neden buantı yok birde aş erme olayı ben hıc yasamadım cevremdekı kımsede yasamadı bu as erme sanırm psıkolojık :)

Pinkcim 10+3 sun dimi Dr gittiğinde tam 11 oluyorsun sanırım

Merhaba guzel annisler. Bugun dr amcamizi ziyarete gittik kendilerini sonunda gorduk kalp atislarinida. Cok mutlu oldum gorunce. Beklenen tarih 28 ocak dedi ama ilki sezeryan oldugundan 10 gun once aliriz dedi. 17, 18, 19 ocak gibi yani
canm senınle aynıydık sanırm sen altan vajnalmı baktırdın karından mı ben dayanamdım bugunde gıttm ama bugunde tk yok çok kötu oldum ya ıkı kesemız vardı bırınde bıle kalp atıs yok alttan bakalım dedı ıstemedm aslında baktırıp kfamdakı sorulr yenerdım ama buseferde ya duyamazsam yıkılırdm sen vaknamı bktırd cnm karındamı gözun aydın ayrca

Kıyamamm inşallah tez zamanda geçer, bulantıların.... Kendini tüm kokulardan uzak tut. Benim evde ne kadar kapı baca cam var hepsi açık :) Banaaa çok iyi geldi

kız zaten işteyim.dışarı da çıkıyorum.yemek bile yapmıyorum.geceleri çok kötü oluyor bu ara.yakında geçer umarım

Maşşallah subhanallah bende perşembe gidicem günler geçmiyor sankiiiii. Ay ne güzel o zaman hemen 11+3 olsam. Mide yanmam ayrı bulantım ayrı sorluyor bazen ama geçen haftaya göre daha az. Sağlıkla gelsinler de başka bişi istemiyorum...

Canım erken dahaa. 8 gibi başlıyo genelde. Kadana takma :) uuuu ikizlerini yesinler. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İçini ferah tut :)

Canım erken dahaa. 8 gibi başlıyo genelde. Kadana takma :) uuuu ikizlerini yesinler. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İçini ferah tut :)
canm teşekkür ederm ama cok korkuyorm bugun öğlen arası yıne gıttm doktora esimin haberı yok gıttıgımden kalp atısını yıne duyamadık bırının bıle benm bebıslerım tup bebek canm bu yuzden klınıgı aradm sordum duymamız lazım dedıler herkes 20.gun duyarmıs kalp atısını ben 25.gun hla duyamadım okdar cok korkuyorm kı bunda önce 3 dusugum var bunlarında hevesı kursagımda klacak dıye cok korkuyorm elımde degıl

Valla zaman hızlı geçiyor sanki önceden hiç geçmiyordu Şimdi de 2^li test korkusu sardı. İnşallah bir an evvel yaptırır güzel sonuçlar alırız hepimiz...

Şişşştt çarparımm ağzınaa haaa At bakıyım aklından kötü düşünceleri, stresten uzak tut kendini... Her bebek her gebelik aynı olacak değil. Sabret biraz annesi elbet duyacaksınnnn. Aç çakralarını :) Evrene güzel mesajlar gönder

koyarim tabikiiii teyzesi amin canim amin hicbirimiz yasamaylim insallah.etmicem canim progestanlik durumun yok dedi akinti kotu kokulu olursa kullaniriz o sarımtırak akinti normal dedi
Yaaa benimkid3 biraktirsa artık 4.kutuya gectim biktim valla hergece hergece

Valla zaman hızlı geçiyor sanki önceden hiç geçmiyordu Şimdi de 2^li test korkusu sardı. İnşallah bir an evvel yaptırır güzel sonuçlar alırız hepimiz...
Ayy bende onu hesapliyorum iste ben 16 haziranda gidicem 11+3 oluyor ikili test yapak sanırım Rabbim saglik versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…