- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #8.481
İmkânın varsa dershaneye git kuzum ben gitmedgm için çok pismanim benim videolarım var eğer kısmet olr atanrsam sana gönderirdim normalde de ginderirirm ama lisanslı kopyalanmiyo gy gk iyi baya bakalım diğer ay sınava gireym haberlesrzokdr yildimki hep direkten döndüm esimde sasrdi dedim seneye ama seneyede bebus tam yil ortadinda olms olucak gerci azimli yimdir bebus kucuk olucak calisrm o uyurkene
Ben kalça seviyorum kuzum domatesin salcalisi kadinin:)))))benim hic yk eşim diyo hic yok be aşkım çocuk gibi:)boyun uzunsa kalcam dik ve hoş duruyordur kuzumolabilir :) sizin tarafa ceksn vucut yapısı baribende 1.72 im ama kalcam var ve hic sevmiyorum ole goze batmio ama keske dumduz olsa diorum esime oda bole guzel dio ; )
Yok kuzum watsapp grubu olmadı herhalde eklemediler beni numaralı minnoya atmıştır amacimcim16 CRAZYBEL @sweetgiirl @Ozii19 kızlar, whatsapp olunca unuttunuz mu bizi ?? Kimseler yok buralar bomboş??
insallah canim ben rentipta nazmiye hanima gidiyorum. sen kime gidiyorsun bursaya geldignde kimde dogum yapacaksnBursadaki doktorum banada kullanma dedi,istanbulda gittiğimde beni çok endişeli görünce ozamn gece fitil olarak kullan dedi :) inşallah en kısa zamanda kesilir ve normal yaşantımıza döneriz. Sen kime gidiyorsun bursada ?
hmm bi tek anatoliuma bakmadm canm hepsinde var biliyorum da modeller hosuma gtmio bol paca inio bi sehrekustu ist karsisindaki lcdekiler hosumaa gtti oda kapri havalarda soguk gidio bakalim.o skustudeki lcv deki bebis reyonu harika hepsinden cok cesit var :)Anatolıum cnm ama hepsinde vardır ya ortada askılarda asılıydı zaten yazıyor hamile diye üstünde
canim seneye gidicem kismetse hep oyle diyordum. allah yardimcin olsun insallah iyi gecer insallah atanirsin canimİmkânın varsa dershaneye git kuzum ben gitmedgm için çok pismanim benim videolarım var eğer kısmet olr atanrsam sana gönderirdim normalde de ginderirirm ama lisanslı kopyalanmiyo gy gk iyi baya bakalım diğer ay sınava gireym haberlesrz
bende 2 gndr cok halszm canim sabah uyaninca uyuyorm ondan mi diyorum ama seninki hamilelikten olabilirBugun cok halsizim kizlar.Nefes almaya bile useniyorum.Basim agriyo.Parol icmekte istemiyorum...Kendimden bezmis haldeyim hamilelikten mi bu ????
boyum uzun aynen ole dik duruo sanki herkes oraya bakiomus gibi gelio oyuzden zaten genelde salas bol uzun bluzler gyiyorum rahatsiz oluyorum ole cok abest durmuo ama millet ac erkekler nedense yanindan gectinmi kafasi hemen oraya kayio cok sinir oluyorum. ama allah vermis bi kere yapicak bisi yok :)Ben kalça seviyorum kuzum domatesin salcalisi kadinin:)))))benim hic yk eşim diyo hic yok be aşkım çocuk gibi:)boyun uzunsa kalcam dik ve hoş duruyordur kuzum
Ben kontrollerede bursaya geliyorum ailem bursada,bende bursaya taşınıcam zaten. Acıbademde aylin karahasana gidiyorum bende. Nerdesin bursada ?insallah canim ben rentipta nazmiye hanima gidiyorum. sen kime gidiyorsun bursaya geldignde kimde dogum yapacaksn
Ben bir kaç gündür o kadar keyifsiz, halsiz ve isteksizim ki.. İş çıkışı direk yatağa... sabaha kadar kalmıyorum. Aşırı alıngan ve duygusal olduğumu da hissediyorum. Geçen gün gülme-ağlama-gülme üçgeninde gittim geldimBugun cok halsizim kizlar.Nefes almaya bile useniyorum.Basim agriyo.Parol icmekte istemiyorum...Kendimden bezmis haldeyim hamilelikten mi bu ????
acibademde senol beyi duydum bnde ama dogum parasi cok ucuk bi dogumaokdr verme taraftari degilim oyuzden gitmedim. niluferdeyim canim demircideBen kontrollerede bursaya geliyorum ailem bursada,bende bursaya taşınıcam zaten. Acıbademde aylin karahasana gidiyorum bende. Nerdesin bursada ?
Şenol mu şahin mi ? Bende şahin beye geçicem. Şenol beyi duymadım hiç. Evet fiyatlar biraz uçuk. Özel sağlık sigortam olduğu için rahat olacak bana. Ailemde nilüferde Fsm'deler. Balata gelicem bende taşınınca.. Gözünü seveyim bursanın :)acibademde senol beyi duydum bnde ama dogum parasi cok ucuk bi dogumaokdr verme taraftari degilim oyuzden gitmedim. niluferdeyim canim demircide
Ben bir kaç gündür o kadar keyifsiz, halsiz ve isteksizim ki.. İş çıkışı direk yatağa... sabaha kadar kalmıyorum. Aşırı alıngan ve duygusal olduğumu da hissediyorum. Geçen gün gülme-ağlama-gülme üçgeninde gittim geldim
Uykun bolunuyor ondanmi diyosun yani canimbende 2 gndr cok halszm canim sabah uyaninca uyuyorm ondan mi diyorum ama seninki hamilelikten olabilir
sahin canim. bizimde ozel saglik sigortasi var ama ozel hastanelerin cogunda baska ameliyatlarda gecio acibademi hic arastirmadim. evet bursa guzel ama bende yalovaliyim alisamadm bursaya alismisim heryere yuruyerek 5dk da gtmeye burda heryere arabayla gtmek zor oluo.Şenol mu şahin mi ? Bende şahin beye geçicem. Şenol beyi duymadım hiç. Evet fiyatlar biraz uçuk. Özel sağlık sigortam olduğu için rahat olacak bana. Ailemde nilüferde Fsm'deler. Balata gelicem bende taşınınca.. Gözünü seveyim bursanın :)
benim ondan die dusunuyorum canim çünkü 2 gndr var bendr ve 2 gndr uyanip uyuyorumUykun bolunuyor ondanmi diyosun yani canim
Sen calisiyomsn peki...bende esim ise giderken uyaniyorum bidaha uykuya dalmam imkansiz nerdeyse, acikmis oluyorum o yuzden uyuyamiyorm tekrarbenim ondan die dusunuyorum canim çünkü 2 gndr var bendr ve 2 gndr uyanip uyuyorum
Aaaa evt cnm bende hemen orda medicale gidiyorum ya 2 hafta önce doktordan çıkıp bakmıstık eşimle bebiş için vardı baya ordaki lcw büyük hemde vardır modeller benim dr randevum haftaya oraya da bakarım hamile kıyafeti benim dediğim bu oantalonu dene benin vucuduma iyi oturdu yani karın kısmıda çok rahat 40 bedeninide alıcaktın emin olamadım bakalım sadece gobusmu buyucek komple vucutmu çok buyucez zamanla yavaş yavaş alırız artık....ama ben hamile üst lerinde bebekle ilgili espiriler varya onları sevmiyorum pek sade şeyler bulurum ustehmm bi tek anatoliuma bakmadm canm hepsinde var biliyorum da modeller hosuma gtmio bol paca inio bi sehrekustu ist karsisindaki lcdekiler hosumaa gtti oda kapri havalarda soguk gidio bakalim.o skustudeki lcv deki bebis reyonu harika hepsinden cok cesit var :)
Sadece yatarak demekki senin sigortan,benimde ayaktan ve doğumda dahil. Belli bi miktar doğum teminatım var geri kalanını cepten ödiycem. Sen bursaya şükret:) ben istanbuldayım cinnet geçiriyorum hergün.. O yüZdende bursayı özlüyorum aslında..sahin canim. bizimde ozel saglik sigortasi var ama ozel hastanelerin cogunda baska ameliyatlarda gecio acibademi hic arastirmadim. evet bursa guzel ama bende yalovaliyim alisamadm bursaya alismisim heryere yuruyerek 5dk da gtmeye burda heryere arabayla gtmek zor oluo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?