2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim kontrolüm de yarın o kadar merak ediyorum ki üç hafta oldu son gittiğimden beri . inş ben de bebğimi görürüm sağlıklı olduğunu görürürm de rahatlarım sizin gibi

Kızlar dünden beri ağlıyorum. Acayip alınganım zaten kalp atışını henüz duymadım diye alt üst durumdayım, bir de insanların abuk sabuk lafları ağlatıyor beni. Yahu millet benim hamilelik Zamanıma takmış neymiş yazın bir düğün var sonra kalsaymışım bak böyle çok kusuyormuşum, hiç bir şey anlamıyacaklarmış. Ya size ne dedim kusan benim bayılan benim. Ben 8 ay gebelik beklerken Allah'a yalvarırken hiç biri yoktu Yanımda. Üstelik bunu söyleyen en yakınım dediğim insanlar.
Kusura bakmayın uzun oldu ama paylaşmasam çatlayacağım.

Tatşımmmm bırakk yaa milletin ağzı torba değil ki büzesinn konuşur durur onlar kime ne , ne ilgilendirir onları , he de geç sizene de geç

Kısmeti varmış olmuş hem bu insanları neden ilgilendirsin ki.. bana da çok yorumlar yapıldı. hamilelikten önce acaba olmuyo muuuuu hıııı diyenler hamileliği duyunca aman canım ne aceleniz vardı gençliğinizi yaşasaydınız dediler. ben gülüp geçiyorum inan ki sende hiç takma onları dinlesek zaten aboooo...

Maşşallah size yerim o minnak elleri ayakları bizde cuma günü gideceğiz tam heycanlandım şimdiii ama ama yaa

Ayyy çoo heyecanlı canımm yaa :) harika bir his resmen oynuo artık el bile salladı bize :))

var mı fotosu annesi yüklesene görelim biz de:)
Canım fotosu var ama pek belli olmuo ordan, doktorumu değiştirdim diğer doktorumdaki cihaz çok iidi fotoğraf gibi çıkıodu burda siyah elleri ayakları görünmüo

kızlar aslında benim olayım fizikselden ziyade psıkolojık ,okadar çok fazla düşünmeye başladımki bişeyleri anlatamam .
sorgulamaya ,takmaya basladım . düşünüp düşünüp canımı sıkıp bide oturup duygullasşıyorum ağlıyorum . sonum bu gidişle bakırköy :) sizdede varmı böyle bişeylerı kafaya takmalar ,cok düşünmeler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…