- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #7.881
Cimcim sendemi ikili test icin 20 haziranda gidiosun bende o zaman gidicem insallah o gun 11+4 oluyorum sen kac oluyosun canimikili test yaparlar dimi 20 hazirands
İnşallah canim inşallah görürz:)) Ayy şükret en azından bugün randevun benim cuma günü randevum akla karayı seçtim gün geçmiyor tam 1 ay olacak göremedim daha minnoşumuGüzel haberlerle gel bize Bebişin fotosunuda isteriz ona göre
ben doktor değişikliği yaptım. 23 hazirana randevu aldım .İkili test içinde randevumu alınıyor umarım geç kalmamrica ederim canım ne demek.bakalım 2 li testlerimiz nasıl sonuçlancak
İkili test 11-14. haftalar arasında yapılıyor. Sonra yapılamıyor. Randevu tarihin 14. haftayı geçmiyorsa zaten doktorun bilgi verecektir bu konuda. Ve yaptırmak isteyip istemediğini soracaktır.ben doktor değişikliği yaptım. 23 hazirana randevu aldım .İkili test içinde randevumu alınıyor umarım geç kalmam
ben doktor değişikliği yaptım. 23 hazirana randevu aldım .İkili test içinde randevumu alınıyor umarım geç kalmam
ben hurmanın,maydonozun ve benzeri şuan hatırlamadığım yiyeceklerin düşük tehlikesini tetikleyen yiyecekler olduğunu biliyorumHurma düşük tehlikesinden çok doğumu kolaylaştırdığı için son aylarda çok yenmesi önerilir, ama şu an günlük yenilen 2-3 hurmanın hiç bir zararı yokk...
nesfit çok aşırı yararlı bir ürün değil, paketli gıda olduğu için sonuçta ama süt içmeni sağlayacaksa neden olmasın... Nesfiti bitirdiğinde nesquik çikolata toplarını da alabilirsin, sütle daha güzel oluyor en azından... Ben genelde 5 yk yulaf ezmesini+1çay bardağı sütle lapa kıvamında pişiriyorum, üstüne canım hangi meyveyi çekerse ekliyorum, enfes oluyor...
yok canım test için ayrı randevu almadım ben.gidince dr yönlendirir.kan alımı ile yapılıyormuş zaten 2li testben doktor değişikliği yaptım. 23 hazirana randevu aldım .İkili test içinde randevumu alınıyor umarım geç kalmam
evet aynı durumdayım..çorba iç arada canım..kızlar beni ağzımın içi sürekli acı sizdede aynı durumda olan varmı,aşermekten falan değil bu mide yanmaları,ağzımın içi acı olması sebebiyle sürekli katı yiyecekler tüketiyorum sırf bu yüzden kilo alıcam vallahi
CAnim ben8m ilk hamileligimde ilk 3 ay vardi bende dr. Dr gezmistim hamilelik mantari dendi ilk 3 ay ilac kullansmazsin dendi sonra kendiliginden gectiHayır ben hiç bir ilaç kullanmıyorum, Mantar olabilir sanırım benimki, daha önce de birkaç kez oldu kendiliğinden geçti, ama hamilelikte tehlikesi var mıdır ki acaba..
gittim geldim canim kalabalikta yoktu aldilar iceri kesede ve cevresinde kanama yokmus rahim yolu kapaliymis bazen vucut kendini temizlemek icin gelebilirmis onlem amaciyla fitili veriyorz ama suan kullanmani gerektrcek bi durum yok dedi sarimsi yesilimsi akintisa olabilirmiş kokulu olursa ozaman fitil veriyoruz dedi agrilar normalmis rahim buyuo dedi.kalp sesini dinletti yavrum büyümüş solucan gbi bi hareketli dalgalandikca ellerini ayaklarini acio harekette ediyo masallah allahima binlerce kez sukurler olsun bida 2 li test icin 27sinde gidicez 9 haftalikT the angellll canim.naptin doktora gittinmi???????
allhımmm hareket mi ediyorrrr tatlım benimmm.çok sevindim.foto var mı foto.şükürler olsunnngittim geldim canim kalabalikta yoktu aldilar iceri kesede ve cevresinde kanama yokmus rahim yolu kapaliymis bazen vucut kendini temizlemek icin gelebilirmis onlem amaciyla fitili veriyorz ama suan kullanmani gerektrcek bi durum yok dedi sarimsi yesilimsi akintisa olabilirmiş kokulu olursa ozaman fitil veriyoruz dedi agrilar normalmis rahim buyuo dedi.kalp sesini dinletti yavrum büyümüş solucan gbi bi hareketli dalgalandikca ellerini ayaklarini acio harekette ediyo masallah allahima binlerce kez sukurler olsun bida 2 li test icin 27sinde gidicez 9 haftalik
Foto isterizz annesigittim geldim canim kalabalikta yoktu aldilar iceri kesede ve cevresinde kanama yokmus rahim yolu kapaliymis bazen vucut kendini temizlemek icin gelebilirmis onlem amaciyla fitili veriyorz ama suan kullanmani gerektrcek bi durum yok dedi sarimsi yesilimsi akintisa olabilirmiş kokulu olursa ozaman fitil veriyoruz dedi agrilar normalmis rahim buyuo dedi.kalp sesini dinletti yavrum büyümüş solucan gbi bi hareketli dalgalandikca ellerini ayaklarini acio harekette ediyo masallah allahima binlerce kez sukurler olsun bida 2 li test icin 27sinde gidicez 9 haftalik
Aaa okudum ıkudum gözlerim doldu bi sabırsızlandım doktora gitmek içingittim geldim canim kalabalikta yoktu aldilar iceri kesede ve cevresinde kanama yokmus rahim yolu kapaliymis bazen vucut kendini temizlemek icin gelebilirmis onlem amaciyla fitili veriyorz ama suan kullanmani gerektrcek bi durum yok dedi sarimsi yesilimsi akintisa olabilirmiş kokulu olursa ozaman fitil veriyoruz dedi agrilar normalmis rahim buyuo dedi.kalp sesini dinletti yavrum büyümüş solucan gbi bi hareketli dalgalandikca ellerini ayaklarini acio harekette ediyo masallah allahima binlerce kez sukurler olsun bida 2 li test icin 27sinde gidicez 9 haftalik
T the angellll tam simdi aklimdan sen geciyodun cok sevindim senin adina ben gittigimdede kipirdanip duruyodu sipalar yuregimizi agzimiza getiriyolargittim geldim canim kalabalikta yoktu aldilar iceri kesede ve cevresinde kanama yokmus rahim yolu kapaliymis bazen vucut kendini temizlemek icin gelebilirmis onlem amaciyla fitili veriyorz ama suan kullanmani gerektrcek bi durum yok dedi sarimsi yesilimsi akintisa olabilirmiş kokulu olursa ozaman fitil veriyoruz dedi agrilar normalmis rahim buyuo dedi.kalp sesini dinletti yavrum büyümüş solucan gbi bi hareketli dalgalandikca ellerini ayaklarini acio harekette ediyo masallah allahima binlerce kez sukurler olsun bida 2 li test icin 27sinde gidicez 9 haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?