2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canim aynisi bendede oldu ctsi gnu cok endiselendik doktrumu aradgmda progestandn sabah aksam koy ptesi gel dedi benimde bi kere kalin toplu igne basi kadar gelmisti doktr progestani kullanmana gerek yok rahm yolun kapali kanama yok bu tur kahverengi akntilr bu saatten snrada olablr normal dedi.bugun yine coookkk hafif kahvemsi yine kalin toplu igne basi kadar geldi koydum yine fitilden. sende boyle yazinca icim rahatladi doktr acaba gecstrio onemsemiomu die dusunuodum. sen hangi doktra gidiosn canim bursadasn sanirim

Yerimmm onların en çok sevdiğimiz şey esinle benim ama kısmet olmadı diğerine inş..canım benim sana daha çok dua ediyoruz kiyamam sana evhamini anlıyorum bise olmaz inşallah içini ferah tut

Canım ben istanbuldayım,doğumu bursada yapıcam doktorum bursada. Cumartesi oldu benimde 1-2 damla leke,tam o gün dr kontrolüm vardı zaten. Ultrasonda baktı kese etrafında ve rahimde kanama alanı yok korkma dedi. Progestan 200 yazdı ama kullanma artış olursa haberleşiriz dedi. Pazar yine oldu lekenme,pazarteside olunca hemen istanbulda başka doktora gittim( burda gittiğim çok ilgili bi doktor var ona çok güveniyorum ) o da vajinal ultrasonla detaylı bi inceleme yaptı ve hiç korkma dedi. Düşük tehliken var bile diyemem dedi. Progestanı fitil olarak geceleri al dedi,bikaç güne kesilir lekeler dedi. Kesikmesede 12. Haftaya kadar olabilir korkma dedi. Kırmızıya dönmediği sürece ve şiddetli ağrı olmadığı sürece sorun yokmuş.. Ama yinede lekeyi görünce insanın morali bozuluyor

O
benim de azalmıştı ama dün gece yine başladı dokununca felaket agrı oluyor simdi :/
ozaman normal kabul edicem canım yaa araştırdım da vücut gebeliğe alışıyormuş bazı belirtiler azalıyormuş bakalım zaten baya belirtisiz bi hamilelik geçiriyorum doktoruma sorarsan şanslı azınlıktanım ama ben artık bişiler hissetmek istiyorum. Kanamam lekelenmem yok 6+1 de kalp atışını sesli duymasak da karından bakıldığı için ama kalbinin attığını gördük. Herşey yolundamış şükür doktora ozaman da demiştim ben hamile gibi hissedemiyorum belirtim yok diye ama doktorum bebek maşallah canavar gibi ne yapıcaksın sen belirtiyi boşver dedi. randevum da pzt günü bakalım neler olcak. Şu 3 ay bi geçseydi

o durumu bende yaşıyorum canım gündüz hiç bişi yok ama gece uykumdan uyandırıyor eşime masaj yaptırıyorum ancak öyle biraz rahatlıyorum.. bende vitamin eksikliğinden diye düşünüyorum tahlil sonuçlarımı götürdüğümde doktoruma sorcam bakalım ne dicek

benimkide aynisini dedi progestan kullanicak durumun yok dedi ama ben bgn gorunce koydum fitil sormadimda olur diyince. evet insanin cani sikilio banada düşk riskin yok olur dedi smdiden snrada olur dedi

Benim de kahve lekelenmem oldu akşam. Ama çok az. Neyse ki bugün doktor kontrolüm var. Tahlil sonuçlarımı göstermek için gidicem. Bu durumu da söylerim diyorum. Bu arada ben tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırdım. özelde pahalı geldi istedikleri 150 tl idi. Ben devlette bedavaya yaptırdım.

sende sorarsn canm bizde dersn en azindan herkeste oluo die icimiz rahat eder devlette bedava ama bursadaki dogum hastanesi igrenc ve tahlil snucu icin 1 hafta bekliosn snra doktr yok doktru bekle 1 hafta daha 15 gun oluo alana kadar esimde veririz neyse en azndan insan gbi muamele goruruz dio

maşallah canım ikizlerin mi olcak ne güzel :) bende alttan baktırmadım hiç kalp atışını karından muayenede duyduk zeten ilk gidişimde sadece keseyi görmüştük 1 hafta sonrasında hem bebişi gördük hemde kalp atışını duyduk.. keseleri büyüdüyse bi problem yoktur zaten canım içini ferah tut inşallah bi daha ki gitmende duyarsınız

CNM RAHATladm sımdı bende bı tek bende sanıyordm sağol cnm icimi cok rahatlattın ınankı

Yerimmm onların en çok sevdiğimiz şey esinle benim ama kısmet olmadı diğerine inş..canım benim sana daha çok dua ediyoruz kiyamam sana evhamini anlıyorum bise olmaz inşallah içini ferah tut
sağol canm allah razı olsun allahım hepımızın evlatlarını sağ saglım kucagımıza versin inşallah

canım bendenden özel hastanede 300 lira istediler tahlillere bi kısmını sağlık ocağında yaptırdım kalanlarınıda yarın devlet hastanesinde randevum var orda yaptırıcam tahlillere bi bakabilir misin arasında ANTİ RUBELLE ve ANTİ TOXOPLAZMA adlı tahlillerde var mı

benimkide aynisini dedi progestan kullanicak durumun yok dedi ama ben bgn gorunce koydum fitil sormadimda olur diyince. evet insanin cani sikilio banada düşk riskin yok olur dedi smdiden snrada olur dedi
Bursadaki doktorum banada kullanma dedi,istanbulda gittiğimde beni çok endişeli görünce ozamn gece fitil olarak kullan dedi :) inşallah en kısa zamanda kesilir ve normal yaşantımıza döneriz. Sen kime gidiyorsun bursada ?

Doktora sorunca bizide haberdar eder misin ? Merak ediyorum bende niye böyle diye bu haftalarda olması normal dedi ama yinede rahat olamıyorum

Kızlar ankara turgut özal üni hakkında bilgnz var mi? Doktordan memnunum fakat hastane nasil bilmyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…