- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #80.621
Sadece dilinin arka kisminda varsa sut lekesidir. Pamukcuk mukozalara da yayiliyor cunku, dilinin ucunda yanaklarinda ve damaginda da olur. Bide bebek emmek istemez, emerken aglar. Sut lekesi zararsiz bisey gecirmene gerek yokki, bebek sutle beslendigi surece olur.Iki doktor gördü aslında. Peki süt lekesi nasıl anlaşılır birde gecirmek için napabilirim dilinin arka tarafı bembeyaz
Ben ilk defa koydun bugün ragatsiz olmadi yürürken beni izledi rahatsiz olmadikucakta oturur vaziyete geçiyorlar artık endişe etmeyin. kucak sevmeyen kızım bile sevdiyse herkes sever içine koyar koymaz uyumaya başlıyor. etrafı izlemeyi pek sevmiyor bizimki bana dönük olup beni izlemeye bayılıyor. ağzı ayrılıyor sıpanın
gezmeye devam o haldeBen ilk defa koydun bugün ragatsiz olmadi yürürken beni izledi rahatsiz olmadi
Cikarinca agladi koyunca sustu valla birde birsey sormak istiyorum bebegim gecen ay 4700 du buay 4750 olmus acaba yanlismi diye endise duydumgezmeye devam o halde
aynı yerde mi tartıldı? boyu uzamış mı yanlıştır büyük ihtimalCikarinca agladi koyunca sustu valla birde birsey sormak istiyorum bebegim gecen ay 4700 du buay 4750 olmus acaba yanlismi diye endise duydum
Uzamamis dedi ayni ywrde tarttildi 15gun sonra yine gel dedi üzüldüm bende almamis dıyeaynı yerde mi tartıldı? boyu uzamış mı yanlıştır büyük ihtimal
ağlamıyor mu emmesi nasıl tuvaletini ne sıklıkla yapıyor özellikle idrarınıUzamamis dedi ayni ywrde tarttildi 15gun sonra yine gel dedi üzüldüm bende almamis dıye
Ben kaynanama gıcık oldum büyüğüne mevlüt yapmadım . O yüzden buna da yapmiycm
Canm nasilsn kucaktan ayırma çalışman nasıl gidiyo
Hayir fazla aglamiyor kakasini sabah aksam yapıyor idrarida iyi her bezinde oluyo pardom az uzamis boyu uzamamis yazdimağlamıyor mu emmesi nasıl tuvaletini ne sıklıkla yapıyor özellikle idrarını
Geçen ay yanlış tartılmış olabilir mi cnm doktor ne dedi bu duruma. Doymuyor olsa bu bebek çok ağlar bence .Cikarinca agladi koyunca sustu valla birde birsey sormak istiyorum bebegim gecen ay 4700 du buay 4750 olmus acaba yanlismi diye endise duydum
15 gun sonra gel bakalim dedi 3 saatte bir besle dediGeçen ay yanlış tartılmış olabilir mi cnm doktor ne dedi bu duruma. Doymuyor olsa bu bebek çok ağlar bence .
Bide canim geçen ay tarti tam oturmamisti sonra duzelttiler ondan olabilir diye düşünüyorum benGeçen ay yanlış tartılmış olabilir mi cnm doktor ne dedi bu duruma. Doymuyor olsa bu bebek çok ağlar bence .
Sadece dilinin arka kisminda varsa sut lekesidir. Pamukcuk mukozalara da yayiliyor cunku, dilinin ucunda yanaklarinda ve damaginda da olur. Bide bebek emmek istemez, emerken aglar. Sut lekesi zararsiz bisey gecirmene gerek yokki, bebek sutle beslendigi surece olur.
Bide suna dikkat edebilirsin, emzirdikten sonra daha yogun beyaz oluyor, emdikten 1 saat sonra falan beyazlik azaliyor.
Uzadıysa nereye gitti kilosu canım yanlıştır o doymayinca ağlar uyku bile uyumaz doğru düzgünK
Hayir fazla aglamiyor kakasini sabah aksam yapıyor idrarida iyi her bezinde oluyo pardom az uzamis boyu uzamamis yazdim
İnşallah yanlistir canim yaa sabahtan beri üzülüyorum valla kilo almamis diye deli kadin bide diyo az almis mama vrr vermicem tabiki anne sütü daha iyi en son çare mama anne sütü slmasini cok istiyorumUzadıysa nereye gitti kilosu canım yanlıştır o doymayinca ağlar uyku bile uyumaz doğru düzgün
Başka yerde tarttirma imkanın var mı boşa sıkıntı etme yanlıştır olan sütünden olursun bak. Doymayan bebek ağlar aglamadığına göre kilo almıştır 500 gr alması yeterli zaten.İnşallah yanlistir canim yaa sabahtan beri üzülüyorum valla kilo almamis diye deli kadin bide diyo az almis mama vrr vermicem tabiki anne sütü daha iyi en son çare mama anne sütü slmasini cok istiyorum
Baska yerde suanda tarttirma imkanim yok bakalim 15gun sonra gitcem almamissa baska yere götüreceğim sagol canim moral verdinBaşka yerde tarttirma imkanın var mı boşa sıkıntı etme yanlıştır olan sütünden olursun bak. Doymayan bebek ağlar aglamadığına göre kilo almıştır 500 gr alması yeterli zaten.
Baska yerde suanda tarttirma imkanim yok bakalim 15gun sonra gitcem almamissa baska yere götüreceğim sagol canim moral verdin
Canim aksilik yaa oda dun bozuldu evde mevludum vardi cocuklar bisi vurmus herhaldr catlamis üstü banyodaydi neyse ben yarin eczaneye gidip tarttirayimEvdeki baskulle tartsan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?